2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:

kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:

Beeen doğuramadım ayın 20sinde 40 hafta doluyor :/ ben de yatağını süsledim cibindiriğini taktım tülünün üstüne kelebekler kalpler diktim :) Allah meleklerimizi içlerinde sağlıkla hayırlısıyla uyutmak nasip etsin

tabikide sıra sizin :) inş kolaycana doğurursunuz canım

kızlar bende varımmmm... bugün itibariyle 40+1 im. cumaya kadar bekleyelim dedi doktor ama ben çarşamba gidip bu işi bitirelim diycem...doğuramadım gitti. stres oldum...

eeee çok az kalmışız kızlar Allah bizede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah sağlıkla
yavrişkolarımızı kucaklarımıza alalım inşallah.kızlar bu arada hurmada bol bol yiyorum sizde yiyin...

eeee çok az kalmışız kızlar Allah bizede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah sağlıkla
yavrişkolarımızı kucaklarımıza alalım inşallah.kızlar bu arada hurmada bol bol yiyorum sizde yiyin...

iki çeşit hurma aldım cnm marketten;
biri medine hurması kilosu 30 tl ydi ayıptır sölemesi; 300 gr falan alayım dedim
bide diğer kapalı hazır paketlerden aldım tabi daha ucuz,ama resmen basmışlar glikozu
hiç beğenmedim ben o hazır paketleri,tarttırıp aldığım daha doğal güzeldi
bitirdim bu akşam ama yine ondan alıcam;
o hazır paketlerden yesem fayda edermiki yoksa boşuna yeme bi faydası yokmu dersiniz kızlar ???

ıyı geceler kızlar nasılsınız.ben kotuyum askımı ozledım dogumu ankakarada yapıcam dıe ayrı kaldık cok cok ozledım doguma gelıcek ama dogumda olmuyor kıyıne de sukurler olsun Rabbıme bana takvımde teklı rakamları gosterdı darısı tum ısteyenlerın basına ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…