2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bizim babamizda sahur vakti olabilir ama iftar vakti gelme diyoor :)) hem oruç oruç zor oluus hem hastaneye yetisemezmis trafik kalabalık olurmus

raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra

gece gece doğuramayanlar birleştiii

duygusallik ön plana cikiyo malesef , bizde dustuk tekli rakamlara :))) hadi hayırlısı inss, kolay dogumlar ıolsunn

kızlar bende varımmmm... bugün itibariyle 40+1 im. cumaya kadar bekleyelim dedi doktor ama ben çarşamba gidip bu işi bitirelim diycem...doğuramadım gitti. stres oldum...

doğuramadık anacım doğuramadık

normalde hurmayı çok severim ama yemek zorunda olmak çok kötü yiye yiye soğudum resmen hurmadan

raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra

doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk

buarada seni çok iyi anlıyorum, benm de ailem ankarada, 35. haftalarda ankaraya gittim orda doğum yapacaktım eşimden ayrı kaldım çok fenaydı çok özlemiştim, Allahtan kararı değiştirdik sonradan kendi evimde doğum yapmaya karar verdik de eşime kavuştum... eşin yerini kimse tutmuyor ya:) allah kavuştrsun sizi en kısa zamanda....

canım sancı geldikçe yürü bol boll bide çömelerek çok otur bana biara plates topunun üstünde zıplattırdılar sancı sırasın çocuk aşağıya insin diye

ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk

haahhahh çok güldüm mesaja yaa allahım nelere talibiz şuna bak bunları yaşıycaz diye seviniyoruz:))))

seninkinin babasi iyiymiş benimki dioki oglum sali gunu dogmus olsa 3 gun babalik izni carm pers cuma , sonra hafatsnu tatil 5 gun ohh dio

artııı 15 gun yıllık iznii onuda hemen kullanicakmiş , yarı 40 cıakrcak bizlee

bizim bebişler öyle bir zamanda gelicek ki bu söylenenler yüzünden herkesin eli ayağına dolancak bence

Heheee toplastik mi doguramqyanlar. :) happymother ve diğer doğum yapanlar bu ağrı nasil bi sey doğum agrisi olduğunu nasil anlayacagiz

Heheee toplastik mi doguramqyanlar. :) happymother ve diğer doğum yapanlar bu ağrı nasil bi sey doğum agrisi olduğunu nasil anlayacagiz

kesin anlarız ya, sancı sonuçta şiddetli bişeydir mutlaka.. evlenmeden önce ben çok adet sancısı çekerdim, onun gibi bişeyse valla çok kötü kendimi yerden yere atardım o derece yani farkedilmeyecek gibi bişey değildir eminim

Sancılar başladımı canım ? Benim az az sancım var yarın doğuruyor muyuz bu arada keşke sözünü dinleseydin tüm enerjim bitti çok fenayım :/
canım bu gece sancıdan çok acayip bir bel ağrım var inletiyor beni neden öyle oldu anlamadım

ayy evettt doguramayan temmuz annelerı

ınsallah cnm nerde o gunler

3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
acenu dogrcak kızlar ohhohh

doğum hikayeni yazsana okuyalım belki bizim minnaklar kıskanır da doğacakları tutar:)))

eveet merk edyorzz

Eki Görüntüle 756277
mşallah diyin oğluşuma hikayemide daha sonra yazrım inş

masallah yaa bayıldım ben buna cenı cırkın cenı:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…