ıyı geceler kızlar nasılsınız.ben kotuyum askımı ozledımdogumu ankakarada yapıcam dıe ayrı kaldık cok cok ozledım doguma gelıcek ama dogumda olmuyor kı yıne de sukurler olsun Rabbıme bana takvımde teklı rakamları gosterdı darısı tum ısteyenlerın basına ıns
kızlar bende varımmmm... bugün itibariyle 40+1 im. cumaya kadar bekleyelim dedi doktor ama ben çarşamba gidip bu işi bitirelim diycem...doğuramadım gitti. stres oldum...
raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra
gece gece doğuramayanlar birleştiii
ıyı geceler kızlar nasılsınız.ben kotuyum askımı ozledımdogumu ankakarada yapıcam dıe ayrı kaldık cok cok ozledım doguma gelıcek ama dogumda olmuyor kı yıne de sukurler olsun Rabbıme bana takvımde teklı rakamları gosterdı darısı tum ısteyenlerın basına ıns
Bide kızlar bu yalancı sancılar varya ara ara gelip giden,o arada bebek ne durumda oluyor hareketimi?
Benim genelde akşamları ağrım sızım oluyo ve bebeğim çok hareket ediyor baskı yapıyo aşağı doğru ağrı sancı ozaman oluyor.
raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra
doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk
canım sancı geldikçe yürü bol boll bide çömelerek çok otur bana biara plates topunun üstünde zıplattırdılar sancı sırasın çocuk aşağıya insin diye
oo bi daha çokmuşuz yaaa hadi bi koşu dogurun gelin
seninkinin babasi iyiymiş benimki dioki oglum sali gunu dogmus olsa 3 gun babalik izni carm pers cuma , sonra hafatsnu tatil 5 gun ohh dio
artııı 15 gun yıllık iznii onuda hemen kullanicakmiş , yarı 40 cıakrcak bizlee
bizim bebişler öyle bir zamanda gelicek ki bu söylenenler yüzünden herkesin eli ayağına dolancak bence
Heheee toplastik mi doguramqyanlar. :) happymother ve diğer doğum yapanlar bu ağrı nasil bi sey doğum agrisi olduğunu nasil anlayacagiz
canım bu gece sancıdan çok acayip bir bel ağrım var inletiyor beni neden öyle oldu anlamadımSancılar başladımı canım ? Benim az az sancım var yarın doğuruyor muyuzbu arada keşke sözünü dinleseydin tüm enerjim bitti çok fenayım :/
bizde az evvel eşimle gittik yatağına baktık oğlumuzu hayal ettik gel artık oğlum dedşkkızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:
ayy evettt doguramayan temmuz annelerıraginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra
doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk
acenu dogrcak kızlar ohhohh3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
doğum hikayeni yazsana okuyalım belki bizim minnaklar kıskanır da doğacakları tutar:)))
bizim bebişler koynumuzu çok sevdi kopamıyorlarbeen acenu ndd keyfımbılır aklımda bunlar var ama daha bıcok kıs var sanırım bı avuc ınsan kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?