2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
doğum hikayeni yazsana okuyalım belki bizim minnaklar kıskanır da doğacakları tutar:)))

caım benim pek güzel geçmedi çok sancım oldu biara ölücem dedim ne yatabiliyorum ne kalkıp yürüyebiliyorum ama sancım sırasında hepinize dua ettim sonra 9 cm açıklık olunca doğuma aldılar orada korkudan sancı arada geldi sonra bya bayaaa ıkınmaktan çocuk pırtladı ohhh dedim
hşkayemi anlatıcam da annem burada onlar yüzünden int pek takılamıyorum

raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra

gece gece doğuramayanlar birleştiii
ayy evettt doguramayan temmuz annelerı

doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk

ınsallah cnm nerde o gunler

3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
acenu dogrcak kızlar ohhohh

doğum hikayeni yazsana okuyalım belki bizim minnaklar kıskanır da doğacakları tutar:)))

eveet merk edyorzz

Eki Görüntüle 756277
mşallah diyin oğluşuma hikayemide daha sonra yazrım inş

masallah yaa bayıldım ben buna cenı cırkın cenı:))))))

inat etme acenu gel doğur işte söz dinle:)))))

allah razı olsun canım, güle oynaya doğuran yokki canım eminim çok acı çekmişindir sağlıkla doğurmuşun ya önemli olan o :))

doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk
üstümüze başımıza halıya heryereee işiceekkk
bencede kesin anlarız sancı gelince. bu kadar ağrısız oturup dururken gelen sancıyı hissederiz kesinnn

Bu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya

sen oğluşunla ilgilen şimdi tatlım hikayeni yazarsan ilk fırsatta git kokla bizim için onu oohh missss

Bu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
aman canım yaaa dikkat et bi yerini kırcaksın doğum üstü Allah korusun

doguramayan ve uyku tutmayan temmuz annelerii:)hepinize ıyı geceler.. ben bugun aksam ustu doktorra gıttım doktor bana 16*19 temmu demıstı ama bugun hem alttan baktı hem ultrason hem nst derken hıc bisi cıkmadı hersey normal bebek daha dogum kanalına ınmemıs dedı bana onumuzdekı hafta pazartesıye randevu verdı pazarteso bakarız olmazsa salı ıcın artık bırseyler dusunuruz dedı .ama belli olmaz daha 1 hafta var demı off cok moralım bozuldu bugun yaaa...

Ne bileyim merak ediyorum agrisi olanlar diyor ya bende otururken kalkarken sürekli sancı var ama onlar doğum sancısı degil galiba

aman canım yaaa dikkat et bi yerini kırcaksın doğum üstü Allah korusun

Oyle canim ya Allah korusun bi sey yok çok sukur de dikkat etmek lazim

raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra

gece gece doğuramayanlar birleştiii

Tabi doguranlar yorgunluktan + mis kokulu yavrularinin verdigi huzurla buralarda olmazlar bu saatte, biz kaldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…