bende ramazan başladığından beri yiyorum hurma ama bi aksiyon yok3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
ayy evettt doguramayan temmuz annelerı
ınsallah cnm nerde o gunler
acenu dogrcak kızlar ohhohh
eveet merk edyorzz
masallah yaa bayıldım ben buna cenı cırkın cenı:))))))
doğum hikayeni yazsana okuyalım belki bizim minnaklar kıskanır da doğacakları tutar:)))
bende geldiimmmraginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra
gece gece doğuramayanlar birleştiii
çoookk yakışıklı annessiii yerim ben onu şeker diyee
ayy evettt doguramayan temmuz annelerıraginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra
doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk
acenu dogrcak kızlar ohhohh3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
doğum hikayeni yazsana okuyalım belki bizim minnaklar kıskanır da doğacakları tutar:)))
dogurmuycammmm
caım benim pek güzel geçmedi çok sancım oldu biara ölücem dedim ne yatabiliyorum ne kalkıp yürüyebiliyorum ama sancım sırasında hepinize dua ettim sonra 9 cm açıklık olunca doğuma aldılar orada korkudan sancı arada geldi sonra bya bayaaa ıkınmaktan çocuk pırtladı ohhh dedim
hşkayemi anlatıcam da annem burada onlar yüzünden int pek takılamıyorum
doğuramayanlar geliyo zaten,doğuran hatunlar ohh bebişlerle koyun koyunaa :))
ama az kaldı bizde emziricez,bizimde göğüs uçlarımız yara olucak,bizimde bebişler üstümüze işicekk
bencede kesin anlarız sancı gelince. bu kadar ağrısız oturup dururken gelen sancıyı hissederiz kesinnnkesin anlarız ya, sancı sonuçta şiddetli bişeydir mutlaka.. evlenmeden önce ben çok adet sancısı çekerdim, onun gibi bişeyse valla çok kötü kendimi yerden yere atardım o dereceyani farkedilmeyecek gibi bişey değildir eminim
sen oğluşunla ilgilen şimdi tatlım hikayeni yazarsan ilk fırsatta git kokla bizim için onu oohh misssscaım benim pek güzel geçmedi çok sancım oldu biara ölücem dedim ne yatabiliyorum ne kalkıp yürüyebiliyorum ama sancım sırasında hepinize dua ettim sonra 9 cm açıklık olunca doğuma aldılar orada korkudan sancı arada geldi sonra bya bayaaa ıkınmaktan çocuk pırtladı ohhh dedim
hşkayemi anlatıcam da annem burada onlar yüzünden int pek takılamıyorum
aman canım yaaa dikkat et bi yerini kırcaksın doğum üstü Allah korusunBu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
Bu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
güle güleeeekızlarrr bız yatıyoruzz doguramayanlar kulubu opuyorz hepnızı :))))
kesin anlarız ya, sancı sonuçta şiddetli bişeydir mutlaka.. evlenmeden önce ben çok adet sancısı çekerdim, onun gibi bişeyse valla çok kötü kendimi yerden yere atardım o dereceyani farkedilmeyecek gibi bişey değildir eminim
aman canım yaaa dikkat et bi yerini kırcaksın doğum üstü Allah korusun
aferim sana 7:
raginda, modus, Pinuspinea, pervane88, keyfimbilir, Acenu, bmn, bebişim52, denizim48, Happymother, yazmelekleri_07, essra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?