2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

haftaya salıya kadar mühlet verdim

nişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum

hadi kızlar gözünüz aydın bir ıkınmada doğurun gelin

bak bekleyenler tek tek doguruyoo , benim c.tesi sancim cıkmıstı , 2-3 gundur ara ara yine var sancim ama gunum var die sesim çıkmıo rahatımmm

benden önce doğurursun kesin sen hıhh

Ne güzel doğum haberleri nişan haberleri alıyoruz.bende bu hafta içinde doğurucam kararlıyım valla.evrene pozitif enerji yolluyorum bu hafta bu kız gelecek hayırlısıyla

bende ne zmandır yolluyorum da; evren arkadaş bizim gönderdiğimiz pozitif enerjileri napıyor acaba

Vallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi

nişan dedin dedin al sana nişan

naasıl güzel bir kızsınnnnn seeeen nasıl bir meleksinnnnn maşallah annesi maşşşşşallaaaaaaah darısı bize inşallahh

Bu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
Anaaa Allah korumuş çok geçmis olsun, bosver catlagi kolun bacagin catlamasin yeter ki

iyi gecelerr temmuzun son anneleri
birazdan sahur hazırlıkları başlıycak azıcık uzanayım bu gece bel ağrısı çok fena yaptı beni

aramıza hoş geldin canım, doğuramayanlar kulübüne yani

bebişin yeri yumuşacık olsun diye aldık kendimize o kiloları şekerim soranlara öyle deriz bizdee

seninkinin babasi iyiymiş benimki dioki oglum sali gunu dogmus olsa 3 gun babalik izni carm pers cuma , sonra hafatsnu tatil 5 gun ohh dio
artııı 15 gun yıllık iznii onuda hemen kullanicakmiş , yarı 40 cıakrcak bizlee

hehe bizimki de öyle hesaplardı en istemediği gün doğdu :)

hamileyken düzenli olarak adet gören varmış böyle olan oldumu aranızda

yok artık yaw 46 haftada doğum, hamilelik boyunca adet, başka acayip bilgiler var mı?çok şaşırdım ben bunlara

sağmak sütün olup olmadığını çok sağlıklı belirlemiyor, bebeğin emiş gücüyle makineninki farklı, en güzeli ececiğin emmesi. keşke bol bol emse,dua edelim sana

kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:

ben de cibinliği takınca çok özenmiştim, kızımızın yatağını önce kendi yatağımızın yanına kurmuştuk, o yüzden yatağıma da en güzel iğne oyalı süslü incili yorganımı, iğne oyalı ipek çarşaflarımı serip geceliğimi giyip lohusalık provası yaptırmıştı bana o cibinlik

RNA TASARIM

Eki Görüntüle 756277
mşallah diyin oğluşuma hikayemide daha sonra yazrım inş
maşallah canım allah bağışalasın bu da pek çikinnn
Bu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
aman dikkat canım geçmiş olsunn
iyi gecelerr temmuzun son anneleri
birazdan sahur hazırlıkları başlıycak azıcık uzanayım bu gece bel ağrısı çok fena yaptı beni
az kaldı az inşallah doğurucaannnn

MAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK GÜZEL COK SEVİMLİ :))ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH

Slm kizlar uzun zamandr giremiyordum ara ara tlf dan takip ettim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun hayirli uzun omurlu olsunlar yapmamis olanlarda tez zamanda hayirlisiyla kavussunlar miniklerine. Bende kizimi 12 temmuz cuma saat 11 de normal dogumla kucagima aldim 3.226 kg 51 cm dogdu kucuk beyzam

günaydın doğuramayan temmuz anneleriii
dün akşam iftara dışarı yemeğe gittik bana inat sanki herkesin kucağında 20-25 günlük bebekler
doğurmuşlar birde dışarı çıkmışlar yaa el kadar bebeklerle
benimkide karnımda öyle duruyor vayy yazık bana dedim kendi kendime
9 ayı geçti diyorum aman burada doğurma diyorlar nerdeeee diyorum içimden

sabah adet ağrısı gibi bel karın ağrısıyla uyandım ama şimdi tık yok yorgunluktan sanırımmm
ben gideyim hurma yiyeyim en iyisii
yarın kontrol var yine boşboş gidip geleceğim eminimmm

doğuramayan temmuz anneleri herkese günaydın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın,
Bu çocukların gelesi yok ben iyice stres oldum gerçi benimle aynı durumda olan arkadaşları görüp biraz rahatlıyorum.yanlız hissetmiyorum kendimi iyiki varsınız kızlar,ama biz galiba bu çoçukların yapım aşamasında bir hata yaptık gelemediler bi türlü

3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
ohhh yarasın :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
Cnm bende hazır paket aldım hakmardan 400 gr 9 tl medine mebrun hurma yazıyor.
bu arada okunmuş 3 adet hurmam okunmuş suyum okunmuş 7 tane pirincim hazır doğuma giderken yicem ama ah bi gelse doğum yapcam gün hayırlısıyla... :121::121::121::121:

bizde az evvel eşimle gittik yatağına baktık oğlumuzu hayal ettik gel artık oğlum dedşk
İnşallah o günleride görürüz.

Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm.iyisindir umarım .

günaydın anneler
bugün gene ağrı sızı yok bugünde böyle geçecek belli yaaa
psikopat mıyım neyim ağrı çekmek isteyen insan mı olur

perşembe dr randevum var. ya derse 41. haftayı da dolduralım. korkuyorum bebeğim içerde sıkıntıya girer mi? kakasını yapar mı?
normal doğumda ısrar etmesem mi diye de düşünüyorum..

doğuramayan temmuz anneleri herkese günaydın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın arkadaşlar herkese... dün nst'de çıkan bir iki sancı haricinde herhangi bi gelişme yok bende de gerçi daha 2 haftamız var ama artık doğsa da alsak kucağımıza diyorum... :) şimdi de temizlik vakti... herkeslere kolay gelsin...

biz geldik oglusumlaaaa
ananemiz uyandirdi bizii misafirleri var bugun ona gitcez yardimaa
yarı uyur yarı uyanik kendimzie gelmeye calısıyoruz, kahvaltimizi yapalim ,
doguran yok ne güzel
herkes acele edio ben sabırla bekliyorumm

selam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…