salıya kadar derken bu salı mı haftaya mı
ben de çarşamba doğuruyum ya nolur Allahım ya nolursunbugün de inanılmaz keyifliyim, halbuki yine bunalımda olmam lazımdı çok dengesizleştim ama doğuranlara çok seviniyom ya ne güzell ondan keyiflendim :))
Merhabaaaaaa
biz geldik kontrolden
nst de bi kere sancı cıktı
eahim ağzında yumuşama ve 2 cm açıklık..,
yarın saat 10 da yatışım yapılıyo
2. dogum olduğu için lavman yapıldığı an gelir bebek , yarına kadar değil yürüyüş cok fazla hareket bile etme dedi..
valla ben bi şey anlamadım ama yarın doguruyomuşum
kucagımda 2 bebekle ne zaman donerim buralara bbilemem ama görüşmek üzereeee
saglıcajla kalın anneler...
Bi de AHu ma ismen dua edin...
nişanım geldi.sancıların artmasını bekliyorum.sancılarım bi ara düzenliydi şimdi düzensiz.hatta hafif sancılar şiddetlenmesini bekliyorum
bak bekleyenler tek tek doguruyoo , benim c.tesi sancim cıkmıstı , 2-3 gundur ara ara yine var sancim ama gunum var die sesim çıkmıo rahatımmm
Ne güzel doğum haberleri nişan haberleri alıyoruz.bende bu hafta içinde doğurucam kararlıyım valla.evrene pozitif enerji yolluyorum bu hafta bu kız gelecek hayırlısıyla
Vallaha büyük doktormuş benim hatun.. Geleceği görüyorgörüyor
nişan geldi..
Boşuma yarın doğurmadan burda ol dedi
Selam hanımlar,
Ara ara girip bakınıyorum sayfaya ama okuyamadım geçmişi.
Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bebişlerini bekleyen annelere de Rabbim sabır versin.
Bol bol dinlenin zira doğumdan sonra zorlu bi maraton sizi bekliyor olacak :)
Bizim fıstık bugün itibariyle 10günlük oldu.
Maşallah sarılık dışında bi sorunumuz yok. Onu da bol bol emzirerek düşürmeye çalışıyoruz.
Kızım da çok azimli memeden ayrılmak bilmiyor :)
1 saat emzirdiğim oluyor. Gaz sorunumuz yok.
Ama idrar tahlili veremedik hala, verdikleri torbayı yapıştırıyoruz ama kakası da giriyor içine nasıl bişiyse.
İdrar tahlili için nasıl örnek verdiniz beni de aydınlatın lütfeeen.
Bu da fıstığımın ehli keyif hali:
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
Ben ramazandan da once basladim yemeye zaten cok severim, hem de 7-8 tane yiyorum ama hiiiiic umrunda degil benim hınzırınbende ramazan başladığından beri yiyorum hurma ama bi aksiyon yok
Anaaa Allah korumuş çok geçmis olsun, bosver catlagi kolun bacagin catlamasin yeter kiBu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
doguramayan ve uyku tutmayan temmuz annelerii:)hepinize ıyı geceler.. ben bugun aksam ustu doktorra gıttım doktor bana 16*19 temmu demıstı ama bugun hem alttan baktı hem ultrason hem nst derken hıc bisi cıkmadı hersey normal bebek daha dogum kanalına ınmemıs dedı bana onumuzdekı hafta pazartesıye randevu verdı pazarteso bakarız olmazsa salı ıcın artık bırseyler dusunuruz dedı .ama belli olmaz daha 1 hafta var demıoff cok moralım bozuldu bugun yaaa...
bebişin yeri yumuşacık olsun diye aldık kendimize o kiloları şekerimsoranlara öyle deriz bizdee
seninkinin babasi iyiymiş benimki dioki oglum sali gunu dogmus olsa 3 gun babalik izni carm pers cuma , sonra hafatsnu tatil 5 gun ohh dio
artııı 15 gun yıllık iznii onuda hemen kullanicakmiş , yarı 40 cıakrcak bizlee
hamileyken düzenli olarak adet gören varmışböyle olan oldumu aranızda
canım şu kısmı anlamadım mamasına zeytinyağımı koyuyosun?
aynen benimde sağınca anca 60 ml oluyor ilk zamanlar dahaçoktu ama azaldı iyice malt içiyorum suyu çok içiyorum humananın çayıda ishal yaptı içemedimlactamil sütü arttırıyormu yoksa sadece kalitesinimi iyileştiriyor?
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:
maşallah canım allah bağışalasın bu da pek çikinnn
aman dikkat canım geçmiş olsunnBu arada ben bu gun yine düştüm ayağım islakken bastım yere kaydım bu gidisle düşe kalka doguracagim :)) üşerken hissettim resmen karnımin naltında bi anda catlaklarim oluştu ya
az kaldı az inşallah doğurucaannnniyi gecelerr temmuzun son anneleri
birazdan sahur hazırlıkları başlıycak azıcık uzanayım bu gece bel ağrısı çok fena yaptı beni
Anaaa Allah korumuş çok geçmis olsun, bosver catlagi kolun bacagin catlamasin yeter ki
Selam hanımlar,
Ara ara girip bakınıyorum sayfaya ama okuyamadım geçmişi.
Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bebişlerini bekleyen annelere de Rabbim sabır versin.
Bol bol dinlenin zira doğumdan sonra zorlu bi maraton sizi bekliyor olacak :)
Bizim fıstık bugün itibariyle 10günlük oldu.
Maşallah sarılık dışında bi sorunumuz yok. Onu da bol bol emzirerek düşürmeye çalışıyoruz.
Kızım da çok azimli memeden ayrılmak bilmiyor :)
1 saat emzirdiğim oluyor. Gaz sorunumuz yok.
Ama idrar tahlili veremedik hala, verdikleri torbayı yapıştırıyoruz ama kakası da giriyor içine nasıl bişiyse.
İdrar tahlili için nasıl örnek verdiniz beni de aydınlatın lütfeeen.
Bu da fıstığımın ehli keyif hali:
Eki Görüntüle 756178
Maşallah barekallah
doğuramayan temmuz anneleri herkese günaydın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ohhh yarasın :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:3 gun hurma yedim sancı cıktı nstde
Cnm bende hazır paket aldım hakmardan 400 gr 9 tl medine mebrun hurma yazıyor.iki çeşit hurma aldım cnm marketten;
biri medine hurması kilosu 30 tl ydi ayıptır sölemesi; 300 gr falan alayım dedim
bide diğer kapalı hazır paketlerden aldım tabi daha ucuz,ama resmen basmışlar glikozu
hiç beğenmedim ben o hazır paketleri,tarttırıp aldığım daha doğal güzeldi
bitirdim bu akşam ama yine ondan alıcam;
o hazır paketlerden yesem fayda edermiki yoksa boşuna yeme bi faydası yokmu dersiniz kızlar ???
İnşallah o günleride görürüz.bizde az evvel eşimle gittik yatağına baktık oğlumuzu hayal ettik gel artık oğlum dedşk
Slm kizlar uzun zamandr giremiyordum ara ara tlf dan takip ettim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun hayirli uzun omurlu olsunlar yapmamis olanlarda tez zamanda hayirlisiyla kavussunlar miniklerine. Bende kizimi 12 temmuz cuma saat 11 de normal dogumla kucagima aldim 3.226 kg 51 cm dogdu kucuk beyzam
doğuramayan temmuz anneleri herkese günaydın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
doğurmak nasıl bi duygu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?