2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Gözün aydin cnm , Allah bagislasin

gözün aydin canimn , Allah bagislasinn :)))

yakisiklinin resmini koysaydin annesi görseydi teyzeleri

kızlar çatı darlığı falan gerçekten önemli bir konuymuş.ben doğumda yaşadım.sezeryan olacaklar doğum başlamadan doğum tarihi alsınlar.doğum başlayınca sezeryan daha zorlaşıyor.tecrübemi anlatıyorum bana göre.benim bebişimiz doktorumuzun verdiği doğum tarihinde tam geldi.ama keske daha erken ameliyata girseydim yinede sağlıklıyız ikimizde....

oyy maşallah yaaa allahım analı babalı büyütsün
bende dün sormuştum lovelypink gözükmüo die.meğer bebiş doğmuşda 4 günlük olmuş bileallahım analı babalı büyütsün

canım bu gece sancıdan çok acayip bir bel ağrım var inletiyor beni neden öyle oldu anlamadım

Nasıl oldun canım ? Ben öyle bi uyumuşum ki daha yeni uyandım gece sancı filan geldiyse de beni uyandıramadı heralde hehehe

Acenu sizin sabrınıza hayranım gerçekten inşallah Rabbim sabrınızı rahat , güzel, çabuk ve kolay bir normal doğumla ödüllendirir tabi biz sabırsız annelere de inşallahh

maşallah canım allah bağışalasın bu da pek çikinnn

aman dikkat canım geçmiş olsunn

az kaldı az inşallah doğurucaannnn
hala doğumla ilgili belirti yok eğer cumaya kadar gelmezse benim sıpa dr a diycem alın bu tembelli içimden artık karnımda değil kucağımda olsun diye
cuma benimde kontrolüm var ve bende öyle düşünüyorum elim boş gelicem ve dr yine bekle dicek sanki
bende senin gibi düşünüyorum acaba çok zorlamasak mı normal diye
gelmiyorlar sıpalar
aaa çok sevindim canımmm çok şükür sende almışsın paşanı kucağına

ya canım acayip bir baskı var alt tarafa doğru acıdan çok rahatsızlık veriyor. belimde yine hafiften bir ağrı var. psikolojik mi acaba diyorum artık.

bende gıtme taraftarı degıldım tatlım da annem sagolsun gelemem dedı kv benı depresyona sokardı o yuzden geldımzormus ama..

canım yusuf yusuf sabri bu çaktirmaaa

kontrolden geldim yine sancı çıkmadı o kadar hurmaya taş olsa sancırdı yav

kızlar 2 gün kaldı perşembe sabah suni sancıya gireceğim bakalım neler olacak....

slm kızlar ben ağustos annelerindeydim ama doktorum temmuz 25 diyor.yani bende arada bakıyorum sizler neler yapıyorsunuz diye.bende nst ye bağlandım dün sancım 5-7 arası çıktı ama bakalım bekliyoz.:44:

kızlar 2 gün kaldı perşembe sabah suni sancıya gireceğim bakalım neler olacak....

allah yardımcın olsun kardeşim.. hepimizin... bende kaç paket hurma bitirdim bi işe yaramıyo. sütün gelmesini sağlayan hormonla doğumu başlatan hormon aynı diyorlar benim geçen haftadan beri sütüm geliyo sancı mancı yok. rabbim yardım etsin hepimize..

gelmeyen cocuk gelmıyo ıste benım de bır haftam var bekleyecegım gelmezse benımde suni sancı ya da sezeryan ben kızımın ısmını naz koyacagım zaten pek nazlı baksana gelmıo:)

cnm hakkımız da hayırlısı ınsallah sorunsuz stressız bır sekılde ufaklıgını kucagına alırsın . dualarım sizinle

hayırlısı olsun canım hem daha 2 gün var hiç belli olmaz biranda kendi sancında geliverir

evet daha 2 gün var umudumu kaybetmedim

sağolun kızlar inşallah hepimiz gönlümüze göre doğum yaparız yaa

Slm kızlar gecmısı okumak mumkun gıbı gozukmuo ama bakındım bıraz htrlarsanız pazar kontrolm vaardı ve ptesı alacaklardı kontrole gttm duznlı sancılarım cıktı ama 30 u gecmıodu 4 5 dk da bırdı ama azdı kızımın kalp atışları gene dusuodu arada sonra dzelıodu ona ragmn normal doğumu bklmk ıstedm kalp atısından oturu yatısım yapıldı 2 cm açılmamm vardı dr boraz da zorlayarak kndı actı ama daha sonra sancıların sıddetıde artmadı acılmada duznlı gelıodu ama sıddetı azdı sonuç olarak 19.00 da spinal anestezi ile sezeryna grdım 19.07de kızım dnyaya geldı muths bı dygu allahım herkeze nsıp etsın amelyat sonrası bızı bıraz zorlasada cok şükür ikimzde iiiyiz şimdi çıkmm lazm hepınızı çok merq edıorm :) bıde ufk bı sorun kızım ememıo tutamıo maalsef

ben beklemeyi bıraktım artık böle dah mutluyum insallh yarın güzel haberlerle gelirsin benimde kontrolum var bakalım ne dicek

bence uslu çoçuklarımız olacak bak sakin sakin karnımızda duruyorlar kendi kendilerine oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…