Slm kizlar uzun zamandr giremiyordum ara ara tlf dan takip ettim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun hayirli uzun omurlu olsunlar yapmamis olanlarda tez zamanda hayirlisiyla kavussunlar miniklerine. Bende kizimi 12 temmuz cuma saat 11 de normal dogumla kucagima aldim 3.226 kg 51 cm dogdu kucuk beyzam
selam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....
oyy maşallah yaaa allahım analı babalı büyütsünSlm kizlar uzun zamandr giremiyordum ara ara tlf dan takip ettim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun hayirli uzun omurlu olsunlar yapmamis olanlarda tez zamanda hayirlisiyla kavussunlar miniklerine. Bende kizimi 12 temmuz cuma saat 11 de normal dogumla kucagima aldim 3.226 kg 51 cm dogdu kucuk beyzam
bende dün sormuştum lovelypink gözükmüo die.meğer bebiş doğmuşda 4 günlük olmuş bileselam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....
canım bu gece sancıdan çok acayip bir bel ağrım var inletiyor beni neden öyle oldu anlamadım
Acenu sizin sabrınıza hayranım gerçektenbiz geldik oglusumlaaaa
ananemiz uyandirdi bizii misafirleri var bugun ona gitcez yardimaa
yarı uyur yarı uyanik kendimzie gelmeye calısıyoruz, kahvaltimizi yapalim ,
doguran yok ne güzel
herkes acele edio ben sabırla bekliyorumm
hala doğumla ilgili belirti yok eğer cumaya kadar gelmezse benim sıpa dr a diycem alın bu tembelli içimden artık karnımda değil kucağımda olsun diyemaşallah canım allah bağışalasın bu da pek çikinnn
aman dikkat canım geçmiş olsunn
az kaldı az inşallah doğurucaannnn
cuma benimde kontrolüm var ve bende öyle düşünüyorum elim boş gelicem ve dr yine bekle dicek sankigünaydın doğuramayan temmuz anneleriii
dün akşam iftara dışarı yemeğe gittik bana inat sanki herkesin kucağında 20-25 günlük bebekler
doğurmuşlar birde dışarı çıkmışlar yaa el kadar bebeklerle
benimkide karnımda öyle duruyor vayy yazık bana dedim kendi kendime
9 ayı geçti diyorum aman burada doğurma diyorlar nerdeeee diyorum içimden
sabah adet ağrısı gibi bel karın ağrısıyla uyandım ama şimdi tık yok yorgunluktan sanırımmm
ben gideyim hurma yiyeyim en iyisii
yarın kontrol var yine boşboş gidip geleceğim eminimmm
bende senin gibi düşünüyorum acaba çok zorlamasak mı normal diyegünaydın anneler
bugün gene ağrı sızı yok bugünde böyle geçecek belli yaaa
psikopat mıyım neyim ağrı çekmek isteyen insan mı olur
perşembe dr randevum var. ya derse 41. haftayı da dolduralım. korkuyorum bebeğim içerde sıkıntıya girer mi? kakasını yapar mı?
normal doğumda ısrar etmesem mi diye de düşünüyorum..
aaa çok sevindim canımmm çok şükür sende almışsın paşanı kucağınaselam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....
aramıza hoş geldin canım, doğuramayanlar kulübüne yani
ya canım acayip bir baskı var alt tarafa doğru acıdan çok rahatsızlık veriyor. belimde yine hafiften bir ağrı var. psikolojik mi acaba diyorum artık.Nasıl oldun canım ? Ben öyle bi uyumuşum ki daha yeni uyandım gece sancı filan geldiyse de beni uyandıramadı heralde hehehe
Acenu sizin sabrınıza hayranım gerçekteninşallah Rabbim sabrınızı rahat , güzel, çabuk ve kolay bir normal doğumla ödüllendirir tabi biz sabırsız annelere de inşallahh
bende gıtme taraftarı degıldım tatlım da annem sagolsun gelemem dedı kv benı depresyona sokardı o yuzden geldımbuarada seni çok iyi anlıyorum, benm de ailem ankarada, 35. haftalarda ankaraya gittim orda doğum yapacaktım eşimden ayrı kaldım çok fenaydı çok özlemiştim, Allahtan kararı değiştirdik sonradan kendi evimde doğum yapmaya karar verdik de eşime kavuştum... eşin yerini kimse tutmuyor ya:) allah kavuştrsun sizi en kısa zamanda....
Nasıl oldun canım ? Ben öyle bi uyumuşum ki daha yeni uyandım gece sancı filan geldiyse de beni uyandıramadı heralde hehehe
Acenu sizin sabrınıza hayranım gerçekteninşallah Rabbim sabrınızı rahat , güzel, çabuk ve kolay bir normal doğumla ödüllendirir tabi biz sabırsız annelere de inşallahh
kontrolden geldim yine sancı çıkmadı o kadar hurmaya taş olsa sancırdı yav
kızlar 2 gün kaldı perşembe sabah suni sancıya gireceğim bakalım neler olacak....
kızlar 2 gün kaldı perşembe sabah suni sancıya gireceğim bakalım neler olacak....
hayırlısı olsun canım hem daha 2 gün var hiç belli olmaz biranda kendi sancında geliverirkontrolden geldim yine sancı çıkmadı o kadar hurmaya taş olsa sancırdı yav
günaydın doğuramayan temmuz anneleriii
dün akşam iftara dışarı yemeğe gittik bana inat sanki herkesin kucağında 20-25 günlük bebekler
doğurmuşlar birde dışarı çıkmışlar yaa el kadar bebeklerle
benimkide karnımda öyle duruyor vayy yazık bana dedim kendi kendime
9 ayı geçti diyorum aman burada doğurma diyorlar nerdeeee diyorum içimden
sabah adet ağrısı gibi bel karın ağrısıyla uyandım ama şimdi tık yok yorgunluktan sanırımmm
ben gideyim hurma yiyeyim en iyisii
yarın kontrol var yine boşboş gidip geleceğim eminimmm
Günaydın,
Bu çocukların gelesi yok ben iyice stres oldum gerçi benimle aynı durumda olan arkadaşları görüp biraz rahatlıyorum.yanlız hissetmiyorum kendimi iyiki varsınız kızlar,ama biz galiba bu çoçukların yapım aşamasında bir hata yaptık gelemediler bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?