öyle mi olucak dersin yoksa fırtına öncesi sessizlik mibence uslu çoçuklarımız olacak bak sakin sakin karnımızda duruyorlar kendi kendilerine oynuyorlar
Slm kızlar gecmısı okumak mumkun gıbı gozukmuo ama bakındım bıraz htrlarsanız pazar kontrolm vaardı ve ptesı alacaklardı kontrole gttm duznlı sancılarım cıktı ama 30 u gecmıodu 4 5 dk da bırdı ama azdı kızımın kalp atışları gene dusuodu arada sonra dzelıodu ona ragmn normal doğumu bklmk ıstedm kalp atısından oturu yatısım yapıldı 2 cm açılmamm vardı dr boraz da zorlayarak kndı actı ama daha sonra sancıların sıddetıde artmadı acılmada duznlı gelıodu ama sıddetı azdı sonuç olarak 19.00 da spinal anestezi ile sezeryna grdım 19.07de kızım dnyaya geldı muths bı dygu allahım herkeze nsıp etsın amelyat sonrası bızı bıraz zorlasada cok şükür ikimzde iiiyiz şimdi çıkmm lazm hepınızı çok merq edıorm :) bıde ufk bı sorun kızım ememıo tutamıo maalsef
gözünüzaydın canım inşallah emzirme sorununuzuda en kısa zamanda atlatırsınızSlm kızlar gecmısı okumak mumkun gıbı gozukmuo ama bakındım bıraz htrlarsanız pazar kontrolm vaardı ve ptesı alacaklardı kontrole gttm duznlı sancılarım cıktı ama 30 u gecmıodu 4 5 dk da bırdı ama azdı kızımın kalp atışları gene dusuodu arada sonra dzelıodu ona ragmn normal doğumu bklmk ıstedm kalp atısından oturu yatısım yapıldı 2 cm açılmamm vardı dr boraz da zorlayarak kndı actı ama daha sonra sancıların sıddetıde artmadı acılmada duznlı gelıodu ama sıddetı azdı sonuç olarak 19.00 da spinal anestezi ile sezeryna grdım 19.07de kızım dnyaya geldı muths bı dygu allahım herkeze nsıp etsın amelyat sonrası bızı bıraz zorlasada cok şükür ikimzde iiiyiz şimdi çıkmm lazm hepınızı çok merq edıorm :) bıde ufk bı sorun kızım ememıo tutamıo maalsef
selam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....
Slm doğuramayan kızlar
Allah nasip ederse ben yarın sabah 9da
Kızıma kavusuyorum inşallah
Bi aksilik olmazsa genel anestezi olcak.
Epidural olmaya cesaret edemiyorum.
Herkes mutlu sona yaklaşıyo..
Az kişi kalmış sabırsızlıklar daha da artmış
Allah hepimize yardım etsin
allahım analı babalı büyütsün inşallahhSlm kızlar gecmısı okumak mumkun gıbı gozukmuo ama bakındım bıraz htrlarsanız pazar kontrolm vaardı ve ptesı alacaklardı kontrole gttm duznlı sancılarım cıktı ama 30 u gecmıodu 4 5 dk da bırdı ama azdı kızımın kalp atışları gene dusuodu arada sonra dzelıodu ona ragmn normal doğumu bklmk ıstedm kalp atısından oturu yatısım yapıldı 2 cm açılmamm vardı dr boraz da zorlayarak kndı actı ama daha sonra sancıların sıddetıde artmadı acılmada duznlı gelıodu ama sıddetı azdı sonuç olarak 19.00 da spinal anestezi ile sezeryna grdım 19.07de kızım dnyaya geldı muths bı dygu allahım herkeze nsıp etsın amelyat sonrası bızı bıraz zorlasada cok şükür ikimzde iiiyiz şimdi çıkmm lazm hepınızı çok merq edıorm :) bıde ufk bı sorun kızım ememıo tutamıo maalsef
Slm doğuramayan kızlar
kızlar dua edin yarın birşeyler olsun bugün yine sıkılma moduna girdimm
benim doktor 42yte kadar beklicez dicek yine yarın ben biliyorum
sizin doktorlar niye beklemiyor benimki farklı ne biliyor acaba
ya canım acayip bir baskı var alt tarafa doğru acıdan çok rahatsızlık veriyor. belimde yine hafiften bir ağrı var. psikolojik mi acaba diyorum artık.
canım yusuf yusuf sabri bu çaktirmaaa
aayy çok heyecan verici sen gece uyuyamazsın şimdiSlm doğuramayan kızlar
olur mu tatlım benimkide beklicez diyor. cumaya kadar kendiğilinden gelsin istiyorum oğluşum yoksa bizim dr bekleticek 1 hafta dahakızlar dua edin yarın birşeyler olsun bugün yine sıkılma moduna girdimm
benim doktor 42yte kadar beklicez dicek yine yarın ben biliyorum
sizin doktorlar niye beklemiyor benimki farklı ne biliyor acaba
bizim bütün planlar yalan oldu canım. hiç bişey yok yine gece gelen bütün sancılar gündüz yalan oluyor.Aynıyız valla canım ya bugün doğuramicaz heralde cuma gününe kadar doğurabilsem keşke kontrole gitmeden :)
Hahahahaha :) çok güldüm ya umarım bu kadar gülmek doğumuma yaklaştırmıştır beni :)))
Slm kizlar uzun zamandr giremiyordum ara ara tlf dan takip ettim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun hayirli uzun omurlu olsunlar yapmamis olanlarda tez zamanda hayirlisiyla kavussunlar miniklerine. Bende kizimi 12 temmuz cuma saat 11 de normal dogumla kucagima aldim 3.226 kg 51 cm dogdu kucuk beyzam
bosver cnm belkı onlarnkıde gec dogmusdurgünaydın doğuramayan temmuz anneleriii
dün akşam iftara dışarı yemeğe gittik bana inat sanki herkesin kucağında 20-25 günlük bebekler
doğurmuşlar birde dışarı çıkmışlar yaa el kadar bebeklerle
benimkide karnımda öyle duruyor vayy yazık bana dedim kendi kendime
9 ayı geçti diyorum aman burada doğurma diyorlar nerdeeee diyorum içimden
sabah adet ağrısı gibi bel karın ağrısıyla uyandım ama şimdi tık yok yorgunluktan sanırımmm
ben gideyim hurma yiyeyim en iyisii
yarın kontrol var yine boşboş gidip geleceğim eminimmm
selam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....
Slm kızlar gecmısı okumak mumkun gıbı gozukmuo ama bakındım bıraz htrlarsanız pazar kontrolm vaardı ve ptesı alacaklardı kontrole gttm duznlı sancılarım cıktı ama 30 u gecmıodu 4 5 dk da bırdı ama azdı kızımın kalp atışları gene dusuodu arada sonra dzelıodu ona ragmn normal doğumu bklmk ıstedm kalp atısından oturu yatısım yapıldı 2 cm açılmamm vardı dr boraz da zorlayarak kndı actı ama daha sonra sancıların sıddetıde artmadı acılmada duznlı gelıodu ama sıddetı azdı sonuç olarak 19.00 da spinal anestezi ile sezeryna grdım 19.07de kızım dnyaya geldı muths bı dygu allahım herkeze nsıp etsın amelyat sonrası bızı bıraz zorlasada cok şükür ikimzde iiiyiz şimdi çıkmm lazm hepınızı çok merq edıorm :) bıde ufk bı sorun kızım ememıo tutamıo maalsef
Slm doğuramayan kızlar
yarın gelir senin bebiş hayırlısıyla inşallah
aa ne güzel çok sevindim. bi foto çekip getireydiinn
maşallah köfte dudaklarını yesinler onun.
been acenu ndd keyfımbılır aklımda bunlar var ama daha bıcok kıs var sanırım bı avuc ınsan kaldık
iki çeşit hurma aldım cnm marketten;
biri medine hurması kilosu 30 tl ydi ayıptır sölemesi; 300 gr falan alayım dedim
bide diğer kapalı hazır paketlerden aldım tabi daha ucuz,ama resmen basmışlar glikozu
hiç beğenmedim ben o hazır paketleri,tarttırıp aldığım daha doğal güzeldi
bitirdim bu akşam ama yine ondan alıcam;
o hazır paketlerden yesem fayda edermiki yoksa boşuna yeme bi faydası yokmu dersiniz kızlar ???
bizim bütün planlar yalan oldu canım. hiç bişey yok yine gece gelen bütün sancılar gündüz yalan oluyor.
bende az önce cumaya kadar doğursam demiştim. cuma benimde kontrolüm var
yaz yaz canımIyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin biz suan Iyiyiz cok uslu uykucu bir kizim var dogum hikayemi bir ara yazmak firsat bulunca yazmak isterim ama zorlu bir dogum oldu bir yandan kararsizim yazmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?