2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yoğurt tarifi veren annişler teşekkürlerryaptım bakalım tutumuşmu göricizzz

skandal....tamam tam gününde doğmayabilir ama tavrı çok gıcık. sinir oldum
süt içtim az önce yoğurt da yaptım onlardan yiyeim bari ama cevizden öğğğ geldi
hamaratlıgım ustumde :))

dolaba börek sardım attım , hamur yogurdum pogoca yapıcammm

vay be ben bile inanamadim bana
vay anasını sayın seyircilerrr

maşallah alperene annesi :)) ayrıca ben yoğurdu o şekilde mayalıyorum ama sünüyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
sıcak mayalıyoran ondandır cnm benımm
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
bıse onun mıss kokusunu optuk cnm benımm

dogru dıyorsun haftaya oglumu kontrolu var bende o zmaan gıderım olmaz sa ınslll
haydı hakkınızda hayırlısı cnm benımmmm
haftaya paşanın ısıtme testı var vakıt gıderım olmaz sa ya hem daha ıı lesmıs olurum dımı ama
bende wc de ıdrar cok yapıyorum sanırm dogum oncesı keseyı bosalttı o zaman bılem bayagı cıktı sımıde aklıma o gelıyo r yada cok su tuketıyorum ndannn ama tutammazlık yok sımdılıkk karnım ıcınse korse takıyorum 2.gunden berı bayaggı toparladın sukurrr

inşallah zorluk çekmeden alırsın meleğini kucağına haberlerini bekliyoruz tatlım

korkma tatlım mevlam hayırlısını versin hangisi olursa olsun biraz sıkıntı çekicez ama sonunda meleğimize kavuşucaz bunu düşün korkuyu aklından çıkarmaya çalış yaradana sığın

allah yardımcın olsun anlayışsız dr da insanın başına bela valla bu zamandan sonra gönlüne göre güveneceğin bir dr bulabilirsin inşallah yada hiç bunlara gerek kalmaz sancın gelirde bir çırpıda doğurursun inşallah

Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş

maşşallahh yakışıklıyaa :)))

töbeler olsun olabilir ne demek yav Allah korusun aklına kötü şeyler getirme bence kesinlikle başka doktora görün canım.

ben de doktoru aradım az önce sabah 8 buçukta hastanede olacağım yatışım yapılacak.. gece 12den sonra bişey yiyip içme dedi, ama normal istiyom sezeryan değil yine de yemiyimmi dedim yeme dedi... ama çok acıkırım ben sabaha kadar güçsüz kalırımmm yaaaaaa

inşallah cnm yaa
benim diğer kontrol için bi hafta sonra dedi doktor,acaba ben daha erkenmi gitsem; belkide ogüne kadar beklemez sıpamm inş.. :)))hala bi umutttt
benım haftaya cuma canım doktor carsamba dedı ama bugunbıle esım zar zor geldı cuma ızınlı ben nasıl gtcem tek basıma dye cuma aldım 2gun fazladan beklcez ıns bısı olmaz dedı bende bısı olursa gelrz ztaen dedım ok dedı.

sen ynede yeme cnm nolur nolmaz ınsalah gerek kalmaz sezeryana ama bence sunı sancıylada guzel sonuclar alınıyo. ınsallah ole olur
uyu dınlen yarına kadr cok hareket etme ayy yarın bebısın gelıyo nekdr guzelll masallah

evet canım sezeryan olacak benim tüp bebek olduğu için başından beri belliydi sezeryan olacağı

anladım cnm. hayırlısıyla da bebısnlede senı de beklyorz ınsallah

ayyy hakkaten yaaa inanamıyorum hala yarın doğuma gideceğime.. ben yarın doğuracak mıyım yani
bu gece uyunur mu ama yaaa kızlar forumda kaynatalım bu gece

ben yine de sabah giderken hurmalarımı yerim ya hurmadan bişi olmaz

ole valla yarın ıcındekı melegıne kavuscaksın ınsallah ne guzell.. bızede dua et doguma gırerken ınsallah kolay bı dogum olur

ben olsam bende hıııc uyyamam herhaldE

ayy ne güzel saatler kaldı kuzucuğuna kavuşmana ben sizlere heyecan yapıyorum kendime sıra gelince ne yapıcam bilmiyorum:)

alllaaaaahhh sabahlar olmasınnn :118:

Rabbim herkese bebeğni sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah umduğumuza nail eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…