ayy hadi hayırlısı bakalım,senin günün doldu nrdeyse,güzel haberler ver artık bize
ben kendim adına erken doğurma umutlarımı kaybettim bugün :)))
cnm dogm ypmdm ondn blmıyorm ama rahmdekı esnmylmı alklı kı toplr kndnı blkı kısa surede yalnz onmlı bı sorn bnce
ınsallh kucgmza alr gelrz ozmnda:)))
kuzum cdden aynı bebsle aynı hberlerle donmusz bnm dger kontrol cuma
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
skandal....tamam tam gününde doğmayabilir ama tavrı çok gıcık. sinir oldumevet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
sadece nstye soktu kadın ne ultrason ne muayene.
sonucu aldım gittim sancı yok olursa gel dedi.
e dedim benim 40 hafta doluyor yarın ya dışkısını yerse ???
olabilir demez miiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ben bilmiyordum olabileceğini!
herkesi sezeryana alamayız bu yüzden cuma nstye gel tekrar dedi.
şimdi ben doktorumu değiştiriyorum kızlar
acayip sinirliyim kadına...
eşimde aynı şekilde..
sanki beni sezeryana al dedim ben hemen...
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
bir kez bile sancı çıkmadı bugüne dek...
süt içtim az önce yoğurt da yaptım onlardan yiyeim bari ama cevizden öğğğ geldiohh tebrık ederım canım ALLAH analı babalı buytsun ınsallah ne guzle normal dogumla aldn geldn bebgnı daırıs hepmıızn ba
kuzum bırakma bak bende 1 hafta bırakdım bebek kılo almamıs smdı yıne abandım sute yogurda yumurtaya cevıze 5gunde 100grm ıyımı kotumu blmyırm ama almıs bsler en azndan
alla alla kımsede bana sormazz noldu ne bttı dıye ne guzel ılgılıler bence benmkıde kotu aranmamak
ayy kuzum umutlandırdın benı ama benden once sıra sende bana gelırse sancılar sana yollcam bak sozsenden sonrada dogrsam olur ben noproblem ama ben agustos annesı olcam bakn gorun
vay anasını sayın seyircilerrrhamaratlıgım ustumde :))
dolaba börek sardım attım , hamur yogurdum pogoca yapıcammm
vay be ben bile inanamadim bana
sıcak mayalıyoran ondandır cnm benımmmaşallah alperene annesi :)) ayrıca ben yoğurdu o şekilde mayalıyorum ama sünüyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
bıse onun mıss kokusunu optuk cnm benımmBu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
dogru dıyorsun haftaya oglumu kontrolu var bende o zmaan gıderım olmaz sa ınslllallah korusun ya dikişlerde sorun varsa... ne biliyim enfeksiyon oluşmuş olabilir... kaynamamış olabilir... içerde parça kalmış olabilir... bu zamanda herşeyin kolayı var neden riske atasın ki... git bi görün doktora... hiçbişey senin sağlığından kıymetli değil... ben doğumdan sonra 3 kez kontrole gittim... bu hafta tekrar gidicem kısmet olursa... evet kendimi iyi hissediyorum çok şükür...1 gün bile ağrım olup 5 dk yatmadım hep işimi gücümü yaptım ama teknoloji bu kadar ilerlemişken de beklemek bana acayip geliyo...yine trcih senin tabi...
haydı hakkınızda hayırlısı cnm benımmmmslm kızlar bu gün kontrolüm vardı mutluyum haftaya perşembe kızıma kavuşuyorum nasipse nst de biraz sancı çıktı ama bilmiyorum cuma günü tekrar nst ye giricem hakkımızda hayırlısı neyse benden bu kadar geçmişi okuyayım da geleyim şekerler
haftaya paşanın ısıtme testı var vakıt gıderım olmaz sa ya hem daha ıı lesmıs olurum dımı amaBizlerrrr geldikkkkkk kızım uyuyor banyosunu yaptırdık mışıl mışıl uyuyor
emişmeye bile gücü yok
Geçmişi de okuduk rahatladık ne çok doğuran olmuş maşallah sizlereeee
EEEEE tabi doğuramayanlar da var acenu ve ndd gibi
yerim sizleri kızlarrrr yerimmmmmmm
Şimdi tebrik etme zamanı:
senasnr,karabiber,pc-öğretmeni(kızçene bayıldım),happymother
(anammmm doğuramıyorum ne zaman doğuracağım derken gelmiş bile AHU)
sırnaşık,lovelypink,ehc,adrenalimww maşallah sizlere
ALLAH'ım meleklerimizle bir ömür boyu huzurlu hayat nasip etsin kocişlerimizle de
sevdiklerimizle de ailemizle de
ceremony,asblt,admen doğuma giriyormuşsunuz ALLAH'ım yardım etsin sizlere
bir avazda çıkarıverin inşallah
suzanımmmm bana sakın kızma ama dikişlerin için git doktora
Ben 1 kere gittim iyi görse de kızarıklık veya kaşıntı olursa krem bile yazdı
Ve 1 ay sonraya randevu verdi...Dikişlerimizi pek bizler anlayamayabiliriz
kaynamış mı?sorun var mı diye bakmaları lazım benim fikrim bu:26::44::44::44:
Ben doğumdan sonra hemen oturmaya iş güç yapmaya başladım ama
yine de doktora gittim sen de totonu kaldır ve gitbakalımmmm
bestenaz özelden mesaj yazacağım sana mega medipol için
Kızlarrrrr kızçemi uyandırmam lazım yoksaaa bütün gün uyuyacakkkkk
bende wc de ıdrar cok yapıyorum sanırm dogum oncesı keseyı bosalttı o zaman bılem bayagı cıktıslm kızlar bugün kontrole gittik oğluşumla dr teyzemiz herşey çok iyi dedi şükür ama çok az sarılık çıktı
dikişime baktı birşey yok dedi onada şükür yarabbim oturup kalkmakta sorun yaşıyorum sadece ama dikişte birşey yokmuş
yaa bide kızlar ben idrarımı tutamıyorum öyle olan varmıbide karın için ne yapıyorsunuz :26:
Canlar nezamandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Ben bugün Allah nasip ederse oğlumu alıcam kucağıma. Saat 11 de ameliyata giriyorum. Herzaman olduğu gibi yine dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun. Çok öpüyoruz sizleri
bu kadar bire bir aynı şeyleri hissedebiliriz cnm. o kadar bunaldım ki bu düşüncelerden dün herşeye ağladım saçma saçma. sanki gözümün ucunda akmaya hazır şu yaşlar. suni sancıdan sonra ya genede bebeğim sıkıntıya girer sezeryana girmem gerekirse die korkuyorum normal sancı zaten yok. en temizi sezeryan diyorum ama ondanda korkuyorumm..
evet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
eşimde aynı şekilde..
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
evet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
eşimde aynı şekilde..
sezryanlamı canım dogumun.*
hayırlısıyla cnaım ınsallah ogluslarımızın kılosu aynı:))
bısı olmaz canım allah ın ıznıyle ınsallah en saglıklısından bı dogumla gelceksn:)
benım haftaya cuma canım doktor carsamba dedı ama bugunbıle esım zar zor geldı cuma ızınlı ben nasıl gtcem tek basıma dye cuma aldım 2gun fazladan beklcez ıns bısı olmaz dedı bende bısı olursa gelrz ztaen dedım ok dedı.inşallah cnm yaa
benim diğer kontrol için bi hafta sonra dedi doktor,acaba ben daha erkenmi gitsem; belkide ogüne kadar beklemez sıpamm inş.. :)))hala bi umutttt
maşşallahh yakışıklıyaa :)))
töbeler olsun olabilir ne demek yav Allah korusun aklına kötü şeyler getirme bence kesinlikle başka doktora görün canım.
ben de doktoru aradım az önce sabah 8 buçukta hastanede olacağım yatışım yapılacak.. gece 12den sonra bişey yiyip içme dedi, ama normal istiyom sezeryan değil yine de yemiyimmi dedim yeme dedi... ama çok acıkırım ben sabaha kadar güçsüz kalırımmm yaaaaaa
evet canım sezeryan olacak benim tüp bebek olduğu için başından beri belliydi sezeryan olacağı
sen ynede yeme cnm nolur nolmaz ınsalah gerek kalmaz sezeryana ama bence sunı sancıylada guzel sonuclar alınıyo. ınsallah ole olur
uyu dınlen yarına kadr cok hareket etme ayy yarın bebısın gelıyo nekdr guzelll masallah
ayyy hakkaten yaaa inanamıyorum hala yarın doğuma gideceğime.. ben yarın doğuracak mıyım yani
bu gece uyunur mu ama yaaakızlar forumda kaynatalım bu gece
ben yine de sabah giderken hurmalarımı yerim ya hurmadan bişi olmaz
ayyy hakkaten yaaa inanamıyorum hala yarın doğuma gideceğime.. ben yarın doğuracak mıyım yani
bu gece uyunur mu ama yaaakızlar forumda kaynatalım bu gece
ben yine de sabah giderken hurmalarımı yerim ya hurmadan bişi olmaz
canım suni sancımı verecekler sana kaçırdımmı orayı nealllaaaaahhh sabahlar olmasınnn:118:
Rabbim herkese bebeğni sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah umduğumuza nail eylesin
yoğurt tarifi veren annişler teşekkürlerryaptım bakalım tutumuşmu göricizzz
skandal....tamam tam gününde doğmayabilir ama tavrı çok gıcık. sinir oldum
süt içtim az önce yoğurt da yaptım onlardan yiyeim bari ama cevizden öğğğ geldi
vay anasını sayın seyircilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?