yok artıık kime güveneceğimizi şaşırdım yaaaa.Manyak kadin !
Ne rahatlik oyle o, hayir yani ultrasona nasil almaz belki kordon fln dolandi nerden biliyo Allah korusun. Bi de son gunlerin insan biraz anneyi rahatlatmaya calisir "kakasini yiyebilir" ne demek? Ay sinir oldum. Bence sikayet de et, en azindan bas hekime bildir.
Benim 2 kez gittigim bi dr vardi, 2.sinde beni gereksiz sinir edip aglatti ben de bi daha o var diye o hastaneye bile gitmedim ( burdur devlet h.) hep ispartaya gidiyorum. Sonra bu doktorun sizofren oldugunu bakirkoye tedaviye gittigini ogrendim. Demem o ki canimiz kimlere emanet dusun. Hic hosgorme
aynen o an dondum kaldım zaten birşeyde diyemedim.eşimi de zor tuttum çıkardı başhekime yoksa ama yarın arayıp şikayet edicem
ayy cnm inş. ne diim Rabbim gönlüne göre versin inş. =)
evet canım suni sancı, valla hiç alttan muayene olmadımki açıklık varmı bilmiyorum, çatı muayenesi de olmadım belki de çatım uygun değildir sezeryan olurum, ama yarın bi şekilde kavuşurum inşallah normal olur ama sezeryana da kendimi hazırladım :)))
evet canım bu akşam bol hurma :)))
canım kaşıntının çatlakla alakası yokmuş bak doktor bana bi tane jel gibi krem verdi inanki birgün sürdüm hemen geçti kaşıntısı ve 1 haftadır hiç kaşınmıyor. adı; fenistil jel... ben valla hergün doktora dua ettim beni okdr rahatlattıki bu jel, kaşıntıdan ölüyordum yoksa.... günde 3-4 kere kullanabilirsin hiçbir zararı yokmuş bak al kullan çok rahat edeceksin
bu bir enerji patlaması olabilirmi acabaaaahmmmm enteresannn
ne rahat bi doktormuş o öyle yahu
sadece sancıya bakıp gönderilir mi son haftadaki insan.
birde olabilir demesi daha sinir bozucu bir durum
git canım bencede başka doktora.
bende de aynı korkular var ya kakasını yaparsa bende farketmezsem bir değişiklik olduğunu diye.
sürekli kontrol halindeyim.
hakkımızda hayırlısı olsun cnaım inşallah biran önce kendi sancılarımız başlarda doğururuz bebişlerimizi.
bu arada dün eşimde doğumla ilgili konuştu benle
onun arkadaşının eşide yakın zamanda doğum yaptı.
oda hep normal istiyormuş ama hiç sancısı çıkmıyormuş tıpkı bizim gibi. doğumundan 2 gün önce bile avm avm geziyordu
ptesi günü kontrole gitmiş hala sancı yokmuş o da o an karar vermiş sezeryana aynı gün girmiş ameliyata. ve ameliyattan çok kısa bir süre sonra bebiş hemen kakasını yapmış. Allah korusun anne karnındaykende yapabilirmiş.
bunu duydum benim iyice gözüm korktu. cuma günü kontrolden sonra daha fazla beklemiycem bende sanırım
Canım admen'i aradın mı merak ettim. Bide kızlar ikimiz den haber var mı ben mi kaçırdım??
şu bel ağrısından bende de olsa aahhh, okadar yürüdüm geldim az önce arkadaş bir insanın hiçbir yeri ağrımaz mı yav.. vücudumun bu ağrısız performansını doğumdan sonra da bekliyorum
geldim canım eve ama tükendim bugün. artık yürümek iyice zor gelmeye başladı. birde ellerim ayaklarım çok şişmiş bugün yüzüğümü zor çıkarttım parmağımdan. biranda bu kadar şişlik sıkıntılı bir durummudur acaba yaa. herşey tedirgin eder oldu beni :18::18:
biz geldik ,
pogoca yaptik , markete gittik , yemek yaptik ev supurduk , dus alcaz usenmezseekkkkk ,
gobegim acaip kasiniyooocatlamadık yer kalmadi halen kasınıo ama yaa off
aynen kafası asgya ındı anıden ptladı benm alt taraftabenimde karnımın alt tarafı kaşınıyor toplamda 8 tane uzun olmayan çatlaklarım var.
2 aydır çıktı kafasını aşağı indirdikten sonraaa
inşallah
sanırım benim kız gelmeyi düşünüyor 40 dakikadır ara ara karnımda gerilmeler ve kasılmalar oluyor :) kocişe söyledim yoksa pırtlayacakmı bu kız dedi ben inşallah deyince millet doğumdan korkar sen seviniyorsun bravo diyor :) hadi inşallah yarın doğurdum beeen diye mesaj atarım burdan
bu doktor en başından beri gittiğin doktor muydu? ben de 12-32. haftalar arası gittiğim doktoru şikayet edip değiştirmiştim
senin psikolojini anlamayan doktor, allah bilir doğumda nası davranır sana, güvenilmez öyle doktorlara
Teyzeleri oğlumla geldik yanınıza. Çok şükür herşey yolunda Allah herkese yaşatsız bu tarifsiz bileymiş gerçekten. Şimdilîk bizden bukadar yine gireriz.
bir dahakine tam ayarında olurfena olmadi :))) bişiler eksik ama
biz anlayamayız işte benimde korkum okakasını yaptığını biz anlayabilirmiyiz acababenimde günüme daha var ama bendede hiç sancı bişey yok belimde ağrı oluyor sadece. devlet hastanesine gidiyorum ben doktor çok iyi ama ne bileyim sıkıntı olmasından korkuyorum bende
banada öyle doğum yaklaşmış dediler. inşallah öyledirbı anda sıslık dogumun yakınlıgına ısaretmıs banada komsu dedı ama nkdr dogru blmyorm herkes bısı dıyo sonucda
ben 3 aydır alyans takamıyorm cok ozledım tek tasımı yuzklerımı
buyyo sanırım bebıs krem ıhmal etme cnm
aynen kafası asgya ındı anıden ptladı benm alt tarafta
hoşgeldiniizz canımmTeyzeleri oğlumla geldik yanınıza. Çok şükür herşey yolunda Allah herkese yaşatsız bu tarifsiz bileymiş gerçekten. Şimdilîk bizden bukadar yine gireriz.
bir dahakine tam ayarında olur
biz anlayamayız işte benimde korkum obende gün içinde hareketlerini takip ediyorum tansiyonumu ölçüyorum. bugün ellerim şişti mesela farklı olarak ama bebiş hareketleri iyi diye çok üstüne durmadım. böyle sürekli kontrol halinde olmakta sıkıntı yahuu
banada öyle doğum yaklaşmış dediler. inşallah öyledir
hem en güzel yorumu o yapmış doğurur yakında demi,şay ınsallah canım
gecen bende havuza ındım tutrdu benımkı yuzcem dıye bensız de ınemıyo sankı gıt dyom yok sende gel sen gırme ama guneslen ıyı dedım guneslenıyorm bıtane teyze var bana bkıyo bıde gobegıme ama drmadan sonra arkamdn bı komsuya demıskı bu dogrur yakında bak karnı ınmıs demısbnada komsu soledı ondan bıkacgun sonra annaneme gıttım sen daha dogramassn kızım baksana karnın daha ınmemıs dedı anneme gttım aaa karnın ınmıs dogrcan dedı kvdeye gttım bu esınle aynı tarhte dogat 11 agustos esımın dogum tarıhı dedı
kafam karısdı ama ben havuzdakı teyzeye ınanmayı terhı edyorm cnku en cıplak halımle o gordu benı
Merhaba anneler bugün çatı muayenesi olduk doktor "gördüğüm en basık kemik yapısı kesinlikle normal doğuramazsın dedi normal doğurtanı tebrik ederim bebeğin başı kesinlikle çıkmaz açıklığın da yok dedi"
moralim sıfır
ben de doktora "basık kemik yapısı demek çatı darlığı dediğiniz şey mi?" dedim evet dedi...
doktorlarınız benzer şeyler söylüyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?