2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben kacayım gece yıne gelırım yemek hazrlcm bde evı topalrym bı supurge tutym.dus alymm :) optm hepnıızı

optuk bzde cnmm cok hbersz brakma bakk nolur nolmaz:)
geldim canım eve ama tükendim bugün. artık yürümek iyice zor gelmeye başladı. birde ellerim ayaklarım çok şişmiş bugün yüzüğümü zor çıkarttım parmağımdan. biranda bu kadar şişlik sıkıntılı bir durummudur acaba yaa. herşey tedirgin eder oldu beni :18::18:

Hanımlar herkese iyi akşamlar.. Biz daha gidemedik memlekete. yarın kızımın aşısı var onu yaptırıp öyle çıkacağız yola. bakalım 6 saatlik yolculuğumuzu kaç saatte tamamlayacağız. Veeee yarın kızım tam 1 aylık olacak kurban olduğum.. Allah'ım nasıl bir mucizedir ki bu her gün daha da katlanıyor ona olan sevgim. Aşkın sadece farklı cinslere karşı olduğunu zannederdim ancak öyle değilmiş evladına olan aşk bambaşkaymış.. Rabbim yaşamak isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu..

Allah razı olsun cnm duan için.inş. gününde gelir yavrum

yarın iyi haberlerle gelirim cnm inşşş. sen hurma ye onun içinde bol enerji var hem açılmana da yardımcı olur

ben,mde cumartesi öle oldu canım pazara gittim geldim zor çıkardım dediğin gibi. o günden beri de kalın sarılmış sarma gibi parmaklarımayaklar zaten standartt
bizde bizde bizdeee istiyoruzzz

biz geldik ,

pogoca yaptik , markete gittik , yemek yaptik ev supurduk , dus alcaz usenmezseekkkkk ,

gobegim acaip kasiniyooo catlamadık yer kalmadi halen kasınıo ama yaa off

biz geldik ,

pogoca yaptik , markete gittik , yemek yaptik ev supurduk , dus alcaz usenmezseekkkkk ,

benimde karnımın alt tarafı kaşınıyor toplamda 8 tane uzun olmayan çatlaklarım var.
2 aydır çıktı kafasını aşağı indirdikten sonraaa

inşallah hayırlısıyla atlatırsınız canım yolculuğu.
kızına olan aşkını o kadar içten anlatıyorsun ki canım hemen oğlumu doğurup sevesim geliyor çok özeniyorum yaaaa hadi gel artık oğlluummm

ben,mde cumartesi öle oldu canım pazara gittim geldim zor çıkardım dediğin gibi. o günden beri de kalın sarılmış sarma gibi parmaklarımayaklar zaten standartt

bizde bizde bizdeee istiyoruzzz
ya biranda şişti benimkiler. bugün gezerken bi baktım ellerim tombiş tombiş eve gelince hemen çıkardım yüzüğümü sonra sıkıntı olmasın diye.

biz geldik ,

o kaşıntı çook fena yaa
benimde elim hep karnımda
poğaçalar nasıl olduu

Manyak kadin !
Ne rahatlik oyle o, hayir yani ultrasona nasil almaz belki kordon fln dolandi nerden biliyo Allah korusun. Bi de son gunlerin insan biraz anneyi rahatlatmaya calisir "kakasini yiyebilir" ne demek? Ay sinir oldum. Bence sikayet de et, en azindan bas hekime bildir.
Benim 2 kez gittigim bi dr vardi, 2.sinde beni gereksiz sinir edip aglatti ben de bi daha o var diye o hastaneye bile gitmedim ( burdur devlet h.) hep ispartaya gidiyorum. Sonra bu doktorun sizofren oldugunu bakirkoye tedaviye gittigini ogrendim. Demem o ki canimiz kimlere emanet dusun. Hic hosgorme

canım suni sancımı verecekler sana kaçırdımmı orayı neaçıklığın varmıydı senin

evet canım suni sancı, valla hiç alttan muayene olmadımki açıklık varmı bilmiyorum, çatı muayenesi de olmadım belki de çatım uygun değildir sezeryan olurum, ama yarın bi şekilde kavuşurum inşallah normal olur ama sezeryana da kendimi hazırladım :)))

Allah razı olsun cnm duan için.inş. gününde gelir yavrum

yarın iyi haberlerle gelirim cnm inşşş. sen hurma ye onun içinde bol enerji var hem açılmana da yardımcı olur

evet canım bu akşam bol hurma :)))

biz geldik ,

canım kaşıntının çatlakla alakası yokmuş bak doktor bana bi tane jel gibi krem verdi inanki birgün sürdüm hemen geçti kaşıntısı ve 1 haftadır hiç kaşınmıyor. adı; fenistil jel... ben valla hergün doktora dua ettim beni okdr rahatlattıki bu jel, kaşıntıdan ölüyordum yoksa.... günde 3-4 kere kullanabilirsin hiçbir zararı yokmuş bak al kullan çok rahat edeceksin

ben de doğayım içine de ben de doğurayım bugün yarın :) nollluuurrrr :)

aynen o an dondum kaldım zaten birşeyde diyemedim.eşimi de zor tuttum çıkardı başhekime yoksa ama yarın arayıp şikayet edicem
ben de doğayım içine de ben de doğurayım bugün yarın :) nollluuurrrr :)

ayy cnm inş. ne diim Rabbim gönlüne göre versin inş. =)

ayyy maşallah pek şeker allah nazarlardan korusun :)

biz keyfini çıkarmaya çalışıyoruzda bel ağrıları ve çevrenin sen daha doğuramadınmı baskısı sayesinde keyif yapamıyoruz

şu bel ağrısından bende de olsa aahhh, okadar yürüdüm geldim az önce arkadaş bir insanın hiçbir yeri ağrımaz mı yav.. vücudumun bu ağrısız performansını doğumdan sonra da bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…