acenu hanımmm sen yapp pogacayı bnde alcm senden once sana test ettrtyom herseyı bnde.:))))
ınsallh kucgmza alr gelrz ozmnda:)))
kuzum cdden aynı bebsle aynı hberlerle donmusz bnm dger kontrol cuma
ohh msallah anasıda dınlensın ozmn:)
gelck gelckk atak ypckk son andaaa:)
geldim canım eve ama tükendim bugün. artık yürümek iyice zor gelmeye başladı. birde ellerim ayaklarım çok şişmiş bugün yüzüğümü zor çıkarttım parmağımdan. biranda bu kadar şişlik sıkıntılı bir durummudur acaba yaa. herşey tedirgin eder oldu beni :18::18:optuk bzde cnmm cok hbersz brakma bakk nolur nolmaz:)
sende beniğm gibi son güne kadar bekliceksin galiba canım
ayy hadi hayırlısı bakalım,senin günün doldu nrdeyse,güzel haberler ver artık bize
ben kendim adına erken doğurma umutlarımı kaybettim bugün :)))
allah yardımcın olsun anlayışsız dr da insanın başına bela valla bu zamandan sonra gönlüne göre güveneceğin bir dr bulabilirsin inşallah yada hiç bunlara gerek kalmaz sancın gelirde bir çırpıda doğurursun inşallah
maşşallahh yakışıklıyaa :)))
töbeler olsun olabilir ne demek yav Allah korusun aklına kötü şeyler getirme bence kesinlikle başka doktora görün canım.
ben de doktoru aradım az önce sabah 8 buçukta hastanede olacağım yatışım yapılacak.. gece 12den sonra bişey yiyip içme dedi, ama normal istiyom sezeryan değil yine de yemiyimmi dedim yeme dedi... ama çok acıkırım ben sabaha kadar güçsüz kalırımmm yaaaaaa
ben,mde cumartesi öle oldu canım pazara gittim geldim zor çıkardım dediğin gibi. o günden beri de kalın sarılmış sarma gibi parmaklarımgeldim canım eve ama tükendim bugün. artık yürümek iyice zor gelmeye başladı. birde ellerim ayaklarım çok şişmiş bugün yüzüğümü zor çıkarttım parmağımdan. biranda bu kadar şişlik sıkıntılı bir durummudur acaba yaa. herşey tedirgin eder oldu beni :18::18:
Hanımlar herkese iyi akşamlar.. Biz daha gidemedik memlekete. yarın kızımın aşısı var onu yaptırıp öyle çıkacağız yola. bakalım 6 saatlik yolculuğumuzu kaç saatte tamamlayacağız.Veeee yarın kızım tam 1 aylık olacak kurban olduğum.. Allah'ım nasıl bir mucizedir ki bu her gün daha da katlanıyor ona olan sevgim. Aşkın sadece farklı cinslere karşı olduğunu zannederdim ancak öyle değilmiş evladına olan aşk bambaşkaymış.. Rabbim yaşamak isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu..
biz geldik ,
pogoca yaptik , markete gittik , yemek yaptik ev supurduk , dus alcaz usenmezseekkkkk ,
gobegim acaip kasiniyooocatlamadık yer kalmadi halen kasınıo ama yaa off
biz geldik ,
pogoca yaptik , markete gittik , yemek yaptik ev supurduk , dus alcaz usenmezseekkkkk ,
inşallah hayırlısıyla atlatırsınız canım yolculuğu.Hanımlar herkese iyi akşamlar.. Biz daha gidemedik memlekete. yarın kızımın aşısı var onu yaptırıp öyle çıkacağız yola. bakalım 6 saatlik yolculuğumuzu kaç saatte tamamlayacağız.Veeee yarın kızım tam 1 aylık olacak kurban olduğum.. Allah'ım nasıl bir mucizedir ki bu her gün daha da katlanıyor ona olan sevgim. Aşkın sadece farklı cinslere karşı olduğunu zannederdim ancak öyle değilmiş evladına olan aşk bambaşkaymış.. Rabbim yaşamak isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu..
ya biranda şişti benimkiler. bugün gezerken bi baktım ellerim tombiş tombişben,mde cumartesi öle oldu canım pazara gittim geldim zor çıkardım dediğin gibi. o günden beri de kalın sarılmış sarma gibi parmaklarımayaklar zaten standartt
bizde bizde bizdeee istiyoruzzz
o kaşıntı çook fena yaabiz geldik ,
Manyak kadin !evet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
sadece nstye soktu kadın ne ultrason ne muayene.
sonucu aldım gittim sancı yok olursa gel dedi.
e dedim benim 40 hafta doluyor yarın ya dışkısını yerse ???
olabilir demez miiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ben bilmiyordum olabileceğini!
herkesi sezeryana alamayız bu yüzden cuma nstye gel tekrar dedi.
şimdi ben doktorumu değiştiriyorum kızlar
acayip sinirliyim kadına...
eşimde aynı şekilde..
sanki beni sezeryana al dedim ben hemen...
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
bir kez bile sancı çıkmadı bugüne dek...
canım suni sancımı verecekler sana kaçırdımmı orayı neaçıklığın varmıydı senin
Allah razı olsun cnm duan için.inş. gününde gelir yavrum
yarın iyi haberlerle gelirim cnm inşşş.sen hurma ye onun içinde bol enerji var hem açılmana da yardımcı olur
biz geldik ,
canım inş. dediğin gibi olur.ilgi alaka o kadar etkiliyor ki insanı.
korkma şöyle yaparız falan dese tamam bekleyeyim ama saldım çayıra mevlam kayıra olur mu yaa...
benim içime öle doğdu senin fazla vaktin yok gibi :)
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
Manyak kadin !
Ne rahatlik oyle o, hayir yani ultrasona nasil almaz belki kordon fln dolandi nerden biliyo Allah korusun. Bi de son gunlerin insan biraz anneyi rahatlatmaya calisir "kakasini yiyebilir" ne demek? Ay sinir oldum. Bence sikayet de et, en azindan bas hekime bildir.
Benim 2 kez gittigim bi dr vardi, 2.sinde beni gereksiz sinir edip aglatti ben de bi daha o var diye o hastaneye bile gitmedim ( burdur devlet h.) hep ispartaya gidiyorum. Sonra bu doktorun sizofren oldugunu bakirkoye tedaviye gittigini ogrendim. Demem o ki canimiz kimlere emanet dusun. Hic hosgorme
ben de doğayım içine de ben de doğurayım bugün yarın :) nollluuurrrr :)
ayyy maşallah pek şeker allah nazarlardan korusun :)
biz keyfini çıkarmaya çalışıyoruzda bel ağrıları ve çevrenin sen daha doğuramadınmı baskısı sayesinde keyif yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?