2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
dr bana zorlu bir normal doğumun olur dedi. istersen başka bir doktora daha git muayene için. en azından emin olmuş olursun

dr bana zorlu bir normal doğumun olur dedi. istersen başka bir doktora daha git muayene için. en azından emin olmuş olursun

ndd cnm sen hanı ara araa sezeryan dusunuyosun ya aileden bı tepkı varmı ozellıkle esın..
benım esım ılk zmanlar sezeryanı daha mantıklı buluyodu. annemde sezeryan olmamı ıstyo. ama kv ve ailesi normal dıyor ve bna kesınlıkle aklından sezeryanı sıl dedı 4tane normal cocuk dogurmus sonuncusu sezeryan hepsıne bedel yenıden dogmus gıbı olmak ıstyosan normal yap benden sana tavsye dıyo ama sezeryanla dogum yapcak olsam ortalıgıayaga kaldrcak bellı yanıı..esımınde fıkrı ondan degsdı bıraz.farkındayım. aslnda benımde ara ara aklmdan gecmesne ragmen solemekde cekınıyorm tepkı alcam dıye

gerilmeler bende de hep var
ama belim ağrıyor yarım saatte bir sanki. psikolojikmi bilmem acaba sancımı anlamadım belimden bacaklarıma doğru sızlıo gibi:18::18::18:
Teyzeleri oğlumla geldik yanınıza. Çok şükür herşey yolunda Allah herkese yaşatsız bu tarifsiz bileymiş gerçekten. Şimdilîk bizden bukadar yine gireriz.
allahım analı babalı büyütsün inşallahh..
hayırlısı olsun canım. açıklık için erkende olabilir sankii:26::26:

dün akşam konuştuk canım eşimle. başından beri oda normal diyordu. ama 40 haftam dolucak hala bir sancım yok diye cuma gittiğimizde konuşalım bence dedi sezeryan için. banada mantıklı geliyor. kv zaten başından beri diyor belimde sorun var benim. bana bişey olur diye oda normal için çok zorlama kendini sezeryanıda düşün diyor. annemse benim iki çocuğumda küçüktü o yüzden de kolay oldu doğumlarım dedi. benim sıpa birazcık büyük ya oda illa normal doğur demiyor.
ya birde benim nasıl bir sıkıntım var biliyor musun normal doğumla ilgili. normal doğumdan sonra bir daha asla eskisi gibi olmıycak o kesiklerden dolayı ne kadarda dikilsede. bir arkadaşım demişti onu da bana. sonuçta anne olduğum kadar da hala eşimin karısıyım birde o düşündürüyor beni. çok aklım karışık yani. cumaya kadar eğer bebişim kendi gelmezse sanırım sezeryan istiycem

hem bence hiç çekinme çocuk senin vücut senin hayat seni,n. olan olduktan sonra bişey diyemezler. öyle gerekiyordu der geçersin ne olucak

normal dogum en ıyısı en guzelı. ama bende ondan cok korkuyorum. aslında dıle getremedgmde o olay. smdı herkez dgum yaıyor bı bız degılz muhabbetı olcak ama. bende bunu bıkackısden duymusudm o bolgede sonrasnda sıkntı cıkdngını annem ozellıkle nasıl canını yaktılarsa ve cınsel hayatını etkıledyse o olay basdan berı oyle konusması benm uzerımde buyuk etkı yarattı. benm kvde de 3kılo uzerı cocuk dogurmamıs nerdeyse ondan kolay olmus bunu kendısıde dedı. ama bı yandan da ben senn yarın kadrdım cocgu ıtecek guum bıle yokdu sen guclu kuvvetlısın yaparsın modunda konusyo..o bıyere kadr karısabılır belkı evet ama sonucda esiminde dusuncesı onemlı esım en basda bence orası cok deforme olur sezryan daha mantklı demısdı basda smdı degsdı fıkırlerı kv de de ole konusunca. bunuda cogu dogum yapanlardan duydum aslaa eskısı gıbı olmadgını ve bazı eslerın durumdan rahatsız oldugnu.
ama burdakı annelerı gordukcede catır catır dogumak ıstyorm ole guzel anlatyolarkı o anı yasamak bambaskdır emınım.
senn haklı sbeplerın var benm ıcımse daha ortada fol yok yumurta yok 13gunde hersey olbilr.

hem bence hiç çekinme çocuk senin vücut senin hayat seni,n. olan olduktan sonra bişey diyemezler. öyle gerekiyordu der geçersin ne olucak

onlar baısmda beklerler benım her andan haberlerı olur yanı bıraz baskı altında kaldgımdan korkıyorm sanırım hanı kv der vardır bı bıtyenıgı hesabıama yok yaa oda 5cocuk annesı tecrubeden yola cıkyodur dıyorm kendmı yatstryorm. pıskolojı kalmadı resmen ama annemn dusuncesı benı cokk etkılıyorr. bu zamana kadr benm ıcın hıc kotu bısı dusunmyen tek ınsan.

ya işte bu durumdan etkilenen çiftlerde var. bende bunu düşünüyorum ve açıkçası eşimin olumsuz etkilenmesini istemem
hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. tabiki normal doğum en iyisi ama şuda olabilir ilerde ameliyat olmamız gerekebilir normal doğum diye o kadar diretip ilerde yine bıçak altına yatabiliriz. benim bütün teyzelerim ve annem normal doğum yapmışlar ama hepsi daha sonra rahimden ameliyat oldular. o yüzden çok ısrarcı olamamak taraftarıyım ben. seninde daha günün var ama eşinle bazı konuları daha açık konuş bence derim ben. hakkımızda hayırlısı olsun canım çok zor konular bunlar gerçekten bende kaç gündür böyle şeyler düşünüp duruyorum. o yüzden de sezeryan biraz daha yakın gelmeye başladı son günlerde bana

Yine orman havası, yürüyüş ardından ılık duş hazırlandım ve bekliyorum hafif sancılarımla ama fatkettim ki bu bekleyiş psikolojimi bozmaya başladı benimde cuma 40 doluyor bebek baya büyüdü o kadar bekledim normal olmaz diye korkuyorum bir yandan amaaaan iyice bunaldım

tamam canım sne yınede cok yorma kafanı bende dusnuyorm ama bı ıhtmal bu tarz yan etkıelrıde var dıye aklımdan gecmıyor degıl. anne olmak kolay degıl sonucda. smdı dahada konsup ıkmızde sezeryana gırerız dıye korkuyorm ben en basdan bole ıstyodum ama saolsun burdakı annelerde cok dızgınledıler benı dogum hıkayelerı cesaret verdı haklısın bu konuyu tekrar detaylı konuscam esımle..

anneni örnek almanda dinlemende fayda var derim ben. ilerisini de düşünmek lazım bence.
bende sanki sezeryan için gün almışım gibi konuşuyorum daha ortada bişey yok ama bugün kabullendim sanırım sezeryan fikrini yalnız bugün tuhaf bir şekilde gece olan kasılmalarım gündüzde devam etti. aynı zamanda belimede vuruyor ağrısı. sadece düzenli değil. beklemedeyim şuanda. :18::18:

hoşgeldiinnn aramıza. bizde bu sıkıntıyı konuşuyorduk. cuma benimde 40 doluyor. dr la oturup konuşucaz bakalım ne diycek bize. ne önericek.

anne psikolojisinden anlamayan bi kadın doğumcu.......kendisinde olsa nasıl davranır acaba

evet annem bu konuda ınanılmaz derecde net fıkrını koyyo nasıl kv net koyysa aynı sekılde bende annemden hıc beklmezdım ondan dolayı bıraz saskınım acıkcası demkkı onda da bı travma olmus..cnku 2cnm acıkla 10dıkısle dogum yaptrmıslar ckda detaya ınıp senı korkutmak ıstemem dıyor..
beklmekden yıne aynı duygular sorular aldı kafayı ınsallah dusundurmeden annesı daha fazla gelır senın tosuncuk sıpaa. duzemlı kaıslmaların devam eder ıınsalah. ama hayırlısını dılemek en dogrusu admende oldu catı darlıgından dıretmedı hıc ınsallah ondan da ıyı haberlernı alırız:)

hoşgeldiinnn aramıza. bizde bu sıkıntıyı konuşuyorduk. cuma benimde 40 doluyor. dr la oturup konuşucaz bakalım ne diycek bize. ne önericek.

hadı sız haklısınızda bana ne oluyo 39a yenı gırdık daha bende ıhtmallerı smdden dusnup sızle tartsıyorm

benim doktorumda doğum hikayesi okuma vede dinleme dedi bugun ,her doğum kişiye özelmiş uyluk agrısı olup 5cm acıklığı olanlar varmış canım ayrıca doğurdunmu diye kimsenin sormaması daha iyi relaks oluyon en azından

aynen tek bir şeye odaklanmadan hayırlısını istemek lazım. admen geldi bir ara haberi verdi gitti
bikaç gün uğrayamaz şimdi o. ayy darısı başımıza artık bizde alalım oğullarımızı kucağımıza inşallah

ay bana hergün biri soruyor yaaa doğurdun mu diye fenalık geldi valla. o sorular daha çok bunaltıyor insanı.
hadı sız haklısınızda bana ne oluyo 39a yenı gırdık daha bende ıhtmallerı smdden dusnup sızle tartsıyorm
e artık seninde günün yaklaştı telaş aldı tabi senide

evet ben takılıyrom kımse hal hatır sormazda ısıne gelmeyen bısı yaptıkmıda hemen cıkar fıkırler catuur cutur ortya
evet her dogum kısye ozelmıs orasıda oyle..

ınsallah canımm:)

geldınmı kız sardı senı hycanlar smıd dımı yarın bebısnle kavusucan ınsallah en hayırlsıından en guzelınden:)))
uyku yok bu geceeePPPP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…