2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hadi gözün aydın :) azıcık bişi kaldı, 2 gün bile değil... en kolayından en güzelinden atlatırsın inşallah da bebişini öpmelere koklamalara doyamazsın...
inşallah canımm
onu göreceğim anı sabırsızlıkla bekliyorumm
Canim senin adina cok sevindim. Hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah, darisi doguramayan bizlerin basina:) cok heyecanli yaaaaa :)
evetttt gerçekten çookk heyecanlııı rapor almaya gidip gün alıp geldikk
olmadiii , bizi yari yolda biraktinnn
inş bugun yarın sancın olur canim , sezercige gerek kalmaz
inşallah sancım olur canım ama benim inancım kalmadı normal yoldan gelmiycek bu çocuk. bu arada günümü yanlış hesaplamışım ben. doktordaki tarihime göre 41. haftam çarşamba doluyor.cumaya kadar 42. haftaya başlıyormuşum meğer.

belli olmaz canim , Allah bilir dua edelim bol bol bellimi olur 2 dk sonrasina

ya icum bu tuhaf oldu benim bile artik gunu.kesin beklemek yok desene. ay cok hycanlndm oglun benimle.ayni gun digucak:)) hayirlsyla beklyorz.bebegni seni. kocaman bi.ic.cekdm yazarken:)) bzde gorcez.insallah vbu gunleri
canım senle konuşmamızdan sonra sezeryan fikrinden korkmamaya başladım. en başından beri hep normal diyordum. hem oğlum hala gelmediği için hemde diğer pek çok nedenden buna karar verdim inşallah hayırlısı budur.
senin içinde hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. kimsenin baskısını düşüncesini kafana takma. biraz önce anneme sezeryan olacağımı açıkladım. ben sevinçle anneme oğlumu kucağıma alıcam diye anlatıyorum. annemin yüzü düştü beklemiyorum diye. annem kardeşimide benide günü dolmadan tam 9 aylık doğurmuş. bu kadar beklemek çok zor gerçekten.oğlumun her hareketsizliğinde acaba ters giden bişey mi var diye düşünmek çok yıpratıcı.

cok yakin bir tanıdıgımızın bebegi olmuyoz kızlar dua edin nolur Allah onada nasip etsin inşş bizim dualarimiz kabul olur ,

dogum ile ilgili tek tedirginligim epudiral olucagi icin acilmam olurda 4 cm gecer epudiral yapilmaz

baska bi derdim sıkıntım yok şükür , sabrım yerinde , keyfim yerinde

bugun tum gun sokaktaydık eve geldik , iftara davetliydik öçıktım yeni geldik , iyiyiz böleee
gez tabi tatlım. bende bütün gün dışarlardaydım yine. eşimde işten erken çıktı bugün. kardeşim eşim ben gezdik baya. gerçi onlar için biraz zor oldu oruçlu oldukları için.ama heyecandan anlamadılar

hakkında hayırlısı olsun canım. aynı gün olucak doğumumuz inşallah. doğduktan sonra sen büyütürsün onu sütünle

Canlar bi sey soracaktım sezeryan olanlar karnınızı sarabiliyor musunuz ya ben cok rahatsız oldum karnım kaldı sarmak istiyorum ama dikislere bi sey olmasından da korkuyorum gerçi hala çok açıyor

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canımm
rahat ol tabi tatlım bebişinde rahat huzurlu bir bebiş olsunn

[
ayy büyük gaf yaptım annesi :) kusura bakmasın kızınnnn :))
benim oğlum beni sanki tüm bebişler erkek olcakmış gbi etkile
di
QUOTE=Acenu;31277588]biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE

senin zaten şu rahatlığın yokmu,birazda bana versen ondan :) bende takılsam free free :)) sabırsızlıktan canım çıktı walla
temmuz doğuramayanları topiğini aç geliyorum hemennn :))
[/QUOTE]
önemli değil teyzesii
aynı gün 3 doğum olacak hadi hayırlısından kucağınıza alın inşallahh
allahım olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde

Canlar bi sey soracaktım sezeryan olanlar karnınızı sarabiliyor musunuz ya ben cok rahatsız oldum karnım kaldı sarmak istiyorum ama dikislere bi sey olmasından da korkuyorum gerçi hala çok açıyor
arkadaşım sezeryan olmuştu karnını sarma demişler karnın 7 kat dikiliomuş sanırım sıkışık olduğu için yanlış kaynama olabilirmiş diğer doğumda sorun yaşanabilirmiş

senin zaten şu rahatlığın yokmu,birazda bana versen ondan :) bende takılsam free free :)) sabırsızlıktan canım çıktı walla
önemli değil teyzesii

arkadaşım sezeryan olmuştu karnını sarma demişler karnın 7 kat dikiliomuş sanırım sıkışık olduğu için yanlış kaynama olabilirmiş diğer doğumda sorun yaşanabilirmiş[/QUOTE]

sen napıonnn görüşemedik bayadir

aaaa takip et bakalım canım belkide geliyordur nazlı kızınn yarın ben kontrole giderken sende doğuma gidersin

İnşallah yaa kendimi hazır hissediyorum :) bekleyelim bakalım bu arada sancılar 13 dk. Ya düştü umarım doğum sancısıdır ya :/

sen napıonnn görüşemedik bayadir [/QUOTE]

napam yaa klasik bekleme modu..ev işi yaptık akşam 10 da yürüyüşe çıktık geldik o kadan sen kadan çok gezemiyoruz şekerimm

o kadar hak veriyiroum ki size, benim sezeryan olacak olmasına rağmen acaba dönermi bebek diye, son güne 2 gün kalana kadar bekledim, içim içimi yedi, bebek hareket etmiyomuş gibi düşünüyodum, sürekli elim karnımda bebeğin hareketlerini sayıyodum, acaba kordonu mu dolandı, kaksını mı yaptı diye neler neler geliyodu aklıma

önemli değil teyzesii

arkadaşım sezeryan olmuştu karnını sarma demişler karnın 7 kat dikiliomuş sanırım sıkışık olduğu için yanlış kaynama olabilirmiş diğer doğumda sorun yaşanabilirmiş[/QUOTE]

Himm mantıklı canim ben hep kendimi normale morive etmistim korsem bile hazırdı hayırlısı artik

Bu arada 3 tane daha mis kokulu geliyormus Rabbim en kolayindan dogumlar nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…