2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hayırlısı ise o işide halledersiniz inbş cnm , bende dogunca ins hiç niyeti yok ama yenidogan sünneti yaptircam

cok sukur her gunumuzee
ara ara oluyr bısde ama sonrasında gumburtu kopuyor bezı dolduruyor cok sukurrrrrrrr
bu arada yataga yatma mevzusu 9 aydan sonra hayalımd ama sımdıde sütlü nuriyelerden yatamıyorummm acıyo sertlesınce eheh ben sagmıyorum cunkummmmmm
ben gezmeden geldim yeniii , alışverişe çıkmıştımm ne dogurmasii , oda neee
oda gsel zamnını beklesın no stres acenu cummm

hayırlısı ise o işide halledersiniz inbş cnm , bende dogunca ins hiç niyeti yok ama yenidogan sünneti yaptircam
ınsl en ıyısı canım ya ben gobıgı dussun dıyordum sukur dustu bu arad sızde dr dan babusel adlı gobıs ılacını alın ve kullanın erkenden dusuruyor aklınızda osunn

ınsl koayından nasıp olu ryaptırmakk

stres yok , benım dısımda herkes gergın :) ıh desem dıe bakıolar

herkese merhabalar kızlarrr
güzel dilekleriniz için hepinize çooook teşekkürler...
biz iyiyiz hamdolsun.
bugün genel kontrol vardı gittik geldik dilaramla çok şükür.sıkıntımız yok
4 günlük olduk bile

anneler doktor 1 ay sonra sağlık ocağında aşı yapılcak dedi
ama o zamana kadar ben ne zaman sağlık ocağına gideceğim bilmiyorum.
malum kaydım burada değil.
sizler ne zaman sağlık ocağına kontrole gittiniz.
birde d vitamini damlasına ne zaman başladınız ?

şimdiden cvplar için sağolun.

doğuramayan kızlar eni sonu çıkacak o bebekkkkkkk hadi bakalımmmmmmmm

babası balık burcu ben yay bakalım nasıl bir aile olucaz bende oğlumda ateş grubu oluyoruz bu durumda. zaten annesine yapışık oğlum bırakamadı

Buldum buldum deniyorum şimdi kuzummmm
Doğuramadın mı annem hala
Ne tutunmuş maşallah
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yuvanıza hadi bakalım Duru merak ediyor ALİ Kaan
olmuş olmuuş Ali Kaan ım gelsin bende yapıcammm
Bizde merak ediyoruz ama gelmedi sıpam

benim oğlum bırakamadı tatlım koynumu

çoookk fena kabul olmuş yaaaa
24 ünde ben doğurcaaammm

Canım ben bir kere öyle bi gaflette bulundum,,mecbur sağmıştım ,,zayi olmasın diye verdim,,sonra iki gün yeniden meme tutturmaya çalıştım

ben chicconun biberonunu kullanıyorum, anne göğsüne benzeyenlerden almıştım, çok şükür hiç bırakmadı göğsümü, biberondan kaynaklanıyo olabilir mi almaması?

Almiyo canim yaaa ilk basta emziremedim biberon verdik alisti sindi almiyo cunku meme ucumda yok cekemiyo oglum gece mama gunduz biberonla anne sutu veriyom sanki tek emziremeyen benim kica dunyada gibi cokkkkk uzuluyorum yaaa

süt sağma makineleriyle meme ucu çıkmadı mı? ben de o vakumla ucuiyice büyüdü, sonra bi de maşallah bebeğimiz tuttu mu bırakmıyo, bıraktırana kadar iyice sündürüyo, göğüs ucu diye bişey kalmadı, yara bere içinde, üstüne atlat bile değse acıyo

Canım biz d vitaminine 15 günlük olunca başladık dr öyle dedi.sanırım sağlık ocağından da bedava veriyolarmış d vitamini ama bikaç yerde onun iyi olmadığını okumuştum o yüzden dr tavsiyesiyle acd3 diye bi damla aldım canım.sağlık ocağına da daha gitmedim ben 24 günlük bugün ,28.günde gidicem ebe aramıştı öyle dedi

geçmişi kontrol edip hemencexcik geldim zaten eskisi gibi çok birikmiyor geçmiş. bir avuç doğuramayan kaldığımızdan
dün bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum 41.hafta raporunu söylemişti. bende 41 olduğumdan bugün hemen doktorumu aradım. oda işyeri istiyorsa gelin yazalım dedi.bende aradım iş yerimi istiyorlarmış rapor. çıktık evden kardeşimle hastaneye doğru yol aldık. hastane çok yakın 5 dk lık mesafede doktorun yanında hastası vardı yardımcısına söyledim. oda tam günümü hesaplamaya girdi içeri. sonra tekrar çıktığında dedimki ben cuma gününe randevu aldım ama 41. haftam ogün doluyor normal doğum istiyorum.ama ogünde eğer normal sancımla gelmezse ben suni sancı istemiyorum kesinlikle dedim.öyle bir durumda sezeryan istiyorum deidm.zaten halada bir sancı yok dedim haftasonuna denk geliyor daha mı erken gelsem dedim. haftasonu hastanede kalmakta istemedim açıkçası çünkü haftasonu genelde uzman doktorlar izinli oluyor. tüm bu konuşmaların sonucunda da kızlarrr çarşamba günü oğlumu almaya gidiceezzzz. normal doğumu çok istedim ama 41i doldurmayı beklemek çok büyük stres yaptı bende. sürekli tuhaf rüyalar görür oldum. hep bişey olcakmış gibi geliyor
yani kızlaarr yarın saat 2de kontrele gidiyorum çarşambada oğlumu almayaaaa

Kızlar yetişinnn.
Kızım emmekten yorulmuyor.
2,5 saat boyunca emdi, hala aranıyor.
Süt gelmiyo desem, hala var sıktığımda çıkıyo

sağıp vermeyş deneseniz, bizim beekte tam ememiyodu galiba, şimdi sağıp veriyorum, önce 20 dakika emziriyorumi sonra sağıp veriyorum. hala ağlarsa bi daha emziriyorum, yine ağlıyosa azıcıkta mama veriyorum sütü sağa sağa bi hoş oldum ama çok şükür rahatız böyle...

Senin yine baban supheleniyormus, ben kendimden suphelenmeye basladim. Az once bi ark diyo ki dun misafirleri varmis 5 hafta varmis dogumuna ama az sonra dogurcak gibiydi senin 1 haftan var hic dogurcak gibi degilsin

canım ben antalyadayım bize de açın dediler doktor da ebe de 24 saat 27 derecede açık ama bebek klimay baya uzak duruyo

Bana da aynen öyle söylediler canım şuanda 7-24 klima çalışıyor evde zaten dayanamıyorum neme ve sıcağa

biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE

Aynen valla ağustos annesimiyiz ki hahahaha :) biraz da gidip oraya mı yazsak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…