mrb la bır selam verelım dedık paşa uyuyor ıftara ısafır var (eltım agırlıyoo) cok sukurhersey younda gece uykusuzlugu dısında paşam aglamakl uyanıyoo yaa
yarn sbh ebe kontrolumuz var ve sonrasındada paşamın sunnetı varrrrrrrrrrrrr erkek olucak mınıgım benımm
ınsl gecmıse bakabılrım gorusmek uzere
dogum bekleyenlere allah sabır versınn
cok sukur her gunumuzeeKızlaaaaaaaa kızlaaaaaaa
tüm doğuramayanlara burdan pozitif enerjimi yolluyorum...
Hadi bakalım.....
Az kaldınız bekliyoruz ...
Ayyyyy yüzükoyun atlayıvermek gibisi yokmuş yatağa ohhhhhhhh....
Bi şi sorcam bebeklerinde gaz başlayanların kaçıncı gün başladı.. Biz de hala yok.. Pırt pırt çıkıyor maşallah..
ay hiç başlamasa nasıl olur???
oda gsel zamnını beklesın no stres acenu cummmben gezmeden geldim yeniii , alışverişe çıkmıştımm ne dogurmasii , oda neee
ınsl en ıyısı canım ya ben gobıgı dussun dıyordum sukur dustu bu arad sızde dr dan babusel adlı gobıs ılacını alın ve kullanın erkenden dusuruyor aklınızda osunnhayırlısı ise o işide halledersiniz inbş cnm , bende dogunca ins hiç niyeti yok ama yenidogan sünneti yaptircam
cok sukur her gunumuzee
ara ara oluyr bısde ama sonrasında gumburtu kopuyor bezı dolduruyor cok sukurrrrrrrr
bu arada yataga yatma mevzusu 9 aydan sonra hayalımd ama sımdıde sütlü nuriyelerden yatamıyorummmAcıyo sertlesınce eheh ben sagmıyorum cunkummmmmm
Oda gsel zamnını beklesın no stres acenu cummm
babası balık burcu ben yay bakalım nasıl bir aile olucazBen yengeç burcuyum, 2 kardeşim var ikisi de aslan :) Evet kesinlikle çok tatlı oluyolar :) ama malesef hayatta biraz kendileri için yaşıyolar, bu onlara göre olması gereken şey ama ben de yengeç olduğum için aileme, eve düşkünüm isterim ki herkes mutlu olsun, onlar daha çok kendileri için yaşıyolar, en önemli, şey kendi mutlulukları gerisi biraz teferruat :) siz de ateş grubu veya hava grubuysanız sanırım daha iyi anlaşırsınız ama su grubuyla ateş grubu burçları biraz zıt özelliklere sahip oluyolar. Yavruunuz olunca her türlü çok sevceksiniz orası ayrı tabi :) Hatta kardeşiniz olunca da benim gibi hem zıtlaşır hem çok seversiniz
olmuş olmuuş Ali Kaan ım gelsin bende yapıcammmBuldum buldum deniyorum şimdi kuzummmm
Doğuramadın mı annem hala
Ne tutunmuş maşallah
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yuvanıza hadi bakalım Duru merak ediyor ALİ Kaan
benim oğlum bırakamadı tatlım koynumuhamilelik takvimimiz aynıydı senle benim kızım 19 günlük oldu bugün, sende tık yok daha benim kızım annesini fazla bekletmedi 38 hafta 5 günlük doğdu canım unutmadan bolca uyuyun uykusuzluktan dudağımda uçuk çıktı gerçi son zamanlardada pek uyunmuyor allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE
Sagol canim yaa. Valla benim de aklima gelmedi degil hani erken dogumu tetikliyodu demekilk zamanlar tutunsunlar diye dikkat ettik dua etttik cok feci kabul olmus ben nddd'yi falan gordukce artik 41e kalirmisim gibi geliyor :) aslinda benim en bastan beri kehanetim 24unde dogururum seklindeydi bakalim tutacak mi
Canım ben bir kere öyle bi gaflette bulundum,,mecbur sağmıştım ,,zayi olmasın diye verdim,,sonra iki gün yeniden meme tutturmaya çalıştım
Almiyo canim yaaa ilk basta emziremedim biberon verdik alisti sindi almiyo cunku meme ucumda yok cekemiyo oglumgece mama gunduz biberonla anne sutu veriyom sanki tek emziremeyen benim kica dunyada gibi cokkkkk uzuluyorum yaaa
herkese merhabalar kızlarrr
güzel dilekleriniz için hepinize çooook teşekkürler...
biz iyiyiz hamdolsun.
bugün genel kontrol vardı gittik geldik dilaramla çok şükür.sıkıntımız yok
4 günlük olduk bile
anneler doktor 1 ay sonra sağlık ocağında aşı yapılcak dedi
ama o zamana kadar ben ne zaman sağlık ocağına gideceğim bilmiyorum.
malum kaydım burada değil.
sizler ne zaman sağlık ocağına kontrole gittiniz.
birde d vitamini damlasına ne zaman başladınız ?
şimdiden cvplar için sağolun.
doğuramayan kızlar eni sonu çıkacak o bebekkkkkkk hadi bakalımmmmmmmm
Kızlar yetişinnn.
Kızım emmekten yorulmuyor.
2,5 saat boyunca emdi, hala aranıyor.
Süt gelmiyo desem, hala var sıktığımda çıkıyo
Senin yine baban supheleniyormus, ben kendimden suphelenmeye basladim. Az once bi ark diyo ki dun misafirleri varmis 5 hafta varmis dogumuna ama az sonra dogurcak gibiydi senin 1 haftan var hic dogurcak gibi degilsinhakikaten ya doğum muo da ne ki :) babam garibim çekine çekine bugün, "kızım acaba yanlış bi hesaplama mı yaptınız, hiç ağır gibi dokuz aylık gibi durmuyorsun, eğer daha çok varsa biz geri gidelim" dedi. Gerçekten de son 1 haftadır yaşadığım ağrılar sancılar mide bulantıları gitti, hoppidik gubbidik şen şakrak enerjik bi rabia geldi... noluyoooo Allahhııııımmmmmmmmmmmmmm :)
Ben yerimi veririm kuzum sana sonucta senin hakkin kaynak yapmayalim
canım ben antalyadayım bize de açın dediler doktor da ebe de 24 saat 27 derecede açık ama bebek klimay baya uzak duruyo
biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?