2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Şükür kavusturana, inan kendisi bu kadar teyzesinin onu bekledigini bilse hemen gelirdi, çıkınca ilk ogretin bu olsun "bayanlar bekletilmez"

canım biz 19 günlüğüz ben başlamadı diyordum bugün doktor başlamış gaz sancıları dedi

vayyyssss bir yıldız daha kayıyorr..hayırlısından inşallah alırsın kucuna canım

Şükür kavusturana, inan kendisi bu kadar teyzesinin onu bekledigini bilse hemen gelirdi, çıkınca ilk ogretin bu olsun "bayanlar bekletilmez"
aynen ilk öğreteceğim şey o olucaaakk
vayyyssss bir yıldız daha kayıyorr..hayırlısından inşallah alırsın kucuna canım
inşallah canım çok heyecanlıyımmmm

Canim senin adina cok sevindim. Hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah, darisi doguramayan bizlerin basina:) cok heyecanli yaaaaa :)

Kızlarrr bu Ağustos annelerinin manşallahı var. Çatır çatır doğuruyorlar bizlerde tık yok ne kadar yavaşız böylee

Benim doktorum iki hafta önce doğum başlamış dedi iki hafta geçti ben halen doğurcam:)

göğüs uçların yaramı canım.doktora bir sorsaydın neden acaba.inşallah düzelir canım ya çok geçmiş olsun.
ne güzel ya benim kızım da böyle gazsızdı ne zormuş gazlı olması bebeğin.oğlum çok gazlı geceleri hiç uyumuyoruz.
doktor mu tavsiye etti sünneti,yoksa siz mi istediniz canım,bu arada şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz.
d vitamini 15 günlükken başlanıyor canım.biz de annemlerdeydik.kaydımız olmadığı halde sağlık ocağına misafir olarak gittik.topuk kanı alındı,başka da kontrole gitmedik.

hadi gözün aydın :) azıcık bişi kaldı, 2 gün bile değil... en kolayından en güzelinden atlatırsın inşallah da bebişini öpmelere koklamalara doyamazsın...

biz doğumdan sonra hastaneden çıktığımızda başladık d vitaminine... kimisi 10 gün kimisi 3 gün diyo...

Kızçelerrrrrrrrr
D vitaminine 15 günlükken başladık biz....
Doktor kötü birşey demedi kullanın dedi
Sağlık ocağı verdi bize....
Bu arada gerçekten yüz üstü yatmak harika birşeymiş
Ama ne bileyim ben göbüşümü de özledimmmm
Zaman ne kadar çabuk geçiyorrrrrrrrrrrrrrr ben hala şaşkınımmmm
Kızçem günden güne büyüyor hergün değişik bir huy katıyorrrr kendisineeeee
Aşkların en güzelini yaşıyorum ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsunnnnn
Lohusalığı çok anlatırlardı ben yarıladım ama henüz birşeycikler yok bende
Gayet enerjiğim gebeyken yaptığım börekler,poğaçalar tükeniyor yerlerine
yeniler yapılacak,kışlık için buzluğa birşeyler atmaya çalışıyorum
Eşime göre birgün bir yerlerde uyuyup sızacakmışım ve kimsecikler beni bulamayacaklarmış
Dinlenmek istemiyorum zaten pek vakit bulamıyorummmmm hep DURU ile ilgilenmek istiyorum
uyuduğu zaman özlüyorum

olmadiii , bizi yari yolda biraktinnn
inş bugun yarın sancın olur canim , sezercige gerek kalmaz

yokyok olmasın yaa belemeyelim o kadanda.. :18::18:
teyzesi benimki kızzz bu arada

bakalım son yengeç kim olacak

[
ayy büyük gaf yaptım annesi :) kusura bakmasın kızınnnn :))
benim oğlum beni sanki tüm bebişler erkek olcakmış gbi etkile
di
QUOTE=Acenu;31277588]biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE [/QUOTE]

stres yok , benım dısımda herkes gergın :) ıh desem dıe bakıolar

senin zaten şu rahatlığın yokmu,birazda bana versen ondan :) bende takılsam free free :)) sabırsızlıktan canım çıktı walla
temmuz doğuramayanları topiğini aç geliyorum hemennn :))

nasıl yani bu çarşamba doğurcanmı yani :))
ayy hadi gözün aydın diyelimm,bende istiyorummmm yaaaa

gerçekten doğurcam amaaa 24ündeeee

ya icum bu tuhaf oldu benim bile artik gunu.kesin beklemek yok desene. ay cok hycanlndm oglun benimle.ayni gun digucak:)) hayirlsyla beklyorz.bebegni seni. kocaman bi.ic.cekdm yazarken:)) bzde gorcez.insallah vbu gunleri

[
ayy büyük gaf yaptım annesi :) kusura bakmasın kızınnnn :))
benim oğlum beni sanki tüm bebişler erkek olcakmış gbi etkile
di
QUOTE=Acenu;31277588]biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE

senin zaten şu rahatlığın yokmu,birazda bana versen ondan :) bende takılsam free free :)) sabırsızlıktan canım çıktı walla
[/QUOTE]

bugun tum gun sokaktaydık eve geldik , iftara davetliydik öçıktım yeni geldik , iyiyiz böleee

Kızlar biliyorsunz gebelik zehirlenmesi riskim vardı bundan ötürü doğuma alıyor bu çarşamba dr um. Dua edin bebeğim çok az gelişiyor artık dr veklemenin anlamı kalmadı dedi. Şuan 34 haftalık gözüküyor 2350 gr

geçen gün bende seni sordum cnm; gözükmüyo ddoğurdumu acaba ki dedim:))
tel.den giriyomuşşsun netin bozukmuş:)
yarı yolda bırakma bizi; hep beraber doğurucaz inş
.
saol tatlim. sen bndn once dogrrsn.anacim benmkinim hiiic gelmeye.niyeyi.yok.. 24temmuz d.gnmde annesine hdy olrk gelse nkdnn guzel oliryaa:))
Ben de aslanım kızımda anası gibi aslan olmak istemiş umarım doğum günümde doğmaZ :/ araya kaynar yoksa her zaman
umarm bennmkide.d

bugun tum gun sokaktaydık eve geldik , iftara davetliydik öçıktım yeni geldik , iyiyiz böleee[/QUOTE]

bn zten.son tmmuz annesi olcakdm. islrr dhsyo gibi d.hikaymi agustos annelrnnkne.yaaZcm herhalde:))) senn 3gnun.kaldi:)

bn zten.son tmmuz annesi olcakdm. islrr dhsyo gibi d.hikaymi agustos annelrnnkne.yaaZcm herhalde:))) senn 3gnun.kaldi:)[/QUOTE]

Hahahaha aynen canım beraber yazarız hikayemizi sen nerdendin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…