Şükür kavusturana, inan kendisi bu kadar teyzesinin onu bekledigini bilse hemen gelirdi, çıkınca ilk ogretin bu olsun "bayanlar bekletilmez"geçmişi kontrol edip hemencexcik geldim zaten eskisi gibi çok birikmiyor geçmiş. bir avuç doğuramayan kaldığımızdan
dün bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum 41.hafta raporunu söylemişti. bende 41 olduğumdan bugün hemen doktorumu aradım. oda işyeri istiyorsa gelin yazalım dedi.bende aradım iş yerimi istiyorlarmış rapor. çıktık evden kardeşimle hastaneye doğru yol aldık. hastane çok yakın 5 dk lık mesafededoktorun yanında hastası vardı yardımcısına söyledim. oda tam günümü hesaplamaya girdi içeri. sonra tekrar çıktığında dedimki ben cuma gününe randevu aldım ama 41. haftam ogün doluyor normal doğum istiyorum.ama ogünde eğer normal sancımla gelmezse ben suni sancı istemiyorum kesinlikle dedim.öyle bir durumda sezeryan istiyorum deidm.zaten halada bir sancı yok dedim haftasonuna denk geliyor daha mı erken gelsem dedim. haftasonu hastanede kalmakta istemedim açıkçası çünkü haftasonu genelde uzman doktorlar izinli oluyor. tüm bu konuşmaların sonucunda da kızlarrr çarşamba günü oğlumu almaya gidiceezzzz. normal doğumu çok istedim ama 41i doldurmayı beklemek çok büyük stres yaptı bende. sürekli tuhaf rüyalar görür oldum. hep bişey olcakmış gibi geliyor
yani kızlaarr yarın saat 2de kontrele gidiyorum çarşambada oğlumu almayaaaa
Kızlaaaaaaaa kızlaaaaaaa
tüm doğuramayanlara burdan pozitif enerjimi yolluyorum...
Hadi bakalım.....
Az kaldınız bekliyoruz ...
Ayyyyy yüzükoyun atlayıvermek gibisi yokmuş yatağa ohhhhhhhh....
Bi şi sorcam bebeklerinde gaz başlayanların kaçıncı gün başladı.. Biz de hala yok.. Pırt pırt çıkıyor maşallah..
ay hiç başlamasa nasıl olur???
vayyyssss bir yıldız daha kayıyorr..hayırlısından inşallah alırsın kucuna canımgeçmişi kontrol edip hemencexcik geldim zaten eskisi gibi çok birikmiyor geçmiş. Bir avuç doğuramayan kaldığımızdan
Dün bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum 41.hafta raporunu söylemişti. Bende 41 olduğumdan bugün hemen doktorumu aradım. Oda işyeri istiyorsa gelin yazalım dedi.bende aradım iş yerimi istiyorlarmış rapor. çıktık evden kardeşimle hastaneye doğru yol aldık. Hastane çok yakın 5 dk lık mesafedeDoktorun yanında hastası vardı yardımcısına söyledim. Oda tam günümü hesaplamaya girdi içeri. Sonra tekrar çıktığında dedimki ben cuma gününe randevu aldım ama 41. Haftam ogün doluyor normal doğum istiyorum.ama ogünde eğer normal sancımla gelmezse ben suni sancı istemiyorum kesinlikle dedim.öyle bir durumda sezeryan istiyorum deidm.zaten halada bir sancı yok dedim Haftasonuna denk geliyor daha mı erken gelsem dedim. Haftasonu hastanede kalmakta istemedim açıkçası çünkü haftasonu genelde uzman doktorlar izinli oluyor. Tüm bu konuşmaların sonucunda da kızlarrr çarşamba günü oğlumu almaya gidiceezzzz. Normal doğumu çok istedim ama 41i doldurmayı beklemek çok büyük stres yaptı bende. Sürekli tuhaf rüyalar görür oldum. Hep bişey olcakmış gibi geliyor
Yani kızlaarr yarın saat 2de kontrele gidiyorum çarşambada oğlumu almayaaaa
Şükür kavusturana, inan kendisi bu kadar teyzesinin onu bekledigini bilse hemen gelirdi, çıkınca ilk ogretin bu olsun "bayanlar bekletilmez"
inşallah canım çok heyecanlıyımmmmvayyyssss bir yıldız daha kayıyorr..hayırlısından inşallah alırsın kucuna canım
Canim senin adina cok sevindim. Hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah, darisi doguramayan bizlerin basina:) cok heyecanli yaaaaa :)geçmişi kontrol edip hemencexcik geldim zaten eskisi gibi çok birikmiyor geçmiş. bir avuç doğuramayan kaldığımızdan
dün bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum 41.hafta raporunu söylemişti. bende 41 olduğumdan bugün hemen doktorumu aradım. oda işyeri istiyorsa gelin yazalım dedi.bende aradım iş yerimi istiyorlarmış rapor. çıktık evden kardeşimle hastaneye doğru yol aldık. hastane çok yakın 5 dk lık mesafededoktorun yanında hastası vardı yardımcısına söyledim. oda tam günümü hesaplamaya girdi içeri. sonra tekrar çıktığında dedimki ben cuma gününe randevu aldım ama 41. haftam ogün doluyor normal doğum istiyorum.ama ogünde eğer normal sancımla gelmezse ben suni sancı istemiyorum kesinlikle dedim.öyle bir durumda sezeryan istiyorum deidm.zaten halada bir sancı yok dedim haftasonuna denk geliyor daha mı erken gelsem dedim. haftasonu hastanede kalmakta istemedim açıkçası çünkü haftasonu genelde uzman doktorlar izinli oluyor. tüm bu konuşmaların sonucunda da kızlarrr çarşamba günü oğlumu almaya gidiceezzzz. normal doğumu çok istedim ama 41i doldurmayı beklemek çok büyük stres yaptı bende. sürekli tuhaf rüyalar görür oldum. hep bişey olcakmış gibi geliyor
göğüs uçların yaramı canım.doktora bir sorsaydın neden acaba.inşallah düzelir canım ya çok geçmiş olsun.annisler merhaba nasılsınız dogum yapanlar olmustur tebrik ederim ,doguramayanlara da Allah bi avazda dogurmayi nasip etsin insallah...
dogum yapanlar annisler benim bugun boyle bi sorunum oldu ne yapmaliyim bebegim emdikten sonra kustu kusmugu kanliydi sonra sutumu sagip da verdim sagdigimda sutum normaldi bir sonraki sagimda sut yerine kan akti yine simdi ne yapacagim beeennn???
ne güzel ya benim kızım da böyle gazsızdı ne zormuş gazlı olması bebeğin.oğlum çok gazlı geceleri hiç uyumuyoruz.Kızlaaaaaaaa kızlaaaaaaa
tüm doğuramayanlara burdan pozitif enerjimi yolluyorum...
Hadi bakalım.....
Az kaldınız bekliyoruz ...
Ayyyyy yüzükoyun atlayıvermek gibisi yokmuş yatağa ohhhhhhhh....
Bi şi sorcam bebeklerinde gaz başlayanların kaçıncı gün başladı.. Biz de hala yok.. Pırt pırt çıkıyor maşallah..
ay hiç başlamasa nasıl olur???
doktor mu tavsiye etti sünneti,yoksa siz mi istediniz canım,bu arada şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz.mrb la bır selam verelım dedık paşa uyuyor ıftara ısafır var (eltım agırlıyoo) cok sukurhersey younda gece uykusuzlugu dısında paşam aglamakl uyanıyoo yaa
yarn sbh ebe kontrolumuz var ve sonrasındada paşamın sunnetı varrrrrrrrrrrrr erkek olucak mınıgım benımm
ınsl gecmıse bakabılrım gorusmek uzere
dogum bekleyenlere allah sabır versınn
d vitamini 15 günlükken başlanıyor canım.biz de annemlerdeydik.kaydımız olmadığı halde sağlık ocağına misafir olarak gittik.topuk kanı alındı,başka da kontrole gitmedik.herkese merhabalar kızlarrr
güzel dilekleriniz için hepinize çooook teşekkürler...
biz iyiyiz hamdolsun.
bugün genel kontrol vardı gittik geldik dilaramla çok şükür.sıkıntımız yok
4 günlük olduk bile
anneler doktor 1 ay sonra sağlık ocağında aşı yapılcak dedi
ama o zamana kadar ben ne zaman sağlık ocağına gideceğim bilmiyorum.
malum kaydım burada değil.
sizler ne zaman sağlık ocağına kontrole gittiniz.
birde d vitamini damlasına ne zaman başladınız ?
şimdiden cvplar için sağolun.
doğuramayan kızlar eni sonu çıkacak o bebekkkkkkk hadi bakalımmmmmmmm
herkese merhabalar kızlarrr
güzel dilekleriniz için hepinize çooook teşekkürler...
biz iyiyiz hamdolsun.
bugün genel kontrol vardı gittik geldik dilaramla çok şükür.sıkıntımız yok
4 günlük olduk bile
anneler doktor 1 ay sonra sağlık ocağında aşı yapılcak dedi
ama o zamana kadar ben ne zaman sağlık ocağına gideceğim bilmiyorum.
malum kaydım burada değil.
sizler ne zaman sağlık ocağına kontrole gittiniz.
birde d vitamini damlasına ne zaman başladınız ?
şimdiden cvplar için sağolun.
doğuramayan kızlar eni sonu çıkacak o bebekkkkkkk hadi bakalımmmmmmmm
geçmişi kontrol edip hemencexcik geldim zaten eskisi gibi çok birikmiyor geçmiş. bir avuç doğuramayan kaldığımızdan
yokyok olmasın yaa belemeyelim o kadanda.. :18::18:
teyzesi benimki kızzz bu arada
bakalım son yengeç kim olacak
stres yok , benım dısımda herkes gergın :) ıh desem dıe bakıolar
geçmişi kontrol edip hemencexcik geldim zaten eskisi gibi çok birikmiyor geçmiş. bir avuç doğuramayan kaldığımızdan
gerçekten doğurcam amaaa 24ündeeee
[
ayy büyük gaf yaptım annesi :) kusura bakmasın kızınnnn :))
benim oğlum beni sanki tüm bebişler erkek olcakmış gbi etkiledi
QUOTE=Acenu;31277588]biz yeni topik açalim TEMMUZ DOĞURAMAYANLARI DİE
bugun tum gun sokaktaydık eve geldik , iftara davetliydik öçıktım yeni geldik , iyiyiz böleee
saol tatlim. sen bndn once dogrrsn.anacim benmkinim hiiic gelmeye.niyeyi.yok.. 24temmuz d.gnmde annesine hdy olrk gelse nkdnn guzel oliryaa:))geçen gün bende seni sordum cnm; gözükmüyo ddoğurdumu acaba ki dedim:))
tel.den giriyomuşşsun netin bozukmuş:)
yarı yolda bırakma bizi; hep beraber doğurucaz inş.
umarm bennmkide.dBen de aslanım kızımda anası gibi aslan olmak istemiş umarım doğum günümde doğmaZ :/ araya kaynar yoksa her zaman
senin zaten şu rahatlığın yokmu,birazda bana versen ondan :) bende takılsam free free :)) sabırsızlıktan canım çıktı walla
temmuz doğuramayanları topiğini aç geliyorum hemennn :))
saol tatlim. sen bndn once dogrrsn.anacim benmkinim hiiic gelmeye.niyeyi.yok.. 24temmuz d.gnmde annesine hdy olrk gelse nkdnn guzel oliryaa:))
umarm bennmkide.d
bugun tum gun sokaktaydık eve geldik , iftara davetliydik öçıktım yeni geldik , iyiyiz böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?