yarın herkes doğuma gidiyooo yaaaa biz nolacağız burda 3 5 kişi:44::44::44:
Bgn takvimim bitti ve ven hala doguaramdimkontrolum vardi bgn, yine sifir acilma malesef, aklimda hep 41 e kadar beklemek vardi ama doktorum nst ye gir oyle kar verelim dedi ve beni persembe gunu sezeryan icin cagirdi nst sonucunda ne gordu bilmiyorum ama cuma bile olmaz persembe gel dedi. Normal dogumu o kadar cok istiyodum ki. Hele burdaki hikayeleri okuyunca daha da bir heeslendim. Ama nasip degilmisdemek ki. Moralim bozuk malesef agliyorum, agladikca da kenime kiziyorum kizimi da uzdugum icin bilmiyorum garip duygular icindeyim. Cok istedigim bir seyi yapamiyo olmak can skici. Ama ben boyle umutsuzken kizimin karnimda tepismesi bana daha cok vicdan azabi veriyo onu da gerdigimi dusunuyorum. Allah im herkese saglik sihhat versin, bana ayrica biraz daha akil sagligi...
kızllaarrr
kontrolden geldimm
canım oğlumun tombiş yüzünü son kez usg de gördüm
usg kontrolünden önce dr alttan bir muayene edelim dedi.
birde senle birlikte olan herkes doğurdu sen hala bekliyosun var mı ağrın dedi. yoook hiç ağrım dedim her zamanki gibi
doktor bi baktı 3 cm açıklığım varmıışş
birde biraz canımı yakan bir muayene oldu.dr dedi zaten biraz canını yakıcam ama bu sancılarını sıklaştırıcak dedi.
bu gece sancıların artıcak dedi. eğer çok artmazsa sabah 5te hastaneye gel yatışını yap dedi.:18::18:
sezeryan beklerken biranda herşey normale döndüü
bende tekrar sordum dr. a 5te geldiğimde suni sancımı verceksiniz dedim. güldü gerek kalmıycak ona kendi sancınla doğum başlıycak dedi
çok çok heyecanlandım yaaa.
sahurda çok dua ettim oğlum kendi gelsin bu gece diye.
çok şükür kendi geliyor aşkımm oğlummm.
doktorun alttan yaptığı müdahaleyle gerçekten ağrılarım başladı. ara ara sancılarım geliyor.
ne tuhaf canım acıyor diye bile seviniyorum şuanda :111::111::111:
banane bananeeeee
Ya sancın yok mu???? :))) ona göre sancılanıcam da ben
hergün nemli bi mendille içten dışa doğru silebilirsin... korkma ben hergün siliyorum çapak olsa da olmasada...
yok cnm uykum var ama istermisin
Buyuk ihtimalle basini usutmus ( banyodan sonra olabilir) ilik dem al bi cay tabagina pamukla yavas yavas silip capagi temizle eger gecmesse dr git damla veriyolar benim ilk kizimda olmustu damla verdi birde dem yap demisti
canım anne sütü çapaklanmaya çok iyi geliyor. benim kuzenim kocamanken çapaklanması hiç geçmiyordu emziren birinden rica ettiler onun sütünü damlattılar gözlerine öyle iyileşti.bebişede iyi gelir diye düşünüyorum. annem kardeşimede öyle yapardı
Aminn inşallah canımmm benimmCanim cok haklisin biliyorum, ama iste dedigim gibi cok degisik duygular icindeyim. Belki sacma ama icten ice kendimi sucliyorum sanirim normal doguramiyorum diyedoktor da 41 i bekleyemem deyince iyice umudum tukendi bi duygu bosalmasi yasadim. Tabi ki onemli olan bebislerimizin ve bizim sagligimiz. Destegin icin gercekten cok tesekkur ederim, Allah yarin senin ve Ali Kagan in yar ve yardimciniz olsun insallah :)
ağrılarım ara ara devam ediyo canım. hiç bugünkü kadar ağrım olmamıştı. evin içinde dolaşıyorum bende açılmam artsın diyedualarımız sizinlee canım mübarek günleerde...inşallah hepimiz için öle olur
bu arada ağrıların nasıl
hadi gell ben sabah 5 e kadar bekliycem seniiiOzaman ben bugün sana yetişmeye çalışayım :))))
doktorum çok iyi çok şükür canımm.Doktorunu tebrik ediyorum.memleketin böyle doktorlara coooookkk ihtiyacı var.. Hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun canım... Doktordan böyle samimi ve normale istekli cümleler duyduktan sonra sezeryana gitse de o doktora güven kaybolmaz maşallah ona...Gerisini boşverin.. Yaşayacağın zevke odaklan...
kendini iyi hissediyoken yap biraz daha. bende bi kısmını tüketmiştim ama geçen gün biraz daha yapıp ilave ettim çok iyi oldukızlar buzluk böregi yapmiştim ama sanirim dogurmadan biteceklerrr
Yooo istemem uyandığımda bütün sancı kayboluyor çünkü
hadi gell ben sabah 5 e kadar bekliycem seniii
uyumak yookk
kaçıyo sancılar sonraaa.
ama bak dün gece benimde meğer yaşadığım şey sancıymış. hafif hafif adet ağrısı gibi sızım vardı belimede vuruyordu ağrısı. ama ben pek konduramadım. birde sezeryan fikrine alıştırmıştım kendimi nasıl olsa gelmiyor diye. öylece uyudum. bak bugün muayenede 3 cm açıklığım olduğunu öğrendim. bol bol yürüyüşşşşş
ağrılarım ara ara devam ediyo canım. hiç bugünkü kadar ağrım olmamıştı. evin içinde dolaşıyorum bende açılmam artsın diye
Bgn takvimim bitti ve ven hala doguaramdimkontrolum vardi bgn, yine sifir acilma malesef, aklimda hep 41 e kadar beklemek vardi ama doktorum nst ye gir oyle kar verelim dedi ve beni persembe gunu sezeryan icin cagirdi nst sonucunda ne gordu bilmiyorum ama cuma bile olmaz persembe gel dedi. Normal dogumu o kadar cok istiyodum ki. Hele burdaki hikayeleri okuyunca daha da bir heeslendim. Ama nasip degilmisdemek ki. Moralim bozuk malesef agliyorum, agladikca da kenime kiziyorum kizimi da uzdugum icin bilmiyorum garip duygular icindeyim. Cok istedigim bir seyi yapamiyo olmak can skici. Ama ben boyle umutsuzken kizimin karnimda tepismesi bana daha cok vicdan azabi veriyo onu da gerdigimi dusunuyorum. Allah im herkese saglik sihhat versin, bana ayrica biraz daha akil sagligi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?