2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım umutsuzluğa kapılma herşeyin hayırlısı bebeğin sağ salim gelsinde milyonlarca kişi var sezeryan olan belki bende onlardan biri olacağım ama annelik kendinden vazgeçmek değilmi zaten olsun meleğimize sağ salim kavuşalım da

Doktorunu tebrik ediyorum.memleketin böyle doktorlara coooookkk ihtiyacı var.. Hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun canım... Doktordan böyle samimi ve normale istekli cümleler duyduktan sonra sezeryana gitse de o doktora güven kaybolmaz maşallah ona... Gerisini boşverin.. Yaşayacağın zevke odaklan...

tamm canım sağol

Aminn inşallah canımmm benimm
doktor bekleyemem dediğine göre vardır bir bildiği. benimkide ısrarla bekletti beni. hatta bugün kontrole gittiğimde yarınki sezeryan için konuşucaktık. öyle konuşmuştuk dün. beklemeye gücüm kalmamıştı çünkü. ama bebişim ve doktorum ısrarla normal istemişler demekki. hayırlısıyla normal doğuma gidicem. belli olmaz tabi. 7-8 cm açılması olup devamı gelmeyince sezeryana girende var.o yüzden hakkımızda hayırlısını isteyelim Rabbimden.

dualarımız sizinlee canım mübarek günleerde...inşallah hepimiz için öle olur
bu arada ağrıların nasıl
ağrılarım ara ara devam ediyo canım. hiç bugünkü kadar ağrım olmamıştı. evin içinde dolaşıyorum bende açılmam artsın diye

doktorum çok iyi çok şükür canımm.
ben sezeryan istiyorum dediğim halde son bir kez kontrol etti ve normal doğum olsun diye elinden geleni yaptı sağolsun
dediğin gibi bana sezeryan olucak beklemeyelim dese bu saatten sonra güvenirim hiç çekinmem

Yooo istemem uyandığımda bütün sancı kayboluyor çünkü
uyumak yookk
kaçıyo sancılar sonraaa.
ama bak dün gece benimde meğer yaşadığım şey sancıymış. hafif hafif adet ağrısı gibi sızım vardı belimede vuruyordu ağrısı. ama ben pek konduramadım. birde sezeryan fikrine alıştırmıştım kendimi nasıl olsa gelmiyor diye. öylece uyudum. bak bugün muayenede 3 cm açıklığım olduğunu öğrendim. bol bol yürüyüşşşşş

hadi gell ben sabah 5 e kadar bekliycem seniii

Bende yürüyüş yapayım belki benimde şuanda açılmam vardır bakalım kuzum ya herşeyin hayırlısı artık hala sancılarım var dünden beri geçmedi ama sonu ne olur bilemiyorum sen ne durumdasın çok sancın varsa hastaneye git istersen??

ağrılarım ara ara devam ediyo canım. hiç bugünkü kadar ağrım olmamıştı. evin içinde dolaşıyorum bende açılmam artsın diye

nasil bir ari cnm tarif etme sansin varmi

10 gün önce benim agrim cıktı 80 duzeyinde nstde ama ben hissetmedimde

Aglama canim yaaa, yazik size. Sanirim sona geldigimizde sonirlerimiz iyice yipranmis oluyo. Ben de ne agladim bugun ne agladim sorma. İkinci cocuk ister misin deseler amam yok derim su an, tekrar bu kadar stresli bir yolculugu goze almak cok zor.. Ama aglama bak kotu bisey yokmus Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…