2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
daha dayanamıycam kadar değil canım dakikasını kontrol ediyorum şuanda.iftarı atlatalım öyle gideriz diyorum
o kadar gel oğlum dedim şimdide iftarı bekle diyorum. kafası karıştı iyice sıpamın
hala geçmedimi senin ağrılarında ??

nasil bir ari cnm tarif etme sansin varmi

10 gün önce benim agrim cıktı 80 duzeyinde nstde ama ben hissetmedimde
tarif etmeye çalışayım
belimden başlıyo karnıma doğru yayılan bir ağrı var. karnımda sertleşiyo o esnada. karnım yırtılcak sanki öyle bir ağrı.arada belimi ovduruyorum iyi geliyo ama bi süre sonra tekrar başlıyo. galiba doktorun dediği gibi 5 e kadar beklemicek benim sıpa.
bu arada daha önceki sancılarımı daha alt bölgede hissewtmiştim. 10 gün önce kadardı heralde. bacaklarım ayrılıyomuş gibi oluyodu o zamanda.yine belimde ağrıyodu. dün gecede sanki adet olcakmışımda tam gelme anı gibiydi gelmeden hemen önce hani bir baskı oluyor ya sökülse içindekiler rahatlıycakmışsın gibi öyle oldu gecede.
anlatabildim mi acaba bilmiyorum

kızlar nasılsınız.biz geldik.çarşamba günü saat 13:30 itibariyle sezaryenla doğum yaptım.kızım artk kollarımda :)))))

Canım gözün adın. Allahım analı babalı buyütsün inşallah

Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü ben de nerdeyse aynı şey yaşıyorum 2-3 gündür uyku yok. Oğluşum ağlamıyor sadee güçeniyor (erkek ya ) kıp kırmızı oluyor ama ağlamasa da bebişime o kadar acıyorum ki kalkıp her şey yapıyorum gazı çıksın da rahat uyusun diye. Sonunda bugün eşime REZENE getirtirdim ve içmeye başladım, bakalım faydası olur mu.

Canım gözün aydın almışındır bebişini kuçağına

Maşallah kız Ben de doğum yapmadan önce dip köşe ev temizlemiştim ve erken doğum yaptım. Ben daha geçmişi okuduğum için ve zamanım kısıtlı olduğu için (aha bebeişim uyandı) doğum yaptın mı yokmu bakamadım :) Allah yardımcın olsun canım...

Hepinizi öpüyorüüüzzzz...

Hepinize cok cok tesekkur ederim. Boyle zamanlarda hele ki yuzyuze tanismadigin insanlarin destekleri ne kadar da iyi geliyomus. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin insallah. Dediginiz gibi bazi seylere nasip deyip kapatmak gerekiyo sanirim yoksa insan hep skntiya giriyo. Tekrar tesekkur ederim destekleriniz icin Allah razi olsun.

Bnde hastaneye gittiğimde 4 cm di hiç hissetmedim sanırım bizim ağrı eşiğimiz yüksek 😜😜 inşallah hayırlısıysa normal doğumu sana yaşatsın, suni de de sezeryan da da hiçbişicik yokmuş 😃 sezercîğe dönerse de canını sıkma sezercik bebişleri kafaları baskı ggörmediği için daha zeki oluyolarmış; kendimi teselli etmek için sezeryanın yararlarını okuyorum da

saz ekibi kurcaz biz
sen gezmekten ekibede katılmazsınki
ağrılarım ara ara devam ediyo canım. hiç bugünkü kadar ağrım olmamıştı. evin içinde dolaşıyorum bende açılmam artsın diye
yaa sabahtan beri kasılma oluo bende de hiç bu kadar çık ve sık olmamıştı belimde az az ağrıo bahane mi arıyorum nee

eğer sezercik olursa bende öyle teselli ederim artk kendimi benim öğlen 3 gibi baktığında 3 cmydi acaba şimdi ne durumdadır

20 temmuz ctesi gunu spinal anestezi ile oğluşum dunyaya gozlerını actı..annelık çok baska bıseymış kızlar Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın
gözünaydın canım.arka arkaya doğum haberi okuyoruz artık.
kendini üzme boş yere önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi inşallah kavuşursun bir an önce
Kızlar benimde buğün kontrolüm vardı. Yarın allahın izniyle bende meleğime kavuşucam inşallah kızlar.Darısı doğumu bekleyen annişlerin başına inşallah.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım.

kızlar biz de annemlerdeydik. eşimle 3 gündür kendi evimize geldik.1 hafta falan kalcaz kendi kendimize kalalım bir süre diye geldik.çok zor hayat valla kızlar ya.kızım bir yandan kıskançlık yapıyor huysuzlaştı zaten.bebeğim desen çok gazlı uyanıkken durmadan ağlıyor.gece 3te 4te uyuyor.sonra sabah 7de 8de uyanıp 11 e kadar ağlıyor sonra uyuyor.sonra da kızım uyanıyor zaten.eşimle sırasıyla uyumaya çalışıyoruz ama yine de olmuyor.2 çocuk baya zormuş.
her neyse de biraz önce yakın bir şehirdeki arkadaşlar aradı.yarın iftar sonrası size gelip ordan memlekete geçicez diye.tabi eşim de iftarda gelin ne olacak hazır birşeyler yaptırırz dedi.onlar da hemen kabul etti.ne yapcam ben ya.inanın bavulları bile bugün boşaltabildim.ev pislikten dağınıklıktan gidiyor.çocuklara zararlı olmasın diye süpürüp toz alıyoruz sadece.planım ağustos sonu annemle gelip evi düzenleyip temizlikçi çağırmaktı.şimdi rezil olcam.bir de halim yok hiçbirşeye of.

Canım benimde sancım var hala takip ediyoruz 10 dkya bir sancım oluyor 5 dkya bir inince aricam doktoru bende pek iyi hissetmiyorum kendimi :/

ehh sanirim :26::26:

kontrolün ne zaman? Belki geliyodur bebiş
perşembe kontrol. O günde günüm doluo zati. Kasılma fena yaa 45 dakkada 6 kere falan oldu bel ağrısı çok çok az ama
allah kolaylık versin canım. Yarın temizlikçi çağır istersen üstünkörü falan yaptır yemeğide hazır alacakmışınız bak. 2 çocuklu kadını anlarlar herhalde arkadaşlarınızda

Adiyef... Allah kolaylık versin..
benim oğlum 20 aylık, bebeğim de 7 günlük..
Biz de kıskançlık yok şok şükür ama sevcem öpcem diyo kızı hırpalıyo.. Aynı odada bırakmamaya çalışıyoruz ...
ay bu arada 2 bebekli kadına da iftara gelene sevgilerimi yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…