daha dayanamıycam kadar değil canım dakikasını kontrol ediyorum şuanda.iftarı atlatalım öyle gideriz diyorumBende yürüyüş yapayım belki benimde şuanda açılmam vardırbakalım kuzum ya herşeyin hayırlısı artık hala sancılarım var dünden beri geçmedi ama sonu ne olur bilemiyorum sen ne durumdasın çok sancın varsa hastaneye git istersen??
tarif etmeye çalışayımnasil bir ari cnm tarif etme sansin varmi
10 gün önce benim agrim cıktı 80 duzeyinde nstde ama ben hissetmedimde
kızlar nasılsınız.biz geldik.çarşamba günü saat 13:30 itibariyle sezaryenla doğum yaptım.kızım artk kollarımda :)))))
merhaba kızlar.ne çok oldu buraya girmeyeli.özledim valla.doğum yapmayanlar vardır heralde daha.inşallah doğumda sorun yaşayan da olmamıştır.benim oğlum da gazlı baya.geceleri epey ağlıyor.yorgunum,halsizim zamanım olsa da giremiyorum hiç.sizler nasılsınız?
kızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorum dusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandım yarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ıns burda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optum en yakın zamanda gorusmek uzere
Bugün çok enerjiktim kızlar.
kahvaltımı yaptım mutfağa giriştim dolapların içlerini sildim temizdi amaşöyle bir dolandım.kapaklarını sildim.
sonra annem indi aşağı kızdı ben yaparım diye alt dolapları ona yaptırdım.
gardırobumu baş ucumdaki dolapları filan sildirdim.camlarımın tozlarını aldım annem yarın silecek camlarımı sağolsun geçen haftada silmişti yağmur yağdıya azcık kirlendi.
sonra oturdum ağda yaptığım çarşafa büyüteçli aynayıda aldım karşıma 10 günde çıkan tüyler olmuş onlarıda bir güzel temizledim.
bacaklarımın koltuk altımında üzerlerinden bir tur geçtim kısaydı ama makinayla aldığımdan kısa farkretmiyor.
hemen duşa girdim evi süpürdüm.ve şuan kalça ağrısı çekiyorum.
alt bölgeyi alırken çok karnım acımıştı Allahtan kızım hareket ediyor.
Anlıcanız ben yarın kontrole gidince bişi olursa doğuma hazırım.
yarın görüşürüz hayırlısıyla.bakalım dr ne diyecek bize...
Canım sakın sezeryan diye moral bozma.bende normal çok istedim bebişimiz kafkasını yaptı ve o an gözüm hiç bişi görmedi canlı canlı kesseler yine sağlıkla kucağıma alayım diyosun.sezeyanda bi kaç gün sıkıntın var benim bugün 4.günüm çok şükür iyiyim.oturuyorum kalkıyorum bebeğimde ilgileniyorum.herşeyin hayırlısı.
Canım umutsuzluğa kapılma herşeyin hayırlısı bebeğin sağ salim gelsinde milyonlarca kişi var sezeryan olan belki bende onlardan biri olacağım ama annelik kendinden vazgeçmek değilmi zaten olsun meleğimize sağ salim kavuşalım da
Aglama canim yaaa, yazik size. Sanirim sona geldigimizde sonirlerimiz iyice yipranmis oluyo. Ben de ne agladim bugun ne agladim sorma. İkinci cocuk ister misin deseler amam yok derim su an, tekrar bu kadar stresli bir yolculugu goze almak cok zor.. Ama aglama bak kotu bisey yokmus Allahtan
kızllaarrr
kontrolden geldimm
canım oğlumun tombiş yüzünü son kez usg de gördüm
usg kontrolünden önce dr alttan bir muayene edelim dedi.
birde senle birlikte olan herkes doğurdu sen hala bekliyosun var mı ağrın dedi. yoook hiç ağrım dedim her zamanki gibi
doktor bi baktı 3 cm açıklığım varmıışş
birde biraz canımı yakan bir muayene oldu.dr dedi zaten biraz canını yakıcam ama bu sancılarını sıklaştırıcak dedi.
bu gece sancıların artıcak dedi. eğer çok artmazsa sabah 5te hastaneye gel yatışını yap dedi.:18::18:
sezeryan beklerken biranda herşey normale döndüü
bende tekrar sordum dr. a 5te geldiğimde suni sancımı verceksiniz dedim. güldü gerek kalmıycak ona kendi sancınla doğum başlıycak dedi
çok çok heyecanlandım yaaa.
sahurda çok dua ettim oğlum kendi gelsin bu gece diye.
çok şükür kendi geliyor aşkımm oğlummm.
doktorun alttan yaptığı müdahaleyle gerçekten ağrılarım başladı. ara ara sancılarım geliyor.
ne tuhaf canım acıyor diye bile seviniyorum şuanda :111::111::111:
sen gezmekten ekibede katılmazsınkisaz ekibi kurcaz biz
yaa sabahtan beri kasılma oluo bende de hiç bu kadar çık ve sık olmamıştı belimde az az ağrıo bahane mi arıyorum neeağrılarım ara ara devam ediyo canım. hiç bugünkü kadar ağrım olmamıştı. evin içinde dolaşıyorum bende açılmam artsın diye
Bnde hastaneye gittiğimde 4 cm di hiç hissetmedim sanırım bizim ağrı eşiğimiz yüksek  inşallah hayırlısıysa normal doğumu sana yaşatsın, suni de de sezeryan da da hiçbişicik yokmuş sezercîğe dönerse de canını sıkma sezercik bebişleri kafaları baskı ggörmediği için daha zeki oluyolarmış; kendimi teselli etmek için sezeryanın yararlarını okuyorum da
kontrolün ne zaman? belki geliyodur bebişsen gezmekten ekibede katılmazsınki
yaa sabahtan beri kasılma oluo bende de hiç bu kadar çık ve sık olmamıştı belimde az az ağrıo bahane mi arıyorum nee
gözünaydın canım.arka arkaya doğum haberi okuyoruz artık.20 temmuz ctesi gunu spinal anestezi ile oğluşum dunyaya gozlerını actı..annelık çok baska bıseymış kızlar Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın
kendini üzme boş yere önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi inşallah kavuşursun bir an önceBgn takvimim bitti ve ven hala doguaramdimkontrolum vardi bgn, yine sifir acilma malesef, aklimda hep 41 e kadar beklemek vardi ama doktorum nst ye gir oyle kar verelim dedi ve beni persembe gunu sezeryan icin cagirdi nst sonucunda ne gordu bilmiyorum ama cuma bile olmaz persembe gel dedi. Normal dogumu o kadar cok istiyodum ki. Hele burdaki hikayeleri okuyunca daha da bir heeslendim. Ama nasip degilmisdemek ki. Moralim bozuk malesef agliyorum, agladikca da kenime kiziyorum kizimi da uzdugum icin bilmiyorum garip duygular icindeyim. Cok istedigim bir seyi yapamiyo olmak can skici. Ama ben boyle umutsuzken kizimin karnimda tepismesi bana daha cok vicdan azabi veriyo onu da gerdigimi dusunuyorum. Allah im herkese saglik sihhat versin, bana ayrica biraz daha akil sagligi...
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım.Kızlar benimde buğün kontrolüm vardı. Yarın allahın izniyle bende meleğime kavuşucam inşallah kızlar.Darısı doğumu bekleyen annişlerin başına inşallah.
daha dayanamıycam kadar değil canım dakikasını kontrol ediyorum şuanda.iftarı atlatalım öyle gideriz diyorum
o kadar gel oğlum dedim şimdide iftarı bekle diyorum. kafası karıştı iyice sıpamın
hala geçmedimi senin ağrılarında ??
tarif etmeye çalışayım
belimden başlıyo karnıma doğru yayılan bir ağrı var. karnımda sertleşiyo o esnada. karnım yırtılcak sanki öyle bir ağrı.arada belimi ovduruyorum iyi geliyo ama bi süre sonra tekrar başlıyo. galiba doktorun dediği gibi 5 e kadar beklemicek benim sıpa.
bu arada daha önceki sancılarımı daha alt bölgede hissewtmiştim. 10 gün önce kadardı heralde. bacaklarım ayrılıyomuş gibi oluyodu o zamanda.yine belimde ağrıyodu. dün gecede sanki adet olcakmışımda tam gelme anı gibiydigelmeden hemen önce hani bir baskı oluyor ya sökülse içindekiler rahatlıycakmışsın gibi öyle oldu gecede.
anlatabildim mi acaba bilmiyorum
sen gezmekten ekibede katılmazsınki
yaa sabahtan beri kasılma oluo bende de hiç bu kadar çık ve sık olmamıştı belimde az az ağrıo bahane mi arıyorum nee
aynı gün mü doğurcaz yoksaaaCanım benimde sancım var hala takip ediyoruz 10 dkya bir sancım oluyor 5 dkya bir inince aricam doktoru bende pek iyi hissetmiyorum kendimi :/
Canım benimde sancım var hala takip ediyoruz 10 dkya bir sancım oluyor 5 dkya bir inince aricam doktoru bende pek iyi hissetmiyorum kendimi :/
aynı gün mü doğurcaz yoksaaane kadar güzel oluurr
oo hemen su koyverdin sennn
İnşallah canım ya zaten muhtemel doğum tarihimiz aynıydı :) aynı zamanda doğurmamız muhtemel demekki :))
Ama ama ama sen beni istemedin üzüntümden sancılanıyorum bak
oyy kıyamam ne kadar uzulmusun sen agzin kulaklarindaaa
perşembe kontrol. O günde günüm doluo zati. Kasılma fena yaa 45 dakkada 6 kere falan oldu bel ağrısı çok çok az amakontrolün ne zaman? Belki geliyodur bebiş
allah kolaylık versin canım. Yarın temizlikçi çağır istersen üstünkörü falan yaptır yemeğide hazır alacakmışınız bak. 2 çocuklu kadını anlarlar herhalde arkadaşlarınızdagözünaydın canım.arka arkaya doğum haberi okuyoruz artık.
Kendini üzme boş yere önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi inşallah kavuşursun bir an önce
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım.
Kızlar biz de annemlerdeydik. Eşimle 3 gündür kendi evimize geldik.1 hafta falan kalcaz kendi kendimize kalalım bir süre diye geldik.çok zor hayat valla kızlar ya.kızım bir yandan kıskançlık yapıyor huysuzlaştı zaten.bebeğim desen çok gazlı uyanıkken durmadan ağlıyor.gece 3te 4te uyuyor.sonra sabah 7de 8de uyanıp 11 e kadar ağlıyor sonra uyuyor.sonra da kızım uyanıyor zaten.eşimle sırasıyla uyumaya çalışıyoruz ama yine de olmuyor.2 çocuk baya zormuş.
Her neyse de biraz önce yakın bir şehirdeki arkadaşlar aradı.yarın iftar sonrası size gelip ordan memlekete geçicez diye.tabi eşim de iftarda gelin ne olacak hazır birşeyler yaptırırz dedi.onlar da hemen kabul etti.ne yapcam ben ya.inanın bavulları bile bugün boşaltabildim.ev pislikten dağınıklıktan gidiyor.çocuklara zararlı olmasın diye süpürüp toz alıyoruz sadece.planım ağustos sonu annemle gelip evi düzenleyip temizlikçi çağırmaktı.şimdi rezil olcam.bir de halim yok hiçbirşeye of.
Hahahahaha :) ya sen ne geyik hatunsun çok sevdim seni :))
Adiyef... Allah kolaylık versin..gözünaydın canım.arka arkaya doğum haberi okuyoruz artık.
kendini üzme boş yere önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi inşallah kavuşursun bir an önce
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım.
kızlar biz de annemlerdeydik. eşimle 3 gündür kendi evimize geldik.1 hafta falan kalcaz kendi kendimize kalalım bir süre diye geldik.çok zor hayat valla kızlar ya.kızım bir yandan kıskançlık yapıyor huysuzlaştı zaten.bebeğim desen çok gazlı uyanıkken durmadan ağlıyor.gece 3te 4te uyuyor.sonra sabah 7de 8de uyanıp 11 e kadar ağlıyor sonra uyuyor.sonra da kızım uyanıyor zaten.eşimle sırasıyla uyumaya çalışıyoruz ama yine de olmuyor.2 çocuk baya zormuş.
her neyse de biraz önce yakın bir şehirdeki arkadaşlar aradı.yarın iftar sonrası size gelip ordan memlekete geçicez diye.tabi eşim de iftarda gelin ne olacak hazır birşeyler yaptırırz dedi.onlar da hemen kabul etti.ne yapcam ben ya.inanın bavulları bile bugün boşaltabildim.ev pislikten dağınıklıktan gidiyor.çocuklara zararlı olmasın diye süpürüp toz alıyoruz sadece.planım ağustos sonu annemle gelip evi düzenleyip temizlikçi çağırmaktı.şimdi rezil olcam.bir de halim yok hiçbirşeye of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?