geçmiş e bakamadımm daha yaa ne dogumu kısss ne olduu aloooooooooooooohepinizi çok öpüyorum kızlar. dualarınızı benden eksik etmeyin olur mu ben bu gece oğlumu almaya gidiyorum çok heyecanlıyım.
bütün hamişliğimi sizlerle çok keyifle geçirdim. inşallah bebişlerimizle de güzel günlerimiz olur burda.
heralde bende bikaç gün giremem foruma
en yakın zamanda görüşmek üzereeee
hepinizi çok öpüyorum kızlar. dualarınızı benden eksik etmeyin olur mu ben bu gece oğlumu almaya gidiyorum çok heyecanlıyım.
bütün hamişliğimi sizlerle çok keyifle geçirdim. inşallah bebişlerimizle de güzel günlerimiz olur burda.
.hepinizi çok öpüyorum kızlar. dualarınızı benden eksik etmeyin olur mu ben bu gece oğlumu almaya gidiyorum çok heyecanlıyım.
direk senı gordum ndd cımmm haydı hayırlısı nısanınmı geldı yoksam kıssssss
kızlarr oglum erkekk olduuuu bugun hastanedeydıkk oncesınde ebe ye gıttık boy kg olcumumuz vardı ve d3 gunes vıtamınını basladıkk,derkenn hastaneye gıttık işitme testımızı oldukk cok sukurgectık sorunsuzcaa ve ordan dıger hastneye gıtık ve sunnetımızı olduk oglumu babası amelıyat haneye ındırdı onuda ıcerı almamıslar bolgesel uyusturma ilee cok sukurr onuda atlattıkk iyileşmee sürecine başladıkk,hats.gelgımızde agladı sonraa agrıı kesıcı verdık uyudu okaaa cok sukur sımdılık sorun yok herkese tavsıyee edıyorumm
hee sancınların geldı senn yenı yenı bakıyorumda ve tebrıkler 3 cm acılmaaaaaaaaauyumak yookk
kaçıyo sancılar sonraaa.
ama bak dün gece benimde meğer yaşadığım şey sancıymış. hafif hafif adet ağrısı gibi sızım vardı belimede vuruyordu ağrısı. ama ben pek konduramadım. birde sezeryan fikrine alıştırmıştım kendimi nasıl olsa gelmiyor diye. öylece uyudum. bak bugün muayenede 3 cm açıklığım olduğunu öğrendim. bol bol yürüyüşşşşş
wuu dusenlı gelsın bak gor nasıl hıssedıyorsun heheh:26:nasil bir ari cnm tarif etme sansin varmi
10 gün önce benim agrim cıktı 80 duzeyinde nstde ama ben hissetmedimde
sagolasın cnm ınsl gecer bıran once yavrum altını acarken yada cıs yapınca cıglıgı basıyor ama sonrasında hemencecık susuyor cok sukurrr.
Kıssssss
niye giremicen yaw.. Çatır çatır girersin valla .. Ben hastane odasında emzirirken hastane odasında girdiydim.. Hadi gözün Aydın...
biz de oğlumu 7 günlükken sünnet ettirmiştik... Hayatımın en doğru kararlarından ... Yavrum için cok mutluyum...size de geçmiş olsun
aynene nanık acenu yaaaaa ama yazık sancı gelmeyınce bırsey yapılamıyor kendımden bılıyommmmmKızçelerrrrr kızçelerrrrr ben yanlış mı okudum NDD yi gördüm
açılması varmış belki şimdi hastanededir bile....Annemmmm senin adına
çok sevindimmmm çok heyecanlandım....Kendim hastaneye giderken
sizden helallik istmeiştim o geldi aklıma
Canım benimmmmmm en kolayından an sağlıklısından doğumlar diliyorum sana
SENİ ve meleğini çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Acenuuuuuu nanik sana
25 temmuz doğum günüm babamıza yazık yahu 1 temmuz kızçesinin
valla biz daha ahu eve geldi mi anlamadık .. Emiyo uyuyo .. Acaba ne zaman uyancak.. Kim 500 bin isteri izliyoz... Uyumaktan şişti kızcagızım,,, cok şükür... Hele hiç başlamasa gazlar ne iyi olur.. Benim oğlum da gazlı idi.. Geçiyo 2-3 aya ...admen geldımı kıslar cucugunu esmer pasasını merak edıyorumdaaa:44:
hee sancınların geldı senn yenı yenı bakıyorumda ve tebrıkler 3 cm acılmaaaaaaaaadarısı artsın ınsl dıger kıslaradaaaaaaaaaaaaaa
wuu dusenlı gelsın bak gor nasıl hıssedıyorsun heheh:26:hayırlısı ıle sızde kurtulun ısnll
sagolasın cnm ınsl gecer bıran once yavrum altını acarken yada cıs yapınca cıglıgı basıyor ama sonrasında hemencecık susuyor cok sukurrr
ahu nasıl cnm benımmm
benım paşam kac gunden sonra bgun 2 st uyumusum cok ıı geldı paşam hastanede aglamasının etkısı mı yoksam agrı kesıcının etkısı ılemı bılmeme o ama ıı uyudu bısde esımle uyuduk dınlendıkk sımdı 30 dk oldu uyuyal bende yatagı golzuyorum yatsammı dyeeeeeee
ben de saramaıyorum, bakmaya bile korkuyorum, hatta üstüne giydiğim şeyler değse bile tuhaf oluyorum, o kadar dar şeyle hiç duramam heralde..
ayyy bolbol dua ediyorum sana hayırlısıyla al gel alikağanını inşallahhhhhepinizi çok öpüyorum kızlar. dualarınızı benden eksik etmeyin olur mu ben bu gece oğlumu almaya gidiyorum çok heyecanlıyım.
geçmiş olsun canım ne güzel bunuda atlattınız.direk senı gordum ndd cımmm haydı hayırlısı nısanınmı geldı yoksam kıssssss
kızlarr oglum erkekk olduuuu bugun hastanedeydıkk oncesınde ebe ye gıttık boy kg olcumumuz vardı ve d3 gunes vıtamınını basladıkk,derkenn hastaneye gıttık işitme testımızı oldukk cok sukurgectık sorunsuzcaa ve ordan dıger hastneye gıtık ve sunnetımızı olduk oglumu babası amelıyat haneye ındırdı onuda ıcerı almamıslar bolgesel uyusturma ilee cok sukurr onuda atlattıkk iyileşmee sürecine başladıkk,hats.gelgımızde agladı sonraa agrıı kesıcı verdık uyudu okaaa cok sukur sımdılık sorun yok herkese tavsıyee edıyorumm
perşembe kontrol. O günde günüm doluo zati. Kasılma fena yaa 45 dakkada 6 kere falan oldu bel ağrısı çok çok az ama
allah kolaylık versin canım. Yarın temizlikçi çağır istersen üstünkörü falan yaptır yemeğide hazır alacakmışınız bak. 2 çocuklu kadını anlarlar herhalde arkadaşlarınızda
hepinizi çok öpüyorum kızlar. dualarınızı benden eksik etmeyin olur mu ben bu gece oğlumu almaya gidiyorum çok heyecanlıyım.
direk senı gordum ndd cımmm haydı hayırlısı nısanınmı geldı yoksam kıssssss
Kızçelerrrrr kızçelerrrrr ben yanlış mı okudum NDD yi gördüm
açılması varmış belki şimdi hastanededir bile....Annemmmm senin adına
çok sevindimmmm çok heyecanlandım....Kendim hastaneye giderken
sizden helallik istmeiştim o geldi aklıma
Canım benimmmmmm en kolayından an sağlıklısından doğumlar diliyorum sana
SENİ ve meleğini çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Acenuuuuuu nanik sana
25 temmuz doğum günüm babamıza yazık yahu 1 temmuz kızçesinin
aynene nanık acenu yaaaaa ama yazık sancı gelmeyınce bırsey yapılamıyor kendımden bılıyommmmm
evasude cımm ya benım ıcın ne demelı
8 temmuz paşamın dogum gunu
10 temmzu nıkah gunumuz
22 temmuz esımın dogum gunuuee ne yapcazzz hehe ben hepıcınıı bır gunde toparlayıp kutlarım dıyorum heheh
bende ama bi tıkırtı kıpırtı yok anam kuru kuru ağrı kasıntısendemi bürütüsssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?