dun 11 de geldi öğleden sonra gittik sancı yokaçılma yok tahlil verdim geldim simdşde sabah ezanıyla uyandım nişan bayagı geliyor sancumda var 2 kasıgımdan vuruyor.bende sabah mesai saatine kadar beklicem hast gidim.bana dua edin acılmam kolay olsun.bu arada sancılar 5 dk bir.seviyorum sizi.
ayy dursun gaz maz ıstemıyozz bıss ben paşamı emme sonrası gaz cıkarsın ıstıyorum am dr alttanda cıkıyorsa sorun yok dıdı bende pek sırtına vurarark cıkarmıyomm o yusden kendını allttan toplu cıkartıyor snrasındaavalla biz daha ahu eve geldi mi anlamadık .. Emiyo uyuyo .. Acaba ne zaman uyancak.. Kim 500 bin isteri izliyoz... Uyumaktan şişti kızcagızım,,, cok şükür... Hele hiç başlamasa gazlar ne iyi olur.. Benim oğlum da gazlı idi.. Geçiyo 2-3 aya ...
bende gun ıcınd eoglen ve gece yatana kadar takıyorumm sonrasında cıkartyrm am halen sunger gıbımm gobıs yafffff ve halen aynı kg deyım pöffffffff 76 da kaldımm :26:Bugün korse atletlerden giydim ben 4 saat kadar cok acitmadi ama ne olur ne olmaz çıkardım günde 4 5 saat taksam kar kardır diye dusunuyorum
coksukur canım darısı dıger oglusluularaaaaaaaaaaaaaayyy bolbol dua ediyorum sana hayırlısıyla al gel alikağanını inşallahhhh
geçmiş olsun canım ne güzel bunuda atlattınız.
sagol cnm darısı sızlerınkıne ınslgözün aydin canim ,
vay bızımde öle sayarsan oooooobugun yani 24 üde benim evlilik y.dönümüm eylülk d.günüm hazir . eşimin d.günüydü oglusumda 1 agustos olursa haz tem agust eylül full
canım benm ALLHA KOLAYLIK VERSIN INSL SAHURDA NDD AKLIMA GELDI DUA ETTIM INSL SIZIN CINDE GECRLI OLMUSTUR DUAMMMMMM rabb ım o anda kımseyı darda koymasın ınsllldun 11 de geldi öğleden sonra gittik sancı yokaçılma yok tahlil verdim geldim simdşde sabah ezanıyla uyandım nişan bayagı geliyor sancumda var 2 kasıgımdan vuruyor.bende sabah mesai saatine kadar beklicem hast gidim.bana dua edin acılmam kolay olsun.bu arada sancılar 5 dk bir.seviyorum sizi.
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM BENIMM DUA ILE INSLKızlar sabaha kadar sancı devam etti şimdi doktora gidiyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin
bende ama bi tıkırtı kıpırtı yok anam kuru kuru ağrı kasıntı
evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice senelere kuzey bebek ve diğer bebiklerinizle inşallahh
Kızlar sabaha kadar sancı devam etti şimdi doktora gidiyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin
bana musade kıslar nısay acenu ınsl sıınzde bır anda sancınız tutarda ılk gırdıgımde dogum habeırnızı alırım ınsll
ndd den haber yok ınsl dogurmustur catırr catırrrrrrr
ben sımdı gıdıp kahfaltımı yapımm sonrada temızlık vaktıı paşam uyanaa kadarrrrrrrrrrrrrr
HAYDİ ALLAH IMA EMANET OLUNNN KIZLARRRRRRRR VE GÖBİŞLERDEKİ VE KUCAKLARDAKI CÜCKLERİİİ
dun 11 de geldi öğleden sonra gittik sancı yokaçılma yok tahlil verdim geldim simdşde sabah ezanıyla uyandım nişan bayagı geliyor sancumda var 2 kasıgımdan vuruyor.bende sabah mesai saatine kadar beklicem hast gidim.bana dua edin acılmam kolay olsun.bu arada sancılar 5 dk bir.seviyorum sizi.
haydi kızlarr sağlıcakla alın gelin bebişlerinizi inşallahhhKızlar sabaha kadar sancı devam etti şimdi doktora gidiyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin
ohhh ne güzel maşallah sizeegünaydın gebişler,doğuma gidenler ve taze annişler Kızım 1 aylık olduuuucok sükür ama cok cabuk gecti bir ay hic anlamadimm. Bugun asimiz vasr saglik ocagina gidecegizz.insallah cok acitmazlar fistigimin canini.aslında haziran annesi oldum ama sizden kopamıyorum tabii onca ay bu topicte takilmisim simdi haziran anneleri topigine mi gideyim yani..malumunuz kv deyim ve cepten takip etmeye calisiyorum dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum,doguma nddd gidecekmis heralde baska var mi bugun doguma gidecek bilmiyorum nddd cim hayirli dogumlar insallah dua ediyorum senin icin,,sizi opuyoruz teyzoslar simdi biraz daha uyuyalimmm
ve suzan eski haline dönerrrryaşasıN bAyagı sancı-nısan- gelen varr sızde cennet kokulunuzu kucagınıza alıp yuvanıza donun ıınsll
benm paşamm uyuyoo sımdık bende cay demledım evı toparlayıpp kac gundur sılıp supremdıgm evımı bakıma alıcam paşam uyanana kadarrrrrrrrrr
cunku evım habe gıbım gelıyor her yerı ögg yanııı hayırlısı tek saglık olusndaaa
bu ardaa goguz yarası ıcın eger yara olursa sonradanda sogan surun gecıyor benden demesı cok faydasını gordugum ıcını sureklı tekrar edıyorum sızlere ama faydam olsun ıstıyorum o kaaaaaaaa
ayy dursun gaz maz ıstemıyozz bıss ben paşamı emme sonrası gaz cıkarsın ıstıyorum am dr alttanda cıkıyorsa sorun yok dıdı bende pek sırtına vurarark cıkarmıyomm o yusden kendını allttan toplu cıkartıyor snrasındaa
gerek yok dedı senn ne yapıyorsun bu konudaa
bende gun ıcınd eoglen ve gece yatana kadar takıyorumm sonrasında cıkartyrm am halen sunger gıbımm gobıs yafffff ve halen aynı kg deyım pöffffffff 76 da kaldımm :26:
coksukur canım darısı dıger oglusluularaaaaaaaaaaaaa
sagol cnm darısı sızlerınkıne ınsl
vay bızımde öle sayarsan oooooo
5 mayıs benım d.gunu
8 temmuz paşamın
10 temmuz nıkah
22 temmuz esım
8 agustos dugun
hhehe olsun sgalık olsunda hepıcnı bır gundede toplwarız dımı amaaaaaaaaaa
canım benm ALLHA KOLAYLIK VERSIN INSL SAHURDA NDD AKLIMA GELDI DUA ETTIM INSL SIZIN CINDE GECRLI OLMUSTUR DUAMMMMMM rabb ım o anda kımseyı darda koymasın ınslll
bısde sneı sevıyoruz canımmm
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM BENIMM DUA ILE INSL
sorma kız aaülkü var birde glowworn vardı galiba o doğurdumu acepAllah yardimcin olsun cnm
nisayy 2 mizmi kaldik :18::18:
inşallah canım hayırlısındanbana musade kıslar nısay acenu ınsl sıınzde bır anda sancınız tutarda ılk gırdıgımde dogum habeırnızı alırım ınsll
ndd den haber yok ınsl dogurmustur catırr catırrrrrrr
ben sımdı gıdıp kahfaltımı yapımm sonrada temızlık vaktıı paşam uyanaa kadarrrrrrrrrrrrrr
HAYDİ ALLAH IMA EMANET OLUNNN KIZLARRRRRRRR VE GÖBİŞLERDEKİ VE KUCAKLARDAKI CÜCKLERİİİ
oooo yine miinddd alikaanla beraber gel inş
suzancım oğluşunada geçmiş olsun
kızlar 10 gündür annem yanımdaydı bugün gidiyooyastayım
kv gelicek bide kp de gelicekmişte evde bi işleri varmış hadi doğumda anladım acil birşey olunca kp arabayla götürü diye gelecekte ya şimdi ne işi var ben lahusa biriyim sıkıntılıyım anlaması lazım evim küçük Aman yarabbim
kv tam iftar zamanı bizde
bakalım nasıl geçicek günler neyse birşey demeyim de bende kv olucam
benim kızdada oldu çapak arada bende damlatıyorum valllacanım anne sütü çapaklanmaya çok iyi geliyor. benim kuzenim kocamanken çapaklanması hiç geçmiyordu emziren birinden rica ettiler onun sütünü damlattılar gözlerine öyle iyileşti.bebişede iyi gelir diye düşünüyorum. annem kardeşimede öyle yapardı
hepinizi çok öpüyorum kızlar. dualarınızı benden eksik etmeyin olur mu ben bu gece oğlumu almaya gidiyorum çok heyecanlıyım.
bütün hamişliğimi sizlerle çok keyifle geçirdim. inşallah bebişlerimizle de güzel günlerimiz olur burda.
heralde bende bikaç gün giremem foruma
en yakın zamanda görüşmek üzereeee
Kızlar sabaha kadar sancı devam etti şimdi doktora gidiyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin
cok ozledımmmm sizi
gelgmgdık bı turlu gelgn giden misafir
Eki Görüntüle 763496 Eki Görüntüle 763497 Eki Görüntüle 763499
evesudem kızının fotosunu göremedım
durucuk dogmus masallah meleğime
iyisinizdir umurım
memnun kaldınmı hastaneden canım
cok ozledımmmm sizi
selam oğlun rüzgara 41 kere maşallah annesi.dikkat et nazar değmesin.benim oğluşun resmini yayınladım burada ve facede çok nazar olmuştu.ilkkez çok huysuzlaşmıştı yavrum.bol bol nazar duası -ayetel kürsi oku.maşallah maşallah.kilosuda artmış.inş sütünde artar daha çok büyür annesi.analı babalı büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?