2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Çok sevindim ndd senin adına seni görünce bende umutlanıyorum tekrardan çünkü bizde bugün itibariyle 40+2 olduk ve hala doğuramadım hayırlısı bakalım. Artık arayanlara doğurursam saklamam zaten merak etmeyin diye ters çıkmaya başladım kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama kaşınıyorlar resmen bazen.

dun 11 de geldi öğleden sonra gittik sancı yokaçılma yok tahlil verdim geldim simdşde sabah ezanıyla uyandım nişan bayagı geliyor sancumda var 2 kasıgımdan vuruyor.bende sabah mesai saatine kadar beklicem hast gidim.bana dua edin acılmam kolay olsun.bu arada sancılar 5 dk bir.seviyorum sizi.

günaydın gebişler,doğuma gidenler ve taze annişler Kızım 1 aylık olduuuu cok sükür ama cok cabuk gecti bir ay hic anlamadimm. Bugun asimiz vasr saglik ocagina gidecegizz.insallah cok acitmazlar fistigimin canini.aslında haziran annesi oldum ama sizden kopamıyorum tabii onca ay bu topicte takilmisim simdi haziran anneleri topigine mi gideyim yani..malumunuz kv deyim ve cepten takip etmeye calisiyorum dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum,doguma nddd gidecekmis heralde baska var mi bugun doguma gidecek bilmiyorum nddd cim hayirli dogumlar insallah dua ediyorum senin icin,,sizi opuyoruz teyzoslar simdi biraz daha uyuyalimmm

canim gogsumde yara olup olmadigini sormussun ya gorunurde hicbir sey yoktu gogsumde aci da yoktu bebisim emdikce gelmis agzina kan o durumda surekli olmadi cok sukur ertesi gün gecti.emzirmeye 16 saat falan ara verdim gecti nedeni de yanlis emzirmeymis ve memislerin hava almamasi

Kızlar sabaha kadar sancı devam etti şimdi doktora gidiyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin

hadi cnm kolaylıkla inş , dualarimiz seninleee

yaşasıN bAyagı sancı-nısan- gelen varr sızde cennet kokulunuzu kucagınıza alıp yuvanıza donun ıınsll

benm paşamm uyuyoo sımdık bende cay demledım evı toparlayıpp kac gundur sılıp supremdıgm evımı bakıma alıcam paşam uyanana kadarrrrrrrrrr
cunku evım habe gıbım gelıyor her yerı ögg yanııı hayırlısı tek saglık olusndaaa

bu ardaa goguz yarası ıcın eger yara olursa sonradanda sogan surun gecıyor benden demesı cok faydasını gordugum ıcını sureklı tekrar edıyorum sızlere ama faydam olsun ıstıyorum o kaaaaaaaa

ayy dursun gaz maz ıstemıyozz bıss ben paşamı emme sonrası gaz cıkarsın ıstıyorum am dr alttanda cıkıyorsa sorun yok dıdı bende pek sırtına vurarark cıkarmıyomm o yusden kendını allttan toplu cıkartıyor snrasındaa
gerek yok dedı senn ne yapıyorsun bu konudaa

Bugün korse atletlerden giydim ben 4 saat kadar cok acitmadi ama ne olur ne olmaz çıkardım günde 4 5 saat taksam kar kardır diye dusunuyorum
bende gun ıcınd eoglen ve gece yatana kadar takıyorumm sonrasında cıkartyrm am halen sunger gıbımm gobıs yafffff ve halen aynı kg deyım pöffffffff 76 da kaldımm :26:

ayyy bolbol dua ediyorum sana hayırlısıyla al gel alikağanını inşallahhhh

geçmiş olsun canım ne güzel bunuda atlattınız.
coksukur canım darısı dıger oglusluularaaaaaaaaaaaaa

gözün aydin canim ,
sagol cnm darısı sızlerınkıne ınsl

bugun yani 24 üde benim evlilik y.dönümüm eylülk d.günüm hazir . eşimin d.günüydü oglusumda 1 agustos olursa haz tem agust eylül full
vay bızımde öle sayarsan oooooo

5 mayıs benım d.gunu
8 temmuz paşamın
10 temmuz nıkah
22 temmuz esım
8 agustos dugun
hhehe olsun sgalık olsunda hepıcnı bır gundede toplwarız dımı amaaaaaaaaaa
canım benm ALLHA KOLAYLIK VERSIN INSL SAHURDA NDD AKLIMA GELDI DUA ETTIM INSL SIZIN CINDE GECRLI OLMUSTUR DUAMMMMMM rabb ım o anda kımseyı darda koymasın ınslll

bısde sneı sevıyoruz canımmm

Kızlar sabaha kadar sancı devam etti şimdi doktora gidiyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM BENIMM DUA ILE INSL

Son düzenleme:
bana musade kıslar nısay acenu ınsl sıınzde bır anda sancınız tutarda ılk gırdıgımde dogum habeırnızı alırım ınsll

ndd den haber yok ınsl dogurmustur catırr catırrrrrrr

ben sımdı gıdıp kahfaltımı yapımm sonrada temızlık vaktıı paşam uyanaa kadarrrrrrrrrrrrrr

HAYDİ ALLAH IMA EMANET OLUNNN KIZLARRRRRRRR VE GÖBİŞLERDEKİ VE KUCAKLARDAKI CÜCKLERİİİ

afiyet olsun cnm inş

nddd alikaanla beraber gel inş
suzancım oğluşunada geçmiş olsun
kızlar 10 gündür annem yanımdaydı bugün gidiyoo yastayım
kv gelicek bide kp de gelicekmişte evde bi işleri varmış hadi doğumda anladım acil birşey olunca kp arabayla götürü diye gelecekte ya şimdi ne işi var ben lahusa biriyim sıkıntılıyım anlaması lazım evim küçük Aman yarabbim
kv tam iftar zamanı bizde
bakalım nasıl geçicek günler neyse birşey demeyim de bende kv olucam

haydi kızlarr sağlıcakla alın gelin bebişlerinizi inşallahhh
ohhh ne güzel maşallah sizee
ve suzan eski haline dönerrrr
Allah yardimcin olsun cnm

nisayy 2 mizmi kaldik :18::18:
sorma kız aaülkü var birde glowworn vardı galiba o doğurdumu acep
bende bolbol hafif hafif ağrı var ama şiddetlenmedikten sonra gitmeyecem su yok nişan yok. yarın kontrol var nasılsa
inşallah canım hayırlısından
oooo yine mii

benim kızdada oldu çapak arada bende damlatıyorum vallla

hadi dualarımız sizinle kuş gibi doğurup gelin inş. hayırlısıyla :81:

yaw kızlar benim zilli uyumuyor yaaa.
5 dk 10 dk en fazla sabahı sabah ediyoruz gündüzde hep kucak istiyor memede uyuyor yatağına yatırınca acıyo gözleri
annemlerde anadolu yakasına geçtiler bugün yanlızım kızımla. gece bende toplasanız 2 sa. uyumadım, önceki gecelerde aynı, çokta bitkinim aslında ama anneliğe laf ettirmek istemiyorum

cok ozledımmmm sizi
gelgmgdık bı turlu gelgn giden misafir
ruzgarla zaten zaman nasıl gecıyor nasıl aksam oluyor anlamadım
bugun 34 gunluguz p.tesı asımız yapıldı 5 kılo olmus 55 cm boyu
sütüm az geliyor
mama takvıyesı yapıyoruz
ıcım acıyo ama napıyım
cocu cıyak cıyak bagırıyor
gazı var sım sımplex dıye damla ıse yaradı
bıde rezene cayı verıyorum kımyonlu humana
ıse yaradı
butun hayatımız ruzgar oldu valla 3_4 sa uykuyla dolasıoum kesık kesık tası
doğum yapan tum arkadaslarıma allah analı babalı buyutsun
sağlıklı olsun kuzulurımız
hepınızı operım
su da son halımız

evesudem kızının fotosunu göremedım
durucuk dogmus masallah meleğime
iyisinizdir umurım
memnun kaldınmı hastaneden canım

oğlum uyuyo bayaddır giripte bakamadım size baya doğuran olmuş ama acenu hala bekliyoo :) hadi hayırlısı aslında seninle aynıydım ama 3 hafta erken doğurdum herşey zamanında güzel bekle bi kaç gün daha hayırlısı herşeyin hayırlısı bebeğinizin r-gazı olmasın istiyosanız nurse harley var doğal her gün 2 kaşık içirin gaz problemi nedir bilmessiniz benden sölemesi.öpüyrum hepinizi....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…