Kızlar doğum yaptım:)))) iki gün önce biranda doğum sancilarim başladı o kadar saat sancı çektim bebek büyük olunca doktorum riske atmak istemedi sezeryana alındım biz iyiyiz detayları sonra anlatirim:))))))
kızlar geceden beri adet sancısı gibi ağrılarım vardı sabah kalktım kan gördüm sanırım nişan dediğiniz olay bu ben de ped koydum bu kan doğuma kadar akacak mı yoksa 1 kerelik bişey mi anlamadım
bende az önce demiştim glowworn da doğurmadı falan die. allahım analı babalı büyütsün canım. günlerimiz aynıydı sanırım seninleKızlar doğum yaptım:)))) iki gün önce biranda doğum sancilarim başladı o kadar saat sancı çektim bebek büyük olunca doktorum riske atmak istemedi sezeryana alındım biz iyiyiz detayları sonra anlatirim:))))))
kızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
Bence olur canim, sen dinlenince sutunun kalitesi de artacaktir dinlenmek cok onemli diyorlar. Biraz abarti ama bi ark dogum yapti muzisyendi 20-25 gun sonra ise dondu gece de bebegini hic uyandirmiyordu. Bebek asagi yukari 12den sabaha kadar uyuyordu, hic uyandirmiyordu. Altini fln aliyordu o kadar azcik tembeldir de. Topak gibi kizi var. Acaba annelerimiz bizi nasil emziriyordu ki ?
Grafcım yavruşun cooook tatlı, masallah masallah
ya benimkinin hiç öle deliksiz 2 sa. uyuduğu olmuyo. ama olurda es kaza 3-4 sa. uyursa onuda uyandırmıyorum. mama verdiğim için daha tok tutuyor mamanında saatlerini 3. sa. bi ayarlıyorum öle veriyorum aralarda da olduğu kadar emziriyorum. aynen bende senin gibi uykusuz ve halsizim. benimkinin en uzun uykusu yarım. sa. bazen tuvalete bile gidemiyorum.ben olsam yerinde uyandırmam. dün dr. dediki bana istemedikçe acıkmadıkça doyurma. ama sen anne sütü için konuşuyosun arada nası bi doyum farkı var bilemiyorum ama ben olsam o uyanana kadar beklerim o aradada biraz dinlenirim çünkü senin dinlenmende önemli bence. sen iyi olmazsan sütünde olmazki. zaten onlar çok acıkınca ortalığı yırtıyolarkızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
kızlar buda benım bebegım ve ben.dogumdann hemen sonra kı halımız.çok şuku ıyıyız evımızdeyızbu arada kızıma maşaallah demeyı unutmayalım darısı tum bekleyenlerın basına
ya benimkinin hiç öle deliksiz 2 sa. uyuduğu olmuyo. ama olurda es kaza 3-4 sa. uyursa onuda uyandırmıyorum. mama verdiğim için daha tok tutuyor mamanında saatlerini 3. sa. bi ayarlıyorum öle veriyorum aralarda da olduğu kadar emziriyorum. aynen bende senin gibi uykusuz ve halsizim. benimkinin en uzun uykusu yarım. sa. bazen tuvalete bile gidemiyorum.ben olsam yerinde uyandırmam. dün dr. dediki bana istemedikçe acıkmadıkça doyurma. ama sen anne sütü için konuşuyosun arada nası bi doyum farkı var bilemiyorum ama ben olsam o uyanana kadar beklerim o aradada biraz dinlenirim çünkü senin dinlenmende önemli bence. sen iyi olmazsan sütünde olmazki. zaten onlar çok acıkınca ortalığı yırtıyolarbiz bazı şeyleri çok ince düşünüyo çok inceliyolruz bence biraz daha rahat olmak lazım aslında
Canım ben de ilk hafta sarılık riskine karşı hep uyandırıp emzirdim ama son 1 haftadır falan uyandırmıyorum çok şükür şimdilik uykuları düzenli gibi zaten .gündüz pek uyumuyo da,sürekli dediğin gibi aranıyo meme istiyo vs öyle olunca sanırım gece yoruluyo 9 gibi emiyo uyuyo sonra 12-3-6 emzirme saatleri oğlum kendi belirledi ben uyuyorum valla o uyanıp ağlayınca uyanıyorum saat falan kurmuyorum artık. Hatta geçenlerde gündüz çok inat etti nerdeyse hiç uyumadı öyle olunca gece 4 saat uyumuş ben de uyumuşum tabibence gündüz yeterince doyuyorlar artık sonuçta uykuya da ihtiyaçları var . Senin de tabi.bide bence gece ve gündüzü yavaş yavaş ayırt etmesini sağla hazır uykusunda problem yokken
sagol cnmm ınsllafiyet olsun cnm inş
sagolasın cnm ınsl kısa zamanda gecerrrrrrrrrrnddd alikaanla beraber gel inş
suzancım oğluşunada geçmiş olsun
kızlar 10 gündür annem yanımdaydı bugün gidiyooyastayım
kv gelicek bide kp de gelicekmişte evde bi işleri varmış hadi doğumda anladım acil birşey olunca kp arabayla götürü diye gelecekte ya şimdi ne işi var ben lahusa biriyim sıkıntılıyım anlaması lazım evim küçük Aman yarabbim
kv tam iftar zamanı bizde
bakalım nasıl geçicek günler neyse birşey demeyim de bende kv olucam
haydi kızlarr sağlıcakla alın gelin bebişlerinizi inşallahhh
ohhh ne güzel maşallah sizee
ve suzan eski haline dönerrrr
sorma kız aaülkü var birde glowworn vardı galiba o doğurdumu acep
bende bolbol hafif hafif ağrı var ama şiddetlenmedikten sonra gitmeyecem su yok nişan yok. yarın kontrol var nasılsa
inşallah canım hayırlısından
oooo yine mii
bir sorun olmaz sa aglamaz dıyo eltımmm ya gaz-aclık-doymaması- kaka sorunu fılan fazılet cımm :44:yaw kızlar benim zilli uyumuyor yaaa.
5 dk 10 dk en fazla sabahı sabah ediyoruz gündüzde hep kucak istiyor memede uyuyor yatağına yatırınca acıyo gözleri
annemlerde anadolu yakasına geçtiler bugün yanlızım kızımla. gece bende toplasanız 2 sa. uyumadım, önceki gecelerde aynı, çokta bitkinim aslında ama anneliğe laf ettirmek istemiyorum
allah bagıslasın cnm bnmm maasallah sızeeeeeee sutun ıcındee beyaz susamı teflonda azkavurup yagsını cıkartıgın zaman sutunde kalıtesıde artyormus dene ıstersen ark dedi bana bnm henuz sorunum olmadıı ıcın yapmadım amaa:44:cok ozledımmmm sizi
gelgmgdık bı turlu gelgn giden misafir
ruzgarla zaten zaman nasıl gecıyor nasıl aksam oluyor anlamadım
bugun 34 gunluguz p.tesı asımız yapıldı 5 kılo olmus 55 cm boyu
sütüm az geliyor
mama takvıyesı yapıyoruz
ıcım acıyo ama napıyım
cocu cıyak cıyak bagırıyor
gazı var sım sımplex dıye damla ıse yaradı
bıde rezene cayı verıyorum kımyonlu humana
ıse yaradı
butun hayatımız ruzgar oldu valla 3_4 sa uykuyla dolasıoum kesık kesık tası
doğum yapan tum arkadaslarıma allah analı babalı buyutsun
sağlıklı olsun kuzulurımız
hepınızı operım
su da son halımız
Eki Görüntüle 763496 Eki Görüntüle 763497 Eki Görüntüle 763499
evesudem kızının fotosunu göremedım
durucuk dogmus masallah meleğime
iyisinizdir umurım
memnun kaldınmı hastaneden canım
haydı gozun aydın darısı dıger kıslara ınsllKızlar doğum yaptım:)))) iki gün önce biranda doğum sancilarim başladı o kadar saat sancı çektim bebek büyük olunca doktorum riske atmak istemedi sezeryana alındım biz iyiyiz detayları sonra anlatirim:))))))
az az gelır benımkı hast.geldı ve sonrsında hemen sancı geldıı hehe e sunınınde etkısı ooldu ama kanama kabyutunda dıldı cnm sanırım o ka cok gelmessskızlar geceden beri adet sancısı gibi ağrılarım vardı sabah kalktım kan gördüm sanırım nişan dediğiniz olay bu ben de ped koydum bu kan doğuma kadar akacak mı yoksa 1 kerelik bişey mi anlamadım
canım benım artık sızde buyudunuz ve acıkınca aglayıp uyanacaktır cok sukru sarılıgıda azladı dıyorsun sanada yazık kı dınlenıp daha ıı bakman gerek aylıze o yusden tvasıyemm uyanmasını bkele bakalım kac st de uyanıcakk ben uyanmasını beklıyorum bakıyorum uzun uyuyor benımde yatma st gecıyor uyanmadan memeyı agzına verıyor acıktıgı ıcınde red detmıyor cok sukur olelıkle daha derın ve uzun uyuyo bend edınenıyorumm tavsıyem dene baklaım nasıl olcak onada sanda yazık annesıııkızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ınsl cnm allah bagıslasın ınslll cok tatlısınızzzzkızlar buda benım bebegım ve ben.dogumdann hemen sonra kı halımız.çok şuku ıyıyız evımızdeyızbu arada kızıma maşaallah demeyı unutmayalım darısı tum bekleyenlerın basına
ama cıkartıyor dıyorsun cnm benım pşam bakıyorum agısdan cıkarmıyor zorlamıyorum cıgerlerı mlun daha cok kucukk sonra bakıyorm alttan cıkatması yetyr cocuk dr muz altan kendı yapıyorsa daha ıı dedıı baska sıkıntsı olmazsın sakın cunku az da olsa cıkartyr dıyonnn :44:bugün gaz sıkıntımız tavan yaptı... bugünden beri 15 dk 15 dk uyuyo mıkırdana mıkırdana uyanıyo... rezene de içiriyorum kaka da yapıyo geğiriyo da ama az az... çıkaramıyomu gazını nedir dellenecem... yatağına bırakıyorum gözler açılıyo... pusete koysam uyuyo ama alışmasın diyorum... ayy aman ne zormuş bee... derdini anlayamamak... güzel kızımın sıkıntısına derman olamamak
kızlar buda benım bebegım ve ben.dogumdann hemen sonra kı halımız.çok şuku ıyıyız evımızdeyızbu arada kızıma maşaallah demeyı unutmayalım darısı tum bekleyenlerın basına
cok ozledımmmm sizi
gelgmgdık bı turlu gelgn giden misafir
ruzgarla zaten zaman nasıl gecıyor nasıl aksam oluyor anlamadım
bugun 34 gunluguz p.tesı asımız yapıldı 5 kılo olmus 55 cm boyu
sütüm az geliyor
mama takvıyesı yapıyoruz
ıcım acıyo ama napıyım
cocu cıyak cıyak bagırıyor
gazı var sım sımplex dıye damla ıse yaradı
bıde rezene cayı verıyorum kımyonlu humana
ıse yaradı
butun hayatımız ruzgar oldu valla 3_4 sa uykuyla dolasıoum kesık kesık tası
doğum yapan tum arkadaslarıma allah analı babalı buyutsun
sağlıklı olsun kuzulurımız
hepınızı operım
su da son halımız
Eki Görüntüle 763496 Eki Görüntüle 763497 Eki Görüntüle 763499
evesudem kızının fotosunu göremedım
durucuk dogmus masallah meleğime
iyisinizdir umurım
memnun kaldınmı hastaneden canım
oğlum uyuyo bayaddır giripte bakamadım size baya doğuran olmuş ama acenu hala bekliyoo :) hadi hayırlısı aslında seninle aynıydım ama 3 hafta erken doğurdum herşey zamanında güzel bekle bi kaç gün daha hayırlısı herşeyin hayırlısı bebeğinizin r-gazı olmasın istiyosanız nurse harley var doğal her gün 2 kaşık içirin gaz problemi nedir bilmessiniz benden sölemesi.öpüyrum hepinizi....:)
Kızlar doğum yaptım:)))) iki gün önce biranda doğum sancilarim başladı o kadar saat sancı çektim bebek büyük olunca doktorum riske atmak istemedi sezeryana alındım biz iyiyiz detayları sonra anlatirim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?