2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben ebelik yapicam canim , senin oglusun gelsin söleee herkes dogursun öle gidicem ben

beşikleri filan boşunaalmışız diye düşünüyorum bazen...

kızlar lansinohun süt pompasını alıcam ama kararsız kaldım sizce manuel mi alsam elektrikli mi?
Manuelle çok mu zor olur?
Sipariş vericem kaldım böyle :26::26::26:

Son düzenleme:

maşallah çok tatlı oğlunuz. biz de mama veriyoruz mecburen, ne kadar veriyosunuz mamayı, bi de kaç defa veriyosunuz?

ben gece bi ikide uyandıyorum, sonra bi de altıda uyandıyorum, çok mu kötüyüm acaba diyorum bazen, ama acıksa ortalığı yıkıyo, şimdi uyuduğuna göre sorun yok inş. diyorum..

kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz yaa almayı dunuyorumda ben ama radyasyonda yayıyormus e ne yapım sımdık bennnn

Biz kullanıyoruz, çok rahatlattı bizi.
bende ıstıyorum mutfakta balkonda salonda ıs yaparken se duyma elasım olmaz sdıye ama gorumcem radyayon yayıyo fılan dıye ama ben gıslıden marka fıyat arastıryorumm sız hangı marka ne ka ya aldnız cnm:44:

doğum yapmış sevgili anneler size bi sorum olacak 40+2 de hala doğuramamış biri olarak bugün baya sıkıntılıyım aşağı tarafımda bi ağrı var yani kasıklarda değil vajina da.adetken olurdu bana sanki aşağıdan çekiliyormuş gibi önceden de oluyordu da bugün daha bi fazla geçmedi bi türlü şimdi şimdi de bel ağrısı var sizce bu doğum belirtisi olabilir mi böyle yaşayan var mı??

senin bebe yola çıkmış demekki... hadi bakalım hayırlısıyla sabit süreli sancıları bekle...
30 dk da bir vuran 20 dk da bir vuran 10 dk ya düşen...

duzenlı skeılde gelıp belden gırıp kasıklarda cıkarck ve son zamanlardada gelme suresı kısa kalma suresı uzunsa beraberınde su-kanam -nısanda varsa ahanda doguruyon kız bu arada bende 40+2de sunı sancı ıle dogum yaptım ALLAH KURTARSIN TATLIMMMMMMM

canım ben geceleri kendinin uyanmasını bekliorum ,,3 saat sonra falan uyanıo işte,,hemde amacım gece gündüz farkını öğrenmesi,,doyuyo göbüşü böyle de,,ama sarılık olayı varsa uyandırmak lasım

Profa götürmüştük doğum sonrası kontrole o bize bebeklerin günde 1 kere 4 saat deliksiz uyuması lazım demişti

bende ıstıyorum mutfakta balkonda salonda ıs yaparken se duyma elasım olmaz sdıye ama gorumcem radyayon yayıyo fılan dıye ama ben gıslıden marka fıyat arastıryorumm sız hangı marka ne ka ya aldnız cnm:44:

Biz kraft aldık.. 119 liraydı sanırım. radyasyon değil, elektro manyetik alan oluyo sanırım. o da herşeyde var zaten...

ben gece bi ikide uyandıyorum, sonra bi de altıda uyandıyorum, çok mu kötüyüm acaba diyorum bazen, ama acıksa ortalığı yıkıyo, şimdi uyuduğuna göre sorun yok inş. diyorum..

off ya maasallah ne guzel, bizimki gece 3,30dan sonra ya yarımsar saat uyuyor ya uyumuyor bence bırak sarılık riski yoksa cocuk doyuyorsa devam et duzeni boyle alıssın

kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz yaa almayı dunuyorumda ben ama radyasyonda yayıyormus e ne yapım sımdık bennnn

suzancıgım gozun aydın canım, :)) biza philips aventinkini aldık, gittigidiyordan aldık ertesi gun kapıdsaydı normalde 350yken 150ye mi ne dusmustu fiyatı hatta haftasonu ebebekte de 130a dusmustu ama biz almıs bulunduk... aldık alalı da bir iki kez kullandık

canım hafif regl sancısı gibi once duzensiz ve hafif sonra siddetli ve duzenli olacak ama bu en az bir gun surer diyorlar :), peki nisanın falan geldi mi? bu arada ben de 40+4de dogurdum endiselenme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…