Acenu senle biz kaldık sanırım...
Ablamlar annemler geldi evde bayram havası var ama oğluşuma baskı yapıyorlar hadi gel artık diye benim paşam da korkusundan çıkamıyo heralde :))
doğuma giden arkadaşlar Allahım yar ve yardımcınız olsun...
kızlar buda benım bebegım ve ben.dogumdann hemen sonra kı halımız.çok şuku ıyıyız evımızdeyızbu arada kızıma maşaallah demeyı unutmayalım darısı tum bekleyenlerın basına
yaw kızlar benim zilli uyumuyor yaaa.
5 dk 10 dk en fazla sabahı sabah ediyoruz gündüzde hep kucak istiyor memede uyuyor yatağına yatırınca acıyo gözleri
annemlerde anadolu yakasına geçtiler bugün yanlızım kızımla. gece bende toplasanız 2 sa. uyumadım, önceki gecelerde aynı, çokta bitkinim aslında ama anneliğe laf ettirmek istemiyorum
cok ozledımmmm sizi
gelgmgdık bı turlu gelgn giden misafir
ruzgarla zaten zaman nasıl gecıyor nasıl aksam oluyor anlamadım
bugun 34 gunluguz p.tesı asımız yapıldı 5 kılo olmus 55 cm boyu
sütüm az geliyor
mama takvıyesı yapıyoruz
ıcım acıyo ama napıyım
cocu cıyak cıyak bagırıyor
gazı var sım sımplex dıye damla ıse yaradı
bıde rezene cayı verıyorum kımyonlu humana
ıse yaradı
butun hayatımız ruzgar oldu valla 3_4 sa uykuyla dolasıoum kesık kesık tası
doğum yapan tum arkadaslarıma allah analı babalı buyutsun
sağlıklı olsun kuzulurımız
hepınızı operım
su da son halımız
Eki Görüntüle 763496 Eki Görüntüle 763497 Eki Görüntüle 763499
evesudem kızının fotosunu göremedım
durucuk dogmus masallah meleğime
iyisinizdir umurım
memnun kaldınmı hastaneden canım
kızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
kızlar lansinohun süt pompasını alıcam ama kararsız kaldım sizce manuel mi alsam elektrikli mi?
Manuelle çok mu zor olur?
Sipariş vericem kaldım böyle :26::26::26:
kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz yaa almayı dunuyorumda ben ama radyasyonda yayıyormus e ne yapım sımdık bennnn
bende ıstıyorum mutfakta balkonda salonda ıs yaparken se duyma elasım olmaz sdıye ama gorumcem radyayon yayıyo fılan dıye ama ben gıslıden marka fıyat arastıryorumm sız hangı marka ne ka ya aldnız cnm:44:Biz kullanıyoruz, çok rahatlattı bizi.
doğum yapmış sevgili anneler size bi sorum olacak 40+2 de hala doğuramamış biri olarak bugün baya sıkıntılıyım aşağı tarafımda bi ağrı var yani kasıklarda değil vajina da.adetken olurdu bana sanki aşağıdan çekiliyormuş gibi önceden de oluyordu da bugün daha bi fazla geçmedi bi türlü şimdi şimdi de bel ağrısı var sizce bu doğum belirtisi olabilir mi böyle yaşayan var mı??
senin bebe yola çıkmış demekki... hadi bakalım hayırlısıyla sabit süreli sancıları bekle...
30 dk da bir vuran 20 dk da bir vuran 10 dk ya düşen...
duzenlı skeılde gelıp belden gırıp kasıklarda cıkarck ve son zamanlardada gelme suresı kısa kalma suresı uzunsa beraberınde su-kanam -nısanda varsa ahanda doguruyon kız bu arada bende 40+2de sunı sancı ıle dogum yaptım ALLAH KURTARSIN TATLIMMMMMMMdoğum yapmış sevgili anneler size bi sorum olacak 40+2 de hala doğuramamış biri olarak bugün baya sıkıntılıyım aşağı tarafımda bi ağrı var yani kasıklarda değil vajina da.adetken olurdu bana sanki aşağıdan çekiliyormuş gibi önceden de oluyordu da bugün daha bi fazla geçmedi bi türlü şimdi şimdi de bel ağrısı var sizce bu doğum belirtisi olabilir mi böyle yaşayan var mı??
kızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
Profa götürmüştük doğum sonrası kontrole o bize bebeklerin günde 1 kere 4 saat deliksiz uyuması lazım demişti
bende ıstıyorum mutfakta balkonda salonda ıs yaparken se duyma elasım olmaz sdıye ama gorumcem radyayon yayıyo fılan dıye ama ben gıslıden marka fıyat arastıryorumm sız hangı marka ne ka ya aldnız cnm:44:
ben gece bi ikide uyandıyorum, sonra bi de altıda uyandıyorum, çok mu kötüyüm acaba diyorum bazen, ama acıksa ortalığı yıkıyo, şimdi uyuduğuna göre sorun yok inş. diyorum..
kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz yaa almayı dunuyorumda ben ama radyasyonda yayıyormus e ne yapım sımdık bennnn
doğum yapmış sevgili anneler size bi sorum olacak 40+2 de hala doğuramamış biri olarak bugün baya sıkıntılıyım aşağı tarafımda bi ağrı var yani kasıklarda değil vajina da.adetken olurdu bana sanki aşağıdan çekiliyormuş gibi önceden de oluyordu da bugün daha bi fazla geçmedi bi türlü şimdi şimdi de bel ağrısı var sizce bu doğum belirtisi olabilir mi böyle yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?