2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bu arada bu konular konusuldu mu dbilmiyorum ama sut yapsın diye solgar malt tablet aldım, bir de hurma sutun kalitesini arttırırmıs bir arkadasımın tavsiyesiyle sutu kaynatırken icine hurma atıyorum gaz yapmasın diye de balla karıstırıp iciyorum,

hemsire gaz yapmasın diye corekotu ye mumkun oldukca dedi...

gogus ucu icin evde evicap ve lansinoh vardı ama yarılıp oluk oluk kan gelince garmason pomat ve madecassol da eklendi donuusmlu kullanıyorum lansinoh haric hepsini temizlemek gerek emzirmeden once, sagma makinesi olarak medelanın elektrklisini aldım simdilik memnunum :)))

hıhıııı yine

Doktora gittik uzun uzun nst çekildi sancı var açılma yok sancıların artarsa hemen hastaneye gel dedi doktorum cuma yine gidicez yoksa bebeğimin kilosu 4000 e yaklaşmış doktorum yaparsın normal doğun diyor bebde hayırlısı diyorum artıkın

canım hafif regl sancısı gibi once duzensiz ve hafif sonra siddetli ve duzenli olacak ama bu en az bir gun surer diyorlar :), peki nisanın falan geldi mi? bu arada ben de 40+4de dogurdum endiselenme :)

Yok cnm nişan filan yok da ağrı var sadece şu an hayırlısı bakalım bekliyoruz

canim ben uyandirmiyorum trt deki programda uyandirmayin demislerdi o zaten acikinca bir ihtiyaci olunca uyanacak dediler..benimkini zaten istesende uyandiramazsin.uyandirmaya kalk sinirleniyo acisini memisten cikariyo bugun aşı oluyor tık yok ebe uyandirin diyo yook umru degil hatunun geceleri 2-2.5 saat falan uyuyor gunduz daha az araliklarla uyuyor gece uyudugu icin ben de dinlenmis oluyorum,saglik ocaginda bugun gelisimi normal dedi ebe 4 kilo olmus kizim 2730 dogmustu bugun tam bir aylik..sen de dene canim kendin hasta olursun sonra

tühh yaa (( neyse az kalmiş demektir

aranıza sonradan katıldım belki ama beni de kabul edin ya, ben de varım, öyle ikimiz mi kaldık diyip dışlamayın oğluşumla bizi, ağlarız sonra teyzesi

ay canim ya ,

ben atlamişim seni gel yamacima bak yine arttı sayimiz doguramayanlar klubu olarak , yarin kontrolum var bakalim ne diciklkkk

Grafımmmm annemmmmm kuzummmmmm
seni görmek ne güzellllllllll ama yakalayamadım yine seni
maşallah bebişineeeeee ALLAH'ım nazarlardan saklasın seninkini benimkini
hepimizinkini maşallahhhhhhhhh RÜZGARA
DURU'nun resimlerini koymuştum annem ama sen o sayfaları bulana kadar
özelden atılırsa atarım ben sanaaaa

Çok beğendimmmmm RÜZGARı maşallahhhhhh
aşkım benimmmmm

Hastaneden çok memnun kaldım kuzum benimmmmm

ağrılar sancılar kasılmalar artarak devam ediyorr yarın kontrole kadar dayansak bari. yarın doğarsa tam gününde doğmuş olacak

Normal doğum yapan anneler

Korse kullanıyor musunuz? Nasıl bır korse aldınız?

canim ben de kulot gibi olup gogus altina kadar olanlardan aldim zibin gibi malum yerden citcitli hemde cok rahat memnunum ama markasini tam bilmiyom bizim camasirci amcadan aldim netten falan degil

Selam kizlar
17 temmuz carsamba gunu kizima kavustum
cok sukur. Dogum sabahi nasil basardiysam grip
oldum.oyuzden genel anestzi yapmadilar.
Korktugum basima geldi ve spinal oldum.
Telfndan girdgm icn uzun yazamicam
3160 gr
49cm
38+0
Spinal anestezi
annesinin kopyasi bir kiz cocugu..
Hira berfin'im

ay canim ya ,

ben atlamişim seni gel yamacima bak yine arttı sayimiz doguramayanlar klubu olarak , yarin kontrolum var bakalim ne diciklkkk
Ben de varım halaa, hatta ben diyorum ki herkes doguracak en son ben kalacam ıssız sessiz topicte :)

slm kızlar kimseciklerde yok ama görürsünüz elbet yarın nihayet sezeryana giriyorum ve kızıma kavuşuyorum nasipse duarınızı bizden esirgemezseniz sevinirim hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın

Ayyy walla herkescikler gitmiş :))))
bi ben doğuramadım yaaa ;
nddd nasıl doğurmuş normalmi acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…