haydi kızlarr sağlıcakla alın gelin bebişlerinizi inşallahhh
ohhh ne güzel maşallah sizee
ve suzan eski haline dönerrrr
sorma kız aaülkü var birde glowworn vardı galiba o doğurdumu acep
bende bolbol hafif hafif ağrı var ama şiddetlenmedikten sonra gitmeyecem su yok nişan yok. yarın kontrol var nasılsa
inşallah canım hayırlısından
oooo yine mii
Allah yardimcin olsun cnm
nisayy 2 mizmi kaldik :18::18:
Normal doğum yapan anneler
Korse kullanıyor musunuz? Nasıl bır korse aldınız?
canım hafif regl sancısı gibi once duzensiz ve hafif sonra siddetli ve duzenli olacak ama bu en az bir gun surer diyorlar :), peki nisanın falan geldi mi? bu arada ben de 40+4de dogurdum endiselenme :)
kızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
Doktora gittik uzun uzun nst çekildi sancı var açılma yoksancıların artarsa hemen hastaneye gel dedi doktorum cuma yine gidicez yoksa bebeğimin kilosu 4000 e yaklaşmış doktorum yaparsın normal doğun diyor bebde hayırlısı diyorum artıkın
aranıza sonradan katıldım belki ama beni de kabul edin ya, ben de varım, öyle ikimiz mi kaldık diyip dışlamayın oğluşumla bizi, ağlarız sonra teyzesi
cok ozledımmmm sizi
gelgmgdık bı turlu gelgn giden misafir
ruzgarla zaten zaman nasıl gecıyor nasıl aksam oluyor anlamadım
bugun 34 gunluguz p.tesı asımız yapıldı 5 kılo olmus 55 cm boyu
sütüm az geliyor
mama takvıyesı yapıyoruz
ıcım acıyo ama napıyım
cocu cıyak cıyak bagırıyor
gazı var sım sımplex dıye damla ıse yaradı
bıde rezene cayı verıyorum kımyonlu humana
ıse yaradı
butun hayatımız ruzgar oldu valla 3_4 sa uykuyla dolasıoum kesık kesık tası
doğum yapan tum arkadaslarıma allah analı babalı buyutsun
sağlıklı olsun kuzulurımız
hepınızı operım
su da son halımız
Eki Görüntüle 763496 Eki Görüntüle 763497 Eki Görüntüle 763499
evesudem kızının fotosunu göremedım
durucuk dogmus masallah meleğime
iyisinizdir umurım
memnun kaldınmı hastaneden canım
Normal doğum yapan anneler
Korse kullanıyor musunuz? Nasıl bır korse aldınız?
Ben de varım halaa, hatta ben diyorum ki herkes doguracak en son ben kalacam ıssız sessiz topicte :)ay canim ya ,
ben atlamişim seni gel yamacima bak yine arttı sayimiz doguramayanlar klubu olarak , yarin kontrolum var bakalim ne diciklkkk
Nddd dogurmus facebooka yazmis, Allah anali babali buyutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?