Ayyy walla herkescikler gitmiş :))))
bi ben doğuramadım yaaa ;
nddd nasıl doğurmuş normalmi acaba ???
allahım analı babalı büyütsün inşallahh...Selam kizlar
17 temmuz carsamba gunu kizima kavustum
cok sukur. Dogum sabahi nasil basardiysam grip
oldum.oyuzden genel anestzi yapmadilar.
Korktugum basima geldi ve spinal oldum.
Telfndan girdgm icn uzun yazamicam
3160 gr
49cm
38+0
Spinal anestezi
annesinin kopyasi bir kiz cocugu..
Hira berfin'im
allah kolaylık versin canım sağlıcakla al kucuuna inşallahhhslm kızlar kimseciklerde yok ama görürsünüz elbet yarın nihayet sezeryana giriyorum ve kızıma kavuşuyorum nasipse duarınızı bizden esirgemezseniz sevinirim hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın
Bu sabah 10 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım 36 nın içideydi fakat maşallahhhhh bi sorun yok. Genel anestzi oldu sonda takılırken öldümmmm şiddetle tavsiyem uyuttuktan sonra taksınlar kum torbasınında ayıltmadan yapmasınlar
Bu arada anestaziden uyandıktan sonra hayati tehlike atlattım nefes alamadım iki defa oldu ve bikaç saniye belki dakika sürdü gözüm krardı tam gidiyorum ölüyorum dedim. Bunu yaşayan tanıdığnz oldu mu
allahım analı babalı büyütsün... çook geçmiş olsun..Bu sabah 10 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım 36 nın içideydi fakat maşallahhhhh bi sorun yok. Genel anestzi oldu sonda takılırken öldümmmm şiddetle tavsiyem uyuttuktan sonra taksınlar kum torbasınında ayıltmadan yapmasınlar
Bu arada anestaziden uyandıktan sonra hayati tehlike atlattım nefes alamadım iki defa oldu ve bikaç saniye belki dakika sürdü gözüm krardı tam gidiyorum ölüyorum dedim. Bunu yaşayan tanıdığnz oldu mu
Eki Görüntüle 763857 Eki Görüntüle 763860
kızlar oğluşummmm :) annesinin bitanesi teyzelerine merhaba demeye geldi.........
Ben de varım halaa, hatta ben diyorum ki herkes doguracak en son ben kalacam ıssız sessiz topicte :)
senin de çok az kalmış annesi sabret az daha gelecek hayırlısıyla oğluşun inş...
Sancı yok , nişan yok, doğum yok
ağrılar sancılar kasılmalar artarak devam ediyorr yarın kontrole kadar dayansak bari. yarın doğarsa tam gününde doğmuş olacak
Ben de varım halaa, hatta ben diyorum ki herkes doguracak en son ben kalacam ıssız sessiz topicte :)
slm kızlar kimseciklerde yok ama görürsünüz elbet yarın nihayet sezeryana giriyorum ve kızıma kavuşuyorum nasipse duarınızı bizden esirgemezseniz sevinirim hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın
oo çokmuşuz baya yaaa :))
ben telefonlari artik ; aradiginiz abone henüz dogurmamiştir diye açıyorum
Sancı yok , nişan yok, doğum yok
ne söz ne nişan ne sancı :18::18::18: napcaz biz böyle yaww;
offf çok sıkıldım walla; eşime sarmayı düşnüüyorum stresten,çok gözüme batıyo şuan;
yatmış tv nin karşısına ohhh,banada koşu bandında yürü işte diyoo
ona göre hava hoş tabi,
doğuramayan ben; suni sancıları çekicek olan benn
Selam kizlar
17 temmuz carsamba gunu kizima kavustum
cok sukur. Dogum sabahi nasil basardiysam grip
oldum.oyuzden genel anestzi yapmadilar.
Korktugum basima geldi ve spinal oldum.
Telfndan girdgm icn uzun yazamicam
3160 gr
49cm
38+0
Spinal anestezi
annesinin kopyasi bir kiz cocugu..
Hira berfin'im
vay canım gün bitmiş ama birşey yok diyorsun olurr olurr canım sabret
Bu sabah 10 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım 36 nın içideydi fakat maşallahhhhh bi sorun yok. Genel anestzi oldu sonda takılırken öldümmmm şiddetle tavsiyem uyuttuktan sonra taksınlar kum torbasınında ayıltmadan yapmasınlar
gün bugun doldu 25 temmuz :))
hersey hazir sıpa yok ortada :)) şimdi o gelmio gelmeye kalkincada ben gelme dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?