2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bu sabah 10 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım 36 nın içideydi fakat maşallahhhhh bi sorun yok. Genel anestzi oldu sonda takılırken öldümmmm şiddetle tavsiyem uyuttuktan sonra taksınlar kum torbasınında ayıltmadan yapmasınlar

Bu arada anestaziden uyandıktan sonra hayati tehlike atlattım nefes alamadım iki defa oldu ve bikaç saniye belki dakika sürdü gözüm krardı tam gidiyorum ölüyorum dedim. Bunu yaşayan tanıdığnz oldu mu

allahım analı babalı büyütsün inşallahh...
allah kolaylık versin canım sağlıcakla al kucuuna inşallahhh

çok geçmiş olsun canımmm... bende genel anestezi ile doğum yaptım ama senin yaşadıklarını yaşamadım... rabbim evladına eşine ailene bağışlamış tekrar geçmiş olsunnn....

allahım analı babalı büyütsün... çook geçmiş olsun..
Eki Görüntüle 763857 Eki Görüntüle 763860

kızlar oğluşummmm :) annesinin bitanesi teyzelerine merhaba demeye geldi.........
amanin bi tosun daha maşallahh..

Ben de varım halaa, hatta ben diyorum ki herkes doguracak en son ben kalacam ıssız sessiz topicte :)

bende kendim için düşünüyorum aynı şeyi (

senin de çok az kalmış annesi sabret az daha gelecek hayırlısıyla oğluşun inş...

evt cnm az kaldı ama benim sabrım kalmadı walla:)) helede bebişlerin resmini gördükçe heyecanım ikiye katlanıyo :))
oğlun çok tatlı cnm maşallahhh

Sancı yok , nişan yok, doğum yok

ne söz ne nişan ne sancı :18::18::18: napcaz biz böyle yaww;
offf çok sıkıldım walla; eşime sarmayı düşnüüyorum stresten,çok gözüme batıyo şuan;
yatmış tv nin karşısına ohhh,banada koşu bandında yürü işte diyoo
ona göre hava hoş tabi,
doğuramayan ben; suni sancıları çekicek olan benn

ağrılar sancılar kasılmalar artarak devam ediyorr yarın kontrole kadar dayansak bari. yarın doğarsa tam gününde doğmuş olacak

agri yok sanci yok kasilma yok , yarın kontrol var :))) onceden kiloma takan doktorum şimdide nie dogurmuyosun die bıdı bıdı yapicak

hayirlisi ile sen basaricaksin sanirim canim , biz beceriksiz cıktık baksana

ah o eşler yokmuuuuu , benimki benle beraber şişti , şimdi seninki rahat rahat yatıo dogumda senle birlikte dogurur

gözün aydin canim Allah bagislasin .

geçmiş olsun , allah bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…