ah o eşler yokmuuuuu , benimki benle beraber şişti , şimdi seninki rahat rahat yatıo dogumda senle birlikte dogurur
birini bekliyordur gelmek için bizim tosuncuklar öyle aile tamamlanmadan gelmiyorlar varmı gelecek biri
hele bi doğurmasın gebertirim onu walla
çok stresliyim bu gece niye böyle bilmiyorum,sıcaktanmı hormonlardanmı ; ohh my goddd
ah bu hormonlar olmasa zaten vay halimizee
ben yatırdım kocayi , git yat elimde kalcan yoksa dedim , koşa koşa gitti yatağa sende dene
ne söz ne nişan ne sancı :18::18::18: napcaz biz böyle yaww;
offf çok sıkıldım walla; eşime sarmayı düşnüüyorum stresten,çok gözüme batıyo şuan;
yatmış tv nin karşısına ohhh,banada koşu bandında yürü işte diyoo
ona göre hava hoş tabi,
doğuramayan ben; suni sancıları çekicek olan benn
beni beklersen kurtlanirsin
yok yok yok , durmak yok yola devam
kimse yokki gelcek , herkes burda
benim tosunum anasina cekti sanirim 44 haftaya direk dayama derdinde ama doktor 41 ' e kadar bekleriz en fazla dedi :)
yarin kontrol var , bakalim bişi cıkacakmi heycan yaptim ilk defa , ben böyle iyiyim aslinda problem yok ama , içerde o pek rahat deil ayaklarini agzimdan cikarcak nerdeyse
Hahahaha :))) bak benide gaza getiriyorsun bende sarıcam eşime ama yazık meyve hazırlayıp elleriyle yediriyo şuanda bahanem yok
Valla keyfini çıkarıyorum şuanda doktor 31i son dedi suni sancı vericek yoksa :)) nddd doğurdu artık seni beklicemmm hepinizi doğurtucam nihahahahaha
o kadar beklemesin kuzey enesheycan yapma sancı olsda gider valla
hadi bakalimmm
Yarın doktora gideceksin açılman var dicek hastaneye yatcaksın veee mutlu sonnn
gölgelerin gücü adina güç bende artıkk
Yesssss :) çatala uzandığında benim için de bi dua edersin artık
:) en birinci ben oldumTam ben de müjdeleyeyim diye girmiştim, sen benden önce davranmışsın :)
Valla iyi fikirmis ben de oyle yapayim bari gina geldi sanki keyfimden dogurmuyorum gelmiyo iste napiyimoo çokmuşuz baya yaaa :))
ben telefonlari artik ; aradiginiz abone henüz dogurmamiştir diye açıyorum
ne söz ne nişan ne sancı :18::18::18: napcaz biz böyle yaww;
offf çok sıkıldım walla; eşime sarmayı düşnüüyorum stresten,çok gözüme batıyo şuan;
yatmış tv nin karşısına ohhh,banada koşu bandında yürü işte diyoo
ona göre hava hoş tabi,
doğuramayan ben; suni sancıları çekicek olan benn
kızlarr sagdığım sütü ısıttım ama o sırada bebişim geri uyudu o sütü tekrar ısıtıp kullanabilir miyim biliyor musunuzz??
Valla iyi fikirmis ben de oyle yapayim bari gina geldi sanki keyfimden dogurmuyorum gelmiyo iste napiyim
Biz doktora sormuştuk sağlıkocağında ısıtmasanız tekrar iyi olur demişti, özelliği kaybolur demişti, ama ısıtma dediğimiz hafiften altına sıcak su koymak bişey olmaz gibi geliyo bana nedenseuyandırıp içirseniz olmaz mı? ya da oda sıcaklığında 8 saate kadar bişey olmuyomuş, öyleyse biraz dışlarda mı dursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?