2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
birini bekliyordur gelmek için bizim tosuncuklar öyle aile tamamlanmadan gelmiyorlar varmı gelecek biri

kimse yokki gelcek , herkes burda

benim tosunum anasina cekti sanirim 44 haftaya direk dayama derdinde ama doktor 41 ' e kadar bekleriz en fazla dedi :)

yarin kontrol var , bakalim bişi cıkacakmi heycan yaptim ilk defa , ben böyle iyiyim aslinda problem yok ama , içerde o pek rahat deil ayaklarini agzimdan cikarcak nerdeyse

hele bi doğurmasın gebertirim onu walla
çok stresliyim bu gece niye böyle bilmiyorum,sıcaktanmı hormonlardanmı ; ohh my goddd

ah bu hormonlar olmasa zaten vay halimizee

ben yatırdım kocayi , git yat elimde kalcan yoksa dedim , koşa koşa gitti yatağa sende dene

Hahahaha :))) bak benide gaza getiriyorsun bende sarıcam eşime ama yazık meyve hazırlayıp elleriyle yediriyo şuanda bahanem yok

beni beklersen kurtlanirsin

yok yok yok , durmak yok yola devam

Valla keyfini çıkarıyorum şuanda doktor 31i son dedi suni sancı vericek yoksa :)) nddd doğurdu artık seni beklicemmm hepinizi doğurtucam nihahahahaha

o kadar beklemesin kuzey enes heycan yapma sancı olsda gider valla

hadi bakalimmm

kızlarr sagdığım sütü ısıttım ama o sırada bebişim geri uyudu o sütü tekrar ısıtıp kullanabilir miyim biliyor musunuzz??

benim de bişey oldukça eşime sarasım geliyo, herşeyi batıyo gibi oluyo.. ohh baba olmak ne güzelmiş diyorum.. bi elimde süt sağma makinesi, bi elimde biberon tipim kaymış bi şekilde dolaşırken ortalıkta eşim tv izliyo ne güzel...

kızlarr sagdığım sütü ısıttım ama o sırada bebişim geri uyudu o sütü tekrar ısıtıp kullanabilir miyim biliyor musunuzz??

Biz doktora sormuştuk sağlıkocağında ısıtmasanız tekrar iyi olur demişti, özelliği kaybolur demişti, ama ısıtma dediğimiz hafiften altına sıcak su koymak bişey olmaz gibi geliyo bana nedense uyandırıp içirseniz olmaz mı? ya da oda sıcaklığında 8 saate kadar bişey olmuyomuş, öyleyse biraz dışlarda mı dursa..

doğuramayanlar olarak bir günü daha bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz değil mi bayanlar :)
neredeyse ramazan bitecek bizde ses seda yok, doktor ağustostan bahsetmeye başladı, gözüm korktu nddd için çoook sevindim, darısı biz 3-5 kişinin başına :)

ben de ikilemde kaldim sizlere bi sorayim dedim uyandiramiyorum bizim prensesigidikliyorum falan uyurken almiyo ne meme ne biberonu senin dedigin gibi yapmayi dusunuyorum canim benmari usulü ziyan olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…