yaaa sorma bakalım nolcak.. şimdide adet olmuşumda alttarafım düşecek gibi ağrıo sonrada geçio amaagri yok sanci yok kasilma yok , yarın kontrol var :))) onceden kiloma takan doktorum şimdide nie dogurmuyosun die bıdı bıdı yapicak
hayirlisi ile sen basaricaksin sanirim canim , biz beceriksiz cıktık baksana
mantıklıoo çokmuşuz baya yaaa :))
ben telefonlari artik ; aradiginiz abone henüz dogurmamiştir diye açıyorum
bizimde bugün günümüz doldu. benimde aynen bi gelio arka arkaya sonra kesilio nstye falan almıo beni belki bugün alır şurda günümüz dolmuş herhalde. birde bende çok kasılma oluo. hayırlı haberlerle geliriz inşallahh:18::18::18:Iyi geceler sevgili doguramayanlar :) bgn artik 25 i, doktorun beni sezeryan icin cagirdigi tarihbu sabah yani aslinda dun ilk kez sancilarim oldu hem de saatte bir geldi oyle sevindim oyle sevindim ki ama kesildi sonra. Kac saattir tik yok malesef sali gunu doktor nst isteyip sonucuna gore beklerim demisti ve en fazla persembeye kadar bekleyebiliri demisti bakinca. Nst ye ac girilmiyimus ben bilemedim tBi ac girmistim belki de ondan boyle acele etti diye dusunuyorum. Ac gel dedigi icin sabah ilk is kahvaltidan sonra bi nst cektiricem belki bi iki gun daha bekletir diye ama pek de bi umudum yok acikcasi adamin da benden umudu yok gerci, sen hal niye dogurmadin, ne acilmasi beton gibisin diyo :) bakalim Allah in takdiri belki bgnku sancilar az da olsa bi acilma yapmistir. Normal dogum icin azcik da olsa hala bi umudum var, kismet. Bu arada nddd ye cok sevindim, umarim oglu da kendi de iyidir.
kızlarrrr.. nişanım geldi.duş aldım yasin okudum yatacağım şimdi bakalım kontrolde ne dicek doktor. dua edin bizeee:18::18::18:
kızlarrrr.. nişanım geldi.duş aldım yasin okudum yatacağım şimdi bakalım kontrolde ne dicek doktor. dua edin bizeee:18::18::18:
ben doguruncada haber vermicemmm , cybernurana özelliklee :
kızlar buda benım bebegım ve ben.dogumdann hemen sonra kı halımız.çok şuku ıyıyız evımızdeyızbu arada kızıma maşaallah demeyı unutmayalım darısı tum bekleyenlerın basına
gözün aydın .bir avazda normalinden doğurursun inş.güzel haberlerle gel...kızlarrrr.. nişanım geldi.duş aldım yasin okudum yatacağım şimdi bakalım kontrolde ne dicek doktor. dua edin bizeee:18::18::18:
Eki Görüntüle 763857 Eki Görüntüle 763860
kızlar oğluşummmm :) annesinin bitanesi teyzelerine merhaba demeye geldi.........
Selam kizlar
17 temmuz carsamba gunu kizima kavustum
cok sukur. Dogum sabahi nasil basardiysam grip
oldum.oyuzden genel anestzi yapmadilar.
Korktugum basima geldi ve spinal oldum.
Telfndan girdgm icn uzun yazamicam
3160 gr
49cm
38+0
Spinal anestezi
annesinin kopyasi bir kiz cocugu..
Hira berfin'im
canim ben uyandirmiyorum trt deki programda uyandirmayin demislerdi o zaten acikinca bir ihtiyaci olunca uyanacak dediler..benimkini zaten istesende uyandiramazsin.uyandirmaya kalk sinirleniyo acisini memisten cikariyobugun aşı oluyor tık yok ebe uyandirin diyo yook umru degil hatunun geceleri 2-2.5 saat falan uyuyor gunduz daha az araliklarla uyuyor gece uyudugu icin ben de dinlenmis oluyorum,saglik ocaginda bugun gelisimi normal dedi ebe 4 kilo olmus kizim 2730 dogmustu bugun tam bir aylik..sen de dene canim kendin hasta olursun sonra
kızlar lansinohun süt pompasını alıcam ama kararsız kaldım sizce manuel mi alsam elektrikli mi?
Manuelle çok mu zor olur?
Sipariş vericem kaldım böyle :26::26::26:
Canım ben de ilk hafta sarılık riskine karşı hep uyandırıp emzirdim ama son 1 haftadır falan uyandırmıyorum çok şükür şimdilik uykuları düzenli gibi zaten .gündüz pek uyumuyo da,sürekli dediğin gibi aranıyo meme istiyo vs öyle olunca sanırım gece yoruluyo 9 gibi emiyo uyuyo sonra 12-3-6 emzirme saatleri oğlum kendi belirledi ben uyuyorum valla o uyanıp ağlayınca uyanıyorum saat falan kurmuyorum artık. Hatta geçenlerde gündüz çok inat etti nerdeyse hiç uyumadı öyle olunca gece 4 saat uyumuş ben de uyumuşum tabibence gündüz yeterince doyuyorlar artık sonuçta uykuya da ihtiyaçları var . Senin de tabi.bide bence gece ve gündüzü yavaş yavaş ayırt etmesini sağla hazır uykusunda problem yokken
ayliz büyüdü galiba annesi artık.sık sık uyandırma annesi.gündüz 3 saatten fazla uyursa uyandır annesi...geceleri zaten o kadar sorun olmazmış drmuz dedi.bol bol sende dinlen uyu annesi..bebişine iyi bak.benim yerimede öpkızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
Kızlar doğum yaptım:)))) iki gün önce biranda doğum sancilarim başladı o kadar saat sancı çektim bebek büyük olunca doktorum riske atmak istemedi sezeryana alındım biz iyiyiz detayları sonra anlatirim:))))))
ben gitti gidiyor nisa şekerden 3 çeşit şeker siparişi verdim.memnun kaldım fiyatıda diğerlerinden daha uygundu.tek sorun şekerlerimiz 10 günde evimize geldi.ben ozaman daha 8 aylık hamileydim zaten erken sipariş ettim.nisa şekeri tavsiye ederim.mevlüt sekeri siparis eden arkadaslar vardi gittigidiyordan istanbul mega diye bir dukkan var oradan alisveris yapan var mii? siparis verecegim ama karar veremedim sizden haber bekliyorum
kızlarr sagdığım sütü ısıttım ama o sırada bebişim geri uyudu o sütü tekrar ısıtıp kullanabilir miyim biliyor musunuzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?