ben gitti gidiyor nisa şekerden 3 çeşit şeker siparişi verdim.memnun kaldım fiyatıda diğerlerinden daha uygundu.tek sorun şekerlerimiz 10 günde evimize geldi.ben ozaman daha 8 aylık hamileydim zaten erken sipariş ettim.nisa şekeri tavsiye ederim.
kızlar lansinohun süt pompasını alıcam ama kararsız kaldım sizce manuel mi alsam elektrikli mi?
Manuelle çok mu zor olur?
Sipariş vericem kaldım böyle :26::26::26:
Selam kizlar
17 temmuz carsamba gunu kizima kavustum
cok sukur. Dogum sabahi nasil basardiysam grip
oldum.oyuzden genel anestzi yapmadilar.
Korktugum basima geldi ve spinal oldum.
Telfndan girdgm icn uzun yazamicam
3160 gr
49cm
38+0
Spinal anestezi
annesinin kopyasi bir kiz cocugu..
Hira berfin'im
haydı hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsl ALLAH kolaylık versın cnm benımm dua ıle ınsllkızlarrrr.. nişanım geldi.duş aldım yasin okudum yatacağım şimdi bakalım kontrolde ne dicek doktor. dua edin bizeee:18::18::18:
aboww cok sukur alıkaan da geldı hayd daısı acenuya ve dıger kıslara ınslllNddd dogurmus facebooka yazmis, Allah anali babali buyutsun
allah bagıslasın canım benım ınsl dua ıleeeEki Görüntüle 763857 Eki Görüntüle 763860
kızlar oğluşummmm :) annesinin bitanesi teyzelerine merhaba demeye geldi.........
dolaptan çıkardıktan sonra 3 saat içinde tekrar tekrar ısıtıp kullanabilirsin...ama ısıttıktan sonra kokusunda dğişiklik olursa bebeğine erme... bide bebeğim uyusa bile uyandırıp yine iiçir sütünü naçizhane fikrim...
bu arada bu konular konusuldu mu dbilmiyorum ama sut yapsın diye solgar malt tablet aldım, bir de hurma sutun kalitesini arttırırmıs bir arkadasımın tavsiyesiyle sutu kaynatırken icine hurma atıyorum gaz yapmasın diye de balla karıstırıp iciyorum,
hemsire gaz yapmasın diye corekotu ye mumkun oldukca dedi...
gogus ucu icin evde evicap ve lansinoh vardı ama yarılıp oluk oluk kan gelince garmason pomat ve madecassol da eklendi donuusmlu kullanıyorum lansinoh haric hepsini temizlemek gerek emzirmeden once, sagma makinesi olarak medelanın elektrklisini aldım simdilik memnunum :)))
ben doguruncada haber vermicemmm , cybernurana özelliklee :
sezeryandan çıkıp odamıza oğluşumun yanına uçtum ebe geip emzirmeyi nasıl yapacağımı gösterdi süte benzer bişeyler geliyodu göğsümden ebeye göre sütmüş oğluşum emdi ve uyudu gece bi kaç kez emzirip uyuttum ama emdikten 2 dakka sonra uyanıp yine emmek istiyodu sabaha karşı ağlamaya başladı sabah ebeyi çağırdık aneem sütün yetmiyomu acaba dedi ebe göğsümü sıktı yok sütü yeterli dedi gitti ama oğluşum her geçen saat dahada feryat figan ağlıyodu Allahım o an vicdan azabından ölebilirdim başka bi ebe geldi oğluşumu aldı gazı var bunun dedi sırtını sıvazladı biraz gitti bizde galiba öyle dedik ama evladım susmuyo renkten renge giriyodu ben ağlıyorum eşim napcağını şaşırmış akşama taburcu olduk evimize geldik oğlum akşam 10 gibi yine şiddetle ağlamaya başladı dayanamıyodum artık eşime hemen pompa alıp gelmesini söyledi uçtu gitti sağolsun kısa zaman sonra pompa aptamil ve emzikle döndü göğsümü bi sağdım daha doğrusu sağılcak pek bi şey çıkmadı yani yavrum bi gündür açlıktan ağlıyodu bend o anda ağlamaya başladım evladımı nasıl aç bırakmıştım eşimde ağlamaya başladı hemen mama hazırladım kuzumun mamayı emişini görünce eşimle yine ağlamaya başladık ben böyle bi vicdan azabını bi daha yaşamam herhalde Allaha şü
kür oğluşum şimdi tok yine uslu beşiğinde uyuyo bende sütüm gelsin diye sağmaya çalışıyorum sezeyana idecek gebişler her şeye hazırlıklı olun ve geniş düşünün...
Acenuuu yoksa yoksa gerçekmi oldu yazdıklarımmm nerdesin :)))
Nefide de bebeğide sağlıklıdır inşallah,,hadi bir büyük daha gittisırada acenu:):):)
nisayy nişanın gelmiş senin de hadi bakalım kolaycacık kavuşursun bebişine inşallah,,
Zamankulesi canımmmmm belkide sende kavuşmuşsundur bebiişinee
Bu arada cansın da bugün sezeryana gircekti,,o da muhtemel ki kavuştu bebişine,,ayyyyy
evet teyzelerii ,
bi sona yaklaştik sanırım , mutlu şaşkin karışık duygular içindeyimmdogumu ti ye alan ben sanirim işin ciddiyetine yeni vardim uzatmayayim , kontrolumuze gittik , boyumuz suyumuz kilomuz şükür iyi bi sorun yok ama ensemizin hemen arkasinda kordunumuz var , 1 cm acilmamiz var , muaynede hafif kanamamiz oldu , dr teyzemiz sezercik sinyallerini verdi c.tesi tekrar kontrole gidip napicamiza karar vericekmişiz , yani benim anladigim p.tesi şu saatte gel sezeryana alicaz dicekk ,
evet bizde durum bu , bir tuhaf bir karışık değişik bir durumdayimm
Hadi ya Allah kolaylık versin canımmeleğine kavuşmana az kaldı belki bu süre zarfında nefide gibi sen de normal doğum yaparsın tabiki herşeyin hayırlısı
evet teyzelerii ,
bi sona yaklaştik sanırım , mutlu şaşkin karışık duygular içindeyimmdogumu ti ye alan ben sanirim işin ciddiyetine yeni vardim uzatmayayim , kontrolumuze gittik , boyumuz suyumuz kilomuz şükür iyi bi sorun yok ama ensemizin hemen arkasinda kordunumuz var , 1 cm acilmamiz var , muaynede hafif kanamamiz oldu , dr teyzemiz sezercik sinyallerini verdi c.tesi tekrar kontrole gidip napicamiza karar vericekmişiz , yani benim anladigim p.tesi şu saatte gel sezeryana alicaz dicekk ,
evet bizde durum bu , bir tuhaf bir karışık değişik bir durumdayimm
valla cnm isterim ama kordon sorunumuz var o yuzden dr cok zorlamıycak sanırım baskalim c.tesi belli olcak
Kızlar sizlere bir kaç sorum olacak
Süt az ve bebeğimiz duymadığından doktor mama takviyesi verdi.aptamil kullanıyoruz
Benım sizden öğrenmek istediğim günde kaç kez mama veriyorsunuz veren anneler ve kaç ml
Benım kızım bugün 13.günü
Kızım mama da yıyıyo emıyo da
Birde mama yediği için acaba su vernemız gerekır mı
Hiç doymuyor ya uyumuyorsa gazı da var bana br çare lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?