2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tesekkür ederim canım hemen oraya da göz atayım benim de 15 gün var önümde kırk mevlütü icin sipariş vereceğim

kızlar lansinohun süt pompasını alıcam ama kararsız kaldım sizce manuel mi alsam elektrikli mi?
Manuelle çok mu zor olur?
Sipariş vericem kaldım böyle :26::26::26:

CNM BEN ELEK li aldım manuel çok zor bence

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün

kızlarrrr.. nişanım geldi.duş aldım yasin okudum yatacağım şimdi bakalım kontrolde ne dicek doktor. dua edin bizeee:18::18::18:
haydı hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsl ALLAH kolaylık versın cnm benımm dua ıle ınsll

Nddd dogurmus facebooka yazmis, Allah anali babali buyutsun
aboww cok sukur alıkaan da geldı hayd daısı acenuya ve dıger kıslara ınslll

Eki Görüntüle 763857 Eki Görüntüle 763860

kızlar oğluşummmm :) annesinin bitanesi teyzelerine merhaba demeye geldi.........
allah bagıslasın canım benım ınsl dua ıleee

kızlar nasılsınız ben uzgunum cunkum ılk gaz sorunumuzu yasıyoruzz sabahın 5 den berı paşam tam uykuya dalıyor gerı kıvranarak aglamaya baslıyor anlamadım gıttı o ka masaj bosuna eltım sagolsun o ılk seferı yaptrdı ama sımdı gene basladı gıbım yaffffff

Son düzenleme:
Kızlar sizlere bir kaç sorum olacak

Süt az ve bebeğimiz duymadığından doktor mama takviyesi verdi.aptamil kullanıyoruz
Benım sizden öğrenmek istediğim günde kaç kez mama veriyorsunuz veren anneler ve kaç ml
Benım kızım bugün 13.günü
Kızım mama da yıyıyo emıyo da
Birde mama yediği için acaba su vernemız gerekır mı
Hiç doymuyor ya uyumuyorsa gazı da var bana br çare lütfen

teşekkür ederim mirayım ben de uyansın istiyorum ama uyandıramiyorum mıkırdanmaya baslayinca gidip ısıtıyorum aglamadan vermek icin ki acikinca cok agliyo prensesim dayanamiyom ana yüreğibir de bakıyorum geri uyumus neyse ki süt tekrar ısıtılıyormuş sagol canım bilgi için

Tatlım vizede doktor meme uçlarında kanama olduğu için garmason merhem verdı ama ben emzirirken temızlemedım bişey olur mu sence

vicdan azabını anlıyorum. daha kötüsünü yaşamıştım.
ben de sezaryenliyim. hastanedeki akşam hiç sıkıntı olmadı. ertesi gün ikindiye doğru taburcu olup eve gittik.
o gece hiç uyumadı desem yeri, ağladı da ağladı.. bense sütümün hiç gelmediğini 3. gün anladım.
emiyor ama yutkunmuyordu bunu yengem farketti..
sıkınca zorla bir iki damla ilk süt geliyordu. alel acele hastaneyi aradım, mama tavsiye ettiler, nasıl yapacağımı anlattılar.
acilen aldık ve çay kaşığıyla boğazından ilk damlalar geçti, yedikçe rahatladı, sustu.
o kadar basit bi ihtiyaç ve bunu geç anladığım için dünya başıma yıkılmıştı, o suçluluk duygusunu hiç unutmadım, unutamam.

sonra çocuk doktoru, bebeklerin doğduktan sonra ilk iki gün kendilerini tolere edebilecekleri, mama verilmemesi gerektiğini söyledi.
bu beni bi nebze rahatlattı ama, o hissi yaşamak ölüm gibi.

ben çay kaşığıyla 2 gün mama verdim. ama öncesinde 20şer dk emzirdim, tabi bağrış çağrış.
sonra hiç meme almamaya başladı ki o sırada zaten sütüm gelmeye başlamıştı ama kaşığın akışı gibi olmadığı için uğraşmak istemiyordu. ben de mamayı birden bıraktım. o ağladı, ben gerildim..
o memeyi tutarken ağzının kenarından kaşıkla mama akıttım.
memeden geliyor sandı, emmeye başladı. ve mamayı öylece bıraktık.

nacizane tavsiyem; biberon mümkün olduğunca kullanma ve mama vereceksen bile mutlaka öncesinde emzir.
pompa asla bebeğin yaptığını yapamaz. ve emzirmediğin sürece bebeğin senden uzaklaşabilir Allah korusun
kuzenim ilk üç gün sütü olmadığı için emzirmedi, yanındakiler de önemseyip üzerinde durmadılar.
pompayla sağdı, sütü geldi ancak bebek biberona alışmıştı, bi daha da emmedi.

evet teyzelerii ,

bi sona yaklaştik sanırım , mutlu şaşkin karışık duygular içindeyimm dogumu ti ye alan ben sanirim işin ciddiyetine yeni vardim uzatmayayim , kontrolumuze gittik , boyumuz suyumuz kilomuz şükür iyi bi sorun yok ama ensemizin hemen arkasinda kordunumuz var , 1 cm acilmamiz var , muaynede hafif kanamamiz oldu , dr teyzemiz sezercik sinyallerini verdi c.tesi tekrar kontrole gidip napicamiza karar vericekmişiz , yani benim anladigim p.tesi şu saatte gel sezeryana alicaz dicekk ,

evet bizde durum bu , bir tuhaf bir karışık değişik bir durumdayimm

Hadi ya Allah kolaylık versin canım meleğine kavuşmana az kaldı belki bu süre zarfında nefide gibi sen de normal doğum yaparsın tabiki herşeyin hayırlısı

Hadi ya Allah kolaylık versin canım meleğine kavuşmana az kaldı belki bu süre zarfında nefide gibi sen de normal doğum yaparsın tabiki herşeyin hayırlısı

valla cnm isterim ama kordon sorunumuz var o yuzden dr cok zorlamıycak sanırım baskalim c.tesi belli olcak

inş normal doğum olur canım beklediğine değsin ama yine hakkında ne hayrlısı ise o olsun :44:

benim doktor günde dört defa 60lık demişti ama ben o kadar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…