2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

deneme sen güler altıntepe de doğum yapacaktın değilmi.inşallah iyi geçmiştir doğumun nasılsın

slm bı avuc dogramayan anneler ve bebslerı koynunda olan sanslı annele hepınızı opuyrym
bugun duygulu bı gun yasadım ykın bı arkdsm benden 8 gun gerıde olmasına ragmen bugn dogum yaptı kucuk 2.800 bı bebek ay dokunamadım bıle annesı ve bebek ılsıkısını grunce babanın mutlulgyla bırlkde okdr duygulandımmkı anlatamam bızede yasamak nasıp olu dedım ıcımden ınsallah ama kendımede hayıflanmadm degıl olgumda hala tık yok

yarın kontrolum var bende guzel haberlerle donmk ıstyrum ıcmdekı olgumun hasretını dındremıyom son gunler ona kavusma arzum ıyıce tavan yaptı. o gun ne zaman acaba..:)

acenu en gec pztesı ogln kuvagdna ınsallah oyle yda boyle ck az kaldı:) ınsallah emırde kzueye yetsır:)

Aynen yaa az kaldı sabredip kavuşacağız inşallah meleklerimize

ben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.

inşallah sorun olmadan kızın da evinize gelir hayırlı olsun canım.

inş cnm yetişsinnn tabiii

( gözün aydin , geçmiş olsun cnm Allah bagislasin size yavrunu , dualarimiz sizinle

biz sezercik olcaz buyuk ihtimal canim

imş cnm

çok şükür sırayla herkes doğuruyor bebek muhabbetleri başlıyor darısı doğuramayanlara...
bugün kontrolümüz vardı kızlar bebeğimin sarılığı 11 çıktı.rh uyumsuzluğundan oldu bizimki sanırım.
1 buçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama o kadar zor uyanıyorki.
devamında 5 dk. emiyor uyuyor kuzucum
sizler nasıl bir yol izlediniz...

benim dikişler fena ağrıyor bu arada.bugün kontroldeydik sorun yok ama gelde sağ tarafına otur mümkünse =)

majezik içiyorum antibiyotik içiyorum ama sütümden geçer diye içim hiç rahat değil.....

duaa edin kızlar hastaneye yatmayalım.ctesi yine kan alacaklar kızımdan sarılık için inş. düşer o zamana kadar

kızlar bu arada pompam yarın geliyor elektrikli aldım.sizce ne zaman sağayım emzirdikten sonra kalanı mı?ara vermeem çünkü sarılık için çok sık emzirmem lazım?

Son düzenleme:

masallah cnm 8 cm kadar acı hıssetmedın heralde. en kısa zamnda ıyıleşip çıkar inş cnm allah yardımcınz

aynı sorun bizde de var, bir türlü doyuramıyoruz bebeğimizi, sütü de sağıyourm, hiç faydası yok heralde diyorum, mamayı da günde 4 defa veriyoduk o da az geliyo heralde, biraz daha artıracağız galiba...

Bilmiyorum canım ya

bir akşamı daha bitirmek üzere toplanıyoruz galiba bayanlar... :) günler ilerledikçe zaman daha bir geçmiyo sanki, karnımda berbat bir gerilme, her tarafım semsert... bekleşiyoruz öyle...

Gecmis olsun, insallah çabucak yanınıza gelir prensesiniz.

bizimde solunum sorunumuz vardı ilk doğduğunda ben ameliyathaneden çıkmadan annemler farketmiş odada nefes alışlarından hemen küveze aldılar o gün akşama kadar göremedim oğlumu ama çok şükür bi sıkıntısı kalmadı rabbim seninde yardımcın olsun inşallahh..

ilk başlarda bizdede sarılık yoktu ama 3 gün sütüm olmadı 4. gün indi ama oğlum emmedi aynen 5 dakika emip uyuyo ve 4-5 saat uyuyodu belki daha fazla uyandırmak için kıyamasamda ayağının altını sıkıp canını yakıp biraz daha emmesini sağlasakta nafile.. 10. günden sonra sarılığının arttığını farkettim annemlerde kalıyoduk geçen hafta pazartesi günü mecburen kendi doktorumuza gelmeyi beklemedim orda bi doktora götürdük çok güzel ilgilendi sarılığımız 13.1 çıktı eğer 15 geçerse hastaneye alınır dedi günlük 1-2 saat beyaz ışıkta (florasan dedikleri) 10-15 dk güneşte yatır dedi ve o günden beri uyguluyoruz.. sarılıktan dolayı karaciğer tahlillerimizde yüksek o yüzden şekerli su da veriyorum ki o günden sonra şükür ki emmeside düzeldi en geç 1.5 saatte kalkıyo.. baya azaldığını düşünüyorum haftaya aylık kontrolümüz var kendi doktorumuzda tekrar isticem tahlil yapılmasını bakalım kaç çıkıcak.. sende dene canım mutlaka faydasını görürsün.. zaten hastaneye aldıklarında küvezdede ışık altında yatırıyorlar..

gözün aydın ve geçmiş olsun canım dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…