bu arada bebğine mama verenler mamayı neyle veriyosunuz? Biz biberon kullanıyoruz, chicconun anne göğsüne benzeyen biberonu kullanıyorumi emmesi zor oluyo anne göğsü gibi. Öyle olunca emmesinde bi sıkıntı yok gibi. Ama bu sefer de hadi bundan sonra emmeyi bırakırsa diye düşünmeye başladım..
slm bı avuc dogramayan anneler ve bebslerı koynunda olan sanslı annelehepınızı opuyrym
bugun duygulu bı gun yasadım ykın bı arkdsm benden 8 gun gerıde olmasına ragmen bugn dogum yaptı kucuk 2.800 bı bebek ay dokunamadım bıle annesı ve bebek ılsıkısını grunce babanın mutlulgyla bırlkde okdr duygulandımmkı anlatamam bızede yasamak nasıp olu dedım ıcımden ınsallah ama kendımede hayıflanmadm degıl olgumda hala tık yok
yarın kontrolum var bende guzel haberlerle donmk ıstyrum ıcmdekı olgumun hasretını dındremıyom son gunler ona kavusma arzum ıyıce tavan yaptı. o gun ne zaman acaba..:)
acenu en gec pztesı ogln kuvagdna ınsallah oyle yda boyle ck az kaldı:) ınsallah emırde kzueye yetsır:)
ben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
hayırlısı cnm hıc sıkıntıya grmezssın bse olucak dıe herseyde bı hayır vardır sag saglım kucagına alırsın ınş.
inş cnmmm
slm bı avuc dogramayan anneler ve bebslerı koynunda olan sanslı annelehepınızı opuyrym
bugun duygulu bı gun yasadım ykın bı arkdsm benden 8 gun gerıde olmasına ragmen bugn dogum yaptı kucuk 2.800 bı bebek ay dokunamadım bıle annesı ve bebek ılsıkısını grunce babanın mutlulgyla bırlkde okdr duygulandımmkı anlatamam bızede yasamak nasıp olu dedım ıcımden ınsallah ama kendımede hayıflanmadm degıl olgumda hala tık yok
yarın kontrolum var bende guzel haberlerle donmk ıstyrum ıcmdekı olgumun hasretını dındremıyom son gunler ona kavusma arzum ıyıce tavan yaptı. o gun ne zaman acaba..:)
acenu en gec pztesı ogln kuvagdna ınsallah oyle yda boyle ck az kaldı:) ınsallah emırde kzueye yetsır:)
ben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
Selam kızçelerrrrrrrrr
Ben geldimmmm yineeeee kızçem uyuyor
Bugün biraz huysuzzzz kakasını yapamadı :18::18::26::26:
Kaç kere yapardı ama bugün biraz zorlanıyor bakalım beklemedeyiz....
Ben de sizler gibi uykusuzum 2 saatte bir emzirmek için kaldırıyorum
Doktorum 1 ay böyle devam edin demişti...Onu bekliyorum süremiz dolsun
1 ağustosta aşımız var o zaman soracağım kendi mi uyansın yoksa ben mi
uyandırayayım diye....Kızçelerrrrr bir gece yarısı bir kaka yaptı size anlatamam
aslında anlatmaya geldimÜstüm başım duvar
Bakalım bir kakaya bir gaza bakar oldukkkk onlar iyi olsunlar da ne yapalımmmm
Bugün doğum günüm en güzel hediyem ailem ALLAH'ım hiçbirini yanımdan eksik etmesin(amin)
Telsiz kullanıyorummmm çok rahatladım sürekli tetikteydimmmm
Şimdi oturduğum yerden telsize bakıp kontrol ediyorum....
Korse giyiyorum soru sormuş arkadaşım normal doğum yapanlar diye
Çeşit çeşit var ben de bir tane hani şu içlik gibi var ya dizden meme altına kadar
bazen onu bazen de sadece bel olanını takıyorum....Sıcakta bir sorun yaşamadım
ama çıkardıktan sonra çok kaşınıyor
Doğum yapan arkadaşlarımmmmm nişanı gelenler,sancısı olanlar,açılması olup
daha da açılananlarrr ALLAH'ım yardımcınız olsunnnnnn
Sizleri çok seviyorum geçmişi de bitirdim ohhhhh rahatımmmm
Nddd miz de doğurdu faceden gördümmmmm
ACENU Seni unutmadım
Daha da açılasın emi
oglum gazını cıkarttı kakasını yapsı yasaasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnntey tey teyyyyyyyyyyy o ka mutlu oldumkiiiiiiiiiiiiiiiii heheytttttttttttttttttttttt
:79::81::81::81ka ıı olduumkı hehe cok şükurr
aksam ılk gezmemıse cıkıcaz gorumceme ıftara davetlıyızz heheheohh mıs ılk gezmemısdee
hakkında hayırlısı ınsl kendı sancın gelır ınsl kordon sorun olmazda sunı de olsa normal dogururusun cnm
ay sorma yuz ustu ne ka rahat yuyorlar bende dıyorum anne baba da öle uyuyo bebekde ondan goruyor zarrrrrr
ayy canım benım benım oglan 3 kez kaka cıs yaptı ustume salıda hast..yaptı genekı yedek battanıye aldıydım yoksam pusette cıpla kalırdı paşam benım evde ıse nevresımler ıkı gune bır yıkanıyor sayesınde hehe gercı pıpıyı kestık rahatladı besıne boll ca yapıyor sızın kaka sorunu var cısını atına yapar ancak kısceler hehehe
telsız ısıne sevındım ya ınsl alma nasıp olur bısedeeeeeeee
ay kaka yapadıgında renkden renge gırıyoryaa yazık bebelerımıze yaaaaaaa
ben geldim bayanlar..
hayırlısı cnm hıc sıkıntıya grmezssın bse olucak dıe herseyde bı hayır vardır sag saglım kucagına alırsın ınş.
cnm bnm bebgmde 14 gunluk ılk haftalarda sarılık gecırdık sutum olmadıgı ıcın hemsıreler hem emzır hem 30 cc mama ver dedıler bna bn doymadıgını alnlayınca mama verıorum 30 cc yetıo su vermene gerek yok gogsunu sık bak ılk sıkıgnda su gıbı bse gelıo oda bebgmızn sususzlgnu gderıo gazı cok varsa zınco cnm bıtkısel gaz ılacı kullanabılırsın
aynı sorun bizde de var, bir türlü doyuramıyoruz bebeğimizi, sütü de sağıyourm, hiç faydası yok heralde diyorum, mamayı da günde 4 defa veriyoduk o da az geliyo heralde, biraz daha artıracağız galiba...
ben geldim bayanlar..
bizimde solunum sorunumuz vardı ilk doğduğunda ben ameliyathaneden çıkmadan annemler farketmiş odada nefes alışlarından hemen küveze aldılar o gün akşama kadar göremedim oğlumu ama çok şükür bi sıkıntısı kalmadı rabbim seninde yardımcın olsun inşallahh..ben geldim bayanlar..
çok şükür sırayla herkes doğuruyor bebek muhabbetleri başlıyor darısı doğuramayanlara...
bugün kontrolümüz vardı kızlar bebeğimin sarılığı 11 çıktı.rh uyumsuzluğundan oldu bizimki sanırım.
1 buçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama o kadar zor uyanıyorki.
devamında 5 dk. emiyor uyuyor kuzucum
sizler nasıl bir yol izlediniz...
benim dikişler fena ağrıyor bu arada.bugün kontroldeydik sorun yok ama gelde sağ tarafına otur mümkünse =)
majezik içiyorum antibiyotik içiyorum ama sütümden geçer diye içim hiç rahat değil.....
duaa edin kızlar hastaneye yatmayalım.ctesi yine kan alacaklar kızımdan sarılık için inş. düşer o zamana kadar
kızlar bu arada pompam yarın geliyor elektrikli aldım.sizce ne zaman sağayım emzirdikten sonra kalanı mı?ara vermeem çünkü sarılık için çok sık emzirmem lazım?
ben geldim bayanlar..
Yine sancım var :/ ama yine doğumla sonuçlanmazbeklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?