2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
nisayy gözün aydın canımm güle güle büyüt bebeğinii

acenu öpüyorum canım senii en güzel yerinden göbişinden

Selaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu

gözünaydın canım
inşallah çok kalmadan alır gelirsiniz kızını. dualarım seninle canım.

cook tatli maasallah kuzuna nazar degmesin sana da gecmis olsun canim.gule gule buyut bebisinii

Acenu canım bitmiş senin takvimde
O takvim bitince bekleyiş sıkıntı vermeye başlıyor.
sen ne durumdasın

maşallahhhhh... bu ne sevimli bir bebek, geçmişler olsuuunnnn... Allah analı babalı büyütsün...

oyy kuzum masalllahhhh , Allah bagislasin cnm

Acenu canım bitmiş senin takvimde
O takvim bitince bekleyiş sıkıntı vermeye başlıyor.
sen ne durumdasın

bize sezercik dedi bugun , p.tesi buyuk ihtimal :))

ama bugun beni muayneede zorladi baya , hafif kanama olmustu şimdide ara ara geliyo , hafifte agrim var ama dogum agrisimi bilmiyorum :) napsamkii ,

Canlarim tebrik ediyorum,allah anali babali buyutmek nasip ersin insalllah; darisi en normalimden basimiza artik :)

nisay ve ndd hayırlı olsun canlarım allah bağışlasın nisay ayrıca geçmiş olsun çok bebekte oluyo o sıkıntı allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda gelecek bebeişin kollarına

Canım bana parol verdi doktor dikiş ağrıları için.Majezık kullanılır mı bılmıyorum.Hiç oturma sağ tarafına yatabıldıgın kadar yat dedi.Ne kadar geç düşerse dikişler o kadar iyi iyileşirmiş yarası.Oturursak çabuk düşermiş ama yarası iyileşmezmiş.Benımde 10. gun.Daha hiç oturmuyorum üstüne.Hep sol tarfımda ağırlığım:) Temizliğinide suyla yap birsey kullanma dedi.Antıbıyotık kullandım bende.1 kutu.Bitti.

bize sezercik dedi bugun , p.tesi buyuk ihtimal :))

ama bugun beni muayneede zorladi baya , hafif kanama olmustu şimdide ara ara geliyo , hafifte agrim var ama dogum agrisimi bilmiyorum :) napsamkii ,

Hadi bakalım.acenuyla kapatacağız sanırım temmuz annelerini:) doğum ağrısı girdi mi durdurmuyor insanı yerinde ne oturabiliyorsun ne kalkabiliyorsun tabi sancılar sıklaşınca:):):)

sana çok özel bi msj attımm

Cancağzım gelmedi özel mesajın??

az kaldı canım daha fazla duramaz zaten istesede içerde

Oyyy yerim ben bunu ısırırım maşallah canım benim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) benim kız assolist olacak ya herkesten sonra doğarım ben diyor yarın gideyimde yine alttan bi baksın bakalım
Açılma varmı :)))))

deneme sen güler altıntepe de doğum yapacaktın değilmi.inşallah iyi geçmiştir doğumun nasılsın

Sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim, aslında bi sıkıntım yoktu ama göze alamadım, bişey olursa diye, nihal deirköprülüye de gidiyodum, doğumu onda yaptım, çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı..

Ayyyyy bu bebek cok tatlı maşallah yaaaaaa
notmal doğurmana cok sevindim canım.. Gecti gitti işte... Sana da

ooo kahve yaptim bacak bacak ustune attim keyiF yapiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…