2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

msj kutun dolymuşş

Kıslaaaaaaaaaaa
bugun yavrumu işitme testine götürdük.....
Maşallah tilki gibi işitiyormuş
Bi deeee kendi doktoru yeniden muayene etti ,, hersey cok güzel yolunda .. 3. Gün muayenesinden 8. Güne yaklaşık 600 gram almış.. İnanmadı doktor .. Valla dedim sadece anne sütü
Meslek hayatımda ilk defa rastlıyorum ilk hafta bu derece kilo alan vermeyen bebeğe dedi.. Bende sen nerde doçent oldun anam dedim ...Aman bana ne yaaaaa inanmazsa inanmasın.. Ben su bile vermiyorum Ahu ma.. Sadece anne sütü.. Sağmaya da üşeniyorum zaten makinam yok.. Sevmem öyle şeyleri.. Bazen elle akıtıyorum falan fazlasını... Neyse demem o ki kıslaaaaaaa hurma yiyiiiiinnn inanılmaz bi iştahsızlık var bende .. Su gerizekalı megaköy izmir sıcağında hiç bi şey yiyemirum .. Sadece su ve binbir çeşit hurma... Azar azar yemek... Sütü bu derece besleyici yapan bence hurmaaaaaaaaaa.... Ahu yavrum 3.700 52 cm olmuş .... Sazımız gazımız da yok daha..

Suzancım onu sormuştun?? Ben emzirdikten sonra 2 göğsümün arasına yüzükoyun yatırıyorum Ahu can ı , bi Dakika'ya gaaaaaaaaakkkkk diyo... O yüzden kakayı rahat yapıyo.. Yani şimdilik:26::26::26:

Hımmmm bi de benim kuzu sürekli uyuduğu için ona gece gündüz terapisi uyguluyoruz.. Akdamüzeri ışığı açıp ortamda ses yaratıyoruz ... Saat 9 da da sükunet ve loşluk... Gece gündüzü güzelce belletmeli şaşmadan...

Son düzenleme:
off ya içimde bir sıkıntı... canım sıkılııyo, oğlum doğmuş olsaydı onunla oynaşırdık şimdi...

İi geceler uyku tutmuyo bgun beni pasayada emzik verdim agzina emmisinin yanina yatirdim ohh size yaziyorum sizmdilerdee

Kuşummmm kusura bakma yazmayı unuttum
pAŞAN da erkek olmuşşşş
En güzeli en baştan kurtuldunnnnnn o da kurtulduuuuu
Oh rahat rahattttt
Allah razi olsun canim seninde yas gunu hayirli olsun insll ailemle guselnyillarin olurr
İnsl sende kavus melegine biran oncee dua ilee
Nee agrisiz 8 cm mi brn suni ile ancak geldim o sanciya bee trbrikler cnm allah biran once sfa versin kiscenede evinize donunn insl
Allah kplaulik versin cnm benim dokise. Dr kaynamis sohumus su ile her sefrrinde yika sonta batikonla dedi 15 gun boyunca b nm 18 gun oldu suyu halen uuyguluyrm ama batikonu su gunlerde erindigimden 2 kez filan yapiuomm dikislerdede daha hicc yatmadim hep oturdum ve ilestiler sasece kaburga ikinma esnasinda bastirmalarinin agrisi kaldi yaa ve banada parol verdi dr birde antibiyotikk
Yine sancım var :/ ama yine doğumla sonuçlanmaz beklemeye devam
İnsl sonu lanir cnm dua ile
Anam pasaya bak sen tosunn allah bagislasin tatlimm
Allah kolaulik versin insll maasallah cnmm kg sine boyunaa
off ya içimde bir sıkıntı... canım sıkılııyo, oğlum doğmuş olsaydı onunla oynaşırdık şimdi...

İnsln o gunlerde gelicekncnm dua ile i gecelrr

Ben halen yatamasim gogusler serlesiyoo ahriyoo gene yatamiyommm ya geneli sagima yatiuom o kaa anne sutu disinda birsey uoknilk alti ayyyyy.

Yarimi bugun goremedim nerdeki acabaa

Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,

kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa

cevaplar için sağolun kızlar... Allah yavrularımıza sağlık versin.
happy bende hurma yiyorum cnm hem sütte yapıyor.

1 hafta oldu biz 1 paket bez bitirdik kızlar bu arada.
kızım iki kez üzerime kaka elime de çiş yaptı pasaklı

bu arada kız anneleri temizliği nasıl yapıyorsunuz?
ben ıslak mendili yıkıyorum sıcak suya batırıp temizliyorum

Son düzenleme:
canlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...

Allah analı babalı büyütsün canım...
Nihayet bebişimiz geldi
Maşallah maşallah

cook tatli maasallah kuzuna nazar degmesin sana da gecmis olsun canim.gule gule buyut bebisinii
maşallahhhhh... bu ne sevimli bir bebek, geçmişler olsuuunnnn... Allah analı babalı büyütsün...
oyy kuzum masalllahhhh , Allah bagislasin cnm
Canlarim tebrik ediyorum,allah anali babali buyutmek nasip ersin insalllah; darisi en normalimden basimiza artik :)
nisay ve ndd hayırlı olsun canlarım allah bağışlasın nisay ayrıca geçmiş olsun çok bebekte oluyo o sıkıntı allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda gelecek bebeişin kollarına
çok teşekkür ederimmm. oğluşumlar birbirimize hergeçen saat biraz daha alışıyoruz tanıyoruz birbirimizi çok şüküürr
Sağol canım. Senin kızda nazlı çıktı bak anne kuzusu olcak demekki bırakamadı koynunu
bize sezercik dedi bugun , p.tesi buyuk ihtimal :))

ama bugun beni muayneede zorladi baya , hafif kanama olmustu şimdide ara ara geliyo , hafifte agrim var ama dogum agrisimi bilmiyorum :) napsamkii ,
benimde öyle olmuştu canım doğumdan önce çok geçe kalmaz gelir Kuzey inşallah. Sezeryan iyidir olsun normal doğumunda sonrası iyi ben epey bi kendime geldim. herşeyimi kendim yapabiliyorum. oğlumla çok rahat ilgileniyorum. ama artık sezeryan olanlarda çabuk iyileşiyorlar canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayyyyy bu bebek cok tatlı maşallah yaaaaaa
notmal doğurmana cok sevindim canım.. Gecti gitti işte... Sana da
sağol canımm evet canım geçti gitti dediğin gibi. birazcık zor oldu ama neyse

Kizlar ben emZiremedigimi solemistim ilk basta biberon verdik alisti almiyo memeyi neyse sunu sorucam benim gibi olan varsa biberondan kac cc iciyo bebeginiz ben sagmayla yetistiremiyorum süt iki haftayi gectik her icmeye 90 cc iciyo pasam ama geceleri mama sizde nasil birde bebek emmesse sut gidermi hemen

Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))

Tam assolist ya :)) bakalım bugün doktora gidicez minik aslan kraliçem gelmeye niyetlimi hiç sancım yok ama :/ haftaya istesede istemesede çıkacak ben senin ali kaanına hasta oldumm ya maşallaaah

nisayy
geçmiş olsun canım atlatmışsın sende,,inşallah bebişin sağlığına bir an evvel kavuşur da kucaklarsın onu,,az kaldı annesi.
doğuma gidecek arkadaşıma da kolaylıklar diliorum

acenuu hadi sende kavuşuosun artık bebişine pazartesi,,çok sevindimm

Kızlar kilo konusunda bişe dicem,,ben doğumdan hemen sonra zaten 6 kiloyu vermiştim,, sabah baktım da 4 kilo daha vermişim 10 günde,,ama yeter daha da vermek istemiorum yani tahmin ettiğimiz gibi hemencecik gidio bu kilolarrr

ndd cnm gözünaydın sonunda geldi ali kağanın maşaallah subhanallah.
nisay cnm seninde gözünaydın rabbim şifa verin yavruna
diğer görmediğim doğuranlarda Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…