Cancağzım gelmedi özel mesajın??
Oyyy yerim ben bunu ısırırımmaşallah canım benim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) benim kız assolist olacak ya herkesten sonra doğarım ben diyor yarın gideyimde yine alttan bi baksın bakalım
Açılma varmı :)))))
Allah razi olsun canim seninde yas gunu hayirli olsun insll ailemle guselnyillarin olurr
Kuşummmm kusura bakma yazmayı unuttum
pAŞAN da erkek olmuşşşş
En güzeli en baştan kurtuldunnnnnn o da kurtulduuuuu
Oh rahat rahattttt
İnsl sende kavus melegine biran oncee dua ileeslm bı avuc dogramayan anneler ve bebslerı koynunda olan sanslı annelehepınızı opuyrym
bugun duygulu bı gun yasadım ykın bı arkdsm benden 8 gun gerıde olmasına ragmen bugn dogum yaptı kucuk 2.800 bı bebek ay dokunamadım bıle annesı ve bebek ılsıkısını grunce babanın mutlulgyla bırlkde okdr duygulandımmkı anlatamam bızede yasamak nasıp olu dedım ıcımden ınsallah ama kendımede hayıflanmadm degıl olgumda hala tık yok
yarın kontrolum var bende guzel haberlerle donmk ıstyrum ıcmdekı olgumun hasretını dındremıyom son gunler ona kavusma arzum ıyıce tavan yaptı. o gun ne zaman acaba..:)
acenu en gec pztesı ogln kuvagdna ınsallah oyle yda boyle ck az kaldı:) ınsallah emırde kzueye yetsır:)
Nee agrisiz 8 cm mi brn suni ile ancak geldim o sanciya beeben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
Allah kplaulik versin cnm benim dokise. Dr kaynamis sohumus su ile her sefrrinde yika sonta batikonla dedi 15 gun boyunca b nm 18 gun oldu suyu halen uuyguluyrm ama batikonu su gunlerde erindigimden 2 kez filan yapiuomm dikislerdede daha hicc yatmadim hep oturdum ve ilestiler sasece kaburga ikinma esnasinda bastirmalarinin agrisi kaldi yaa ve banada parol verdi dr birde antibiyotikkçok şükür sırayla herkes doğuruyor bebek muhabbetleri başlıyor darısı doğuramayanlara...
bugün kontrolümüz vardı kızlar bebeğimin sarılığı 11 çıktı.rh uyumsuzluğundan oldu bizimki sanırım.
1 buçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama o kadar zor uyanıyorki.
devamında 5 dk. emiyor uyuyor kuzucum
sizler nasıl bir yol izlediniz...
benim dikişler fena ağrıyor bu arada.bugün kontroldeydik sorun yok ama gelde sağ tarafına otur mümkünse =)
majezik içiyorum antibiyotik içiyorum ama sütümden geçer diye içim hiç rahat değil.....
duaa edin kızlar hastaneye yatmayalım.ctesi yine kan alacaklar kızımdan sarılık için inş. düşer o zamana kadar
kızlar bu arada pompam yarın geliyor elektrikli aldım.sizce ne zaman sağayım emzirdikten sonra kalanı mı?ara vermeem çünkü sarılık için çok sık emzirmem lazım?
İnsl sonu lanir cnm dua ileYine sancım var :/ ama yine doğumla sonuçlanmazbeklemeye devam
Anam pasaya bak sen tosunnSelaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
Allah kolaulik versin insll maasallah cnmm kg sine boyunaaKıslaaaaaaaaaaa
bugun yavrumu işitme testine götürdük.....
Maşallah tilki gibi işitiyormuş
Bi deeee kendi doktoru yeniden muayene etti ,, hersey cok güzel yolunda .. 3. Gün muayenesinden 8. Güne yaklaşık 600 gram almış.. İnanmadı doktor .. Valla dedim sadece anne sütü
Meslek hayatımda ilk defa rastlıyorum ilk hafta bu derece kilo alan vermeyen bebeğe dedi.. Bende sen nerde doçent oldun anam dedim ...Aman bana ne yaaaaa inanmazsa inanmasın.. Ben su bile vermiyorum Ahu ma.. Sadece anne sütü.. Sağmaya da üşeniyorum zaten makinam yok.. Sevmem öyle şeyleri.. Bazen elle akıtıyorum falan fazlasını... Neyse demem o ki kıslaaaaaaa hurma yiyiiiiinnn inanılmaz bi iştahsızlık var bende .. Su gerizekalı megaköy izmir sıcağında hiç bi şey yiyemirum .. Sadece su ve binbir çeşit hurma... Azar azar yemek... Sütü bu derece besleyici yapan bence hurmaaaaaaaaaa.... Ahu yavrum 3.700 52 cm olmuş .... Sazımız gazımız da yok daha..
Suzancım onu sormuştun?? Ben emzirdikten sonra 2 göğsümün arasına yüzükoyun yatırıyorum Ahu can ı , bi Dakika'ya gaaaaaaaaakkkkk diyo... O yüzden kakayı rahat yapıyo.. Yani şimdilik:26::26::26:
Hımmmm bi de benim kuzu sürekli uyuduğu için ona gece gündüz terapisi uyguluyoruz.. Akdamüzeri ışığı açıp ortamda ses yaratıyoruz ... Saat 9 da da sükunet ve loşluk... Gece gündüzü güzelce belletmeli şaşmadan...
off ya içimde bir sıkıntı... canım sıkılııyo, oğlum doğmuş olsaydı onunla oynaşırdık şimdi...
ben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
Selaammm canlarrr :)
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Eki Görüntüle 764533
Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,
kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
Selaammm canlarrr :)
Eki Görüntüle 764533
cook tatli maasallah kuzuna nazar degmesin sana da gecmis olsun canim.gule gule buyut bebisinii
maşallahhhhh... bu ne sevimli bir bebek, geçmişler olsuuunnnn... Allah analı babalı büyütsün...
oyy kuzum masalllahhhh , Allah bagislasin cnm
Canlarim tebrik ediyorum,allah anali babali buyutmek nasip ersin insalllah; darisi en normalimden basimiza artik :)
çok teşekkür ederimmm. oğluşumlar birbirimize hergeçen saat biraz daha alışıyoruz tanıyoruz birbirimizi çok şüküürrnisay ve ndd hayırlı olsun canlarım allah bağışlasın nisay ayrıca geçmiş olsun çok bebekte oluyo o sıkıntı allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda gelecek bebeişin kollarına
Sağol canım. Senin kızda nazlı çıktı bakCancağzım gelmedi özel mesajın?
Oyyy yerim ben bunu ısırırımmaşallah canım benim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) benim kız assolist olacak ya herkesten sonra doğarım ben diyor yarın gideyimde yine alttan bi baksın bakalım
Açılma varmı :)))))
benimde öyle olmuştu canım doğumdan önce çok geçe kalmaz gelir Kuzey inşallah. Sezeryan iyidir olsunbize sezercik dedi bugun , p.tesi buyuk ihtimal :))
ama bugun beni muayneede zorladi baya , hafif kanama olmustu şimdide ara ara geliyo , hafifte agrim var ama dogum agrisimi bilmiyorum :) napsamkii ,
sağol canımm evet canım geçti gitti dediğin gibi. birazcık zor oldu ama neyseAyyyyy bu bebek cok tatlı maşallah yaaaaaa
notmal doğurmana cok sevindim canım.. Gecti gitti işte... Sana da
sağol canımm.Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,
kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
Aminn inşallah canım.Allah analı babalı büyütsün canım...
Nihayet bebişimiz geldi
Maşallah maşallah
çok sağol tatlımmCanim oglusun cok tatli masallah ona :)
çok teşekkür ederimmm. oğluşumlar birbirimize hergeçen saat biraz daha alışıyoruz tanıyoruz birbirimizi çok şüküürr
Sağol canım. Senin kızda nazlı çıktı bakanne kuzusu olcak demekki bırakamadı koynunu
benimde öyle olmuştu canım doğumdan önce çok geçe kalmaz gelir Kuzey inşallah. Sezeryan iyidir olsunnormal doğumunda sonrası iyi ben epey bi kendime geldim. herşeyimi kendim yapabiliyorum. oğlumla çok rahat ilgileniyorum. ama artık sezeryan olanlarda çabuk iyileşiyorlar canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah
sağol canımm evet canım geçti gitti dediğin gibi. birazcık zor oldu ama neyse
Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?