kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
nisayy
geçmiş olsun canım atlatmışsın sende,,inşallah bebişin sağlığına bir an evvel kavuşur da kucaklarsın onu,,az kaldı annesi.
Doğuma gidecek arkadaşıma da kolaylıklar diliorum
acenuu hadi sende kavuşuosun artık bebişine pazartesi,,çok sevindimm
Kızlar kilo konusunda bişe dicem,,ben doğumdan hemen sonra zaten 6 kiloyu vermiştim,, sabah baktım da 4 kilo daha vermişim 10 günde,,ama yeter daha da vermek istemiorumYani tahmin ettiğimiz gibi hemencecik gidio bu kilolarrr
Selaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.bu arada bebğine mama verenler mamayı neyle veriyosunuz? Biz biberon kullanıyoruz, chicconun anne göğsüne benzeyen biberonu kullanıyorumi emmesi zor oluyo anne göğsü gibi. Öyle olunca emmesinde bi sıkıntı yok gibi. Ama bu sefer de hadi bundan sonra emmeyi bırakırsa diye düşünmeye başladım..
rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninleben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?Kıslaaaaaaaaaaa
bugun yavrumu işitme testine götürdük.....
Maşallah tilki gibi işitiyormuş
Bi deeee kendi doktoru yeniden muayene etti ,, hersey cok güzel yolunda .. 3. Gün muayenesinden 8. Güne yaklaşık 600 gram almış.. İnanmadı doktor .. Valla dedim sadece anne sütü
Meslek hayatımda ilk defa rastlıyorum ilk hafta bu derece kilo alan vermeyen bebeğe dedi.. Bende sen nerde doçent oldun anam dedim ...Aman bana ne yaaaaa inanmazsa inanmasın.. Ben su bile vermiyorum Ahu ma.. Sadece anne sütü.. Sağmaya da üşeniyorum zaten makinam yok.. Sevmem öyle şeyleri.. Bazen elle akıtıyorum falan fazlasını... Neyse demem o ki kıslaaaaaaa hurma yiyiiiiinnn inanılmaz bi iştahsızlık var bende .. Su gerizekalı megaköy izmir sıcağında hiç bi şey yiyemirum .. Sadece su ve binbir çeşit hurma... Azar azar yemek... Sütü bu derece besleyici yapan bence hurmaaaaaaaaaa.... Ahu yavrum 3.700 52 cm olmuş .... Sazımız gazımız da yok daha..
Suzancım onu sormuştun?? Ben emzirdikten sonra 2 göğsümün arasına yüzükoyun yatırıyorum Ahu can ı , bi Dakika'ya gaaaaaaaaakkkkk diyo... O yüzden kakayı rahat yapıyo.. Yani şimdilik:26::26::26:
Hımmmm bi de benim kuzu sürekli uyuduğu için ona gece gündüz terapisi uyguluyoruz.. Akdamüzeri ışığı açıp ortamda ses yaratıyoruz ... Saat 9 da da sükunet ve loşluk... Gece gündüzü güzelce belletmeli şaşmadan...
canım ben pamuğu ıslatıp sıkıyorum onunla temizliyorum ıslak mendil hiç kullanmıyorum ilk hafta mecburiyetten kullandım pişik oldu yawrucum.cevaplar için sağolun kızlar... Allah yavrularımıza sağlık versin.
happy bende hurma yiyorum cnm hem sütte yapıyor.
1 hafta oldu biz 1 paket bez bitirdik kızlar bu arada.
kızım iki kez üzerime kaka elime de çiş yaptı pasaklı
bu arada kız anneleri temizliği nasıl yapıyorsunuz?
ben ıslak mendili yıkıyorum sıcak suya batırıp temizliyorum
hadi güzel haberlerle gel inş. kuş gibi doğuruver al yavrucuğunu koynunaKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
canım ben 16 kilo almıştım eve geldim hastaneden 1 hafta sonra anca tartılabildim 10unu vermiştim sonraki hafta bi-iki kilo daha verdim ama sonra geri aldım flnnisayy
geçmiş olsun canım atlatmışsın sende,,inşallah bebişin sağlığına bir an evvel kavuşur da kucaklarsın onu,,az kaldı annesi.
doğuma gidecek arkadaşıma da kolaylıklar diliorum
acenuu hadi sende kavuşuosun artık bebişine pazartesi,,çok sevindimm
Kızlar kilo konusunda bişe dicem,,ben doğumdan hemen sonra zaten 6 kiloyu vermiştim,, sabah baktım da 4 kilo daha vermişim 10 günde,,ama yeter daha da vermek istemiorumyani tahmin ettiğimiz gibi hemencecik gidio bu kilolarrr
sağol canımm.
profil resminede bayıldımmm
buda neeeeeeeeeeee
çok tatlii maşallah suphanallahhh
cevaplar için sağolun kızlar... Allah yavrularımıza sağlık versin.
happy bende hurma yiyorum cnm hem sütte yapıyor.
1 hafta oldu biz 1 paket bez bitirdik kızlar bu arada.
kızım iki kez üzerime kaka elime de çiş yaptı pasaklı
bu arada kız anneleri temizliği nasıl yapıyorsunuz?
ben ıslak mendili yıkıyorum sıcak suya batırıp temizliyorum
canım benimki 1 ayı geçti 3 haftaya girdiğinden beri 90 içiyo 3 sa.bir. sen aralarda bi dene yinede meyi daya ağzına, benimkide almıyodu biberona alıştığından ben tokken vermeyi denedim mamadan 1 sa. sonra fln. o zaman aldı. ama savaş halindeydik açken memeyi boğazına kadar sokuyodum yinede emmiyoduçünkü. bide sağmak tam boşaltmıyor memeyi bende başlarda hep sağdım. emdiği zaman masaj yapıyomuş gibi oluyor daha kuvvetli çekiyo hemde. sadece sağdığım günlerde gitmedi sütüm. fakat sağmayıda bırakırsan komple, gider çünkü emen olmayınca beyinde uyarı göndermeyi bırakır.Kizlar ben emZiremedigimi solemistim ilk basta biberon verdik alisti almiyo memeyi neyse sunu sorucam benim gibi olan varsa biberondan kac cc iciyo bebeginiz ben sagmayla yetistiremiyorum sütiki haftayi gectik her icmeye 90 cc iciyo pasam ama geceleri mama sizde nasil birde bebek emmesse sut gidermi hemen
Canım AHu m un doğduğu hastanede işitme testi ve kalça usg si orda dogum yaptıgım için ücretsizdi.. Onlar arayıp gelin diyo zamanı gelince.. Ama devlet hastanelerin de de yapılıyo işitme testi.. Uyurken gidin ama bebekndd ve nisay öncelikle sizi tebrik ediyorum sonunda sizde doğurdunuz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın cümlemizinkinide amin:81::81:
ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.
rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninle
canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?
Eki Görüntüle 763857 Eki Görüntüle 763860
kızlar oğluşummmm :) annesinin bitanesi teyzelerine merhaba demeye geldi.........
Canım AHu m un doğduğu hastanede işitme testi ve kalça usg si orda dogum yaptıgım için ücretsizdi.. Onlar arayıp gelin diyo zamanı gelince.. Ama devlet hastanelerin de de yapılıyo işitme testi.. Uyurken gidin ama bebek
ndd ve nisay öncelikle sizi tebrik ediyorum sonunda sizde doğurdunuz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın cümlemizinkinide amin:81::81:
ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.
rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninle
canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?
İşitme testini mutlaka yaptırın.. Çünkü Allah korusun bi şey carsa tedavisi mümkünrandevu almak gerekir işte gerçi özeldede yapılıyosa hiç uğraşmamak en iyisi ben bi soram bakam yakınlardaki özel hast.lere
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Eki Görüntüle 764533
kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaslarım bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun
nisayycım ınsallh bir an önce kızın evinize sağlıklı bi sekilde gelir,
kızlar 12 saat normal doğum sancısı cekıp ilerleme olmadıgı için vede kafası kanalda sıkısıp vakum uygulanabılecgi için spinal sezeryana alındım normal doğumu cok istemiştim doktorumla ugrastık ama doğum ilerlemeyince hop amelıyata alındım ama ıyıkıde ole olmus cocugumun kafasının yanlarında sıkısma ızlerı olusmuz( ama cok sukurkı sağlıklıyız sutumde geliyor ama oğlum sürekli aranıyor
Allahım doğum bekleyenlere kolaylık versin fırsat varken gecmişe bakayım
ALLAH BIR AVAZ DA KURTARSIN CNM BENIM INSLL DUA ILEEEcanlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...
HAYDI HAKKINIZDA HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLLLKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
Eki Görüntüle 764533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?