2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

inş canım

Masallah barekallah, çok tatlı oğluşun.
Seni bu kadar bekletmesinin sebebi belli oldu.
Senin oğlan içerde tosuncuk olmaya azmetmiş:)

ndd ve nisay öncelikle sizi tebrik ediyorum sonunda sizde doğurdunuz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın cümlemizinkinide amin:81::81:

ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.

rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninle

canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?

ragindam ve evasudem
sizin bebelerin yine dini imanı varmışki, üstünüze yapmış kakasını, benim ece yokmu eceeee??? altını alırken gazla beraber o kakasını bi hörüledi böle, bende 'aaa' derken ağzıma nişan aldı tam olarak yani kızçem kısaca ağzıma mıçtı

canım ben pamuğu ıslatıp sıkıyorum onunla temizliyorum ıslak mendil hiç kullanmıyorum ilk hafta mecburiyetten kullandım pişik oldu yawrucum.

Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
hadi güzel haberlerle gel inş. kuş gibi doğuruver al yavrucuğunu koynuna

canım ben 16 kilo almıştım eve geldim hastaneden 1 hafta sonra anca tartılabildim 10unu vermiştim sonraki hafta bi-iki kilo daha verdim ama sonra geri aldım fln kısaca 6 kilo kaldı bende oda basenlerde, tamamen kilo alıp vermeye takma o kadar bu dönemler gayet oynak olabiliyoruz sen güzel beslenmene bak

sağol canımm.
profil resminede bayıldımmm

Melek bunlar
buda neeeeeeeeeeee

çok tatlii maşallah suphanallahhh

Teşekkür ederiz deyzesîiiiii

Ilıktan biraz daha sıcak suyu cam kaseye koyuyorum içine steril pamuk öyle siliyorum, ama geceleri üşeniyorum o zaman unibaby yenidoğan pamuk+su ıslak mendîli kullanıyorum -dr unibaby yenidoğan dan kullan pamuk +su olan tek ıslak mendîl demiştî.

m s c tospikin çok daaatluuuuuuu maaaşallaaahhh:81:

canım benimki 1 ayı geçti 3 haftaya girdiğinden beri 90 içiyo 3 sa.bir. sen aralarda bi dene yinede meyi daya ağzına, benimkide almıyodu biberona alıştığından ben tokken vermeyi denedim mamadan 1 sa. sonra fln. o zaman aldı. ama savaş halindeydik açken memeyi boğazına kadar sokuyodum yinede emmiyoduçünkü. bide sağmak tam boşaltmıyor memeyi bende başlarda hep sağdım. emdiği zaman masaj yapıyomuş gibi oluyor daha kuvvetli çekiyo hemde. sadece sağdığım günlerde gitmedi sütüm. fakat sağmayıda bırakırsan komple, gider çünkü emen olmayınca beyinde uyarı göndermeyi bırakır.

Canım AHu m un doğduğu hastanede işitme testi ve kalça usg si orda dogum yaptıgım için ücretsizdi.. Onlar arayıp gelin diyo zamanı gelince.. Ama devlet hastanelerin de de yapılıyo işitme testi.. Uyurken gidin ama bebek

randevu almak gerekir işte gerçi özeldede yapılıyosa hiç uğraşmamak en iyisi ben bi soram bakam yakınlardaki özel hast.lere

kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaslarım bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun
nisayycım ınsallh bir an önce kızın evinize sağlıklı bi sekilde gelir,
kızlar 12 saat normal doğum sancısı cekıp ilerleme olmadıgı için vede kafası kanalda sıkısıp vakum uygulanabılecgi için spinal sezeryana alındım normal doğumu cok istemiştim doktorumla ugrastık ama doğum ilerlemeyince hop amelıyata alındım ama ıyıkıde ole olmus cocugumun kafasının yanlarında sıkısma ızlerı olusmuz ( ama cok sukurkı sağlıklıyız sutumde geliyor ama oğlum sürekli aranıyor
Allahım doğum bekleyenlere kolaylık versin fırsat varken gecmişe bakayım

randevu almak gerekir işte gerçi özeldede yapılıyosa hiç uğraşmamak en iyisi ben bi soram bakam yakınlardaki özel hast.lere
İşitme testini mutlaka yaptırın.. Çünkü Allah korusun bi şey carsa tedavisi mümkün

MAŞALLAHHHH gozun aydın cnm allah analı babalı buyutsun inş

caniim , çok geçmiş olsun , Allah bagislasinnn bebişinii

geçmiş olsun.bebeğin sağlıklı, analı babalı büyüsün.bende sezeryan oldum banada bebek büyük demişlerdi daha fazla sancı çekmeden bebişimi kucağıma aldım.bol bol yürü drunun verdiği ilaçları ihmal etme.daha ççabuk iyileşirsin.kabız olmamaya dikkat et...süt sezeryandan sonra az oluyor bol su ve komposto iç.bende işe yaramıştı...[/QUOTE]

teşekkür ederim canım sütüm sezeryandan sonra hemen geldi çok şükür ama ameliyata alınırken 5 dkkada bı sancım gelıyodu onun faydası zannedersem ama oğluma yetiyomu anlamıyorum sureklı aranıyor meme istiyo hatta memede uyumak ıstıyo dediğin gibi hareket ediyorum sureklıde su içiyorum :))

Benimde bebişim 1 haftalık oldu.bende anlamıyordum doyuyormu diye ama şimdi artık 10 dk bi meme 10 dk bir meme veriyorum arada gazını çıkarıyorum sonra hala aranırsa memesini veriyorum ağzına emmek istediği için aranıyor çünkü aç olduğu için değil.

merhablar kahvaltımı yenı yaptımm oda kucagımda alperenle mıs mıslanarakdan kucagamı alısıyor nedır ya kımsede almıyor ole pek am kucaga gelınce susuyo bebemm ama yalancı eme ı ıse yaradaı ıslar ya verınce susuyo agzından dusurene kdr cıt yokhaydı hayırlısı ıse kullanmak deam olsun hayırsız olucaksa kullanmak ısteesın paşamm amınn...
evı supurcemm camasır astım gene yıkanıyor onlarda asılacak babamız evde bgn ama oda bankalarda ıslerı var cıktı sımdı paşamı uyuttum sıze bakıp evı supurup toz alıcam ınslll

sonra bır suru utum var yaa pöfffffffff

canlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...
ALLAH BIR AVAZ DA KURTARSIN CNM BENIM INSLL DUA ILEEE
Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
HAYDI HAKKINIZDA HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLLL

kızlar pamuk kız çocukları için pek önermiyorlar kalıntısı kalır diye bende o yüzden kaynar suyla prima ıslak mendili yıkayıp kaynar suya sokup temizliyorum.
kararsız kaldım nasıl yapsam diye ne bilim:26:

bu arada benim kızım gündür sarı ve taneli pütürlü yapıyor kakasını sizce normal mi kızlar_?

Son düzenleme:

allahım yanaklar tam ısırmalık hepside ayrı ayrı tatlı allah analı babalı büyütsün canım normal doğumla ilgili tereddütlerin vardı ne güzel doğurmuşsun normalinden

senin kızda da gaz sorunu vardı hatırladığım kadarıyla bişey kullandığını yazmıştın benim kızda bayağı gazlı ne kullanıyordun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…