allah analı babalı büyütsün canım.maşallah çok da tatlıSelaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
geçmiş olsun canım.benim ameliyat uzamış.annemler korkmuş yine.doktorum demişki,önceki doktor ameliyatta içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım demiş.yani güler altıntepe nasıl ameliyat yaptıysa beni mahvetmiş.o yüzden seni de merak ettim.senin normal mi oldu bilmiyorum da iyi yapmışsın doktoru değiştirmekle.Sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim, aslında bi sıkıntım yoktu ama göze alamadım, bişey olursa diye, nihal deirköprülüye de gidiyodum, doğumu onda yaptım, çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı..
maşallah kızınaAcil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,
kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
canlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...
dualarımız sizinle inşallah sorunsuzca atlatırsınız.Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
canım doğum yaptığın hastane 15.günde yapıyor.randevuya gerek olmuyor sanırım.bu arada nasılsınız bir sorun yok değilmi canım?ndd ve nisay öncelikle sizi tebrik ediyorum sonunda sizde doğurdunuz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın cümlemizinkinide amin:81::81:
ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.
rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninle
canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?
altın sarısı ve hafif pütürlü oluyor canım.ama tabi yine de sıvı ama içinde pütürler var gibi.ilk 15 gün böyleydi.kızlar pamuk kız çocukları için pek önermiyorlar kalıntısı kalır diye bende o yüzden kaynar suyla prima ıslak mendili yıkayıp kaynar suya sokup temizliyorum.
kararsız kaldım nasıl yapsam diye ne bilim:26:
bu arada benim kızım gündür sarı ve taneli pütürlü yapıyor kakasını sizce normal mi kızlar_?
Kizlar ben emZiremedigimi solemistim ilk basta biberon verdik alisti almiyo memeyi neyse sunu sorucam benim gibi olan varsa biberondan kac cc iciyo bebeginiz ben sagmayla yetistiremiyorum sütiki haftayi gectik her icmeye 90 cc iciyo pasam ama geceleri mama sizde nasil birde bebek emmesse sut gidermi hemen
tatlım bn paşanında kakası öleee bende ısla mendıl fark etmıyorr her temızleme onceı lovoboda yıkıyorum kokusunu alıyorum sonrada temızleyıp saf zeytın yagı ıle yaglıyorum cok sukur bır sorunumuz yok sadece sunnet oldugu ıcın bır kac gun zeytın yagı kulanmıyorm o kaa ama ılesınce tmm dır devamm yanıı pamuguda gıdık-yuz göz akıntısını flan ısılmek ıcın sya batırıp sııyorum alt bolgeye hıc yapmadım pamuguukızlar pamuk kız çocukları için pek önermiyorlar kalıntısı kalır diye bende o yüzden kaynar suyla prima ıslak mendili yıkayıp kaynar suya sokup temizliyorum.
bu arada benim kızım gündür sarı ve taneli pütürlü yapıyor kakasını sizce normal mi kızlar_?
allah analı babalı büyütsün canım.maşallah çok da tatlıSelaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
geçmiş olsun canım.benim ameliyat uzamış.annemler korkmuş yine.doktorum demişki,önceki doktor ameliyatta içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım demiş.yani güler altıntepe nasıl ameliyat yaptıysa beni mahvetmiş.o yüzden seni de merak ettim.senin normal mi oldu bilmiyorum da iyi yapmışsın doktoru değiştirmekle.Sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim, aslında bi sıkıntım yoktu ama göze alamadım, bişey olursa diye, nihal deirköprülüye de gidiyodum, doğumu onda yaptım, çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı..
maşallah kızınaAcil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,
kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
canlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...
dualarımız sizinle inşallah sorunsuzca atlatırsınız.Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
canım doğum yaptığın hastane 15.günde yapıyor.randevuya gerek olmuyor sanırım.bu arada nasılsınız bir sorun yok değilmi canım?ndd ve nisay öncelikle sizi tebrik ediyorum sonunda sizde doğurdunuz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın cümlemizinkinide amin:81::81:
ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.
rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninle
canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?
altın sarısı ve hafif pütürlü oluyor canım.ama tabi yine de sıvı ama içinde pütürler var gibi.ilk 15 gün böyleydi.kızlar pamuk kız çocukları için pek önermiyorlar kalıntısı kalır diye bende o yüzden kaynar suyla prima ıslak mendili yıkayıp kaynar suya sokup temizliyorum.
senin kızda da gaz sorunu vardı hatırladığım kadarıyla bişey kullandığını yazmıştın benim kızda bayağı gazlı ne kullanıyordun canım
yok ya pamuğu ıslatıp sıkınca öle kalıntı bırakıcak gibi olmuyor. zaten hergün banyo yaptırıyoruzıslak mendili yıkamakta tabi bi yöntem ama ben tercih etmedim.kızlar pamuk kız çocukları için pek önermiyorlar kalıntısı kalır diye bende o yüzden kaynar suyla prima ıslak mendili yıkayıp kaynar suya sokup temizliyorum.
geçmiş olsun canım.benim ameliyat uzamış.annemler korkmuş yine.doktorum demişki,önceki doktor ameliyatta içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım demiş.yani güler altıntepe nasıl ameliyat yaptıysa beni mahvetmiş.o yüzden seni de merak ettim.senin normal mi oldu bilmiyorum da iyi yapmışsın doktoru değiştirmekle.
Canim hastaneden sora bir iki deneme almadi sarilik olmasin diye biberon verdik sutumde gidiyo sankicanım emmeyi biberondan kaç gün sonra bıraktı
merhablar kahvaltımı yenı yaptımm oda kucagımda alperenle mıs mıslanarakdan kucagamı alısıyor nedır ya kımsede almıyor ole pek am kucaga gelınce susuyo bebemm ama yalancı eme ı ıse yaradaı ıslar ya verınce susuyo agzından dusurene kdr cıt yokhaydı hayırlısı ıse kullanmak deam olsun hayırsız olucaksa kullanmak ısteesın paşamm amınn...
evı supurcemm camasır astım gene yıkanıyor onlarda asılacak babamız evde bgn ama oda bankalarda ıslerı var cıktı sımdı paşamı uyuttum sıze bakıp evı supurup toz alıcam ınslll
sonra bır suru utum var yaa pöfffffffff
ALLAH BIR AVAZ DA KURTARSIN CNM BENIM INSLL DUA ILEEE
HAYDI HAKKINIZDA HAYIRLISI ILE KURTULUN INSLLL
erkek anneleri paşaları nasl gıydırıyorsunuz ben kayserıdeyım ve cıt cı lı ustune tulum gıydırıyor artı bırde corap gıydırıyorum odamızın camı sureklı acık duruyor bır karıs... gece uyuyunca kundak yapıyorum sonra uyanmaya yakın acıyorumkundagını sınırlenıyo yoksammama sımı camı kapadım full gunes ıcerde perde cekılı oldugu haldee kısa kollau cıt cıt lı ıle yatıyor adece kundagını gene uyanmaya yaın actım le yusunde ısılıklerı var boynundakıler gcemısde sızce kalınmı gıydııyorum sade cıt cıt gıydırsem atlet gıydırmeden rahat edemıyorum terını cker dıyee ee ne yapım sızce
kızlar ebe me sordum sıpırıal taktıryımdıye ama devlet artık hıc bırsyeı karsılamıyormus her eczanede dede satılmıyormus sızler ne yaptınız en az 1,5 sene RA bb ın ızın verııse bebek hamıslık dununmuyorus o yusdne en etkılı sı olan sey sipirial dıye dusunuyorumm ama ebe 41.gunu takmam gerek dedı bısde o vakıte memleketteyız ne yapcam bılmıyorum ya sonra ne zaman hasta olurum bılmem kııı sızın fıkırlarınız nelerrrrrrrr
valla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...
erkek anneleri paşaları nasl gıydırıyorsunuz ben kayserıdeyım ve cıt cı lı ustune tulum gıydırıyor artı bırde corap gıydırıyorum odamızın camı sureklı acık duruyor bır karıs... gece uyuyunca kundak yapıyorum sonra uyanmaya yakın acıyorumkundagını sınırlenıyo yoksammama sımı camı kapadım full gunes ıcerde perde cekılı oldugu haldee kısa kollau cıt cıt lı ıle yatıyor adece kundagını gene uyanmaya yaın actım le yusunde ısılıklerı var boynundakıler gcemısde sızce kalınmı gıydııyorum sade cıt cıt gıydırsem atlet gıydırmeden rahat edemıyorum terını cker dıyee ee ne yapım sızce
Canim hastaneden sora bir iki deneme almadi sarilik olmasin diye biberon verdik sutumde gidiyo sanki
Canim hastaneden sora bir iki deneme almadi sarilik olmasin diye biberon verdik sutumde gidiyo sanki
benim de en büyük sorunum gaz.bio gaia diye bir ilaç aldık biz de.bu yağ içerikli olanlardan değil de onların hiçbiri işe yaramadı zaten,bu bağırsak düzenleyiciymiş.işe yararsa ben de yazarım.zinco kullandık ama ilk gün işe yaradı sonra cort... bugün çok fenayım...10 dk uyuyo 3 saat ağlıyo deliricem galiba... bide sab simplex diye bi damla yazdı doktorumuz babası bu akşam onu da alıcak deneyelim bakalım...
heralde geç olmaz da,allah korusun bir sorun olsa ne kadar erken tedavi ettirilse iyi oluyor.neyse iyi olmanıza sevindim.gaz sorunu birçoğumuzda var zaten.adiyeffim benim kız 32 günlük oldu hiç öle hast. den aramadılar beni öle zamanda vermediler acaba geçmi kaldık yaa
önümüzdeki haftaiçi kalça usg çektiricez onuda aynı gün halletmek gerek ama doğum yaptığım hast. yaptırmak istemiyorum çok uzak başka bi yer araştırmam gerek
ece'mde iyi maşallah bi sıkıntısı yok ameliyatla ilgili, artık kakasınıda kendi başına yavaş yavaş yapmaya başladı bi kaç gündür. gaz sorunu ve uyku problemimiz var. dünden beri yüzüstü yatırıyorum pek seviyo öle yatmayı, bakalım napcaz? başında nöbetteyiz gece gündüz
yok ya pamuğu ıslatıp sıkınca öle kalıntı bırakıcak gibi olmuyor. zaten hergün banyo yaptırıyoruzıslak mendili yıkamakta tabi bi yöntem ama ben tercih etmedim.
kızlar ebe me sordum sıpırıal taktıryımdıye ama devlet artık hıc bırsyeı karsılamıyormus her eczanede dede satılmıyormus sızler ne yaptınız en az 1,5 sene RA bb ın ızın verııse bebek hamıslık dununmuyorus o yusdne en etkılı sı olan sey sipirial dıye dusunuyorumm ama ebe 41.gunu takmam gerek dedı bısde o vakıte memleketteyız ne yapcam bılmıyorum ya sonra ne zaman hasta olurum bılmem kııı sızın fıkırlarınız nelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?