2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
allah analı babalı büyütsün canım.maşallah çok da tatlı
geçmiş olsun canım.benim ameliyat uzamış.annemler korkmuş yine.doktorum demişki,önceki doktor ameliyatta içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım demiş.yani güler altıntepe nasıl ameliyat yaptıysa beni mahvetmiş.o yüzden seni de merak ettim.senin normal mi oldu bilmiyorum da iyi yapmışsın doktoru değiştirmekle.
Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,

kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
maşallah kızına
canlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...

Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
dualarımız sizinle inşallah sorunsuzca atlatırsınız.
canım doğum yaptığın hastane 15.günde yapıyor.randevuya gerek olmuyor sanırım.bu arada nasılsınız bir sorun yok değilmi canım?
altın sarısı ve hafif pütürlü oluyor canım.ama tabi yine de sıvı ama içinde pütürler var gibi.ilk 15 gün böyleydi.

canım emmeyi biberondan kaç gün sonra bıraktı

tatlım bn paşanında kakası öleee bende ısla mendıl fark etmıyorr her temızleme onceı lovoboda yıkıyorum kokusunu alıyorum sonrada temızleyıp saf zeytın yagı ıle yaglıyorum cok sukur bır sorunumuz yok sadece sunnet oldugu ıcın bır kac gun zeytın yagı kulanmıyorm o kaa ama ılesınce tmm dır devamm yanıı pamuguda gıdık-yuz göz akıntısını flan ısılmek ıcın sya batırıp sııyorum alt bolgeye hıc yapmadım pamuguu

allah analı babalı büyütsün canım.maşallah çok da tatlı
geçmiş olsun canım.benim ameliyat uzamış.annemler korkmuş yine.doktorum demişki,önceki doktor ameliyatta içini mahvetmiş,karın zarını falan birbirine yapıştırmış,ameliyatta çok zorlandım demiş.yani güler altıntepe nasıl ameliyat yaptıysa beni mahvetmiş.o yüzden seni de merak ettim.senin normal mi oldu bilmiyorum da iyi yapmışsın doktoru değiştirmekle.
Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,

kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
maşallah kızına
canlarım sancım başladı akşamdan beri biraz daha sıklaşmasını bekliyorum... dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim ve kolay bir doğum olur... Kendinize iyi bakın...

Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin yatışımız yapılacak bir saate kadar ee geldik çantamızı almaya :))
dualarımız sizinle inşallah sorunsuzca atlatırsınız.
canım doğum yaptığın hastane 15.günde yapıyor.randevuya gerek olmuyor sanırım.bu arada nasılsınız bir sorun yok değilmi canım?
altın sarısı ve hafif pütürlü oluyor canım.ama tabi yine de sıvı ama içinde pütürler var gibi.ilk 15 gün böyleydi.

senin kızda da gaz sorunu vardı hatırladığım kadarıyla bişey kullandığını yazmıştın benim kızda bayağı gazlı ne kullanıyordun canım

zinco kullandık ama ilk gün işe yaradı sonra cort... bugün çok fenayım...10 dk uyuyo 3 saat ağlıyo deliricem galiba... bide sab simplex diye bi damla yazdı doktorumuz babası bu akşam onu da alıcak deneyelim bakalım...

adiyeffim benim kız 32 günlük oldu hiç öle hast. den aramadılar beni öle zamanda vermediler acaba geçmi kaldık yaa
önümüzdeki haftaiçi kalça usg çektiricez onuda aynı gün halletmek gerek ama doğum yaptığım hast. yaptırmak istemiyorum çok uzak başka bi yer araştırmam gerek
ece'mde iyi maşallah bi sıkıntısı yok ameliyatla ilgili, artık kakasınıda kendi başına yavaş yavaş yapmaya başladı bi kaç gündür. gaz sorunu ve uyku problemimiz var. dünden beri yüzüstü yatırıyorum pek seviyo öle yatmayı, bakalım napcaz? başında nöbetteyiz gece gündüz

yok ya pamuğu ıslatıp sıkınca öle kalıntı bırakıcak gibi olmuyor. zaten hergün banyo yaptırıyoruzıslak mendili yıkamakta tabi bi yöntem ama ben tercih etmedim.

aramıza hoşgeldin yakışıklı...
Rabbim bahtını güzel eylesin... nazarlardan korusun...
maşallahhhh

kızlar ebe me sordum sıpırıal taktıryımdıye ama devlet artık hıc bırsyeı karsılamıyormus her eczanede dede satılmıyormus sızler ne yaptınız en az 1,5 sene RA bb ın ızın verııse bebek hamıslık dununmuyorus o yusdne en etkılı sı olan sey sipirial dıye dusunuyorumm ama ebe 41.gunu takmam gerek dedı bısde o vakıte memleketteyız ne yapcam bılmıyorum ya sonra ne zaman hasta olurum bılmem kııı sızın fıkırlarınız nelerrrrrrrr

benim sezeryan oldu, ondan tereddüt ettim, doktortu değiştirdim... sizin de geçmişolsun. Çok kötü olmuş öyle olması ama neyseki sağ salim atlatmışsınız...

erkek anneleri paşaları nasl gıydırıyorsunuz ben kayserıdeyım ve cıt cı lı ustune tulum gıydırıyor artı bırde corap gıydırıyorum odamızın camı sureklı acık duruyor bır karıs... gece uyuyunca kundak yapıyorum sonra uyanmaya yakın acıyorumkundagını sınırlenıyo yoksamm ama sımı camı kapadım full gunes ıcerde perde cekılı oldugu haldee kısa kollau cıt cıt lı ıle yatıyor adece kundagını gene uyanmaya yaın actım le yusunde ısılıklerı var boynundakıler gcemısde sızce kalınmı gıydııyorum sade cıt cıt gıydırsem atlet gıydırmeden rahat edemıyorum terını cker dıyee ee ne yapım sızce

canım sünnetiniz hayırlı olsun

valla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...

canm benim iki arkadalşm da yakın zamanda taktırdı beş ay üç ay önce diğeri ikisininki de kaydı ben korkuyorum o yüzden

Suzicim ben de ankaradayım oğluşuma gündüzleri sadece çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum hatta çoğu zaman tepinerek çoaplarını da çıkarıyo geceleri de baya serin oluyo çıtçıtlı badinin altına patikli penye giydiriyorum.üstÜne de ince battaniye örtüyorum ama uyandığımda üstünü hep açmış oluyo buna rağmen isilik oldu yanakları sadece banyo yaptığında 1-2 saat cam kapalı duruyor bide ince bi tulum giydiriyorum.onun dışında gündüzleri camlarımız hep açık

Canim hastaneden sora bir iki deneme almadi sarilik olmasin diye biberon verdik sutumde gidiyo sanki

sağol canım benimki de 23 günlük doğduğundan beri hem emiyo hem biberon yiyo ilk günden sonra 30 3 günden sonra 45 5 günden sonra 60 19 günden sonra doktor 90lk dedi doktorum ama benimki 60yı ya bitiriyo ya bitiremiyo

benim de en büyük sorunum gaz.bio gaia diye bir ilaç aldık biz de.bu yağ içerikli olanlardan değil de onların hiçbiri işe yaramadı zaten,bu bağırsak düzenleyiciymiş.işe yararsa ben de yazarım.
heralde geç olmaz da,allah korusun bir sorun olsa ne kadar erken tedavi ettirilse iyi oluyor.neyse iyi olmanıza sevindim.gaz sorunu birçoğumuzda var zaten.

benim de en çok taktığım konulardan biri.bir de doktor bir daha hamile kalmamalısın,bir daha doğum çok tehlikeli olur dedi.korunmak zorundayım.spiral taktırmaktan çok korkuyorum.alttan muayene fobim var aşırı derecede.bir de spiralle hamile kaldım diyenler çok duydum.aylık iğnelerden düşünüyorum ama zararı çok mu acaba.benim aslında tüpleri bağlatmam mantıklı gözüküyor ama ameliyata bir kez daha girme cesaretim yok.böyle hamile kalman tehlikeli falan diyeceklerini bilsem sezaryen ameliyatında onu da aradan çıkartırdım.of ne yapacağımı şaşırdım.sizler ne düşünüyorsunuz.aylık iğneler hakkında bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…