valla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...
erkek anneleri paşaları nasl gıydırıyorsunuz ben kayserıdeyım ve cıt cı lı ustune tulum gıydırıyor artı bırde corap gıydırıyorum odamızın camı sureklı acık duruyor bır karıs... gece uyuyunca kundak yapıyorum sonra uyanmaya yakın acıyorumkundagını sınırlenıyo yoksammama sımı camı kapadım full gunes ıcerde perde cekılı oldugu haldee kısa kollau cıt cıt lı ıle yatıyor adece kundagını gene uyanmaya yaın actım le yusunde ısılıklerı var boynundakıler gcemısde sızce kalınmı gıydııyorum sade cıt cıt gıydırsem atlet gıydırmeden rahat edemıyorum terını cker dıyee ee ne yapım sızce
sancı yok, nişan yok, çok yemişim de yediklerim mideme oturmuş hissi var :) Allahım kolaylıklar versin hepimize...
doğum günün kutlu olsun canım
Mutlu yıllar canım Allah ailenle saadetli huzurlu bir ömür nasip etsin :)
ben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
Selaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
sancı yok, nişan yok, çok yemişim de yediklerim mideme oturmuş hissi var :) Allahım kolaylıklar versin hepimize...
Aynen canım ya :))))) hadi bizde doğuralım artık ya
bende dee yokk wallanapcaz böyle bekle beklee :)) ayy daraldım walla
hadiiiii koşunn doğuralım yaaaa
sagol cnm allah razı olsunnncanım sünnetiniz hayırlı olsun
ayy ne gusel ben korkuyorum cok hapsuruyo o zmanda yaa:26:ne yapimm bılmedımm dr sordum sen nasıl gıyınıyorsan bır faslasını gıydır dedıydı bend eöle yapıyom amavalla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...
ya ablamlar koullanıyor memnunlar ama kaymada olurmus ama agır kadırmamak gerekıyormus bır mudded sanırımmcanm benim iki arkadalşm da yakın zamanda taktırdı beş ay üç ay önce diğeri ikisininki de kaydı ben korkuyorum o yüzden
ohh superde hapsuruyr hele ılk gunler oksurdu bılem yavrum yafffayyy o ne kurdeşen dökcek cocuk suzannnn yarim hakli , at yataga cibil cibil ,
ayy ne gusel ya ben gıydıremym evın her camı acık ama odanınkı bır karıs acıkk o kaa ayy snenkı hıc sevmyr o zmn sıcagı hemen ısılık olduna gore o gıydırmeye ragmenn :SSuzicim ben de ankaradayım oğluşuma gündüzleri sadece çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum hatta çoğu zaman tepinerek çoaplarını da çıkarıyogeceleri de baya serin oluyo çıtçıtlı badinin altına patikli penye giydiriyorum.üstÜne de ince battaniye örtüyorum ama uyandığımda üstünü hep açmış oluyo buna rağmen isilik oldu yanakları sadece banyo yaptığında 1-2 saat cam kapalı duruyor bide ince bi tulum giydiriyorum.onun dışında gündüzleri camlarımız hep açık
ayy ıgne vardı dımı be unutum o yontemı daha dogrus 5 senelık evlıyımdaha hıc korunmak nerdeyse hep bbek ıstedımısden dolayııbenim de en büyük sorunum gaz.bio gaia diye bir ilaç aldık biz de.bu yağ içerikli olanlardan değil de onların hiçbiri işe yaramadı zaten,bu bağırsak düzenleyiciymiş.işe yararsa ben de yazarım.
heralde geç olmaz da,allah korusun bir sorun olsa ne kadar erken tedavi ettirilse iyi oluyor.neyse iyi olmanıza sevindim.gaz sorunu birçoğumuzda var zaten.
benim de en çok taktığım konulardan biri.bir de doktor bir daha hamile kalmamalısın,bir daha doğum çok tehlikeli olur dedi.korunmak zorundayım.spiral taktırmaktan çok korkuyorum.alttan muayene fobim var aşırı derecede.bir de spiralle hamile kaldım diyenler çok duydum.aylık iğnelerden düşünüyorum ama zararı çok mu acaba.benim aslında tüpleri bağlatmam mantıklı gözüküyor ama ameliyata bir kez daha girme cesaretim yok.böyle hamile kalman tehlikeli falan diyeceklerini bilsem sezaryen ameliyatında onu da aradan çıkartırdım.of ne yapacağımı şaşırdım.sizler ne düşünüyorsunuz.aylık iğneler hakkında bilgisi olan var mı
pöfffffffffffffffffffffffffbiz lahana yaptk bi de üstüne sardık, konyadayız biz bu aralra serin baya.. öyle olunca bi bakıyoruz bebek üşüyo, hapşırıyo filan. Biz de kat kat giydiriyoruz, kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne bluz, ayaklarına çorap, üstüne pantolon, bide üzerine örtü örtüyoruzBen bile üşüyorum, kızımız da daha ince giydirsek hapşurup duruyo..
sagol cnm benım ınsl hayırlı olmusturrrrrrvalla ben de çıtçıtlı badi zıbın ve patikli alt giydiriyordum gazlanması çok olunca altına 2 patikli alt bir çorap giydirmeye başladım.ben de abarttım mı acaba.ama ne yapayım bizim ev de serin.geceleri üstüm açıksa üşüyorum mesela.gece gündüz pencere açmaya da gerek kalmıyor öyle serin yani.sadece havalandırmaya açıyoruz.ben gece pike örtüp de üşüyünce onada penye battaniyeyle sarıp bir tane de üstüne örtüyorum.yine de emin değilim ya çok mu sıkıyorum diye.rahat büyütüyüm demiştim aslında ama bu gaz sorunu yüzünden ne yapcam şaşırdım. bu arada suzancım söylemişmiydim hatırlamıyorum ama sünnetiniz hayırlı olsun
ben ettırdım 15 gunluken ve hıc acı hıssetmedı sade dr yanında yanlıs kaldıgı ıcn korkmus kesınlıkle tavsıye edıyorum ılestık bıle bugn 3,5 .gun olduKızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die
slm kızlar bugun kontrolden geldık benım bebgıımın asagya ınme nıyetı yokmus doktor oyle soyledı. acıkcasını konsmak gerekırse sezeryan gııb gornyor dedı. sancında gelse suyunda gelse bebek ınmeden dogrtmam zor olur acıl sezeryana alırım dedı yanı bınevı beklmeylm bu ıısn sonu sezeryan demek ıstedı ama dıyemedı tabı bızden oyle bı yuz bulamaynca. carsambaya tekrrdan gun verdı bıdaha bakrz ınmısmı ınmedyse cuma sezeryan dedı son gun cumaymıs. bende bunları duyunca bugun yarın alalım demek ıstedm ama esım gozlerını belerttı kı hem doktr hem ben yuttk laflarımızı..
eve geldım artık ıyce alsmısım sezeryan fkrıne hıc beklemek gelmıyor ıcımden bebegım 3.500 herseyı yerınde bosuna sıktrmym dyorm yavrumu ınememıs bellkı ust kemıgım yukarda ve dar olabilrimis doktrmada cok gvenyorm bılglı bırı en basdan berı normal dogum yapmmı ıstedı ama olmcak gıbı. esımı ıkna edemedm 4 5 gun daha bekle nolcak dedı mecburen bekleyslerdeyız..
oglum ınsallah gelmek ıster bu sure zarfnda bnlrn hıcbırne gerek kalmaz:)
ndd pasan tam hayal ettgım gıbı cok guzel bır bebek masallah
nısaycım atak yapmıs kızın hayırlı olsun ama uzulme saglıgı yerınde masallah evıne doncek sadce 2 gun:)
ragindam ve evasudem
sizin bebelerin yine dini imanı varmışki, üstünüze yapmış kakasını, benim ece yokmu eceeee??? altını alırken gazla beraber o kakasını bi hörüledi böle, bende 'aaa' derken ağzıma nişan aldı tam olarakyani kızçem kısaca ağzıma mıçtı
inşallah sorun olmadan kızın da evinize gelir hayırlı olsun canım.
( gözün aydin , geçmiş olsun cnm Allah bagislasin size yavrunu , dualarimiz sizinle
masallah cnm 8 cm kadar acı hıssetmedın heralde. en kısa zamnda ıyıleşip çıkar inş cnm allah yardımcınz
Gecmis olsun, insallah çabucak yanınıza gelir prensesiniz.
gözün aydın ve geçmiş olsun canım dua ederim
nisayy gözün aydın canımm güle güle büyüt bebeğinii
acenu öpüyorum canım senii en güzel yerinden göbişinden
gözünaydın canım
inşallah çok kalmadan alır gelirsiniz kızını. dualarım seninle canım.
Canlarim tebrik ediyorum,allah anali babali buyutmek nasip ersin insalllah; darisi en normalimden basimiza artik :)
nisay ve ndd hayırlı olsun canlarım allah bağışlasın nisay ayrıca geçmiş olsun çok bebekte oluyo o sıkıntı allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda gelecek bebeişin kollarına
İi geceler uyku tutmuyo bgun beni pasayada emzik verdim agzina emmisinin yanina yatirdim ohh size yaziyorum sizmdilerdee
Allah razi olsun canim seninde yas gunu hayirli olsun insll ailemle guselnyillarin olurr
İnsl sende kavus melegine biran oncee dua ilee
Nee agrisiz 8 cm mi brn suni ile ancak geldim o sanciya beetrbrikler cnm allah biran once sfa versin kiscenede evinize donunn insl
Allah kplaulik versin cnm benim dokise. Dr kaynamis sohumus su ile her sefrrinde yika sonta batikonla dedi 15 gun boyunca b nm 18 gun oldu suyu halen uuyguluyrm ama batikonu su gunlerde erindigimden 2 kez filan yapiuomm dikislerdede daha hicc yatmadim hep oturdum ve ilestiler sasece kaburga ikinma esnasinda bastirmalarinin agrisi kaldi yaa ve banada parol verdi dr birde antibiyotikk
İnsl sonu lanir cnm dua ile
Anam pasaya bak sen tosunnallah bagislasin tatlimm
Allah kolaulik versin insll maasallah cnmm kg sine boyunaa
İnsln o gunlerde gelicekncnm dua ile i gecelrr
Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,
kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa
nisayy
geçmiş olsun canım atlatmışsın sende,,inşallah bebişin sağlığına bir an evvel kavuşur da kucaklarsın onu,,az kaldı annesi.
doğuma gidecek arkadaşıma da kolaylıklar diliorum
acenuu hadi sende kavuşuosun artık bebişine pazartesi,,çok sevindimm
Kızlar kilo konusunda bişe dicem,,ben doğumdan hemen sonra zaten 6 kiloyu vermiştim,, sabah baktım da 4 kilo daha vermişim 10 günde,,ama yeter daha da vermek istemiorumyani tahmin ettiğimiz gibi hemencecik gidio bu kilolarrr
ndd cnm gözünaydın sonunda geldi ali kağanın maşaallah subhanallah.
nisay cnm seninde gözünaydın rabbim şifa verin yavruna
diğer görmediğim doğuranlarda Allah analı babalı büyütsün
ndd ve nisay öncelikle sizi tebrik ediyorum sonunda sizde doğurdunuz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın cümlemizinkinide amin:81::81:
ben dr. browns kullanıyorum rahatız şuan bi sıkıntımız yok teyzesi.
rabbim yar ve yardımcınız olsun üzülme hemencecik iyileşicek kuzucun inş. eve onsuz gelmek çok kötü bi duygu biliyorum seni içten anlıyorum bebekim dualarım seninle
canım işitme testi için hangi poliklinikten randevu alınıyor direk kbb den alsak oluyomu acaba?
kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaslarım bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun
nisayycım ınsallh bir an önce kızın evinize sağlıklı bi sekilde gelir,
kızlar 12 saat normal doğum sancısı cekıp ilerleme olmadıgı için vede kafası kanalda sıkısıp vakum uygulanabılecgi için spinal sezeryana alındım normal doğumu cok istemiştim doktorumla ugrastık ama doğum ilerlemeyince hop amelıyata alındım ama ıyıkıde ole olmus cocugumun kafasının yanlarında sıkısma ızlerı olusmuz( ama cok sukurkı sağlıklıyız sutumde geliyor ama oğlum sürekli aranıyor
Allahım doğum bekleyenlere kolaylık versin fırsat varken gecmişe bakayım
doğuranları tebrik ederim kızlar Allah analı babalı büyütsün :))) ndd bebişine maşallah canım :)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bayanlar. kızım hala tıp fakültesinde yatıyor küvezde. solunumu ve hareketleri normale dönmüş. bi hasar bıraktımı die kontrol altında tutacaklarmış. bayramdan önce çıkarırız dediler inşallah pazartesi falan verirler kızımıCanım benim gözün aydınnnnnn
KIzçen de evinize gelecektir kuzummmm dert etme
Kurtuldunuz yaaaa canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?