2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
valla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...

biz lahana yaptk bi de üstüne sardık, konyadayız biz bu aralra serin baya.. öyle olunca bi bakıyoruz bebek üşüyo, hapşırıyo filan. Biz de kat kat giydiriyoruz, kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne bluz, ayaklarına çorap, üstüne pantolon, bide üzerine örtü örtüyoruz Ben bile üşüyorum, kızımız da daha ince giydirsek hapşurup duruyo..

sancı yok, nişan yok, çok yemişim de yediklerim mideme oturmuş hissi var :) Allahım kolaylıklar versin hepimize...

valla ben de çıtçıtlı badi zıbın ve patikli alt giydiriyordum gazlanması çok olunca altına 2 patikli alt bir çorap giydirmeye başladım.ben de abarttım mı acaba.ama ne yapayım bizim ev de serin.geceleri üstüm açıksa üşüyorum mesela.gece gündüz pencere açmaya da gerek kalmıyor öyle serin yani.sadece havalandırmaya açıyoruz.ben gece pike örtüp de üşüyünce onada penye battaniyeyle sarıp bir tane de üstüne örtüyorum.yine de emin değilim ya çok mu sıkıyorum diye.rahat büyütüyüm demiştim aslında ama bu gaz sorunu yüzünden ne yapcam şaşırdım. bu arada suzancım söylemişmiydim hatırlamıyorum ama sünnetiniz hayırlı olsun

Kızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die

Canım benim gözün aydınnnnnn
KIzçen de evinize gelecektir kuzummmm dert etme
Kurtuldunuz yaaaa canımcımmm

Kuzummmm benimmm kuzum maşallahhh
İçeriden kopamayıp gelen kuzuya bak hele sen
Şükürler olsun canım kurtuldunuz yaaaa siz ona bakınnnn
temmuz annelerininn seslerini duymayan kalmadı zaten doğumda

Bol bol sütlü emişmeli günlerrrr diliyorum sizeeeee

bende dee yokk walla napcaz böyle bekle beklee :)) ayy daraldım walla

hadiiiii koşunn doğuralım yaaaa

eşim de ümidi kesti artık, birkaç zaman önce evden çıkmaya çekiniyodu, acil bir şey olursa yanında bulunayım diyodu, şimdi keyfine bakar oldu, nasılsa doğmaz bugün diyip duruyo :) bizim bebişler yolu mu bulamıyo nedir...

canım sünnetiniz hayırlı olsun
sagol cnm allah razı olsunnn

valla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...
ayy ne gusel ben korkuyorum cok hapsuruyo o zmanda yaa:26:ne yapimm bılmedımm dr sordum sen nasıl gıyınıyorsan bır faslasını gıydır dedıydı bend eöle yapıyom ama
canm benim iki arkadalşm da yakın zamanda taktırdı beş ay üç ay önce diğeri ikisininki de kaydı ben korkuyorum o yüzden
ya ablamlar koullanıyor memnunlar ama kaymada olurmus ama agır kadırmamak gerekıyormus bır mudded sanırımm
ayyy o ne kurdeşen dökcek cocuk suzannnn yarim hakli , at yataga cibil cibil ,
ohh superde hapsuruyr hele ılk gunler oksurdu bılem yavrum yafff
ayy ne gusel ya ben gıydıremym evın her camı acık ama odanınkı bır karıs acıkk o kaa ayy snenkı hıc sevmyr o zmn sıcagı hemen ısılık olduna gore o gıydırmeye ragmenn :S

ayy ıgne vardı dımı be unutum o yontemı daha dogrus 5 senelık evlıyımdaha hıc korunmak nerdeyse hep bbek ıstedımısden dolayıı

pöfffffffffffffffffffffffff
sagol cnm benım ınsl hayırlı olmusturrrrrr gıydırme konusu bayagı karısık yafffffff
Kızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die
ben ettırdım 15 gunluken ve hıc acı hıssetmedı sade dr yanında yanlıs kaldıgı ıcn korkmus kesınlıkle tavsıye edıyorum ılestık bıle bugn 3,5 .gun oldu

suzancım

sunnet ettrdn demek bakımı zor oldumu acaba bızmde 15. gunumuz bızde etrrsekmı bılemedım kıyamıorum sımdıde yha aglıomu cok eve gelınce bırazcık anlatrmısn cnm yha

slm kızlar bugun kontrolden geldık benım bebgıımın asagya ınme nıyetı yokmus doktor oyle soyledı. acıkcasını konsmak gerekırse sezeryan gııb gornyor dedı. sancında gelse suyunda gelse bebek ınmeden dogrtmam zor olur acıl sezeryana alırım dedı yanı bınevı beklmeylm bu ıısn sonu sezeryan demek ıstedı ama dıyemedı tabı bızden oyle bı yuz bulamaynca. carsambaya tekrrdan gun verdı bıdaha bakrz ınmısmı ınmedyse cuma sezeryan dedı son gun cumaymıs. bende bunları duyunca bugun yarın alalım demek ıstedm ama esım gozlerını belerttı kı hem doktr hem ben yuttk laflarımızı..

eve geldım artık ıyce alsmısım sezeryan fkrıne hıc beklemek gelmıyor ıcımden bebegım 3.500 herseyı yerınde bosuna sıktrmym dyorm yavrumu ınememıs bellkı ust kemıgım yukarda ve dar olabilrimis doktrmada cok gvenyorm bılglı bırı en basdan berı normal dogum yapmmı ıstedı ama olmcak gıbı. esımı ıkna edemedm 4 5 gun daha bekle nolcak dedı mecburen bekleyslerdeyız..
oglum ınsallah gelmek ıster bu sure zarfnda bnlrn hıcbırne gerek kalmaz:)

ndd pasan tam hayal ettgım gıbı cok guzel bır bebek masallah
nısaycım atak yapmıs kızın hayırlı olsun ama uzulme saglıgı yerınde masallah evıne doncek sadce 2 gun:)

beklenen doğum tarihlerimiz aynı seninle, bana da pazartesi gel dedi, o zamana kadar bişi olmazsa ağustosun 1i ya da en geç 2sine kadar bekleriz dedi, sonrasında ne yapacak bilmiyorum. ben de normal doğumu çooook istiyorum, devlet hastanesi olduğu için doktorun çok ilgili olduğunu da söyleyemem. böyle saf saf bekliyoruz oğluşumla, inşallah gelmeye karar verseler de hepimiz rahat etsek...

Çok güldüm buna yaa:) maşallah senin kıza, keskin nişancıymış :)

inşallah sorun olmadan kızın da evinize gelir hayırlı olsun canım.

( gözün aydin , geçmiş olsun cnm Allah bagislasin size yavrunu , dualarimiz sizinle

masallah cnm 8 cm kadar acı hıssetmedın heralde. en kısa zamnda ıyıleşip çıkar inş cnm allah yardımcınz

Gecmis olsun, insallah çabucak yanınıza gelir prensesiniz.

gözün aydın ve geçmiş olsun canım dua ederim

nisayy gözün aydın canımm güle güle büyüt bebeğinii

acenu öpüyorum canım senii en güzel yerinden göbişinden

gözünaydın canım
inşallah çok kalmadan alır gelirsiniz kızını. dualarım seninle canım.

Canlarim tebrik ediyorum,allah anali babali buyutmek nasip ersin insalllah; darisi en normalimden basimiza artik :)

nisay ve ndd hayırlı olsun canlarım allah bağışlasın nisay ayrıca geçmiş olsun çok bebekte oluyo o sıkıntı allah başka sıkıntı vermesin tez zamanda gelecek bebeişin kollarına

Acil şifa dilerimmm, en kısa sürede yuvanıza getirirsiniz inşallah,

kendîm normal yapmş gibi sevindim valla, ali kaanımızda çok yakışıklıymış haaa

ndd cnm gözünaydın sonunda geldi ali kağanın maşaallah subhanallah.
nisay cnm seninde gözünaydın rabbim şifa verin yavruna
diğer görmediğim doğuranlarda Allah analı babalı büyütsün

doğuranları tebrik ederim kızlar Allah analı babalı büyütsün :))) ndd bebişine maşallah canım :)

Canım benim gözün aydınnnnnn
KIzçen de evinize gelecektir kuzummmm dert etme
Kurtuldunuz yaaaa canımcımmm
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bayanlar. kızım hala tıp fakültesinde yatıyor küvezde. solunumu ve hareketleri normale dönmüş. bi hasar bıraktımı die kontrol altında tutacaklarmış. bayramdan önce çıkarırız dediler inşallah pazartesi falan verirler kızımısabah ve akşam gittim süt sağdım çok çok az çıktı mama veriyorlarmış sütümde inmedi iyice göğüslerim uçları çok acıyo sağdıkça. siz neler yapmıştınız göğüs acılarınız için lansinohun göğüs kremini alayımmı

doğum yapan hanımlar gözünüz aydın. yapamayanlara allahım kolaylıklar versin. bağırmaktan boğazlaırım ağrımış valla. kolllarım da ağrımış kendimi kasmaktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…