beklenen doğum tarihlerimiz aynı seninle, bana da pazartesi gel dedi, o zamana kadar bişi olmazsa ağustosun 1i ya da en geç 2sine kadar bekleriz dedi, sonrasında ne yapacak bilmiyorum. ben de normal doğumu çooook istiyorum, devlet hastanesi olduğu için doktorun çok ilgili olduğunu da söyleyemem. böyle saf saf bekliyoruz oğluşumla, inşallah gelmeye karar verseler de hepimiz rahat etsek...
bende pztesıye gun alsamda carsmba sezeryanmı olsam dyorm ama pztesıye surda 2 gun var 2gunde ne dgscek zaten ınmemıs olcak carsamba sezryan olcam kesın.
bı yanımda bekle en son cuma sonncu gun bııs olmassa sezeryan ol dyor bı tarafımda cok umtusuzlasdı hıc bekleme al bebegnı dyor. aklm karısdı. smdde karnımı masaya carptm bole tedrgn olmakdan da bıkdm saskın oldm ıyıce. ıcerde ona bıs olcak dıye korkuyorm.
Allah ım yardımcımız olsun
senndemı bebek ınmemıs cnm sezeryana neden krr verdnız
Selaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
sezeryana karar vermedik henüz canım, ama doktor yavaştan yavaştan ona yönlendiriyo gibi, benim doktor lütfedip ultrsna bile sokmadığı için bebişi sadece nst'den takip ediyoruz son 3 haftadır. ultrsn talebimizi dile getirince de doktor benim gerekli görürsem bakarım diyip bir güzel azarlıyo... işte mecburiyetler olmasa dayanılacak gibi değil de el mahkum... ben de tedirgin bi halde bekliyorum, sürekli nişan geldi mi su geldi mi, yok bu sancı mı acaba demekten patladım ya... ama günü geçerse suni sancıyı denemeden sezeyana girmem, önce suni sancı talep edeceğim ki ona da devlet hastanesi olduğu için ne derler hiiiç bilmiyorum. keşke okullar kapanır kapanmaz ailemin olduğu şehre gitseydim... burda bi devlet hastanesi var... gözünü seveyim istanbulumun... :) :) :)
sezeryana karar vermedik henüz canım, ama doktor yavaştan yavaştan ona yönlendiriyo gibi, benim doktor lütfedip ultrsna bile sokmadığı için bebişi sadece nst'den takip ediyoruz son 3 haftadır. ultrsn talebimizi dile getirince de doktor benim gerekli görürsem bakarım diyip bir güzel azarlıyo... işte mecburiyetler olmasa dayanılacak gibi değil de el mahkum... ben de tedirgin bi halde bekliyorum, sürekli nişan geldi mi su geldi mi, yok bu sancı mı acaba demekten patladım ya... ama günü geçerse suni sancıyı denemeden sezeyana girmem, önce suni sancı talep edeceğim ki ona da devlet hastanesi olduğu için ne derler hiiiç bilmiyorum. keşke okullar kapanır kapanmaz ailemin olduğu şehre gitseydim... burda bi devlet hastanesi var... gözünü seveyim istanbulumun... :) :) :)
bende pztesıye gun alsamda carsmba sezeryanmı olsam dyorm ama pztesıye surda 2 gun var 2gunde ne dgscek zaten ınmemıs olcak carsamba sezryan olcam kesın.
bı yanımda bekle en son cuma sonncu gun bııs olmassa sezeryan ol dyor bı tarafımda cok umtusuzlasdı hıc bekleme al bebegnı dyor. aklm karısdı. smdde karnımı masaya carptm bole tedrgn olmakdan da bıkdm saskın oldm ıyıce. ıcerde ona bıs olcak dıye korkuyorm.
benim de en büyük sorunum gaz.bio gaia diye bir ilaç aldık biz de.bu yağ içerikli olanlardan değil de onların hiçbiri işe yaramadı zaten,bu bağırsak düzenleyiciymiş.işe yararsa ben de yazarım.
heralde geç olmaz da,allah korusun bir sorun olsa ne kadar erken tedavi ettirilse iyi oluyor.neyse iyi olmanıza sevindim.gaz sorunu birçoğumuzda var zaten.
benim de en çok taktığım konulardan biri.bir de doktor bir daha hamile kalmamalısın,bir daha doğum çok tehlikeli olur dedi.korunmak zorundayım.spiral taktırmaktan çok korkuyorum.alttan muayene fobim var aşırı derecede.bir de spiralle hamile kaldım diyenler çok duydum.aylık iğnelerden düşünüyorum ama zararı çok mu acaba.benim aslında tüpleri bağlatmam mantıklı gözüküyor ama ameliyata bir kez daha girme cesaretim yok.böyle hamile kalman tehlikeli falan diyeceklerini bilsem sezaryen ameliyatında onu da aradan çıkartırdım.of ne yapacağımı şaşırdım.sizler ne düşünüyorsunuz.aylık iğneler hakkında bilgisi olan var mı
Selaammm canlarrr :)
Nihayet geldim ve artık canım aşkım oğlum Ali Kaan ımlaaa
24/07/2013 te saat 11:55 te 12 saat sancının sonunda normal doğumla dünyaya geldi teyzeleri.
Biraz zorlu bir doğum oldu benimkisi.
tam anlamıyla çatır çatır normal doğum oldu.
Nerdeyse bütün hastaneye duyurdum sesimi
Oğlum 3640 gr 54 cm doğdu teyzeleri.
bugünde evimize geldik çok şükür.
Bol emişmeli günlerimiz başladı. çok şükür emiyor oğlum çokta seviyor emmeyi
Şimdi uyuyor minik sıpam babasıda başında bekliyor.
Bakmaya doyamıyoruz Aşkım oğlumaa
İşte buda oğluşum teyzeleriii
Maşallah demeyi unutmayın olur mu
Eki Görüntüle 764533
çok şükür sırayla herkes doğuruyor bebek muhabbetleri başlıyor darısı doğuramayanlara...
bugün kontrolümüz vardı kızlar bebeğimin sarılığı 11 çıktı.rh uyumsuzluğundan oldu bizimki sanırım.
1 buçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama o kadar zor uyanıyorki.
devamında 5 dk. emiyor uyuyor kuzucum
sizler nasıl bir yol izlediniz...
benim dikişler fena ağrıyor bu arada.bugün kontroldeydik sorun yok ama gelde sağ tarafına otur mümkünse =)
majezik içiyorum antibiyotik içiyorum ama sütümden geçer diye içim hiç rahat değil.....
duaa edin kızlar hastaneye yatmayalım.ctesi yine kan alacaklar kızımdan sarılık için inş. düşer o zamana kadar
kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaslarım bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun
nisayycım ınsallh bir an önce kızın evinize sağlıklı bi sekilde gelir,
kızlar 12 saat normal doğum sancısı cekıp ilerleme olmadıgı için vede kafası kanalda sıkısıp vakum uygulanabılecgi için spinal sezeryana alındım normal doğumu cok istemiştim doktorumla ugrastık ama doğum ilerlemeyince hop amelıyata alındım ama ıyıkıde ole olmus cocugumun kafasının yanlarında sıkısma ızlerı olusmuz( ama cok sukurkı sağlıklıyız sutumde geliyor ama oğlum sürekli aranıyor
allahım doğum bekleyenlere kolaylık versin fırsat varken gecmişe bakayım
24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
gerçekten mi.ay ne yapacağımı şaşırdım ya.sürekli yıllarca da hap içememki.şimdiye kadar bazen hapla bazen de geri çekilmeyle korunduk.bu hamileliğimde geri çekilme kazası,planlı değildi yani.ben artık menopoza girene kadar koruncam sonuçta.şu kola takılan implantları da düşüneyim bari.aman aman sakııın aylık iğnelerden vurdurma.ben sadece 3 kere vurdurdum sürekli adet kanaması gördüm hergün damla şeklinde.bir pedi bile kirletmeyecek kadar.sürekli hayızlıydım.hormonlarım bozuldu.dra gittigimde vücüdumda kansızlık olduğunu söyledi.hatta kist başlangıcı bile olmuştu.1 yıl hep kontrol altında oldum ilaç kullandım hormonlarımın düzelsin diye...en doğrusu spiral ya da doğum kontrol hapı.ben hamile kalmadan son iki yıl sadece geri çekme yöntemi kullandık.ben ilacada karşıyım...sakın kimse aylık yada 3 aylık iğnelerden vurulmasın ....
allah yardımcınız olsun canım.lansinohu al mutlaka faydasını görürsün.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bayanlar. kızım hala tıp fakültesinde yatıyor küvezde. solunumu ve hareketleri normale dönmüş. bi hasar bıraktımı die kontrol altında tutacaklarmış. bayramdan önce çıkarırız dediler inşallah pazartesi falan verirler kızımısabah ve akşam gittim süt sağdım çok çok az çıktı mama veriyorlarmış sütümde inmedi iyice göğüslerim uçları çok acıyo sağdıkça. siz neler yapmıştınız göğüs acılarınız için lansinohun göğüs kremini alayımmı
24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
kızlar ebe me sordum sıpırıal taktıryımdıye ama devlet artık hıc bırsyeı karsılamıyormus her eczanede dede satılmıyormus sızler ne yaptınız en az 1,5 sene RA bb ın ızın verııse bebek hamıslık dununmuyorus o yusdne en etkılı sı olan sey sipirial dıye dusunuyorumm ama ebe 41.gunu takmam gerek dedı bısde o vakıte memleketteyız ne yapcam bılmıyorum ya sonra ne zaman hasta olurum bılmem kııı sızın fıkırlarınız nelerrrrrrrr
bende dee yokk wallanapcaz böyle bekle beklee :)) ayy daraldım walla
hadiiiii koşunn doğuralım yaaaa
slm kızlar bugun kontrolden geldık benım bebgıımın asagya ınme nıyetı yokmus doktor oyle soyledı. acıkcasını konsmak gerekırse sezeryan gııb gornyor dedı. sancında gelse suyunda gelse bebek ınmeden dogrtmam zor olur acıl sezeryana alırım dedı yanı bınevı beklmeylm bu ıısn sonu sezeryan demek ıstedı ama dıyemedı tabı bızden oyle bı yuz bulamaynca. carsambaya tekrrdan gun verdı bıdaha bakrz ınmısmı ınmedyse cuma sezeryan dedı son gun cumaymıs. bende bunları duyunca bugun yarın alalım demek ıstedm ama esım gozlerını belerttı kı hem doktr hem ben yuttk laflarımızı..
eve geldım artık ıyce alsmısım sezeryan fkrıne hıc beklemek gelmıyor ıcımden bebegım 3.500 herseyı yerınde bosuna sıktrmym dyorm yavrumu ınememıs bellkı ust kemıgım yukarda ve dar olabilrimis doktrmada cok gvenyorm bılglı bırı en basdan berı normal dogum yapmmı ıstedı ama olmcak gıbı. esımı ıkna edemedm 4 5 gun daha bekle nolcak dedı mecburen bekleyslerdeyız..
oglum ınsallah gelmek ıster bu sure zarfnda bnlrn hıcbırne gerek kalmaz:)
ndd pasan tam hayal ettgım gıbı cok guzel bır bebek masallah
nısaycım atak yapmıs kızın hayırlı olsun ama uzulme saglıgı yerınde masallah evıne doncek sadce 2 gun:)
yok hıcbır agrısı yok ttalım uyusturuyorlar pıpıyı zaten yarım st surdu hastane oldugu ıcın evde yaptırsak 5 dk ısı var topl.7 dıkısı var ama erıyen dıkısı zaten ve oglum hıchıssetmedı bılem cok sukursuzancım
sunnet ettrdn demek bakımı zor oldumu acaba bızmde 15. gunumuz bızde etrrsekmı bılemedım kıyamıorum sımdıde yha aglıomu cok eve gelınce bırazcık anlatrmısn cnm yha
ALLAH razı olsun cnm benımm ınslllsuzaan oglun tam bı pasa olmuss hayırlı olsun sunnetı:)ne derler MASALLAH:)
ay sorma ya bendekıler yenı gecı ama kaburgamdakı agrı halen duruyoo yaaa:26: kasmakdan evet cok agrıyor ama olsun gecıtııı cok sukurrrrrrrrrrrdoğum yapan hanımlar gözünüz aydın. yapamayanlara allahım kolaylıklar versin. bağırmaktan boğazlaırım ağrımış valla. kolllarım da ağrımış kendimi kasmaktn
allah bagıslasın cnm benım ınsll hayırlı evlatlar olurlarr dua ıle ınsll24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
canım sipirali takıp hamile kalanları duydum canım valla ben korkuyorum eşim korunur daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?