2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende pztesıye gun alsamda carsmba sezeryanmı olsam dyorm ama pztesıye surda 2 gun var 2gunde ne dgscek zaten ınmemıs olcak carsamba sezryan olcam kesın.

bı yanımda bekle en son cuma sonncu gun bııs olmassa sezeryan ol dyor bı tarafımda cok umtusuzlasdı hıc bekleme al bebegnı dyor. aklm karısdı. smdde karnımı masaya carptm bole tedrgn olmakdan da bıkdm saskın oldm ıyıce. ıcerde ona bıs olcak dıye korkuyorm.
Allah ım yardımcımız olsun
senndemı bebek ınmemıs cnm sezeryana neden krr verdnız

sezeryana karar vermedik henüz canım, ama doktor yavaştan yavaştan ona yönlendiriyo gibi, benim doktor lütfedip ultrsna bile sokmadığı için bebişi sadece nst'den takip ediyoruz son 3 haftadır. ultrsn talebimizi dile getirince de doktor benim gerekli görürsem bakarım diyip bir güzel azarlıyo... işte mecburiyetler olmasa dayanılacak gibi değil de el mahkum... ben de tedirgin bi halde bekliyorum, sürekli nişan geldi mi su geldi mi, yok bu sancı mı acaba demekten patladım ya... ama günü geçerse suni sancıyı denemeden sezeyana girmem, önce suni sancı talep edeceğim ki ona da devlet hastanesi olduğu için ne derler hiiiç bilmiyorum. keşke okullar kapanır kapanmaz ailemin olduğu şehre gitseydim... burda bi devlet hastanesi var... gözünü seveyim istanbulumun... :) :) :)

maşallah canım size Allah Analı babalı büyütsün canım

alahalla ulstasona sokmyor demek herkezde bı garıp yaa..
ıcınden ne gelyorsa onu yap cnm bende sunı sancıyı denemcem hıc oluru varsa olur olmassa da hayırlısı buymus dcem bebgde kendmde cok yıpratmak ıstemyorm. doktr cnku okdr kesn konusdukı suyunda gelse sancnda bebek ınmesse takılırsa sezeryana alırım dedı korktm bende sanırım

ben giriyorum ultrasona , öle mıy mıy kilosu boyu ölçülüyo o kadar , bebegi göremiyoz bile dogru duzgun ya totosunu dönüyo ya elini kapıo artık yüzüne , nst yeterli oluyo onlara

canım bence çarşambaya kadar bekle bakalım;
benimde daha yukardaydı bebişim ama dünle bugün arasında bile fark var; bu akşam annemler karnın birazdaha aşşa inmiş dediler,
hadi hayırlısı bakalım dedim,kasıklarımda çok acıyo bu gece,gerçi dün gecede acıyodu ama ne gelen var ne giden;

bzmde plan şu şekilde,p.tesi kontrol var eğer açılma falan yoksa hala 2 gündaha bekleyip suni sancı denicem; ee artık olmuyosada yapacak bişey yok,hem bu kadar bekleyip hem sezeryan olucaz ama hayırlısı allahtan diyelim ...

sıpalar bekletmeyin bizi artık nolur gelin yaaaa

aman aman sakııın aylık iğnelerden vurdurma.ben sadece 3 kere vurdurdum sürekli adet kanaması gördüm hergün damla şeklinde.bir pedi bile kirletmeyecek kadar.sürekli hayızlıydım.hormonlarım bozuldu.dra gittigimde vücüdumda kansızlık olduğunu söyledi.hatta kist başlangıcı bile olmuştu.1 yıl hep kontrol altında oldum ilaç kullandım hormonlarımın düzelsin diye...en doğrusu spiral ya da doğum kontrol hapı.ben hamile kalmadan son iki yıl sadece geri çekme yöntemi kullandık.ben ilacada karşıyım...sakın kimse aylık yada 3 aylık iğnelerden vurulmasın ....

gözün aydın maşallah....çok tatlı ...çok uzun olacak senin paşa...

slm canım sütünü 2-3 satte bir sağmaya çalış artması için .günde birkez sağarsan azalır.bebek emmiyorsa sarılığı geçene kadar sağdığını ver.benim bebiş 10. günden sonra memeyi tutabildi.daha öncesi yapay gögüs ucuyla 5 -10 dk zor emiyor uyuyordu.bende sarılık olmasın diye sağdığım sütü biberonla verdim ve mama takviyeside yaptım.Sarılığı yükselmesi daha kötü olur.sarılığı geçince gögsünü tutar mrk etme.ben korkmuştum ya hep biberona alışırsa diye.çok şükür artık biberona hiç ihtiyaç duymuyorum.bizim bebişde sarılık çok azdı.ona rağmen memede hep uyuyordu.ama biberonu bir dikişte bitiriyordu.hiçde uyumuyordu.ben gögsümü verebilmek için ilk bir hafta hep burnunu gıdıkladım,boynunu gıdıkladım,ayağını gıdıkladım çimdikledim.yinede memede hep uyudu.sarılık açlıktan artıyor.sık sık karnını doyur.biberonlada ver hemen alışmaz.bebekler 2.3. haftadan sonra zor alışkanlıklarını bırakırlarmış...bende hiç ilaçlarımı doğru dürüst içemedim bebek emmiyor diye stresten...sen aç bırakma.zaten ilk bir haftayı atlatınca rahatlarsınız...

nisayy:

canım geçmiş olsun.bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüsün.üzülme annesi bebeğin hastaneden çıkar.sütünü sık sık sağ sütün azalmasın.üzülme sütün azalır

24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.

ayy canım geçmiş olsun.zor bir doğum olmuş.yavrunu sağlıkla kucagına almana sevindim.analı babalı büyüsün.

geçmiş olsun.inşallah bebişin çabucak toparlanır sağlıklı olur.benimde doğum zor oldu.suni sancıyı beklemeden sezeryanı kabul ettim.üzülme bebişin iyileşir doğabilmiş buda mucize .analı babalı büyüsün.

gerçekten mi.ay ne yapacağımı şaşırdım ya.sürekli yıllarca da hap içememki.şimdiye kadar bazen hapla bazen de geri çekilmeyle korunduk.bu hamileliğimde geri çekilme kazası,planlı değildi yani.ben artık menopoza girene kadar koruncam sonuçta.şu kola takılan implantları da düşüneyim bari.
allah yardımcınız olsun canım.lansinohu al mutlaka faydasını görürsün.

hayırlısı olsun canım ne olacak sezaryen ol gerekiyorsa.aşağıya inmezse normal doğum çok zor olur.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun gözünaydın canım.dua ederiz tabiki.ameliyat sonrası da zor gerçekten inşallah bir an önce rahatlarsın

canım sipirali takıp hamile kalanları duydum canım valla ben korkuyorum eşim korunur daha iyi

bende dee yokk walla napcaz böyle bekle beklee :)) ayy daraldım walla

hadiiiii koşunn doğuralım yaaaa

Hadi doğuralım artık yaaaa 41 haftam bitti benim 10 aylık oldu bu sıpa doğurmak için napmak lazım acep 31:

Canım herşeyin hayırlısı senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli sezeryan olsun be ne olacak sanki

Ayy hayırlı olsun Allah meleğini sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin :) ve geçmiş olsun canım arkadaşımda da olmuştu 1-2 günde geçti inşallah sende de geçer

SLM KIZÇELER.GEÇMİŞİ BİRAZCIK OKUYABİLDİM. BEBEKTEN VE EV İŞLERİNDEN PEK İNTERNETE GİREMİYORUM.BEBİŞLERİNİZİ AMAN ÇOK KALIN GİYDİRMEYİN İSİLİK OLUR SONRA...BEN İNCE GİYDİRİYORUM.GÜNDÜZ KISA KOLLU ÇITÇITLI VE AYAKLI TULUM.AYAKLARINI AÇIK BIRAKMAYIN SONRA GAZ SANCISI ÇEKER...GECEDE ÜZERİNE İNCE ZIBIN VE İNCE PENYE BATTANİYE.HAVALAR ÇOK SICAK.DİKKAT EDİN BEBEĞİ CAMA YAKIN VE RÜZGARA YAKIN YERE YATIRMAYIN..ÜŞÜTMEZ BELKİ AMA GAZI ÇOK OLUR...ÇOK KALIN GİYERSE KIŞIN ÇABUK HASTALANIR.BENİM ELTİM AĞUSTOSTA DOĞUM YAPTI BEBEĞİ HEP KUNDAK YAPTI KALIN GİYDİRDİ O YÜZDEN KIŞIN HEP HASTALANDI...BEBEKLER 3. GÜNDEN SONRA SICAKLIĞA GEREK DUYMUYOR.BEBEĞE 1 HAFTADIR YALNIZ BAKIYORUM BANYOSUNU BİLE YALNIZ YAPTIRIYORUM.KOMŞU,AKRABA FALAN ÇAĞIRMAKTA İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ GELENLERİİN ÇOCUĞU OLUYOR EVİMİ DAĞITIYOR BEBEK ODASINI KURCALIYOR VS.RAHATSIZ OLUYORUM.KENDİM ÇOK DA RAHAT YIKIYORUM..SUYUDA SEVİYOR YİĞİDİM OĞLUŞUM...

suzancım

sunnet ettrdn demek bakımı zor oldumu acaba bızmde 15. gunumuz bızde etrrsekmı bılemedım kıyamıorum sımdıde yha aglıomu cok eve gelınce bırazcık anlatrmısn cnm yha
yok hıcbır agrısı yok ttalım uyusturuyorlar pıpıyı zaten yarım st surdu hastane oldugu ıcın evde yaptırsak 5 dk ısı var topl.7 dıkısı var ama erıyen dıkısı zaten ve oglum hıchıssetmedı bılem cok sukuryarım st sonra eve geldımk ve baktıkkı meger cısını yapıyor dıye bılıyorduk yapamadıkaını da varmıs besı full cıs dolu oluyr raht rahat yapıyoo paşam neslıcım hemen yaptır bence cok gusel onun ıcın bugn 3 gunumuz ıylestı bılem cok sukur agrı kesıcı antıbıyotık ve krem verdı bız kremı kullandık sadece ates takıbı yaptım 3 gun sukur bır sprunu cıkmadı bılemmmm

suzaan oglun tam bı pasa olmuss hayırlı olsun sunnetı:)ne derler MASALLAH:)
ALLAH razı olsun cnm benımm ınslll
doğum yapan hanımlar gözünüz aydın. yapamayanlara allahım kolaylıklar versin. bağırmaktan boğazlaırım ağrımış valla. kolllarım da ağrımış kendimi kasmaktn
ay sorma ya bendekıler yenı gecı ama kaburgamdakı agrı halen duruyoo yaaa:26: kasmakdan evet cok agrıyor ama olsun gecıtııı cok sukurrrrrrrrrrr

allah bagıslasın cnm benım ınsll hayırlı evlatlar olurlarr dua ıle ınsll

canım sipirali takıp hamile kalanları duydum canım valla ben korkuyorum eşim korunur daha iyi

ayy en ıyısı ınl oda erkege zararı varmıs onundaa ablamlar o skeılde kulanıolar henuz hamıs degıllr gercı ama:44:bunyeden bunyeye fark var ıste pöffffff ınsl rabb ım dgru yolu gosterırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…