2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözün aydin cnm Allah bagislasin , gecmiş olsunn

canım benim kızım meme tutuyorda ben sağıp günde bir kez biberonla verirsem memeden uzaklaşır diye korkuyorum açıkçası.
ona kolay gelir şimdi biberonla emmek.
ama sağdığımı da vermem lazım nasıl yapsam bilmiyorum...
dünden beri 1,5 saatte bir emziriyorum
yarın kontrol var inş. düşmüştür yavrumun sarılığı...

kızlar bu arada kızımın göbeği düştü düşecek ama içi yumuşacık sıvı gibi.banyo yaptırsak olur mu o şekilde?

Evet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun

Gunaydin, sariligi olan arkadaslar benim yegenim sinirdaydi hastaneye yaticakti o gece saatte bir sekerli su verdiler sariligi aninda geriledi benim kizimdada vardi cok degil ama takipteydi bende eczaneden damlalik aldim saatte bir 2 saatte bir bir damlalik agzina akittim hep bunu 1 hafta yaptim sukur testte cok iyi ciktik, mutlaka yapin anne sutu ve sekerli su aninda dusuruyor

ragında o ıslaklık oluo bı hafta falan yaptır banyosunu birşey olmaz
peki pamukcuk cıkan war mı )))):

doğum yapan hanımlar gözünüz aydın. yapamayanlara allahım kolaylıklar versin. bağırmaktan boğazlaırım ağrımış valla. kolllarım da ağrımış kendimi kasmaktn

canım gecmiş olsun solunumu düzelmiş cok sevindim senın adına
gögüs ucları için lansınoh ve evicap kullanıyorum bırde sutumle sılıyorum

kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,

dua edin bize , hakkinizi helal edin , görüşmek üzere :)

kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,

dua edin bize , hakkinizi helal edin , görüşmek üzere :)

Allah yardımcın olsun.inş kolay doğum olur.bebeğini sağ salim kucagına alırsın...güzel haberle gel...

aa ne gibi zararı var

maşallah tosuncuğaa..Allah esirgesin nazardan.analı babalı büyüsün.ne cesaret normal doğum hemde ayyyy ...forumun en büyük bebişi.bizimkilerin yanında abi gibi oluyor
hayırlı olsun.sağlıkla büyüt...

Acenu
Pazartesi olcaktı bu biraz ani oldu canım,,hadi sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah kuzuna..topiğin en nazlısı da gelio artık desene:):)

Suzan saol canım o zaman bizde yaptıralım hemen acımıosa

Taze anneler bi sorum daha olcak,,bebişim sadece emerken uyuyo,,kendi başına uyumaya alıştıran varmı acaba??

Herkese merhabaaa

Acenu canim Allah kolaylik versin iyi haberlerle gel insallah :)

Ben doguramadım yaa, hergun nst'ye gidiyorum sancım mancım yok. Ama daha 40 bitmedi sabırla bekliyorum bakalım. Benim minyatür meyvem daha olgunlaşmadı heralde

Suzan saol canım o zaman bizde yaptıralım hemen acımıosa

Taze anneler bi sorum daha olcak,,bebişim sadece emerken uyuyo,,kendi başına uyumaya alıştıran varmı acaba??

altı temizse... karnını doyurup bide gazını çıkartabildiysek yatağına bıraktığımızda uyuyo klasik müzik eşliğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…