24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
canım sipirali takıp hamile kalanları duydum canım valla ben korkuyorum eşim korunur daha iyi
slm canım sütünü 2-3 satte bir sağmaya çalış artması için .günde birkez sağarsan azalır.bebek emmiyorsa sarılığı geçene kadar sağdığını ver.benim bebiş 10. günden sonra memeyi tutabildi.daha öncesi yapay gögüs ucuyla 5 -10 dk zor emiyor uyuyordu.bende sarılık olmasın diye sağdığım sütü biberonla verdim ve mama takviyeside yaptım.Sarılığı yükselmesi daha kötü olur.sarılığı geçince gögsünü tutar mrk etme.ben korkmuştum ya hep biberona alışırsa diye.çok şükür artık biberona hiç ihtiyaç duymuyorum.bizim bebişde sarılık çok azdı.ona rağmen memede hep uyuyordu.ama biberonu bir dikişte bitiriyordu.hiçde uyumuyordu.ben gögsümü verebilmek için ilk bir hafta hep burnunu gıdıkladım,boynunu gıdıkladım,ayağını gıdıkladım çimdikledim.yinede memede hep uyudu.sarılık açlıktan artıyor.sık sık karnını doyur.biberonlada ver hemen alışmaz.bebekler 2.3. haftadan sonra zor alışkanlıklarını bırakırlarmış...bende hiç ilaçlarımı doğru dürüst içemedim bebek emmiyor diye stresten...sen aç bırakma.zaten ilk bir haftayı atlatınca rahatlarsınız...
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
caniim , çok geçmiş olsun , Allah bagislasinnn bebişinii
doğum yapan hanımlar gözünüz aydın. yapamayanlara allahım kolaylıklar versin. bağırmaktan boğazlaırım ağrımış valla. kolllarım da ağrımış kendimi kasmaktn
ayy canım geçmiş olsun.zor bir doğum olmuş.yavrunu sağlıkla kucagına almana sevindim.analı babalı büyüsün.
kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,
dua edin bize , hakkinizi helal edin , görüşmek üzere :)
yok hıcbır agrısı yok ttalım uyusturuyorlar pıpıyı zaten yarım st surdu hastane oldugu ıcın evde yaptırsak 5 dk ısı var topl.7 dıkısı var ama erıyen dıkısı zaten ve oglum hıchıssetmedı bılem cok sukuryarım st sonra eve geldımk ve baktıkkı meger cısını yapıyor dıye bılıyorduk yapamadıkaını da varmıs besı full cıs dolu oluyr raht rahat yapıyoo paşam neslıcım hemen yaptır bence cok gusel onun ıcın bugn 3 gunumuz ıylestı bılem cok sukur agrı kesıcı antıbıyotık ve krem verdı bız kremı kullandık sadece ates takıbı yaptım 3 gun sukur bır sprunu cıkmadı bılemmmm
ALLAH razı olsun cnm benımm ınslll
ay sorma ya bendekıler yenı gecı ama kaburgamdakı agrı halen duruyoo yaaa:26: kasmakdan evet cok agrıyor ama olsun gecıtııı cok sukurrrrrrrrrrr
allah bagıslasın cnm benım ınsll hayırlı evlatlar olurlarr dua ıle ınsll
ayy en ıyısı ınl oda erkege zararı varmıs onundaa ablamlar o skeılde kulanıolar henuz hamıs degıllr gercı ama:44:bunyeden bunyeye fark var ıste pöffffff ınsl rabb ım dgru yolu gosterırrr
maşallah tosuncuğaa.Evet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
ben 8 sene spiralle korundum , hiç sorun yaşamadim , eyluylde cıkarttırdım ekimde hamile kaldim
kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,
dua edin bize , hakkinizi helal edin , görüşmek üzere :)
Suzan saol canım o zaman bizde yaptıralım hemen acımıosa
Taze anneler bi sorum daha olcak,,bebişim sadece emerken uyuyo,,kendi başına uyumaya alıştıran varmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?