2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah senin oğlan tam tosun :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

kızlar acenu şimdilerde sezeryana girme hazırlığında... az önce konuştum 13.30 gibi sezeryana alınacaktı... bir tosunumuz daha aramıza katılmak üzere... dua edelim ağrısız sızısız kolay geçen bir ameliyat olsun ve kolayca toparlanabilsin anne ve bebeğimiz...

kız maşallah senin kıza benimki sanki birşeyler anlıyormuş gibi kafayı kaldırıp etrafa bakıyoo acıyo gözlerini

benimki de açıyo... uyumak istemiyosa açar tabi... ağlamadığı sürece alma bence... ayliz az önce emdi gazını çıkarırken sızdı... yatağına bıraktım uyandı... bakınıyo şimdi...
carlayana kadar yatışa devam... kendi kendine tekrar sızabilir...

benimki mızmızlanıyo gazını almak için kucağıma alıyorum benim kuçakta uyuyo ben almıyorum artık eşim varsa o alıyo bende uyuyo yatağına yatırıncada hemen uyanıyo

Kızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die

biz 3. gün hastaneden çıkmadan ettirdik, doktor bugün biraz ağrısı olabilir dedi fitil ve krem verdi, bugünü atlatırsa bir daha ağrısı olmaz dedi, eve gelince akşam biraz ağrısı oldu fitil verdik geçti çok şükür, kremi de sabah akşam 15 gün boyunca süreceğiz. dikişler 10-15 günde düşer dedi doktor.. bakımı da iyileşmesi de çok kolay oldu kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim arkadaşlar.. bugün 9 günlük olduk çok şükür:)

buarada şu korunma olayı da beni çok korkutuyor, Rabbim isteyene versin baya bir süre hamile kalmak felan istemiyorum. ben bu zamana kdr hiç korunmadım hep eşim korundu bi kaza da yaşamadık, bundan sonra da öyle olur bi kazaya kurban gitmeyiz inşallah

Son düzenleme:

beklcem canım ztaen tam gununu doldursun sonra pısman olmak ıstemyorum. ama gununude gecırmek ıstemıyorm. korkyorm bısı olcak dıye gozumun onunde olsun ıstyorm artık Allah ın emanetı o yavrumm.
sende en ıyısnı yapıyosn cnmbenden bırz daha cesaretlısın sunı sancı olayna hıc grmcem sanırım ben. sonucu olmusuz da olabılyor yıne hoop sezryan ama sen son sansnı dene hrkesın kendı kararı. ınsallah hersey en normalınden olur ıkmızıde bunnlara gerek kalmadan alırız bebeklerımızı kucagımza

aynen cnım bebgıme kavusymde bıran once sen 2 sezeryan yaptn cokda korkulcak bısı yok dmı?

sen ıyı bıle dayanmıssın kuzum 10ay ben 40haftayı 1 gun gccek dye hayflanyom burda

hayırlısı olmus canım allah bagıslasın yavrunu

oo masallah bencede gerek yok ozaman kımsecıklere

masallah ogluna evet bıraz standart dısı olmus tosuncuk tebrıkler normal dogumun ıcınde

kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,

dua edin bize , hakkinizi helal edin , görüşmek üzere :)
acenu kuzum pztesydı noldu. hayırlı haberlerle don ınsallah

gunuu beklyorz kuzum ıkımızde sabırla bakalm benımde son gun carsmba krr vercez

evet ben geldım oglumu uyuttum evımı temızledımmenmu ayarladım aksama abımler gelıyor hem ıftara hem bebegımın buyudugunu gormeye ınsll
eltım burdaykene ıslerımı yaptım sımdı mutfaga gırmek kaldı babamzı 5,5 da dayımızla gelırr o zmaan paşamı ona devreder gırerm en zoruu paşam durursa haydı hyaırlısı yarın yarı kırkını cıkartıyoruz kısmetse ınsll neler yapılmalı bılgınız varmıı yoksa kuru bır banyomuu

:44:

ben 8 sene spiralle korundum , hiç sorun yaşamadim , eyluylde cıkarttırdım ekimde hamile kaldim
ALLAH KOLAYLIK VERSIN SU ST DE KUCAGINDADIR TOSUNUN INSLL CNM
SIPIRIALI DUNUYORUM INSL OLUR KISMETSE TABIII
kızlar bu arada kızımın göbeği düştü düşecek ama içi yumuşacık sıvı gibi.banyo yaptırsak olur mu o şekilde?
HEP OLUYOR BIZIMKINDENDE GELDIYDI TATLIM SORUN DIL ARADA AZ DA OLSA KANAR BILEM COK AGLADINGINDA OZELIKLEE
ALLAH BAGISLASIN CNM 4 CM KADAR MI ZORLANDIN YA BEN NE YAPSAYDIM 8 CM ADAR SUNI SANCI HEHHEGÜCLÜYÜM VESSELAMMM AMA ASIMIN ELISI OLMASA O KA ST SANCIYA DAYANIRMIYDIM BILEMEMM

kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,

CANIM BENIM INSL EMISIYORSUNUZDUR SIMDILERDEEEEEEE
aa ne gibi zararı var
erkek kendını sıktıgı ıcın omurılıklerde gerılme oluyor dıye duydumm ILERKI YASLARINDA SORUN OLUYORMUSS:44:gende arastırmalı tabııı
Suzan saol canım o zaman bizde yaptıralım hemen acımıosa

Taze anneler bi sorum daha olcak,,bebişim sadece emerken uyuyo,,kendi başına uyumaya alıştıran varmı acaba??
acımıyor tatlım daha snırlerı buyumedıgı ıcın bebeklerın acıya daha dayanıklı oluyorlar kesınlıkle tavsıye edderımm
cısı ılede ılesıyor dr verdıgı ılacları dahı kullanmadık bıs bagısıklıgı alısmasın sımdılden dıye yoksam
gunluk bır antıbıyot k surup bır agrı kesıcı ates dusurucu vermıs dr bıs sadece ılk gun yarım olcek verdıgı agrı kesıcıyı ceyrek olcu verdık baskada vermedık bır kremını tam suruyorum o kaaa

kendı basına bende ıstıyorum da keyfı ıstedıgınde oluyor yoksamm bakıyoo bakıyor sızlanmaya baslıyorr

allah kolaylık versın ınsl kendılıgınden gelır cnm dua ılee ınsll

ınsl cnm yaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım hayırlı olsun bebikin benim kızın ismi de nisa

Selam hanımlar, nasıl geçiyo bebelerle vakit?
Biimki dün çok huysuzdu, bi türlü uyutamadık. Çok gazı vardı herhalde.
Ağlaması yok ama ıkınmaktan uyuyamıyodu meleğim.
Dün akşam 9.30 gibi bi uyudu, sahura kadar uyandırmadım. gece 2 gibi yarı uyanık haldeyken emzrdm, gazını çıkardım.
4.30'a kadar uyudu. Bugün de maşallah iyi çok şükür. Sabah 3-4 çay kaşığı rezene içirmiştim, faydası oldu herhalde :)
Bizde haberler böyle.
Acenu doğuma gitmiş galiba, Rabbim sağlıkla, kolayca kucağına almayı nasip etsin.
Diğer doğuramayan arkadaşlara da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

Kizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.

maşallah canım size allah nazaran korusun hayırı olsun

saglıklı olsnda cnm yatsın bıraz daha hastande bızde sarılıktan dolayı yatırmıstık bnmde hıc sutum yoktu mama verdıler hıc bse olmaz cnm versınler mama tosbık olur cannı sıkma ac kalmasnda. cnm bn carbosol dıe bı krem kullandım meme uclarım etlerı kopuyodu kanıodu 3 4 gun kullandm gecrdı suanda kullanmıorum bı dene ıstersen sende

hayırlsıyla dogumn olur ınş cnm sezryandan kendını korkutma herkes bır olmuyo gobek flnda kalmıoda eşinde ıllakı normal dıe tuttrmasın bn normal yaptım ama kıçmn ustune oturamıorum hala dıkışlerım acıo herseyın bı zorlugu var cnm hayırlısı artk bebse kaldı durumunz

bızde sarılık gecrdık cnm bızmkı 12 90 cıkmıştı bde yuksektı hastnye yatırdık bıgece 2 gun kalıp cıkarttk bze dr muz mama takvıyesınden korkma ddı bnde sımdı gecelerı mama verıorum emzırıorum yarım saat snra 30 cc mamayı ıcıo hem rahat uyuyoruz hemde tok oluyo ondan snrada kendı uyanıo bnm tosbıkım 1 saat te bır cnku emerken uyuyo azcık emımp bırakıo sende gecelerı mama yap cnm bı duzene grene kadar derım dıkısslerım bnmde acıo bak bna dr m bu ılacı verdı rahatlıkla kullanabılırsın ARVELES sabah aksam kullanıorum hemde antbyotık ıctıgn ıcınde bebgn uyuyo olabılr cnm etkı etmıs olabılır dıkkat edın kendınıze

gder tatlım sutun mamadan once memeyı ver ıkı ceksın snra mamayı ver rahat rahat uyusun

masallahhhhh cnmmmmm bebsne. aynn normal dgm herkesın harcı deıl bnde senn gbı sancı cektım 4 cm olana kadar ama yırtıldım resmen allah razı olsun epıdurelden

ragında o ıslaklık oluo bı hafta falan yaptır banyosunu birşey olmaz
peki pamukcuk cıkan war mı )))):

bızde var cnm bızm dr karbonatlı su yap ddı agz mendılıyle suya batır dılını temızle ddı bız emzıkte kullandgmız ıcın emzıgınıde korbontlı suya batırp verıorum gecıo bızmkı eger gecmasse ılaç verırım ddı sende dene cnm ıstersen

Kızlar merhaba herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.. Bebeğim bugün tam 25 günlük oldu size sorularım 1. sorum bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz (erkek) kısa kollu yada sıfır kollu giydiren varmı ben hala uzun kollu giydiriyorum her gelen çok giydiriyorsun diyor isilik olduk doktor amcamız sıcaktan, terden dedi ama ben korkuyorum daha çok küçük diye sizler neler yapıyorsunuz? 2.sorumda tırnak keseniniz oldumu yok efendim tırnak kesilmezmiş herkes ayrı bişey söylüyor off ne sinir yaa cevap veren olursa sevinirim fikir almak istiyorum..

Kızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die
ya bebeklerin ağrı eşiği çok yüksek oluyor ve daha çabuk toparlanıyorlar bence şimdi sünnetini ettir büyüyüncede ağrısız sancısız düğününü yaparsın hatırlamaması daha iyi bence görümcem anlatmıştı hemşire kendisi bi tane yenidoğan bebeği anestezi yapmadan kaşını dikmişler. gıkı çıkmamış öle uslu uslu durmuş. yani benim fikrim böle:54.

ragında o ıslaklık oluo bı hafta falan yaptır banyosunu birşey olmaz
peki pamukcuk cıkan war mı )))):
pamukçuk benim kızda oldu daha yeni yeni geçio ağzının içini arada karbonatlı suyla pamukla temizliyorum bide göğsümdeki mantar için dr. ilaç verdi onunlada siliyorum

Helal olsun canım rabbim yardımcın olsun inş.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben ne zaman doğuracam yaaaa (((
hayırlısını isteyelim rabbimden sen ve bebişin için en güzel zaman ne zamansa o zaman doğur inş

valla benim vaktim kızımla eğlenceli olarak geçmeye başladı diyebilirim. eziyetli kısımlar yavaş yavaş bitiyo galiba
o ıkınma hali benimkindede var uyuyamıyor o yüsden.bende akşamları rahat uyusun diye rezene anason karışımı demleyip iki çay kaşığı veriyorum 2gündür 4-5 sa. bi uykusu oluyor geceleri çok şükür:81:

Kizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcın olsun inş.

cevap1: sadece banyodan sonra bi süre atlet ve ayaklı tulum giydiriyorum harici zamanda atlet ve kısa kollu badi ve çorap takılıyoruz. üstünede her zaman ince biş örtüyorum. benimki kız ama kız erkek farketmez sonuçta.
cevap2: benimki 1 ayı geçti ben daha 1 haftalık yoğun bakımdayken kesmeye başladım tırnağını. üstüne 2 kere daha kestim. çok çabuk uzuyorlar ve eldivenin içinden bile çiziyor yüzünü. ve hep yumruğunu sıkıyor sinirli kızımbenim. avuçiçi hep iz oluyor kesmessem, yara olur diye korkuyorum.kesilmez diyenler neden öle diyor merak ettim ama doğrusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…