Evet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
altı temizse... karnını doyurup bide gazını çıkartabildiysek yatağına bıraktığımızda uyuyo klasik müzik eşliğinde...
kız maşallah senin kıza benimki sanki birşeyler anlıyormuş gibi kafayı kaldırıp etrafa bakıyoo acıyo gözlerini
benimki de açıyo... uyumak istemiyosa açar tabi... ağlamadığı sürece alma bence... ayliz az önce emdi gazını çıkarırken sızdı... yatağına bıraktım uyandı... bakınıyo şimdi...
carlayana kadar yatışa devam... kendi kendine tekrar sızabilir...
benimki mızmızlanıyo gazını almak için kucağıma alıyorum benim kuçakta uyuyo ben almıyorum artık eşim varsa o alıyo bende uyuyo yatağına yatırıncada hemen uyanıyo
Kızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die
canım bence çarşambaya kadar bekle bakalım;
benimde daha yukardaydı bebişim ama dünle bugün arasında bile fark var; bu akşam annemler karnın birazdaha aşşa inmiş dediler,
hadi hayırlısı bakalım dedim,kasıklarımda çok acıyo bu gece,gerçi dün gecede acıyodu ama ne gelen var ne giden;
bzmde plan şu şekilde,p.tesi kontrol var eğer açılma falan yoksa hala 2 gündaha bekleyip suni sancı denicem; ee artık olmuyosada yapacak bişey yok,hem bu kadar bekleyip hem sezeryan olucaz ama hayırlısı allahtan diyelim ...
sıpalar bekletmeyin bizi artık nolur gelin yaaaa
gerçekten mi.ay ne yapacağımı şaşırdım ya.sürekli yıllarca da hap içememki.şimdiye kadar bazen hapla bazen de geri çekilmeyle korunduk.bu hamileliğimde geri çekilme kazası,planlı değildi yani.ben artık menopoza girene kadar koruncam sonuçta.şu kola takılan implantları da düşüneyim bari.
allah yardımcınız olsun canım.lansinohu al mutlaka faydasını görürsün.
hayırlısı olsun canım ne olacak sezaryen ol gerekiyorsa.aşağıya inmezse normal doğum çok zor olur.
sen ıyı bıle dayanmıssın kuzum 10ayHadi doğuralım artık yaaaa 41 haftam bitti benim 10 aylık oldu bu sıpa doğurmak için napmak lazım acep31:
Canım herşeyin hayırlısı senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli sezeryan olsun be ne olacak sanki
Ayy hayırlı olsun Allah meleğini sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin :) ve geçmiş olsun canım arkadaşımda da olmuştu 1-2 günde geçti inşallah sende de geçer
24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
SLM KIZÇELER.GEÇMİŞİ BİRAZCIK OKUYABİLDİM. BEBEKTEN VE EV İŞLERİNDEN PEK İNTERNETE GİREMİYORUM.BEBİŞLERİNİZİ AMAN ÇOK KALIN GİYDİRMEYİN İSİLİK OLUR SONRA...BEN İNCE GİYDİRİYORUM.GÜNDÜZ KISA KOLLU ÇITÇITLI VE AYAKLI TULUM.AYAKLARINI AÇIK BIRAKMAYIN SONRA GAZ SANCISI ÇEKER...GECEDE ÜZERİNE İNCE ZIBIN VE İNCE PENYE BATTANİYE.HAVALAR ÇOK SICAK.DİKKAT EDİN BEBEĞİ CAMA YAKIN VE RÜZGARA YAKIN YERE YATIRMAYIN..ÜŞÜTMEZ BELKİ AMA GAZI ÇOK OLUR...ÇOK KALIN GİYERSE KIŞIN ÇABUK HASTALANIR.BENİM ELTİM AĞUSTOSTA DOĞUM YAPTI BEBEĞİ HEP KUNDAK YAPTI KALIN GİYDİRDİ O YÜZDEN KIŞIN HEP HASTALANDI...BEBEKLER 3. GÜNDEN SONRA SICAKLIĞA GEREK DUYMUYOR.BEBEĞE 1 HAFTADIR YALNIZ BAKIYORUM BANYOSUNU BİLE YALNIZ YAPTIRIYORUM.KOMŞU,AKRABA FALAN ÇAĞIRMAKTA İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ GELENLERİİN ÇOCUĞU OLUYOR EVİMİ DAĞITIYOR BEBEK ODASINI KURCALIYOR VS.RAHATSIZ OLUYORUM.KENDİM ÇOK DA RAHAT YIKIYORUM..SUYUDA SEVİYOR YİĞİDİM OĞLUŞUM...
masallah ogluna evet bıraz standart dısı olmus tosuncukEvet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
acenu kuzum pztesydı noldu. hayırlı haberlerle don ınsallahkızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,
dua edin bize , hakkinizi helal edin , görüşmek üzere :)
Herkese merhabaaa
Acenu canim Allah kolaylik versin iyi haberlerle gel insallah :)
Ben doguramadım yaa, hergun nst'ye gidiyorum sancım mancım yok. Ama daha 40 bitmedi sabırla bekliyorum bakalım. Benim minyatür meyvem daha olgunlaşmadı heralde
kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,
ALLAH KOLAYLIK VERSIN SU ST DE KUCAGINDADIR TOSUNUN INSLL CNMben 8 sene spiralle korundum , hiç sorun yaşamadim , eyluylde cıkarttırdım ekimde hamile kaldim
HEP OLUYOR BIZIMKINDENDE GELDIYDI TATLIM SORUN DIL ARADA AZ DA OLSA KANAR BILEM COK AGLADINGINDA OZELIKLEEkızlar bu arada kızımın göbeği düştü düşecek ama içi yumuşacık sıvı gibi.banyo yaptırsak olur mu o şekilde?
ALLAH BAGISLASIN CNM 4 CM KADAR MI ZORLANDIN YA BEN NE YAPSAYDIM 8 CM ADAR SUNI SANCI HEHHEEvet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
CANIM BENIM INSL EMISIYORSUNUZDUR SIMDILERDEEEEEEEkızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,
erkek kendını sıktıgı ıcın omurılıklerde gerılme oluyor dıye duydumm ILERKI YASLARINDA SORUN OLUYORMUSS:44:gende arastırmalı tabıııaa ne gibi zararı var
acımıyor tatlım daha snırlerı buyumedıgı ıcın bebeklerın acıya daha dayanıklı oluyorlar kesınlıkle tavsıye edderımmSuzan saol canım o zaman bizde yaptıralım hemen acımıosa
Taze anneler bi sorum daha olcak,,bebişim sadece emerken uyuyo,,kendi başına uyumaya alıştıran varmı acaba??
allah kolaylık versın ınsl kendılıgınden gelır cnm dua ılee ınsllHerkese merhabaaa
Acenu canim Allah kolaylik versin iyi haberlerle gel insallah :)
Ben doguramadım yaa, hergun nst'ye gidiyorum sancım mancım yok. Ama daha 40 bitmedi sabırla bekliyorum bakalım. Benim minyatür meyvem daha olgunlaşmadı heralde
ınsl cnm yaaaaaaaaaakızlar acenu şimdilerde sezeryana girme hazırlığında... az önce konuştum 13.30 gibi sezeryana alınacaktı... bir tosunumuz daha aramıza katılmak üzere... dua edelim ağrısız sızısız kolay geçen bir ameliyat olsun ve kolayca toparlanabilsin anne ve bebeğimiz...
24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
Kizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
Evet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bayanlar. kızım hala tıp fakültesinde yatıyor küvezde. solunumu ve hareketleri normale dönmüş. bi hasar bıraktımı die kontrol altında tutacaklarmış. bayramdan önce çıkarırız dediler inşallah pazartesi falan verirler kızımısabah ve akşam gittim süt sağdım çok çok az çıktı mama veriyorlarmış sütümde inmedi iyice göğüslerim uçları çok acıyo sağdıkça. siz neler yapmıştınız göğüs acılarınız için lansinohun göğüs kremini alayımmı
slm kızlar bugun kontrolden geldık benım bebgıımın asagya ınme nıyetı yokmus doktor oyle soyledı. acıkcasını konsmak gerekırse sezeryan gııb gornyor dedı. sancında gelse suyunda gelse bebek ınmeden dogrtmam zor olur acıl sezeryana alırım dedı yanı bınevı beklmeylm bu ıısn sonu sezeryan demek ıstedı ama dıyemedı tabı bızden oyle bı yuz bulamaynca. carsambaya tekrrdan gun verdı bıdaha bakrz ınmısmı ınmedyse cuma sezeryan dedı son gun cumaymıs. bende bunları duyunca bugun yarın alalım demek ıstedm ama esım gozlerını belerttı kı hem doktr hem ben yuttk laflarımızı..
eve geldım artık ıyce alsmısım sezeryan fkrıne hıc beklemek gelmıyor ıcımden bebegım 3.500 herseyı yerınde bosuna sıktrmym dyorm yavrumu ınememıs bellkı ust kemıgım yukarda ve dar olabilrimis doktrmada cok gvenyorm bılglı bırı en basdan berı normal dogum yapmmı ıstedı ama olmcak gıbı. esımı ıkna edemedm 4 5 gun daha bekle nolcak dedı mecburen bekleyslerdeyız..
oglum ınsallah gelmek ıster bu sure zarfnda bnlrn hıcbırne gerek kalmaz:)
ndd pasan tam hayal ettgım gıbı cok guzel bır bebek masallah
nısaycım atak yapmıs kızın hayırlı olsun ama uzulme saglıgı yerınde masallah evıne doncek sadce 2 gun:)
çok şükür sırayla herkes doğuruyor bebek muhabbetleri başlıyor darısı doğuramayanlara...
bugün kontrolümüz vardı kızlar bebeğimin sarılığı 11 çıktı.rh uyumsuzluğundan oldu bizimki sanırım.
1 buçuk saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama o kadar zor uyanıyorki.
devamında 5 dk. emiyor uyuyor kuzucum
sizler nasıl bir yol izlediniz...
benim dikişler fena ağrıyor bu arada.bugün kontroldeydik sorun yok ama gelde sağ tarafına otur mümkünse =)
majezik içiyorum antibiyotik içiyorum ama sütümden geçer diye içim hiç rahat değil.....
duaa edin kızlar hastaneye yatmayalım.ctesi yine kan alacaklar kızımdan sarılık için inş. düşer o zamana kadar
kızlar bu arada pompam yarın geliyor elektrikli aldım.sizce ne zaman sağayım emzirdikten sonra kalanı mı?ara vermeem çünkü sarılık için çok sık emzirmem lazım?
Kizlar ben emZiremedigimi solemistim ilk basta biberon verdik alisti almiyo memeyi neyse sunu sorucam benim gibi olan varsa biberondan kac cc iciyo bebeginiz ben sagmayla yetistiremiyorum sütiki haftayi gectik her icmeye 90 cc iciyo pasam ama geceleri mama sizde nasil birde bebek emmesse sut gidermi hemen
masallahhhhh cnmmmmm bebsne. aynn normal dgm herkesın harcı deıl bnde senn gbı sancı cektım 4 cm olana kadar ama yırtıldım resmenEvet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
ragında o ıslaklık oluo bı hafta falan yaptır banyosunu birşey olmaz
peki pamukcuk cıkan war mı )))):
kız maşallah senin kıza benimki sanki birşeyler anlıyormuş gibi kafayı kaldırıp etrafa bakıyoo acıyo gözlerini
ya bebeklerin ağrı eşiği çok yüksek oluyor ve daha çabuk toparlanıyorlar bence şimdi sünnetini ettir büyüyüncede ağrısız sancısız düğününü yaparsın hatırlamaması daha iyi benceKızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die
pamukçuk benim kızda oldu daha yeni yeni geçio ağzının içini arada karbonatlı suyla pamukla temizliyorum bide göğsümdeki mantar için dr. ilaç verdi onunlada siliyorumragında o ıslaklık oluo bı hafta falan yaptır banyosunu birşey olmaz
peki pamukcuk cıkan war mı )))):
Helal olsun canım rabbim yardımcın olsun inş.kızlar kontrolden geldik eve , hazirlandik cantamizi aldik , sezercige gidiyoruz ,
hayırlısını isteyelim rabbimden sen ve bebişin için en güzel zaman ne zamansa o zaman doğur inşAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar ben ne zaman doğuracam yaaaa(((
valla benim vaktim kızımla eğlenceli olarak geçmeye başladı diyebilirim. eziyetli kısımlar yavaş yavaş bitiyo galibaSelam hanımlar, nasıl geçiyo bebelerle vakit?
Biimki dün çok huysuzdu, bi türlü uyutamadık. Çok gazı vardı herhalde.
Ağlaması yok ama ıkınmaktan uyuyamıyodu meleğim.
Dün akşam 9.30 gibi bi uyudu, sahura kadar uyandırmadım. gece 2 gibi yarı uyanık haldeyken emzrdm, gazını çıkardım.
4.30'a kadar uyudu. Bugün de maşallah iyi çok şükür. Sabah 3-4 çay kaşığı rezene içirmiştim, faydası oldu herhalde :)
Bizde haberler böyle.
Acenu doğuma gitmiş galiba, Rabbim sağlıkla, kolayca kucağına almayı nasip etsin.
Diğer doğuramayan arkadaşlara da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcın olsun inş.Kizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
Kızlar merhaba herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.. Bebeğim bugün tam 25 günlük oldu size sorularım 1. sorum bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz (erkek) kısa kollu yada sıfır kollu giydiren varmı ben hala uzun kollu giydiriyorum her gelen çok giydiriyorsun diyor isilik olduk doktor amcamız sıcaktan, terden dedi ama ben korkuyorum daha çok küçük diye sizler neler yapıyorsunuz? 2.sorumda tırnak keseniniz oldumu yok efendim tırnak kesilmezmiş herkes ayrı bişey söylüyor off ne sinir yaa cevap veren olursa sevinirim fikir almak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?