Kızlar merhaba herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.. Bebeğim bugün tam 25 günlük oldu size sorularım 1. sorum bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz (erkek) kısa kollu yada sıfır kollu giydiren varmı ben hala uzun kollu giydiriyorum her gelen çok giydiriyorsun diyor isilik olduk doktor amcamız sıcaktan, terden dedi ama ben korkuyorum daha çok küçük diye sizler neler yapıyorsunuz? 2.sorumda tırnak keseniniz oldumu yok efendim tırnak kesilmezmiş herkes ayrı bişey söylüyor off ne sinir yaa cevap veren olursa sevinirim fikir almak istiyorum..
saglıklı olsnda cnm yatsın bıraz daha hastande bızde sarılıktan dolayı yatırmıstık bnmde hıc sutum yoktu mama verdıler hıc bse olmaz cnm versınler mama tosbık olur cannı sıkma ac kalmasnda. cnm bn carbosol dıe bı krem kullandım meme uclarım etlerı kopuyodu kanıodu 3 4 gun kullandm gecrdı suanda kullanmıorum bı dene ıstersen sende
hayırlsıyla dogumn olur ınş cnm sezryandan kendını korkutma herkes bır olmuyo gobek flnda kalmıoda eşinde ıllakı normal dıe tuttrmasın bn normal yaptım ama kıçmn ustune oturamıorum hala dıkışlerım acıo herseyın bı zorlugu var cnm hayırlısı artk bebse kaldı durumunz
bızde sarılık gecrdık cnm bızmkı 12 90 cıkmıştı bde yuksektı hastnye yatırdık bıgece 2 gun kalıp cıkarttk bze dr muz mama takvıyesınden korkma ddı bnde sımdı gecelerı mama verıorum emzırıorum yarım saat snra 30 cc mamayı ıcıo hem rahat uyuyoruz hemde tok oluyo ondan snrada kendı uyanıo bnm tosbıkım 1 saat te bır cnku emerken uyuyo azcık emımp bırakıo sende gecelerı mama yap cnm bı duzene grene kadar derım dıkısslerım bnmde acıo bak bna dr m bu ılacı verdı rahatlıkla kullanabılırsın ARVELES sabah aksam kullanıorum hemde antbyotık ıctıgn ıcınde bebgn uyuyo olabılr cnm etkı etmıs olabılır dıkkat edın kendınıze
gder tatlım sutun mamadan once memeyı ver ıkı ceksın snra mamayı ver rahat rahat uyusun
masallahhhhh cnmmmmm bebsne. aynn normal dgm herkesın harcı deıl bnde senn gbı sancı cektım 4 cm olana kadar ama yırtıldım resmenallah razı olsun epıdurelden
bızde var cnm bızm dr karbonatlı su yap ddı agz mendılıyle suya batır dılını temızle ddı bız emzıkte kullandgmız ıcın emzıgınıde korbontlı suya batırp verıorum gecıo bızmkı eger gecmasse ılaç verırım ddı sende dene cnm ıstersen
hosgelmıss mınık prens bende konusdum sesı ıyı gelıyordu. cok sevıdnım darıısı basımızaAcenu genel anestezi sezeryanla biricik tosunu Kuzey Enes'i sağlıkla kucağına aldı kızlar... ilk emme seansları da başarıyla gerçekleşmiş... hayırlı evlat olsun, rabbim ailelerinin huzurunu bozmasın inşallah...
Hoşgeldin KUZEY ENES....
:79::79::79::79::79::79:
:123::124::123::124::123::124::123::124::123::124::123::124:
:118::118::118::118::118::118::118:
Acenu genel anestezi sezeryanla biricik tosunu Kuzey Enes'i sağlıkla kucağına aldı kızlar... ilk emme seansları da başarıyla gerçekleşmiş... hayırlı evlat olsun, rabbim ailelerinin huzurunu bozmasın inşallah...
Hoşgeldin KUZEY ENES....
canım çay tabağına az su koyup karbonatı eritiyorum o suda sonra pamuğu işaret parmağıma sarıyorum suya batırıp biraz fazlasını sıkıyorum öle siliyorum ağzını açmazsa hafiften burnunu sıkıyorum yada meme verir gibi yapıp kandırıyorumağzının içini karbonatlı suyla nasıl silebiliyosun... ebe bana da söyledi yap diye ama deniyorum süremiyorum ki heryerine... tıkıyo ağzını hemen... bi parmağımı sokmama müsade etmiyo... varmı kolay bi yöntemi?
korkulucak bişey olduğunu sanmıyorum... geçen gün ayliz de bi kustu ağzından burnundan geldi... aklım çıktı altıma yapıyodum korkudan... boğuluyo sandım... o an öldüm sanki... ama emdiklerinin fazlasını kusarlarmış bide üşüttüklerinde...Kızçemi emzirdim gazını çıkarttım uyuttum şimdi mışıl mışıl
uyuyor....Ama bir sorunumuz var dün akşam fışkırarak kustu
inanılmaz korktum ve ağladımmmm annem yanımda olmasa
doktora gidecektik ama pazartesi yine gideceğiz....
Çok zor yahuuuuu derdini anlatamıyor
Nette araştırdımmmm ama içim rahat değillll
Eşim de çok rahat maşallah kusarak büyür diyor bebiş
bakalım doktora gittiğimizde belli olacak herşey
Umarım DURU'm da bir sorun çıkmazzzz
Herşeyimiz iyi gidiyordu..Bu arada geçenlerde
kakasını yapamamıştı demiştim endişelenmemize
gerek yokmuş..Her zaman düzenli kaka olmazmış ve
3 güne kadar yapamayabilirlermişşşşşşş
Evde kızçemle yalnızız uykum var ama uyuyamıyorum bile
Kızçemi seyretmekten
ağzının içini karbonatlı suyla nasıl silebiliyosun... ebe bana da söyledi yap diye ama deniyorum süremiyorum ki heryerine... tıkıyo ağzını hemen... bi parmağımı sokmama müsade etmiyo... varmı kolay bi yöntemi?
Acenu genel anestezi sezeryanla biricik tosunu Kuzey Enes'i sağlıkla kucağına aldı kızlar... ilk emme seansları da başarıyla gerçekleşmiş... hayırlı evlat olsun, rabbim ailelerinin huzurunu bozmasın inşallah...
Hoşgeldin KUZEY ENES....
korkulucak bişey olduğunu sanmıyorum... geçen gün ayliz de bi kustu ağzından burnundan geldi... aklım çıktı altıma yapıyodum korkudan... boğuluyo sandım... o an öldüm sanki... ama emdiklerinin fazlasını kusarlarmış bide üşüttüklerinde...
Kızçemi emzirdim gazını çıkarttım uyuttum şimdi mışıl mışıl
Kızçemi seyretmekten
Kızçemi emzirdim gazını çıkarttım uyuttum şimdi mışıl mışıl
Kızçemi seyretmekten
Kızlar doğum yaptım:)))) iki gün önce biranda doğum sancilarim başladı o kadar saat sancı çektim bebek büyük olunca doktorum riske atmak istemedi sezeryana alındım biz iyiyiz detayları sonra anlatirim:))))))
Selam kizlar
17 temmuz carsamba gunu kizima kavustum
cok sukur. Dogum sabahi nasil basardiysam grip
oldum.oyuzden genel anestzi yapmadilar.
Korktugum basima geldi ve spinal oldum.
Telfndan girdgm icn uzun yazamicam
3160 gr
49cm
38+0
Spinal anestezi
annesinin kopyasi bir kiz cocugu..
Hira berfin'im
kızlar ben acayip bi ruh halindeyim...
ölü gibi geziniyorum... çok şükür aylizin uykusunda düzensizlik yok ama 1 buçuk 2 saatte bir uyandırıp,emzirdiğim için ben uyuyamıyorum uyusam da o aralarda en fazla 15-20 dk... sonra uyanmakta çok zorlanıyorum altını temizlerken bile içim bayılıyo gözlerim kapanıyo hiç dermanım olmuyo... gündüzleri mesela kendisi uyanıyo... emziriyorum... uyumadıysa yarım saat sonra tekrar aranıyo başlıyo ağlamaya hemen doyuruyorum... uyusa bile en fazla 1 saat veya 1 buçuk saat sonra kendisi uyanıp ağlıyo o zaman besliyorum... yani demem o ki; geceleri de ben uyandrmasam kendisinin uyanmasını beklesem olmazmı? belki geceleri 1 buçuk saatte değill de 3 saatte acıkıyodur ne biliyim yani bende biraz uyumuş olurum dimi... suratımın rengi bembeyaz... hasta olmaktan halsiz düşmekten korkuyorum... yarın dr gidicez sorucam bakalım uyanmasını beklesem nolur... sizde bi fikir verin hele
Canım ben de ilk hafta sarılık riskine karşı hep uyandırıp emzirdim ama son 1 haftadır falan uyandırmıyorum çok şükür şimdilik uykuları düzenli gibi zaten .gündüz pek uyumuyo da,sürekli dediğin gibi aranıyo meme istiyo vs öyle olunca sanırım gece yoruluyo 9 gibi emiyo uyuyo sonra 12-3-6 emzirme saatleri oğlum kendi belirledi ben uyuyorum valla o uyanıp ağlayınca uyanıyorum saat falan kurmuyorum artık. Hatta geçenlerde gündüz çok inat etti nerdeyse hiç uyumadı öyle olunca gece 4 saat uyumuş ben de uyumuşum tabibence gündüz yeterince doyuyorlar artık sonuçta uykuya da ihtiyaçları var . Senin de tabi.bide bence gece ve gündüzü yavaş yavaş ayırt etmesini sağla hazır uykusunda problem yokken
bugün gaz sıkıntımız tavan yaptı... bugünden beri 15 dk 15 dk uyuyo mıkırdana mıkırdana uyanıyo... rezene de içiriyorum kaka da yapıyo geğiriyo da ama az az... çıkaramıyomu gazını nedir dellenecem... yatağına bırakıyorum gözler açılıyo... pusete koysam uyuyo ama alışmasın diyorum... ayy aman ne zormuş bee... derdini anlayamamak... güzel kızımın sıkıntısına derman olamamak
ben gece bi ikide uyandıyorum, sonra bi de altıda uyandıyorum, çok mu kötüyüm acaba diyorum bazen, ama acıksa ortalığı yıkıyo, şimdi uyuduğuna göre sorun yok inş. diyorum..
canim ben uyandirmiyorum trt deki programda uyandirmayin demislerdi o zaten acikinca bir ihtiyaci olunca uyanacak dediler..benimkini zaten istesende uyandiramazsin.uyandirmaya kalk sinirleniyo acisini memisten cikariyobugun aşı oluyor tık yok ebe uyandirin diyo yook umru degil hatunun geceleri 2-2.5 saat falan uyuyor gunduz daha az araliklarla uyuyor gece uyudugu icin ben de dinlenmis oluyorum,saglik ocaginda bugun gelisimi normal dedi ebe 4 kilo olmus kizim 2730 dogmustu bugun tam bir aylik..sen de dene canim kendin hasta olursun sonra
ayy cok sukurrrrler olsun temmuz anlerı kavusuyor sayılı kıseler kladı doguracak lar ınsl onlarda saglıklıca kavusurlar melklernıeeeeeeeeeeeeAcenu genel anestezi sezeryanla biricik tosunu Kuzey Enes'i sağlıkla kucağına aldı kızlar... ilk emme seansları da başarıyla gerçekleşmiş... hayırlı evlat olsun, rabbim ailelerinin huzurunu bozmasın inşallah...
Hoşgeldin KUZEY ENES....
bnm paşada dun kustu ve burnundan geldı faslasını kusar dedıler ferahladım :)Kızçemi emzirdim gazını çıkarttım uyuttum şimdi mışıl mışıl
Kızçemi seyretmekten
ben babutenn adlı ılacı kullandım gobısı ıcın ve 4,5 gunluken dustu tatalım dene ıstersenn heen kurutuyor dr verdıkızlar merhaba bende temmuz annesiyim..12 temmuzda kızım GÖKÇE yi kucağıma aldım çok şükür....ama bizim
göbeğimiz düşmedi daha 16 gün oldu...inş daha fazla beklemeyiz...acaba bizim gibi olan varmı aranızda...
ooo kahve yaptim bacak bacak ustune attim keyiF yapiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?