2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum altına da çorap ve patikli pijama... ama akşamları uzun kollu çıtçıtlı giydirip yatırıyorum (serinse eğer) özellikle dışarı çıkarken uzun kollu hiç giydirmiyorum... pusette pişiyo çocuk sıcaktan zaten...
tırnak kesme olayına gelince de henüz kesmedik ama kesicez inşallah... biz de 25 günlük olduk... ben cesaret edemiyorum da tırnak olayını babamız halledicek inşallah bi ara kızımız uyurken...

Acenu genel anestezi sezeryanla biricik tosunu Kuzey Enes'i sağlıkla kucağına aldı kızlar... ilk emme seansları da başarıyla gerçekleşmiş... hayırlı evlat olsun, rabbim ailelerinin huzurunu bozmasın inşallah...

Hoşgeldin KUZEY ENES....
:79::79::79::79::79::79:
:123::124::123::124::123::124::123::124::123::124::123::124:
:118::118::118::118::118::118::118:

ağzının içini karbonatlı suyla nasıl silebiliyosun... ebe bana da söyledi yap diye ama deniyorum süremiyorum ki heryerine... tıkıyo ağzını hemen... bi parmağımı sokmama müsade etmiyo... varmı kolay bi yöntemi?

evet canım hayırlısı herseyın kendne gore bı zorlugu var. bebısıme kaldı durum artık

hosgelmıss mınık prens bende konusdum sesı ıyı gelıyordu. cok sevıdnım darıısı basımıza

Kızlar buarada lohusalık nasıl gidiyor ?? Benim genel olarak iyi ama arada herşeybatıyor özellikle kv gerçi uzakta ama olsun bide böyle geçen 1 ay sanki rüya gibiydi heryer flu gibi hatırlıyorum şimdi geçen 1 ayı düşündüğümde uykusuzluk şaşkınlık falan heralse sebebi bilemedim.

Şükürler olsunnnnnn bebişlerimizzzzz geliyor kadro tamamlanıyor:
emir_bebek:

Kızçemi emzirdim gazını çıkarttım uyuttum şimdi mışıl mışıl
uyuyor....Ama bir sorunumuz var dün akşam fışkırarak kustu
inanılmaz korktum ve ağladımmmm annem yanımda olmasa
doktora gidecektik ama pazartesi yine gideceğiz....
Çok zor yahuuuuu derdini anlatamıyor
Nette araştırdımmmm ama içim rahat değillll
Eşim de çok rahat maşallah kusarak büyür diyor bebiş
bakalım doktora gittiğimizde belli olacak herşey
Umarım DURU'm da bir sorun çıkmazzzz
Herşeyimiz iyi gidiyordu..Bu arada geçenlerde
kakasını yapamamıştı demiştim endişelenmemize
gerek yokmuş..Her zaman düzenli kaka olmazmış ve
3 güne kadar yapamayabilirlermişşşşşşş
Evde kızçemle yalnızız uykum var ama uyuyamıyorum bile
Kızçemi seyretmekten

canım çay tabağına az su koyup karbonatı eritiyorum o suda sonra pamuğu işaret parmağıma sarıyorum suya batırıp biraz fazlasını sıkıyorum öle siliyorum ağzını açmazsa hafiften burnunu sıkıyorum yada meme verir gibi yapıp kandırıyorum
ağzına sokunca ısırıyo çok fena parmağımı ama pes etmiyorum içinde dolandırana kadar bekliyorum

korkulucak bişey olduğunu sanmıyorum... geçen gün ayliz de bi kustu ağzından burnundan geldi... aklım çıktı altıma yapıyodum korkudan... boğuluyo sandım... o an öldüm sanki... ama emdiklerinin fazlasını kusarlarmış bide üşüttüklerinde...

cnm bnde karbntla sılıorum esnerken alabıldgn kadr al bde emzık bıberon fln kullanıosan karbntlı suyaa batır ole ver agzna

en sonnda kavustu yavrusna

Daha ne kadar aklımız çıkacak bilmiyorum kuzum
İçimi rahatlattın annem de eşim de hatta babam da senin gibi söylediler
fazla emiyor onu çıkartıyro diye.Bakalım doktor amcamız ne söyleyecek bize
Onlara birşey olmasın olan bize olsun kıyamam ben onlara herşeycikleri
küçücük elleri,parmakları,duduşları,ciğerleri,bağırsakları ayyyyy kıyamam
ya ben meleklerimize,mercimeklerimize nerden nereye??
Rabbim herkese nasip etsinnnnnn(amin)

Canımm ben de korkulcak bişey oldugunu sanmıyorum ilk 20 gun oğlum hiç kusmadı ama 10 gündR günde bikaç kez kusuyor.birinde de fıskırtarak kustu hatta .

canm korkma benimki de öle oldu fışkıra fışkıra kaç kere hem de baya da miktarı fazayıdı doktorum olabilir dedi mide kapakçıklaı tam çalışmıyo dedi

kızlar merhaba bende temmuz annesiyim..12 temmuzda kızım GÖKÇE yi kucağıma aldım çok şükür....ama bizim
göbeğimiz düşmedi daha 16 gün oldu...inş daha fazla beklemeyiz...acaba bizim gibi olan varmı aranızda...

cevaplar için sağolun kızlar...
göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık hamdolsun
sarılığımız gitgide daha da azalacak inş.

ilk kez biberonla süt verdim.içim acıdı yaa emzirmedim diye.75 cc içti kızlar sizce iyi mi?

Bende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.

Selam kızlar ve onların güzel tatlı bebeişleri. Eeee annelik nasıl bi duygu?

Bu arada her zamanki gibi geçmişte kaldığım için NDD cım doğum yapmışındır ya, yaptıysan gözün aydın canım. Kalan doğum yapanlar Kızlaaaar gözünüz aydın. İnşallah Allahım analı babalı buyütsün.

Gözünüz aydın kızlarrr. Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşallah

ben gece bi ikide uyandıyorum, sonra bi de altıda uyandıyorum, çok mu kötüyüm acaba diyorum bazen, ama acıksa ortalığı yıkıyo, şimdi uyuduğuna göre sorun yok inş. diyorum..

Yarim Valla yazacaklarımı hepsini yazmışlar. Hepsine katıldığım için alıntı yaptım. Bence de uyu kız bildiğim kadarıyka sarılık olasılığı başta oluyor, bi de başta bebeği nasıl lıştırısan öyle gidecek benden söylemesi. Bebek acıkınca rahatsız olunca kendi uyandıracak hiç merak etme

ayy cok sukurrrrler olsun temmuz anlerı kavusuyor sayılı kıseler kladı doguracak lar ınsl onlarda saglıklıca kavusurlar melklernıeeeeeeeeeeee

bnm paşada dun kustu ve burnundan geldı faslasını kusar dedıler ferahladım :)

ben babutenn adlı ılacı kullandım gobısı ıcın ve 4,5 gunluken dustu tatalım dene ıstersenn heen kurutuyor dr verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…