2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben ıyıce kendımı yalnız hsstemeye basladım nerelerdesınız yahuu.....?
esım yok konuscak bırı yok evde saf saf dolanyorm pc basnda otrmakdan totom agrıdı.heryere kucagımda gelıyo kendısı mal gbym yanı:)
bebıs dogsada kucagmzdan pcyı atsak bebısı alsak.:)

Son düzenleme:
Kızlar 41. Haftam bitti 42. Haftamdayım nişan yok sancı yok hep bekleme hep bekleme bende sizler gibi bebeğime kavuşmak istiyorum :.(

aynen cnım bebgıme kavusymde bıran once sen 2 sezeryan yaptn cokda korkulcak bısı yok dmı?
gerçekten yok.tabiki zorlukları oluyor ama çabuk geçiyor. sezaryen doğum normal doğumdan kolay bence
Kizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
inşallah hayırlısıyla atlatmışsındır ve bebeğine kavuşmuşsundur canım

ben de uzun kollu giydiriyorum ama isilik olmuyor evimiz serin bizim.tırnağını kesmeyi ben de düşünüyorum
sevindim bekliyordu ne zamandır.allah analı bablı büyütsün
ben bugünlerde daha iyiyim ama ilk zamanlar çok kötü geçti.ben lohusalıkta çıldırıyorum nedense.
korkma canım benim oğlumda arada öyle kusuyor.normaldir bence

Bende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım

Son düzenleme:
burdayız canım anlat bakalım
Kızlar 41. Haftam bitti 42. Haftamdayım nişan yok sancı yok hep bekleme hep bekleme bende sizler gibi bebeğime kavuşmak istiyorum :.(

baya geçmiş.sezaryen mi düşünsen acaba.tabi sen bilirsin doktorun bekleyelim mi diyor

kızlar benim bebişim 24 günlük oldu.yalnız kusunca yavrum bilmiyor hep genzine kacırıyor..agzından burnunda süt geliyo nefes alamıyo,bogulacak gibi oluyor.
basına böyle bişey gelen var mı deli olucam resmen..gece gündüz uyku yok bana..bi akıl verin gözünüzü seveyim..

burdayız canım anlat bakalım

baya geçmiş.sezaryen mi düşünsen acaba.tabi sen bilirsin doktorun bekleyelim mi diyor

cnm valla beklyorm bole sessız sessızcrsambayı ıple ckyorm buyuk ıhtmalle persmbye gun alcam. artık tek derdm bebgme kavusmak dogum seklnde gecdm ben yok psklojm bozulcak ıyıce

Bugunmuydu doğumu Ben artık duzenlı gıremıyorum sıteye bebiş fırsat vermiyor.Desene temmuz hamilelerinden bir yıldız daha kaydı :)

eevet darıısı semada oylece gezınen dger yyıldızlarn basınaa ınsallah

merak etme ya o zaman da gelir bir bakarsın bebişinin 40 ı çıkmış bile yeterki sağlık olsun

aynen cnm beklyorz bakalm yoksa bugun gtmsdm sezeryanadoldrsn gnunu baklm

cnmmm kendini yalnız hissetme ben ne güne duruyorum :)))
hala burdayım; yarın benimde son günüm;
p.tesi tekrar bakacak doktor,hala bişey yoksa en geç salı-çarşamba bizde sezeryanı düşünmeye başladık;
sunisancıda düşünüyorum ben ama eğer hiç açılmam yoksa ;suni sancı verseler bile yine sezeryanla sonuçlanacak ...
hayırlısı artık;
bu son gece oğluşum bi süpriz yapsada gelse diye dua ediyorummmm

Hemen hemen herkes doğurdu :) bilseydim böyle olacağını ağustos annelerini takip ederdim
en azından strese girmezdim :))
neyse hiç moral bozmaya gerek yok;

bu gece bi guzel annemde iftarımızı yaptık,sonra bi saate yakın eşimle yürüdük,şimdi geldik,ılık bi duş aldım,
papatya çayımı yaptım;ohhhh mis rahatlıcam ve beynim sinyalleri verecek ve doğum başlıycak inşallah :))

bu sefer eşimide baya zorladım yürü dedim,ama sağlam yürüdük,resmen kasıklarım acıdı,eve son 100 metre kala nerdeyse ben gelemiyodum walla inşallah işe yararrrr diyelim

merhaba arkadaşlar. Haziran sonu .temmuz başı doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz

tosun oglumla geldik dicemm ama cokta tosuncuk deilmiş teyzelerii :))

uyyo şimdi minnoş , spinal anestezi ile sezeryana girdik , ama herseyi hissedince ben uyuttular , şükür iyiyiz şuan , dinlenicez biraz resmini en kısa zamanda yukliycem görüşmek üzereee

acenuuuu ccoook sevindim, geçmişler olsun... allah analı babalı buyutsun ınsallah...
yazmelekleri biz ne etcez senle ya, kaldık mı böyle bi başımıza...
offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…