Bizim içinde iç:) doğduktan sonra keyif yapmayı bırak tuvalete bile kaçamak gidiyorsun :)
Kızlar 41. Haftam bitti 42. Haftamdayım nişan yok sancı yok hep bekleme hep beklemebende sizler gibi bebeğime kavuşmak istiyorum :.(
gerçekten yok.tabiki zorlukları oluyor ama çabuk geçiyor. sezaryen doğum normal doğumdan kolay benceaynen cnım bebgıme kavusymde bıran once sen 2 sezeryan yaptn cokda korkulcak bısı yok dmı?
inşallah hayırlısıyla atlatmışsındır ve bebeğine kavuşmuşsundur canımKizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
ben de uzun kollu giydiriyorum ama isilik olmuyor evimiz serin bizim.tırnağını kesmeyi ben de düşünüyorumKızlar merhaba herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.. Bebeğim bugün tam 25 günlük oldu size sorularım 1. sorum bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz (erkek) kısa kollu yada sıfır kollu giydiren varmı ben hala uzun kollu giydiriyorum her gelen çok giydiriyorsun diyor isilik olduk doktor amcamız sıcaktan, terden dedi ama ben korkuyorum daha çok küçük diye sizler neler yapıyorsunuz? 2.sorumda tırnak keseniniz oldumu yok efendim tırnak kesilmezmiş herkes ayrı bişey söylüyor off ne sinir yaa cevap veren olursa sevinirim fikir almak istiyorum..
sevindim bekliyordu ne zamandır.allah analı bablı büyütsünAcenu genel anestezi sezeryanla biricik tosunu Kuzey Enes'i sağlıkla kucağına aldı kızlar... ilk emme seansları da başarıyla gerçekleşmiş... hayırlı evlat olsun, rabbim ailelerinin huzurunu bozmasın inşallah...
Hoşgeldin KUZEY ENES....
:79::79::79::79::79::79:
:123::124::123::124::123::124::123::124::123::124::123::124:
:118::118::118::118::118::118::118:
ben bugünlerde daha iyiyim ama ilk zamanlar çok kötü geçti.ben lohusalıkta çıldırıyorum nedense.Kızlar buarada lohusalık nasıl gidiyor ?? Benim genel olarak iyi ama arada herşeybatıyor özellikle kvgerçi uzakta ama olsun bide böyle geçen 1 ay sanki rüya gibiydi heryer flu gibi hatırlıyorum şimdi geçen 1 ayı düşündüğümde uykusuzluk şaşkınlık falan heralse sebebi bilemedim.
korkma canım benim oğlumda arada öyle kusuyor.normaldir benceKızçemi emzirdim gazını çıkarttım uyuttum şimdi mışıl mışıl
uyuyor....Ama bir sorunumuz var dün akşam fışkırarak kustu
inanılmaz korktum ve ağladımmmm annem yanımda olmasa
doktora gidecektik ama pazartesi yine gideceğiz....
Çok zor yahuuuuu derdini anlatamıyor
Nette araştırdımmmm ama içim rahat değillll
Eşim de çok rahat maşallah kusarak büyür diyor bebiş
bakalım doktora gittiğimizde belli olacak herşey
Umarım DURU'm da bir sorun çıkmazzzz
Herşeyimiz iyi gidiyordu..Bu arada geçenlerde
kakasını yapamamıştı demiştim endişelenmemize
gerek yokmuş..Her zaman düzenli kaka olmazmış ve
3 güne kadar yapamayabilirlermişşşşşşş
Evde kızçemle yalnızız uykum var ama uyuyamıyorum bile
Kızçemi seyretmekten
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canımBende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.
burdayız canım anlat bakalımkızlar ben ıyıce kendımı yalnız hsstemeye basladım nerelerdesınız yahuu.....?
esım yok konuscak bırı yok evde saf saf dolanyorm pc basnda otrmakdan totom agrıdı.heryere kucagımda gelıyo kendısı mal gbym yanı:)
bebıs dogsada kucagmzdan pcyı atsak bebısı alsak.:)
Kızlar 41. Haftam bitti 42. Haftamdayım nişan yok sancı yok hep bekleme hep beklemebende sizler gibi bebeğime kavuşmak istiyorum :.(
bugun dogdu zaten suanda ogluyla keyıf yapıyodr:)
burdayız canım anlat bakalım
baya geçmiş.sezaryen mi düşünsen acaba.tabi sen bilirsin doktorun bekleyelim mi diyor
Bugunmuydu doğumu Ben artık duzenlı gıremıyorum sıteye bebiş fırsat vermiyor.Desene temmuz hamilelerinden bir yıldız daha kaydı :)
cnm valla beklyorm bole sessız sessızcrsambayı ıple ckyorm buyuk ıhtmalle persmbye gun alcam. artık tek derdm bebgme kavusmak dogum seklnde gecdm ben yok psklojm bozulcak ıyıce
eevet darıısı semada oylece gezınen dger yyıldızlarn basınaaınsallah
merak etme ya o zaman da gelir bir bakarsın bebişinin 40 ı çıkmış bile yeterki sağlık olsun
benim tatlı oğluşum teyzeleri :)
masallahh canımmm cok yaksklı:)
aynen cnm beklyorz bakalm yoksa bugun gtmsdm sezeryanadoldrsn gnunu baklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?