acenuuuu ccoook sevindim, geçmişler olsun... allah analı babalı buyutsun ınsallah...
yazmelekleri biz ne etcez senle ya, kaldık mı böyle bi başımıza...
offf...
tosun oglumla geldik dicemm ama cokta tosuncuk deilmiş teyzelerii :))
uyyo şimdi minnoş , spinal anestezi ile sezeryana girdik , ama herseyi hissedince ben uyuttular , şükür iyiyiz şuan , dinlenicez biraz resmini en kısa zamanda yukliycem görüşmek üzereee
Selam kızlar ve onların güzel tatlı bebeişleri. Eeee annelik nasıl bi duygu?
Bu arada her zamanki gibi geçmişte kaldığım içinNDD cım doğum yapmışındır ya, yaptıysan gözün aydın canım. Kalan doğum yapanlar Kızlaaaar gözünüz aydın. İnşallah Allahım analı babalı buyütsün.
Gözünüz aydın kızlarrr. Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşallah
Yarim Valla yazacaklarımı hepsini yazmışlar. Hepsine katıldığım için alıntı yaptım. Bence de uyu kız bildiğim kadarıyka sarılık olasılığı başta oluyor, bi de başta bebeği nasıl lıştırısan öyle gidecek benden söylemesi. Bebek acıkınca rahatsız olunca kendi uyandıracak hiç merak etme
Gözün aydın cnmmmmmm sende kavuştun yavruna , sezeryanın ilk günü ağrı oluo korkma üzülme, bn normal olmadı diye depresiftim bide ilkgün zorlanınca nefret etmiştm sezeryandan ama 2. Gün daha iyiydim bisürü misafir geldi herkes maşallah dedi, sezeryandan korkcak bişi yokmuş, bunda da çabucak toparlanıyosunvalla cok zorlamayım çift kordon dolanmiş boynuna cok yerinde bi karar oldu.
Maşallah oğluşuna çok tatlıı
Çok Geçmiş olsun,Bende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.
merhaba arkadaşlar. Haziran sonu .temmuz başı doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz
bende korku oluyo ama ac kalacak ıkı saatte bı emmesı lazım gibi geliyo ama oğlum 5 ila 10 dakka arası emıp uyuyp kalıyo
Teşekkür ederim canımmmm
24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
cnm kontrolun ne zaman ne sıklıkl gdyosn gunu gecmıs bıdaha bı gorn bnce doktra
burdayız canım anlat bakalım
baya geçmiş.sezaryen mi düşünsen acaba.tabi sen bilirsin doktorun bekleyelim mi diyor
uyyo şimdi minnoş , spinal anestezi ile sezeryana girdik , ama herseyi hissedince ben uyuttular , şükür iyiyiz şuan , dinlenicez biraz resmini en kısa zamanda yukliycem görüşmek üzereee
ağzının içini karbonatlı suyla nasıl silebiliyosun... ebe bana da söyledi yap diye ama deniyorum süremiyorum ki heryerine... tıkıyo ağzını hemen... bi parmağımı sokmama müsade etmiyo... varmı kolay bi yöntemi?
çok sağol canım hepimizinkiyle inşallah...nisayy:
canım geçmiş olsun.bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüsün.üzülme annesi bebeğin hastaneden çıkar.sütünü sık sık sağ sütün azalmasın.üzülme sütün azalır
24 temmuzda 3,110gr 50cm kızm okdu12 saat sancı bunun 5saati suni sancı çwktim.acılmam 1,5 cm di sezeryan oldum bende.ıyıkı olmuşum nerdeyse kakasnı yicekmış kızum.dualarım doğuracaklara inş.sizi seviyoruz teyzeleri.bufun taburcu olduk ama 1 saate hastaneye döndu.gobek deligimin çevresi yağ dokusu enfekte olmuş kırmızı renkte his kaybı var antibiyotik ve 2 saatte bir buz torbası tutuyorum.dua edin bana lütfen.
maşallah bebişlerinize allahım analı babalı büyütsün inşallah.Evet biz geldik oğlumla :)) benim meleğim uyuyor şimdi teyzeleri saat 22.40 da doğdu meleğim 3960 gr 56 cm boyunda :) biraz standart dışıyız maşallah :) detayları anlatırım sonra ama şu kadarını söyleyebilirim ki normal doğum her babayiğidin harcı değilmiş ağrı çekerken sezeryan olsun diye bağırdım durdum kendimden hiç o kadar bağırma performansı beklemiyordum bu arada epidurali keşfeden de Allah razı olsun 4 cm e gelene kadar öldüm öldüm dirildim epidural olmasa ne olurmuş bilmem :) çok güzel göğsüne yatırıp Da emzirmek ona dokunmak.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) allahım sana şükürler olsun
çok sağol canım aktardan bi iilaç aldım iyi geldi gibi bakalım olmadı alırım onudacanım gecmiş olsun solunumu düzelmiş cok sevindim senın adına
gögüs ucları için lansınoh ve evicap kullanıyorum bırde sutumle sılıyorum
allahım kolayık versinKizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
allahım analı babalı büyütsün inşalllahhBende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.
benim tatlı oğluşum teyzeleri :)
canım allah analı babalı büyütsünn saklayamadın oğluşşşşunuiçindetosun oglumla geldik dicemm ama cokta tosuncuk deilmiş teyzelerii :))
allahım analı babalı büyütsün inşallahSelam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)
cnmmm kendini yalnız hissetme ben ne güne duruyorum :)))
hala burdayım; yarın benimde son günüm;
p.tesi tekrar bakacak doktor,hala bişey yoksa en geç salı-çarşamba bizde sezeryanı düşünmeye başladık;
sunisancıda düşünüyorum ben ama eğer hiç açılmam yoksa ;suni sancı verseler bile yine sezeryanla sonuçlanacak ...
hayırlısı artık;
bu son gece oğluşum bi süpriz yapsada gelse diye dua ediyorummmm
Hemen hemen herkes doğurdu :) bilseydim böyle olacağını ağustos annelerini takip ederdim
en azından strese girmezdim :))
neyse hiç moral bozmaya gerek yok;
bu gece bi guzel annemde iftarımızı yaptık,sonra bi saate yakın eşimle yürüdük,şimdi geldik,ılık bi duş aldım,
papatya çayımı yaptım;ohhhh mis rahatlıcam ve beynim sinyalleri verecek ve doğum başlıycak inşallah :))
bu sefer eşimide baya zorladım yürü dedim,ama sağlam yürüdük,resmen kasıklarım acıdı,eve son 100 metre kala nerdeyse ben gelemiyodum wallainşallah işe yararrrr diyelim
valla cok zorlamayım çift kordon dolanmiş boynuna cok yerinde bi karar oldu.
slm anneler..
ben geldim hala yalnızım kızımı vermiolar daha.
sabah akşam süt sağıp götürüyorum 5 10 dakika görüp geliyorum. dikişlerim çok zorluo ama 1 dakika bile olsa değiyor onu görmeye
herşeyi normalmiş ama kasılmaları davem ediyormuş. beyin tomografisi çekmişler bişi çıkmamış çok şükür.. daha ayrıntılı olan tomografi çekeceklermiş nedenini araştırmak için. sonra 1 gecede hastanede beraber kalacakmışız çıkaçakmışız.
dua edin kızlar yarın kızımın yanında uyuyayım
kızlar ben ıyıce kendımı yalnız hsstemeye basladım nerelerdesınız yahuu.....?
esım yok konuscak bırı yok evde saf saf dolanyorm pc basnda otrmakdan totom agrıdı.heryere kucagımda gelıyo kendısı mal gbym yanı:)
bebıs dogsada kucagmzdan pcyı atsak bebısı alsak.:)
slm anneler..
ben geldim hala yalnızım kızımı vermiolar daha.
sabah akşam süt sağıp götürüyorum 5 10 dakika görüp geliyorum. dikişlerim çok zorluo ama 1 dakika bile olsa değiyor onu görmeye
herşeyi normalmiş ama kasılmaları davem ediyormuş. beyin tomografisi çekmişler bişi çıkmamış çok şükür.. daha ayrıntılı olan tomografi çekeceklermiş nedenini araştırmak için. sonra 1 gecede hastanede beraber kalacakmışız çıkaçakmışız.
dua edin kızlar yarın kızımın yanında uyuyayım
arkadaşlar bir kac sorum olacak.
1.Hangi sut pompasını aldınız?
2.Sut saklama posetınde mı saklıyorsunuz?
3.Dondurucudan çıkarınca nasıl ısıtıyorsunuz?
4.Ornegın bır poşete koyduğunuzda bır kez mı sağıyorsunuz sutunuzu yoksa poşet dolana kadar mı ?
5.hangı marka poşet aldınız?
Sanırım bu kadar:)
Acemi anne böyle oluyor ıste :)
Aslında sımdılık ıhtıyacım yok ama göğsüm ağrıyor ve sertlesıyor sagarsam rahatlar dıye düşünüyorum.
bu seferde azcıkta pc ye bakabılsem dıceksın cnmbnde uykusuzluktan mal gbıyım dolanıp duruyorum evde tek basımayım ev dı bebektı baya zorluyo anlıcan tatlım
allah yardımcın olsun cnm inş kavusursun bebsne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?