2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hayırlı olsun evladın canım Allah analı babalı buyutsun ınsallh

bende korku oluyo ama ac kalacak ıkı saatte bı emmesı lazım gibi geliyo ama oğlum 5 ila 10 dakka arası emıp uyuyp kalıyo

valla cok zorlamayım çift kordon dolanmiş boynuna cok yerinde bi karar oldu.
Gözün aydın cnmmmmmm sende kavuştun yavruna , sezeryanın ilk günü ağrı oluo korkma üzülme, bn normal olmadı diye depresiftim bide ilkgün zorlanınca nefret etmiştm sezeryandan ama 2. Gün daha iyiydim bisürü misafir geldi herkes maşallah dedi, sezeryandan korkcak bişi yokmuş, bunda da çabucak toparlanıyosun
Maşallah oğluşuna çok tatlıı
Bende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.
Çok Geçmiş olsun,

merhaba arkadaşlar. Haziran sonu .temmuz başı doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz

canım ben kolsuz veya yarım kollu çıtçıtlı badi üstüne ince takım veya tulum ile çorap
giydiriyorum gerekirse penye battaniye ile dolaşıyoruz evde

bende korku oluyo ama ac kalacak ıkı saatte bı emmesı lazım gibi geliyo ama oğlum 5 ila 10 dakka arası emıp uyuyp kalıyo

merak etme bence 3-4 saat bile emmeden uyuyabilir büyümesi için uyuması da gerekli..

Çok gecmiş olsun CANIM ama yavrun saglıcakla kucağına alışsın ya ne mutlu maşallah

Günaydın kısçeler

Anne sütü takviye olarak mama veren arkadaslarım bizim kız hiç doymuyor ya
Bugün hayırlısıyla 16.günümüz ilk başlarda 30 ml di daha sonraları 60 ml yaptık şimdi 80 -90 ml veriyoruz ve mamayı yendikten sonra birde emiyo
Memede yaklaşık 1saat kalıyo
Sizlere sorum geceleri mesele 10.30 da mama veriyorsam 1 de uyanıyor 2.30 -3.00 e kadar emıyo tabı doymuyor tekrar mama veriyoruz bi üç saat daha uyuyo kalkınca yone emıyo doymazsa yüne mama ve emme takvıyesı
Bu şeklide beslenmesınde Düzce bır sorun var mı? Bir de bn süt hiç sağmıyorum sizce sağmalımıyım
Ama zaten eksiğinde uzun süre eksiği için tüm sürT boşalıyo erer o yürüyüp uyanana kadar süt gelmiyo bile
Bana bir akıl verin canlarım ne yapmalıyım

Birde bebeğin günlük takvimi bizim yazıların altında görünüyor ya onu nerden ve nasıl yapıyorsunuz

Yardımlarınız için çok teşekkürler
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun bu zor dönemi uykusuzluk vs bır an evvel atlatalım inş...

cnm kontrolun ne zaman ne sıklıkl gdyosn gunu gecmıs bıdaha bı gorn bnce doktra

Doktorum son olarak 31ine kadar bekleyelim kendi sancınla gelmezsen be açılma olmazs duruma göre suni sancı verip normal doğum yaptıralım yada sezeryana alalım ogün karar veririz dedi sanırım 42. Haftanın dolmasını bekliyoruz :/

burdayız canım anlat bakalım

baya geçmiş.sezaryen mi düşünsen acaba.tabi sen bilirsin doktorun bekleyelim mi diyor

Valla doktoruma güveniyorum ama çok sıkıldım bebeğime her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum acaba kakasını yermi acaba susuz kalırmı diye :/ psikolojim yerlebir oldu normal doğum istiyoruz ama sezeryan da olabilir şimdi bebeğimin kilosu ve kafa çapına göre karar verilecek 31inde :/

Oyyy yerim o minnoşuuu :) bak sana demiştim benden önce doğuracaksın diye şimdi gönül rahatlığıyla doğurabilirim (tabi doğurabilirsem)

bebeğin ağzına karbonatlı su sürmektense, meme ucunu karbonatlı suyla silip öyle emzrmeye başlamak daha kolay. Bi yerde böyle yapın diye yazıyodu. Denemekte fayda var.

Selam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)

Gecmıs olsun
Kuzey geldı desene.Gozun aydın.

arkadaşlar bir kac sorum olacak.

1.Hangi sut pompasını aldınız?
2.Sut saklama posetınde mı saklıyorsunuz?
3.Dondurucudan çıkarınca nasıl ısıtıyorsunuz?
4.Ornegın bır poşete koyduğunuzda bır kez mı sağıyorsunuz sutunuzu yoksa poşet dolana kadar mı ?
5.hangı marka poşet aldınız?

Sanırım bu kadar:)
Acemi anne böyle oluyor ıste :)

Aslında sımdılık ıhtıyacım yok ama göğsüm ağrıyor ve sertlesıyor sagarsam rahatlar dıye düşünüyorum.

çok sağol canım hepimizinkiyle inşallah...

maşallah bebişlerinize allahım analı babalı büyütsün inşallah.
canım gecmiş olsun solunumu düzelmiş cok sevindim senın adına
gögüs ucları için lansınoh ve evicap kullanıyorum bırde sutumle sılıyorum
çok sağol canım aktardan bi iilaç aldım iyi geldi gibi bakalım olmadı alırım onuda
Kizlar yarim saat icinde sezeryana giriyorum cok heyecanliyim, dualarinizi esirgemeyin, simdiden Allah razi olsun.
allahım kolayık versin

Bende doğum yaptı m sonunda. Kizim 3100gr 50cm dogdu. Sezeryan oldum spinal anestezi cok rahat ertesi gün ayaga kalktım. Ve bi daha oturamadim kizim sarilik oldu hergun hastaneye gittik. Bugun 7 günlük oldu kizim.
allahım analı babalı büyütsün inşalllahh
benim tatlı oğluşum teyzeleri :)
maşallah pek tatlı
canım allah analı babalı büyütsünn saklayamadın oğluşşşşunuiçinde
Selam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)
allahım analı babalı büyütsün inşallah

slm anneler..
ben geldim hala yalnızım kızımı vermiolar daha.
sabah akşam süt sağıp götürüyorum 5 10 dakika görüp geliyorum. dikişlerim çok zorluo ama 1 dakika bile olsa değiyor onu görmeye
herşeyi normalmiş ama kasılmaları davem ediyormuş. beyin tomografisi çekmişler bişi çıkmamış çok şükür.. daha ayrıntılı olan tomografi çekeceklermiş nedenini araştırmak için. sonra 1 gecede hastanede beraber kalacakmışız çıkaçakmışız.
dua edin kızlar yarın kızımın yanında uyuyayım

kuzum zaten kac kısı kaldık sen benden once alcan kucagna bebısnı beklkıde aynı gun bız carsmbaya kdr gelmesse persmbe sezeryan dusnuyorz bekleme gucumuz kalmadı artık Allah ın ıznıyle

ohhh ınsallah ıse yaramsdr haber beklyorm nerdesn

masallah ogluna cok merk edyorm annesı yaa

valla cok zorlamayım çift kordon dolanmiş boynuna cok yerinde bi karar oldu.

herseyde var ısde bı hayır Allah sag salım kavusturdu ısde masallah

degmezmı anensı nkdr bekledın sen kızını.. bu aksamdan sonra ınsallah donceksnz evnze bırlıkde. bı sorun cıkcgnı snmıyorm tetkık amaclı tutyorlar bence uzme kendnı lutfen

bu seferde azcıkta pc ye bakabılsem dıceksın cnm bnde uykusuzluktan mal gbıyım dolanıp duruyorum evde tek basımayım ev dı bebektı baya zorluyo anlıcan tatlım

allah yardımcın olsun cnm inş kavusursun bebsne

1- Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
2- sağdığım gibi süt saklama kutuları var onlara koyup buzdolabına kaldırıyorum...
http://www.e-bebek.com/sut_saklama_poset_ve_kaplari/milkway/milkway_anne_sutu_saklama_kabi_4lu/MLK-5
3- sağılan sütler 3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında, 3 ay da derin dondurucuda muhafaza edilebildiğinden; ben süt saklama kutularındakileri çıkarıp benmari usulü ısıtıyorum... dondurucudan çıkardığımı ise önce buzdolabında çözülmesini bekliyorum, sonra yne benmari usulü ısıtıyorum biberonda...
4- süt saklama kutularındaki sütler arttığında (poşeti dolduracak kadar olduğunda) süt saklama poşetine aktarıyorum ve en erken sağdığım tarihi not ediyorum üzerine...
5-ben milkway süt poşeti kullanıyorum 250 ml süt alıyo kilit sistemi de oldukça güvenli... ben memnunum...
http://www.e-bebek.com/sut_saklama_...milkway_anne_sutu_saklama_poseti_4010lu/MLK-4

Son düzenleme:

olsn cnm en azndan basnı agrtan kımse yok bende en fazla 5gun snrasnda kovrm herhalde herkesı alskınm ben yalnız tklmaya smdı kardesm gelp kalmak ıstyor onu bıle yok ben ıyyım flan dyorm

olsnda tek razym valla sacımı toplayamam ınsallah saglıklı olsnda sız maasallah yıne gryosnz arada demekkı bebsler uslu ben dogm hkayemı yazar kacarm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…