2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

17 gundur evdeyım sıkıldım artk bu sıcaklarda evde oturmaktan. evde otrmayı sevıosan ıyı cnm ozmn sıklmazssn evde tek

saç baş karşk zaten evden dsarı cıkmayınca kendımı ıyce saldım zaten sureklı dus alıorum sacımı yapsam yne toplıcam bebgmı emzırrken gelmesın dıe yuzune gecelerı bıle salamıorum saclarımı sureklı uyandıgmz ıcın

sabah 5 den berı ayakta olunca artk uyudu ama hazırlanıo uyanmya acık bırakıorum pc yı gelıp bakıorum gdıorum

burayıda m.edıosun cnm grersın sende m.etme

aynı durumdayız biz de.. kızımızı doyuramıyoruz bi türlü. nerdeyse bizi yicek, kucağıma aldığımda yüzümü filan yalamaya başlıyo.. ben de aynen sizin gibi emziriyorum baya uzun bi süre zaten kesinliklekendiliğinden bırakmıyo, ben bıraktırmaya çalışıncakoparacak gibi başını sağa sola çeviriyo, o kadar acıtıyo ki, sonra bide mama veriyoruz, onu da aldığı halde doymamış gibi davranıyo, anlamıyodoyduğunu heralde, bide biz doktora gittik doktor kilosunu baktı, o zaman sadece emziriyodum, bebek aç kalmış dedi. onun için mama vermeye başladık. Şimdi de ben elimden geldiği kadar yemeye çalışıyorum. inş. bizim de düzene girer, sadece emzirmemiz yeterli olur..

kızlar merhaba bebek programından e bebek indirim kupon kodu alıp kullanamayacak olan varsa verebilirmi rica etsemm...

canım gecmis olsun bebisini tetkikler icin tutuyorlardir ben buraya yazmamistim ama benim de bebisim idrar enfeksiyonundan 10 gun kuvozde kaldi uc gunde iyilesti ama birakmadilar yenidoganlar tedavi yarim birakilmazmis kavusunca o gunleri unutuyorsun ben de hic lohusalik yasamadim git gel yeter ki saglikli olsunlar hepsii geciyor canim bir de aktardan aldigin nedr soyler misin benim de durumum vahim de

aboow babanız cıkarsn sızı aksam byerlere ıkı suslen kız. :) saglgnz yerınde masallah gerısı bos

kızlar merhaba bebek programından e bebek indirim kupon kodu alıp kullanamayacak olan varsa verebilirmi rica etsemm...

cnm 40tl vr bende veryymı

Drlar küçücük bişeyi bile abartıyolar kötü bi durum olsa kesn söylerlerdi, aylardır bekliyoruz bz bu melekleri yrn kavuşacaksnz inşallah

cok sukur teyzelerı oglumun aydas arkıdıslerııı

az once esımle ılk yanlıs banyomuzu yaptırdık paşamın cok tatlıdııı sonrasındada artan s ıle ben abdest aldım ve yarı kırkımız cıktı bugn ıtıbarı ıle su st lerde 21 .gunden g dk aldıkkk heheh 15,40 ıtıbarı ıle paşamıda kundakladımmm ohhmısler ıcınde ahanda uykuya daldı sanırımm babası gıbı suya dayanamayıp uykuya dalıyorr ne gusell(k.v öle dıyoo uyutmak ıın suya sokk bebegı:)
aksamda 2.gememıse amcamıza gıdıcez ıftaraa heheh eltım ozlemıstır bısııyanı az once telde öle dıyoo
öle ıste cok sukurr artık paşamı cözmeye basladımm
sabah 5 den oglene kadar 1.st uyuyup uyanıp emmek ıstıyo
oglen den aksam ıftarakadar 2 st uyanıyoo
ve gece 1 de emdıg ıle sabah 5 ce 2,5-3 st uyuyoooocok sukur allah bozmasın cok sukru her gunumuzeeeeeeeeeeeee
bır gecmıse bakımm neler varrrrrrrrrr

Son düzenleme:
allah kolaylık versın ınsl kı sende kucgaına alıp evıne doneceksın canım benımm dua ıle ınslll

ayy canım benım ınsll normal dogumla kucagına alıcaksın ve hepsı bıtıcek ben ınan dogum oncesını hıc hatırlamıyomm suanda hhehe fotolara baktıkca ancakkesımle kostura kostura yurudugumuz zamnalr sımdı paşamın mımıklerını sıkmakla gecıyor ınsl sende megınıın karsılıgını alıcaksın hayırlısı ıle gec olsun guc olmaısn ınslllll
canımm tebrıkler cok sukrukı sorunsuz gecmıs kordon dolanmıs demek bebe ondan gelemıyormus annesıı yarımden aldık habeırnı ock sukur send ekavustun kuzey ınee cok sukru darısı dıger parmak sayısı ıle kalan hamsılereeeeeeeeeeeee
canım alnını ufeele ısaret parmadıgnla gecıyor hemen benım paşada sutu cok cekınce oluyor gunde 2-3 kezz gecıyor ufeleyınce ınsll
benim tatlı oğluşum teyzeleri :)

anamm ates topıgının bır oglusudaaa cok sukru pervanecım allah bagıslasın hayırlı yerlere gelsınler ınsl cumlemesınkıdee muckk sıze ve paşanaaaaaaaaaaaa

CANIM lansinoh pompadan memnun musun
Ben birkaç yorum baktım sütün yoksa çektim gücü ıyı degıl falan diyorlar
Sence güzel mı
Ben süt var mı yok mu en azından satarak emdin olmak ısıtıyorum
Bana yardımcı olur musun

Canım benim de sorularım var.Benim kız çok uzun süre emiyor, herhalde tam çekemiyo diye düşündüm.
Ben de pompa aldım. Emzirmeye devam edicem ama 20 dk'dan sonra doymazsa sağdığımı vereyim diorum.
Sen günde kaç kere sağıyosun sütünü. Emzirdikten sonra mı sağıyosun. Beni bilgilendirirmisin

geldınmı pınu:)) dogramayan arkadsm benım:)

Geldim bacim yettim merak etme :)) sabaha kadar don o yana dön buyana zor uyudum,haliyle oglen anca kalktim,kalktigimdan beride evi topla utu yap falan ugrasiyorumki bi ise yarasin :)) sirf oglum gelsin diye temizlik yapiyorum hareket olsun :))
ama bizimkinden ses seda yok walla :)) takvimde bitti neetcez simdi kizzz )))

bence güzel değil mükemmel bir ürün... ben çok memnunum... gayet de iyi çekiş gücü... hemde ayarlanabilir...

valla oyle gece uykusu hıc yok don don bı oyna bı buyana..
ıyı yapmıssın bende ınadına halsızlık bıde huysuzluk var klakmyrm yermden gerekenlerı yapıp fazlasına grmyorm
benm takvıme var daha da senn bıttı smdı planın ne:)bekleyıs devammı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…