olsn cnm en azndan basnı agrtan kımse yok bende en fazla 5gun snrasnda kovrm herhalde herkesı alskınm ben yalnız tklmaya smdı kardesm gelp kalmak ıstyor onu bıle yok ben ıyyım flan dyorm
olsnda tek razym valla sacımı toplayamam ınsallah saglıklı olsndasız maasallah yıne gryosnz arada demekkı bebsler uslu ben dogm hkayemı yazar kacarm herhalde
Günaydın kısçeler
Anne sütü takviye olarak mama veren arkadaslarım bizim kız hiç doymuyor ya
Bugün hayırlısıyla 16.günümüz ilk başlarda 30 ml di daha sonraları 60 ml yaptık şimdi 80 -90 ml veriyoruz ve mamayı yendikten sonra birde emiyo
Memede yaklaşık 1saat kalıyo
Sizlere sorum geceleri mesele 10.30 da mama veriyorsam 1 de uyanıyor 2.30 -3.00 e kadar emıyo tabı doymuyor tekrar mama veriyoruz bi üç saat daha uyuyo kalkınca yone emıyo doymazsa yüne mama ve emme takvıyesı
Bu şeklide beslenmesınde Düzce bır sorun var mı? Bir de bn süt hiç sağmıyorum sizce sağmalımıyım
Ama zaten eksiğinde uzun süre eksiği için tüm sürT boşalıyo erer o yürüyüp uyanana kadar süt gelmiyo bile
Bana bir akıl verin canlarım ne yapmalıyım
Birde bebeğin günlük takvimi bizim yazıların altında görünüyor ya onu nerden ve nasıl yapıyorsunuz
Yardımlarınız için çok teşekkürler
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun bu zor dönemi uykusuzluk vs bır an evvel atlatalım inş...
canım hayirli olsun bebisine kavustun Allah analı babalı buyutsun foto bekliyoruz ,öpüldünüz
ben gördüüüüümmmmmmmmm
tam anne-baba spesyali
nerdee gördünnn??ya benim kız da aynı babası oglan olsa o kadar benzemezcepten foto koyulmuyomu kiii
17 gundur evdeyımsıkıldım artk bu sıcaklarda evde oturmaktan. evde otrmayı sevıosan ıyı cnm ozmn sıklmazssn evde tek
saç baş karşk zaten evden dsarı cıkmayınca kendımı ıyce saldım zaten sureklı dus alıorum sacımı yapsam yne toplıcam bebgmı emzırrken gelmesın dıe yuzune gecelerı bıle salamıorum saclarımı sureklı uyandıgmz ıcın
sabah 5 den berı ayakta olunca artk uyudu ama hazırlanıo uyanmya acık bırakıorum pc yı gelıp bakıorum gdıorum
burayıda m.edıosun cnm grersın sende m.etme
kızlar merhaba bebek programından e bebek indirim kupon kodu alıp kullanamayacak olan varsa verebilirmi rica etsemm...
aboowbabanız cıkarsn sızı aksam byerlere ıkı suslen kız. :) saglgnz yerınde masallah gerısı bos
cnm 40tl vr bende veryymı
slm anneler..
ben geldim hala yalnızım kızımı vermiolar daha.
sabah akşam süt sağıp götürüyorum 5 10 dakika görüp geliyorum. dikişlerim çok zorluo ama 1 dakika bile olsa değiyor onu görmeye
herşeyi normalmiş ama kasılmaları davem ediyormuş. beyin tomografisi çekmişler bişi çıkmamış çok şükür.. daha ayrıntılı olan tomografi çekeceklermiş nedenini araştırmak için. sonra 1 gecede hastanede beraber kalacakmışız çıkaçakmışız.
dua edin kızlar yarın kızımın yanında uyuyayım
aboowbabanız cıkarsn sızı aksam byerlere ıkı suslen kız. :) saglgnz yerınde masallah gerısı bos
cnm 40tl vr bende veryymı
allah kolaylık versın ınsl kı sende kucgaına alıp evıne doneceksın canım benımm dua ıle ınslllslm anneler..
ben geldim hala yalnızım kızımı vermiolar daha.
sabah akşam süt sağıp götürüyorum 5 10 dakika görüp geliyorum. dikişlerim çok zorluo ama 1 dakika bile olsa değiyor onu görmeye
herşeyi normalmiş ama kasılmaları davem ediyormuş. beyin tomografisi çekmişler bişi çıkmamış çok şükür.. daha ayrıntılı olan tomografi çekeceklermiş nedenini araştırmak için. sonra 1 gecede hastanede beraber kalacakmışız çıkaçakmışız.
dua edin kızlar yarın kızımın yanında uyuyayım
ayy canım benım ınsll normal dogumla kucagına alıcaksın ve hepsı bıtıcek ben ınan dogum oncesını hıc hatırlamıyomm suanda hhehe fotolara baktıkca ancakkHemen hemen herkes doğurdu :) bilseydim böyle olacağını ağustos annelerini takip ederdim
en azından strese girmezdim :))
neyse hiç moral bozmaya gerek yok;
bu gece bi guzel annemde iftarımızı yaptık,sonra bi saate yakın eşimle yürüdük,şimdi geldik,ılık bi duş aldım,
papatya çayımı yaptım;ohhhh mis rahatlıcam ve beynim sinyalleri verecek ve doğum başlıycak inşallah :))
bu sefer eşimide baya zorladım yürü dedim,ama sağlam yürüdük,resmen kasıklarım acıdı,eve son 100 metre kala nerdeyse ben gelemiyodum wallainşallah işe yararrrr diyelim
canımm tebrıkler cok sukrukı sorunsuz gecmıs kordon dolanmıs demek bebe ondan gelemıyormus annesıı yarımden aldık habeırnı ock sukur send ekavustun kuzey ınee cok sukru darısı dıger parmak sayısı ıle kalan hamsılereeeeeeeeeeeeetosun oglumla geldik dicemm ama cokta tosuncuk deilmiş teyzelerii :))
uyyo şimdi minnoş , spinal anestezi ile sezeryana girdik , ama herseyi hissedince ben uyuttular , şükür iyiyiz şuan , dinlenicez biraz resmini en kısa zamanda yukliycem görüşmek üzereee
canım alnını ufeele ısaret parmadıgnla gecıyor hemen benım paşada sutu cok cekınce oluyor gunde 2-3 kezz gecıyor ufeleyınce ınsllkızlar benim bebişim 24 günlük oldu.yalnız kusunca yavrum bilmiyor hep genzine kacırıyor..agzından burnunda süt geliyo nefes alamıyo,bogulacak gibi oluyor.
basına böyle bişey gelen var mı deli olucam resmen..gece gündüz uyku yok bana..bi akıl verin gözünüzü seveyim..
benim tatlı oğluşum teyzeleri :)
anamm ates topıgının bır oglusudaaa cok sukru pervanecım allah bagıslasın hayırlı yerlere gelsınler ınsl cumlemesınkıdee muckk sıze ve paşanaaaaaaaaaaaa
1- Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
2- sağdığım gibi süt saklama kutuları var onlara koyup buzdolabına kaldırıyorum...
Milkway Anne Sütü Saklama Kabı 4`lü - e-bebek.com
3- sağılan sütler 3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında, 3 ay da derin dondurucuda muhafaza edilebildiğinden; ben süt saklama kutularındakileri çıkarıp benmari usulü ısıtıyorum... dondurucudan çıkardığımı ise önce buzdolabında çözülmesini bekliyorum, sonra yne benmari usulü ısıtıyorum biberonda...
4- süt saklama kutularındaki sütler arttığında (poşeti dolduracak kadar olduğunda) süt saklama poşetine aktarıyorum ve en erken sağdığım tarihi not ediyorum üzerine...
5-ben milkway süt poşeti kullanıyorum 250 ml süt alıyo kilit sistemi de oldukça güvenli... ben memnunum...
Milkway Anne Sütü Saklama Poşeti 40+10`lu - e-bebek.com
1- Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
2- sağdığım gibi süt saklama kutuları var onlara koyup buzdolabına kaldırıyorum...
Milkway Anne Sütü Saklama Kabı 4`lü - e-bebek.com
3- sağılan sütler 3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında, 3 ay da derin dondurucuda muhafaza edilebildiğinden; ben süt saklama kutularındakileri çıkarıp benmari usulü ısıtıyorum... dondurucudan çıkardığımı ise önce buzdolabında çözülmesini bekliyorum, sonra yne benmari usulü ısıtıyorum biberonda...
4- süt saklama kutularındaki sütler arttığında (poşeti dolduracak kadar olduğunda) süt saklama poşetine aktarıyorum ve en erken sağdığım tarihi not ediyorum üzerine...
5-ben milkway süt poşeti kullanıyorum 250 ml süt alıyo kilit sistemi de oldukça güvenli... ben memnunum...
Milkway Anne Sütü Saklama Poşeti 40+10`lu - e-bebek.com
geldınmı pınu:)) dogramayan arkadsm benım:)
CANIM lansinoh pompadan memnun musun
Ben birkaç yorum baktım sütün yoksa çektim gücü ıyı degıl falan diyorlar
Sence güzel mı
Ben süt var mı yok mu en azından satarak emdin olmak ısıtıyorum
Bana yardımcı olur musun
Geldim bacim yettim merak etme :)) sabaha kadar don o yana dön buyana zor uyudum,haliyle oglen anca kalktim,kalktigimdan beride evi topla utu yap falan ugrasiyorumki bi ise yarasin :)) sirf oglum gelsin diye temizlik yapiyorum hareket olsun :))
ama bizimkinden ses seda yok walla :)) takvimde bitti neetcez simdi kizzz)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?