2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Walla cnm yarin doktor kontrolumuz var iste,bi gidelim bakalim ne diycek acilma varmi yokmu nstte durum ne cikcak :)) biraz acilmam olsa verin suni sanciyi dicem koydum kafama :) ama doktor 2gun daha bekleriz dedi,en gec carsamba neolursa olsun giricem bu yola,artik ne cikarsa bahtina sezeryanmi olur suni mu olur normalmi olur :)) canima tak dedi :)) gerci dun aksam baya yuruduk ya,bebisin kafasi hep kasiklarimda dolasti ,cok umutlandim dun gece ama ,bnm sipa tam poposuna vurmalik ))

benim kızım da bazen 20 dk birinde 20 dk birinde olmak üzere tam 40 dk memede kaldığını biliyorum... bikaç ke öyle oldu... sonrasında 10-12 dk sürdü emmesi... yarı uyur halde bıraktı emmeyi... e tabi korktum bende doydumu doymadıı diye... neyse bi keresinde üşenmedim saydım 10 dk içinde tam 300 kere memeyi çekip emiyodu... doktora gidince sorduk... onun cevabı aynen şuydu; bebekler ilk 5 dk da doyar (aktif emen bi bebekten bahsediyoruz-memeyi çekip yutkunuyosa)... sonraki 5 dk sında keyf yaparlar... ayrıca 10 dk da 300 emiş süper ki; bunu kilo takibindende anlayabiliyoruz dedi... doymayan bebekk kilo almazmış, ontrollerinizde mutlaka tarih ve kilolarınızı not edn kitapçıklarınıza...

bol bol çömelmeyi dene ve bacaklarını açarak biraz hızlı tempoda yürü...
ben bunları abarttığım gecenin sabahında doğumhanede çığlıklardaydım

beebekler bazen dogum skelını kendnısı seyor ısde boyle annesı sen zıplsanda yapcak bısı yok benmde son carsmba kontrol persmbe cuma sezeryan eger bı degsm olmassa olursada gobek atcam zaten. ınsallah yarına kalmazda bukdr bekleysn snucu normalle bıtrrsın hayırlısyla. neyse en azndan gun bılmekde ınsanı rahatltyor. ama agustos annesı oldukkk(((((

nasılsın pekı smdı dııkıslerın fılan sıkayetn varmı? gercı aylız bıraz mınyom dogmusdu onun rahatlıgı olduumu.

Walla insallah cnm ,bukadarda son ana kadar bekledik normal olsun istiyorum ama sabrim zorluyo iste,insallah ikimizinde sezeryana gerek kalmadan normal yollu gelirler,bi tek ikimiz kaldik walla acenu da satti bizi :))) dogurmucam dedi dedi birakti gitti bizi )) saka bi yaba ha gayret son gunlerimiz walla )

Cnm bende bugun abartmayi dusunuyorum walla simdi ev isi yaptim ;onlar bitti,kosu bandind biraz zorlucam kendimi,sonra ilik bi dus,iftardan sonrada cikip disarda yurucem bakalim ne olacak ) ins ilerleyen saatlerde kizlar hastanedeyim doguruyom yazarim )

e hadı bakalm ınsallah cnm ya ama az kaldı gercekden ınanmıyorm hala:)

acenu tebrik ederim kurtuldun hayırlısıyla :))) darısı diğer arkadaşların başına hadi bakalım:)

kızlar benim tosbağam da devamlı emmek isteyenlerden :) özellikle gündüzleri devamlı aranıyor gibi ağzını açıp kapatıyor buyüzden de uykuya kolay dalamıyor, ilk zamanlar arandığını görünce kıyamadım her arandığında verdim memeyi ama sonra o kadar rahatsız oldu ki çok emdiği için kusa kusa afedersiniz mıça mıça helak oldu yavrum ben de arandığı zaman emzik veriyorum onu da biraz emiyor bakıyor gelen giden yok emzikten atıyor ağzından, ama emziğe alıştırmaya kararlıyım yoksa sürekli emerse rahatsız olacak...

siz emziğe nasıl alıştırdınız var mı bi yöntem, her emziği attığında vermeye devam edeyimmi ??

Son düzenleme:

kızlar doğum şekli tamamen vücut yapısıyla alakalı bence, ben okdr yürüdüm hareket ettim temizlik yaptım, bol su +hurma.. normal doğum için ne gerekiyorsa yaptım diyebilirim ama hiç açılmam olmadı, sezeryana girdiğimde doktorum sana 24 saat de sancı versem açılman olmazmış çünkü pelvis kasların çok sıkı sancılar açamıyor dedi. inşallah hepiniz normal doğum yaparsınız çünkü ben sezeryandan sonra gerçekten çok zor toparlandım..benimle bir normal doğum yapanlar 1-2 saat içince ayağa kalkıp yürüdüler bebeklerini kucaklarına alıp emzirdiler ama ben ancak 6 saat sonra ayağa kalkabildim o da çok acılıydı ve bebeğimi ilk 3 gün kucağıma alamadım acılarımdan.. inşallah rabbim bebişlerinizin yolunu açsın normal yollardan doğurun inşallah...

cnm bnm tospık oluşmda aranmalarda doyurduktan snra gazını cıkarıorum oara uyanıo zaten yatırıorum emzıgını verıp başnda beklıorum sureklı attgı ıcın o atıo bn verıorum ole uykuya dalıo uyuynca kendılıgnden atıo zaten

canım keşke 40dk emse.
bizim kız bazen 1,5-2 sat emiyo

ben yaklaşık 2 yıldır aralıklı olarak pilatese yapıyorum... ve onda öğrendiğim en iyi şey pelvis kaslarını çalıştırmak... hamileliğimin başından beri bu egzersizi hiç aksatmadım... gebe olduğumu öğrendiğim ilk gün başladım günde 3 set 10ar kez pelvis çalıştım... belki de bunun da etkisi olabilir kolay doğumumun üzerinde...

maşallh çok tatlı

sağolun canlar hepimizin yavrusunu bağışlasın bizlere Rabbim ...

suzancım çok şükür yaa geçen sene bu zamanlar umutla bekliyorduk o zamandan beri çok destekcim oldu burdaki arkadaşlar çok şükür bugünleri de gördük

Acenuu hadi gözün aydın canımm,,çok mutlu oldumm,,özlem giderin bakalım bebişinle

Nisayy az kaldı canıım azcık daha sabret bebğin için,,sonra herşeyi unutacaksın inşallah gazdı uykuydu emmeydi derken:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…