valla oyle gece uykusu hıc yok don don bı oyna bı buyana..
ıyı yapmıssın bende ınadına halsızlık bıde huysuzluk var klakmyrm yermden gerekenlerı yapıp fazlasına grmyorm
benm takvıme var daha da senn bıttı smdı planın ne:)bekleyıs devammı:)
Canım benim de sorularım var.Benim kız çok uzun süre emiyor, herhalde tam çekemiyo diye düşündüm.
Ben de pompa aldım. Emzirmeye devam edicem ama 20 dk'dan sonra doymazsa sağdığımı vereyim diorum.
Sen günde kaç kere sağıyosun sütünü. Emzirdikten sonra mı sağıyosun. Beni bilgilendirirmisin
Walla cnm yarin doktor kontrolumuz var iste,bi gidelim bakalim ne diycek acilma varmi yokmu nstte durum ne cikcak :)) biraz acilmam olsa verin suni sanciyi dicem koydum kafama :) ama doktor 2gun daha bekleriz dedi,en gec carsamba neolursa olsun giricem bu yola,artik ne cikarsa bahtina sezeryanmi olur suni mu olur normalmi olur :)) canima tak dedi :)) gerci dun aksam baya yuruduk ya,bebisin kafasi hep kasiklarimda dolasti ,cok umutlandim dun gece ama ,bnm sipa tam poposuna vurmalik))
Walla cnm yarin doktor kontrolumuz var iste,bi gidelim bakalim ne diycek acilma varmi yokmu nstte durum ne cikcak :)) biraz acilmam olsa verin suni sanciyi dicem koydum kafama :) ama doktor 2gun daha bekleriz dedi,en gec carsamba neolursa olsun giricem bu yola,artik ne cikarsa bahtina sezeryanmi olur suni mu olur normalmi olur :)) canima tak dedi :)) gerci dun aksam baya yuruduk ya,bebisin kafasi hep kasiklarimda dolasti ,cok umutlandim dun gece ama ,bnm sipa tam poposuna vurmalik))
bol bol çömelmeyi dene ve bacaklarını açarak biraz hızlı tempoda yürü...
ben bunları abarttığım gecenin sabahında doğumhanede çığlıklardaydım
nasılsın pekı smdı dııkıslerın fılan sıkayetn varmı? gercı aylız bıraz mınyom dogmusdu onun rahatlıgı olduumu.
daş gibiyim çok şükür... doğumhaneden çıktığım an itibaryle yeni doğmuş gibiyim...
beebekler bazen dogum skelını kendnısı seyor ısde boyle annesı sen zıplsanda yapcak bısı yok benmde son carsmba kontrol persmbe cuma sezeryan eger bı degsm olmassa olursada gobek atcam zaten. ınsallah yarına kalmazda bukdr bekleysn snucu normalle bıtrrsın hayırlısyla. neyse en azndan gun bılmekde ınsanı rahatltyor. ama agustos annesı oldukkk(((((
bol bol çömelmeyi dene ve bacaklarını açarak biraz hızlı tempoda yürü...
ben bunları abarttığım gecenin sabahında doğumhanede çığlıklardaydım
Walla insallah cnm ,bukadarda son ana kadar bekledik normal olsun istiyorum ama sabrim zorluyo iste,insallah ikimizinde sezeryana gerek kalmadan normal yollu gelirler,bi tek ikimiz kaldik walla acenu da satti bizi :))) dogurmucam dedi dedi birakti gitti bizi)) saka bi yaba ha gayret son gunlerimiz walla )
Cnm bende bugun abartmayi dusunuyorum wallasimdi ev isi yaptim ;onlar bitti,kosu bandind biraz zorlucam kendimi,sonra ilik bi dus,iftardan sonrada cikip disarda yurucem bakalim ne olacak ) ins ilerleyen saatlerde kizlar hastanedeyim doguruyom yazarim )
allahım analı babalı büyütsün inşallah
Walla insallah cnm ,bukadarda son ana kadar bekledik normal olsun istiyorum ama sabrim zorluyo iste,insallah ikimizinde sezeryana gerek kalmadan normal yollu gelirler,bi tek ikimiz kaldik walla acenu da satti bizi :))) dogurmucam dedi dedi birakti gitti bizi)) saka bi yaba ha gayret son gunlerimiz walla )
Cnm bende bugun abartmayi dusunuyorum wallasimdi ev isi yaptim ;onlar bitti,kosu bandind biraz zorlucam kendimi,sonra ilik bi dus,iftardan sonrada cikip disarda yurucem bakalim ne olacak ) ins ilerleyen saatlerde kizlar hastanedeyim doguruyom yazarim )
acenu tebrik ederim kurtuldun hayırlısıyla :))) darısı diğer arkadaşların başına hadi bakalım:)
kızlar benim tosbağam da devamlı emmek isteyenlerden :) özellikle gündüzleri devamlı aranıyor gibi ağzını açıp kapatıyor buyüzden de uykuya kolay dalamıyor, ilk zamanlar arandığını görünce kıyamadım her arandığında verdim memeyi ama sonra o kadar rahatsız oldu ki çok emdiği için kusa kusa afedersiniz mıça mıça helak oldu yavrumben de arandığı zaman emzik veriyorum onu da biraz emiyor bakıyor gelen giden yok emzikten atıyor ağzından, ama emziğe alıştırmaya kararlıyım yoksa sürekli emerse rahatsız olacak...
siz emziğe nasıl alıştırdınız var mı bi yöntem, her emziği attığında vermeye devam edeyimmi ??
benim kızım da bazen 20 dk birinde 20 dk birinde olmak üzere tam 40 dk memede kaldığını biliyorum... bikaç ke öyle oldu... sonrasında 10-12 dk sürdü emmesi... yarı uyur halde bıraktı emmeyi... e tabi korktum bende doydumu doymadıı diye... neyse bi keresinde üşenmedim saydım 10 dk içinde tam 300 kere memeyi çekip emiyodu... doktora gidince sorduk... onun cevabı aynen şuydu; bebekler ilk 5 dk da doyar (aktif emen bi bebekten bahsediyoruz-memeyi çekip yutkunuyosa)... sonraki 5 dk sında keyf yaparlar... ayrıca 10 dk da 300 emiş süper ki; bunu kilo takibindende anlayabiliyoruz dedi... doymayan bebekk kilo almazmış, ontrollerinizde mutlaka tarih ve kilolarınızı not edn kitapçıklarınıza...
kızlar doğum şekli tamamen vücut yapısıyla alakalı bence, ben okdr yürüdüm hareket ettim temizlik yaptım, bol su +hurma.. normal doğum için ne gerekiyorsa yaptım diyebilirim ama hiç açılmam olmadı, sezeryana girdiğimde doktorum sana 24 saat de sancı versem açılman olmazmış çünkü pelvis kasların çok sıkı sancılar açamıyor dedi. inşallah hepiniz normal doğum yaparsınız çünkü ben sezeryandan sonra gerçekten çok zor toparlandım..benimle bir normal doğum yapanlar 1-2 saat içince ayağa kalkıp yürüdüler bebeklerini kucaklarına alıp emzirdiler ama ben ancak 6 saat sonra ayağa kalkabildim o da çok acılıydı ve bebeğimi ilk 3 gün kucağıma alamadım acılarımdan.. inşallah rabbim bebişlerinizin yolunu açsın normal yollardan doğurun inşallah...
canım keşke 40dk emse.
bizim kız bazen 1,5-2 sat emiyo
Benımde CANIM yaaaa
Gözün aydın cnmmmmmm sende kavuştun yavruna , sezeryanın ilk günü ağrı oluo korkma üzülme, bn normal olmadı diye depresiftim bide ilkgün zorlanınca nefret etmiştm sezeryandan ama 2. Gün daha iyiydim bisürü misafir geldi herkes maşallah dedi, sezeryandan korkcak bişi yokmuş, bunda da çabucak toparlanıyosun Maşallah oğluşuna çok tatlııÇok Geçmiş olsun,
çok sağol canım hepimizinkiyle inşallah...
maşallah bebişlerinize allahım analı babalı büyütsün inşallah.
çok sağol canım aktardan bi iilaç aldım iyi geldi gibi bakalım olmadı alırım onuda
allahım kolayık versin
allahım analı babalı büyütsün inşalllahh
maşallah pek tatlı
canım allah analı babalı büyütsünn saklayamadın oğluşşşşunuiçinde
allahım analı babalı büyütsün inşallah
allah kolaylık versın ınsl kı sende kucgaına alıp evıne doneceksın canım benımm dua ıle ınslll
ayy canım benım ınsll normal dogumla kucagına alıcaksın ve hepsı bıtıcek ben ınan dogum oncesını hıc hatırlamıyomm suanda hhehe fotolara baktıkca ancakkesımle kostura kostura yurudugumuz zamnalr sımdı paşamın mımıklerını sıkmakla gecıyor ınsl sende megınıın karsılıgını alıcaksın hayırlısı ıle gec olsun guc olmaısn ınslllll
canımm tebrıkler cok sukrukı sorunsuz gecmıs kordon dolanmıs demek bebe ondan gelemıyormus annesıı yarımden aldık habeırnı ock sukur send ekavustun kuzey ınee cok sukru darısı dıger parmak sayısı ıle kalan hamsılereeeeeeeeeeeee
canım alnını ufeele ısaret parmadıgnla gecıyor hemen benım paşada sutu cok cekınce oluyor gunde 2-3 kezz gecıyor ufeleyınce ınsll
anamm ates topıgının bır oglusudaaa cok sukru pervanecım allah bagıslasın hayırlı yerlere gelsınler ınsl cumlemesınkıdee muckk sıze ve paşanaaaaaaaaaaaa
maşallh çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?