2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Aynen öyle kader arkadasım
Doymasa uyumaz kuzum ya
Ederken ağzı süt dolu uyuyo hep menede kalıp orda uyumak istiyor
B'nde diyorum süt mü yok doyurucu mu değil
Artık helva yemekten dereotu yemekten midem bulandı ama kızım için mecbur
B'nde senın gribi sırf meraktan acaba süt var mı yok mu bana belkı var gibi geliyo ama yoktur
O yüzden B'nde almk taraftarıyım
Bakalım sen kullan tatlım yorumlarına göre alımı yarim çok memnun int yorumlardada çoğunluk memnun

CANIM bide senın bu alttakı bebek tablosunu nasıl yapıyorsun nerden

ben de yarimin kullandığı makineden aldm, kullanaym haber verirm inşaallah.
tabloyu lilypie.com dan yaptm canım

26/07/2013 tarihinde spinal anestezi ile doğum yaptım bebişim'in sesini duyana kadar çok korkulu ve heyecanlıydım onun ağlama sesiyle benim gözyaşım birbirine karıştı muhteşem bir duygu inşallah herkes bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına alır
Boy:52cm Kilo:3770 kg
39+1 hafta
İsim:Ufuk Kaan

Son düzenleme:
hayırlı olsun

Canım benim ALLAH'ım yardımcın olsun
Üzülme sakın sütlerin geri gitmesin
bebişin sütünden faydalansın...Düzelince de
ana kız hasret giderirsiniz bol bol.....
Canımmmmm dualarım miniğin içinnnn umarımmmm
bir an önce kavuşursunuzzzzz...Çok öpüyorum sizleriii

canım keşke 40dk emse.
bizim kız bazen 1,5-2 sat emiyo

bizimki de. onda da ben zorlaağzından çıkarıyorum, bi de gündüz uyumuyo hiç ya kucağımda o halde uyuyacak, ya da koyunca hemen ağlıyo, Şaşırdım ne yapacağımı. Başlarda iyiydik, şimdi böylebi acayip oldu. yatak filan boşaalmışızdiyorum İnş. hayırlısıyla atlatırız bugünleri.

Aynı durumdayım inan.. Bugün baya bi emdi, memeyi çıkardım ağzından. Hala aranıyo. E o kadar uzun emince memede de bişi kalmıyo zaten. Dedim doymadı herhalde. Mama verdim, 70cc kdar. Onu da içti. Sonra tekrar emdi ancak uyudu. Emmeden uyumuyo bizim kız.

acenu cnm gözünaydon olsun bayrama bayrama dedin geldi bak senin minnakkk :)

kızlar bende lansinoh aldım yarim sağol bu arada senin yorumunla karar verdim.
ama hala düşünüyorum kızım kendi kendine emip doyuyorsa göğüslerde de ağrı yoksa sağıp biberonla vermeye gerek var mı diye?gerçi hiç bitirecek kadar emmedi sarılık çünkü iki saatte bir azar azar emiyor...

yarim ne zaman sağıyorsun ve günde kaç kez veriyorsun biberonla?

Son düzenleme:
Gelelimmm lohusalığaaaa
Ayyyy ben anlamıyorummmm ne oluyor ne bitiyor ama
Yarın tam 4 haftalık olacağız...Zaman su gibi geçecek derlerdide
inanmazdımmm:26::26::26::44::44::44:herşeyim DURU oldu....
Uyurken özlüyorum,memede iken izlemeye doyamıyorum,kustuğu zaman
içim parçalanıyor en kolay yaptığum şey hemen ağlamam oluyor ama ne yapayım
rahatlıyorumNormal doğumdan sonra hayatım değişti....Mükemmel geçen
9 ay sorun çıkarmayan kızçem biraz zor doğdu.Doktora göre kolay ama ben nedense bağırdığım
için çok utandımSessiz sessiz yapamazdın diyor ilk doğumun suyun gelmedi
ve kızçen yavaş ilerliyor dedi.Ayrıca kalbimden dolayı ıkınmalarım yetersi zoluyordu..Hepsi geride kaldı
Duru ile yeniden doğmuş gibiyimBazı günler kendimiiii
harika hissediyorum bazı günler ise çok kaygılı(Duru kusmadığı dönemlere denk gelior)
İnsanalrın ne söyledikleir hiç batmıyor,alınganlığım yok kendime alınıyorum
Gezip dışarı çıkmak çok önemli olmuyor.Oysakiii her yaz tatil için yanıp kavrulan sitenin havuzunu
mesken tutan biri olarak tınlamıyorummmm..kIZIMLA VAKİT GEÇİRMEYE bayılıyorum..Dün bayram alışverişi
için dışarı çıktık tuhaf geldi ama kalabalık ve çok sıcakmış.Aslında emişirken kendimi çölde gibi hissediyorum ya neyse
Yarın da DURU'mun kusması için doktora oradan anneme geçeceğiz.Bebişi anneme bırakıp AVM ye gideceğiz
ALLAH:'ım izin verirse bir de kızım izin verirse

ALLAH'a emanet olunnnnn kızçelerr

ne kadar ççok emerse emsin sütün az değilse bitirecek kadar ememez... o yüzden göğüslerini boşalttıkça yenilenecektir sütün... stoklarsın anne sütünden zzarar gelmez... ben günde 1 kere sağıyorum emzirme sonrası... bazen 2 günde 1... bu benim göğüslerimdeki ağrı-evdeki işlerim-vakitsizlik ve ayliz hanımın emme isteğine göre değişiyor.. zamanla sendede şekillenir bunlar...

sağol cnm cevap için

Kızlaaaaaa
diyiverin bana
çbu sıcakta göğüs pedi kullanıyo musunuz
ay ben sütyen ve pedden bıktım..
2 saatte bir ped değiştiriyorum ama o kadar dolu veekşi ekşi kokuyo bu sıcakta
ped kullanmasam her taraf süt oluyo .. SiZ nasıl basediuo sunuz su göğüslerle yaaa

lansinoh göğüs pedi kullanıyorum durup dururken niye akıyo sütüm bilmiyorum ya ped öyle bi doluyo öbür tarafa akıtıyor kokuyo
bıktım ya... Bi akıl verin

Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa

Son düzenleme:
Nasilsiniz kizlar bebek muhabbetlrri basladi ne guzel:) bizde sabah tam 1 haftalik olcaz zeynepim hic uzmuyor beni masaallah :) askim o benim uyanana kadar özlüyorum findigimi .. bugun babamizi yolladik uzgunuz ama bayrama gidicez sonunda evimize annemlerde de olsam insanin evi gibi olmuyor .kociside cok ozlemstm 1hafta yanmzdaydi ama yetmedi olsun az kaldi .. boyle diorum annemlerede dayanmiuorum nasil ayrilcaz diorum off karisik yani ama kizcemle olmak harika:)

Hay maşallah, benim sadece sabahları ıslanmış oluyor, onun dışında kızımbütün gün emdiği için akması mümkün olmuyo

Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa

Benim de dikişlerim duruyo hala. Bebişim 1 aylık olacak daha düşmedi.

al benden de o kadar benim kızım da kusuyor hatta bgn sabahtan beri her emiş sonrası dolu dolu kusuyor 2-3 kez emdikten sonra hıçkırmaya başladı hıçkırırkende kusmaya o kustukça ben ağlıyorum, günde ortalama 8-9 bez değiştiriyoruz dolu dolu kusuyo bu sabahtan beri ona rağmen nasıl o kadar kakasını çişini yapıyor anlayamadm, sütüm çok bi kaç kez sağdım sağmaya başladığımda fışkırırak çıkıyor sütüm, kızım başta emerken de bazen öksürüyo ağzından taşıo boğuluo gibi oluo, senin sütün nasıl?? Bn acaba bu yüzden mi kusuyor diyorum, yrn da böle olursa bnde yrn dr a gidicem,

bebislerini 1 saat emzirdiginden bahseden annecikler memisleriniz ne alemde benimki o kadar emmemesine ragmen memislerle basim dertte cunku catliyoooo git gide daha az emisiyoruzzz ne yapacagimm benn

buakşamda yürüdük geldik bakalım ne olur ;
allahım büyük artık; yarın doktorumuz ne dicek çok merak ediyorum,çantalarıda indircez arabaya olurda belki oğluşum gelmeye kalkar :))
Temmuz annesi olmak istiyorum yaaa;ağustosa kalmak istemiyorum
:26:

ay cnm ınsallah etkısını gosterır. yarın bende cok merk edyorm ne dcek hebr ver mutlaka ındır sen cantanı aynen nolur ne olmaz benmkı 1 aydr bgazjda ama bısı olmadı:)

Valla bu sıcakta içinde ne kadar cok tutabilirsen tut.. Ahu m un boynu sıskoluktan isilik oluyo.. Sadece zıbınla duruyo yavru kuzum ama yine de tombişlik ve sıcaklar zor iş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…