kader arkadaşım :) Sence doymuyomu, iyi mi çekemiyo sütü. Ne dersin?
sırfne kadar sütüm var göreyim diye pompa aldım bugün. Henüz elime ulaşmadı ama bugün yarın gelir inşallah.
Bakalım hayırlısı
Aynen öyle kader arkadasım
Doymasa uyumaz kuzum ya
Ederken ağzı süt dolu uyuyo hep menede kalıp orda uyumak istiyor
B'nde diyorum süt mü yok doyurucu mu değil
Artık helva yemekten dereotu yemekten midem bulandı ama kızım için mecbur
B'nde senın gribi sırf meraktan acaba süt var mı yok mu bana belkı var gibi geliyo ama yoktur
O yüzden B'nde almk taraftarıyım
Bakalım sen kullan tatlım yorumlarına göre alımı yarim çok memnun int yorumlardada çoğunluk memnun
CANIM bide senın bu alttakı bebek tablosunu nasıl yapıyorsun nerden
hayırlı olsun26/07/2013 tarihinde spinal anestezi ile doğum yaptım bebişim'in sesini duyana kadar çok korkulu ve heyecanlıydım onun ağlama sesiyle benim gözyaşım birbirine karıştı muhteşem bir duygu inşallah herkes bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına alır
Boy:52cm Kilo:3770 kg
39+1 hafta
İsim:Ufuk Kaan
canım keşke 40dk emse.
bizim kız bazen 1,5-2 sat emiyo
bizimki de. onda da ben zorlaağzından çıkarıyorum, bi de gündüz uyumuyo hiç ya kucağımda o halde uyuyacak, ya da koyunca hemen ağlıyo, Şaşırdım ne yapacağımı. Başlarda iyiydik, şimdi böylebi acayip oldu. yatak filan boşaalmışızdiyorumİnş. hayırlısıyla atlatırız bugünleri.
acenu cnm gözünaydon olsun bayrama bayrama dedin geldi bak senin minnakkk :)
kızlar bende lansinoh aldım yarim sağol bu arada senin yorumunla karar verdim.
ama hala düşünüyorum kızım kendi kendine emip doyuyorsa göğüslerde de ağrı yoksa sağıp biberonla vermeye gerek var mı diye?gerçi hiç bitirecek kadar emmedi sarılık çünkü iki saatte bir azar azar emiyor...
yarim ne zaman sağıyorsun ve günde kaç kez veriyorsun biberonla?
ne kadar ççok emerse emsin sütün az değilse bitirecek kadar ememez... o yüzden göğüslerini boşalttıkça yenilenecektir sütün... stoklarsın anne sütünden zzarar gelmez... ben günde 1 kere sağıyorum emzirme sonrası... bazen 2 günde 1... bu benim göğüslerimdeki ağrı-evdeki işlerim-vakitsizlik ve ayliz hanımın emme isteğine göre değişiyor.. zamanla sendede şekillenir bunlar...
Kızlaaaaaa
diyiverin bana
çbu sıcakta göğüs pedi kullanıyo musunuz
ay ben sütyen ve pedden bıktım..
2 saatte bir ped değiştiriyorum ama o kadar dolu veekşi ekşi kokuyo bu sıcakta
ped kullanmasam her taraf süt oluyo .. SiZ nasıl basediuo sunuz su göğüslerle yaaa
lansinoh göğüs pedi kullanıyorum durup dururken niye akıyo sütüm bilmiyorum ya ped öyle bi doluyo öbür tarafa akıtıyor kokuyo
bıktım ya... Bi akıl verin
Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa
Gelelimmm lohusalığaaaa
Ayyyy ben anlamıyorummmm ne oluyor ne bitiyor ama
Yarın tam 4 haftalık olacağız...Zaman su gibi geçecek derlerdide
inanmazdımmm:26::26::26::44::44::44:herşeyim DURU oldu....
Uyurken özlüyorum,memede iken izlemeye doyamıyorum,kustuğu zaman
içim parçalanıyor en kolay yaptığum şey hemen ağlamam oluyor ama ne yapayım
rahatlıyorumNormal doğumdan sonra hayatım değişti....Mükemmel geçen
9 ay sorun çıkarmayan kızçem biraz zor doğdu.Doktora göre kolay ama ben nedense bağırdığım
için çok utandımSessiz sessiz yapamazdın diyor ilk doğumun suyun gelmedi
ve kızçen yavaş ilerliyor dedi.Ayrıca kalbimden dolayı ıkınmalarım yetersi zoluyordu..Hepsi geride kaldı
Duru ile yeniden doğmuş gibiyimBazı günler kendimiiii
harika hissediyorum bazı günler ise çok kaygılı(Duru kusmadığı dönemlere denk gelior)
İnsanalrın ne söyledikleir hiç batmıyor,alınganlığım yok kendime alınıyorum
Gezip dışarı çıkmak çok önemli olmuyor.Oysakiii her yaz tatil için yanıp kavrulan sitenin havuzunu
mesken tutan biri olarak tınlamıyorummmm..kIZIMLA VAKİT GEÇİRMEYE bayılıyorum..Dün bayram alışverişi
için dışarı çıktık tuhaf geldi ama kalabalık ve çok sıcakmış.Aslında emişirken kendimi çölde gibi hissediyorum ya neyse
Yarın da DURU'mun kusması için doktora oradan anneme geçeceğiz.Bebişi anneme bırakıp AVM ye gideceğiz
ALLAH:'ım izin verirse bir de kızım izin verirse
ALLAH'a emanet olunnnnn kızçelerr
buakşamda yürüdük geldik bakalım ne olur ;
allahım büyük artık; yarın doktorumuz ne dicek çok merak ediyorum,çantalarıda indircez arabaya olurda belki oğluşum gelmeye kalkar :))
Temmuz annesi olmak istiyorum yaaa;ağustosa kalmak istemiyorum :26:
Valla bu sıcakta içinde ne kadar cok tutabilirsen tut.. Ahu m un boynu sıskoluktan isilik oluyo.. Sadece zıbınla duruyo yavru kuzum ama yine de tombişlik ve sıcaklar zor iş.....buakşamda yürüdük geldik bakalım ne olur ;
allahım büyük artık; yarın doktorumuz ne dicek çok merak ediyorum,çantalarıda indircez arabaya olurda belki oğluşum gelmeye kalkar :))
Temmuz annesi olmak istiyorum yaaa;ağustosa kalmak istemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?