2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ay cnm ınsallah etkısını gosterır. yarın bende cok merk edyorm ne dcek hebr ver mutlaka ındır sen cantanı aynen nolur ne olmaz benmkı 1 aydr bgazjda ama bısı olmadı:)

doktordan çıkınca hemen yazarım zaten cnm merak etme;inş hayırlı haberlerle gelirim :))

Valla bu sıcakta içinde ne kadar cok tutabilirsen tut.. Ahu m un boynu sıskoluktan isilik oluyo.. Sadece zıbınla duruyo yavru kuzum ama yine de tombişlik ve sıcaklar zor iş.....

ayy kıyamam ona canım yaa;
walla içimde tutmaktan patlıcam artık; 2-3 kişi kaldık şurda bizzde emzirme muhabbetlerine katılmak istiyoruzzz :))

Hayırlısı işe inşallah canım... Yavrun biraz pişecek senin de göğüsler falan kaşınacak sıcaktan ama olsun... Buna değer

tamam cnm haber beklyor olucam belkı alır gelrsn prensını

Kıslaaaaaaa
iyiki 2. Yi yapmışım...
İlkini yedir içir arabaları ile oynat derken bi baktım 2. 2 haftalık olmuş bile...
Resmen zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz babası ile..
Tavsiye ederim...
Yalnız her daim yardımcı olan ve günde 10 kez bez degiltirmekten yemek yapmaktan usanmayan bi eşiniz varsa...
Hayat pek güzel anam...
Bu arada bi ara dogum hikayemi paylaşıcam , 2. Yi düşünen lerinize örnek olmadı acısından .. Ama telefondan zOr oluyo.. Bilgisayarı acarsam benim azman oğlumdan fırsat bulup... Kısa ve öz dogum hikayemi...

tamam cnm haber beklyor olucam belkı alır gelrsn prensını

ahh ahh nerde o günler :)) senle biz kaldık böyle baksana ;
dua et bna inşalllah yarın açılman var suni sancı falan verelim desin doktor :)) hakikaten prensimle geleyim:))

Hayırlısı işe inşallah canım... Yavrun biraz pişecek senin de göğüsler falan kaşınacak sıcaktan ama olsun... Buna değer

saol cnm;
napalım pişsin artık,beni az pişirmedi sıpa; çok tez canlı bi insandım ,oğlum resmen sabrımı sonuna kadar kullandı :)
bi tek ona bukadar sabredebilirdim zaten

Bizimki öyle de uyumuyo, bu sefer altını batırıyo, temizliyoruz filan, derken yine acıkıyo, böylebi döngü içindeyiz.. Çok şükür çok tatlı kızlarımız var ama bi düzene girsek diyorum, 3 aylık filan olsa hayırlısıyla diye gün sayıyorum sanki :)

Göz açıp kapayıncaya geçer 3 ay... Maziyi akla getirince tebessüm edersiniz hep.. Evlat hep gülümsetir adamı.. Günlerce uyutmasa , yorgunluktan titretse , bütün şahsi keyifleri elden alsa , ,,, sen sen olmaktan çıksan da.... Evlat hep o güzel kokusuyla hep hazır olda bekletir seni... İçin erir 20 yasına gelse de , izlerken bi hoş olursun... Evlat hep ilk zıbını gibi kokar... Hiç değişmez...

öyledirmuhakkak, 3 hafta oldu yeni o kadar sevdik ki kızımızı, o kadar güzel geldi ki bize, hep çok şükrediyorum Allah bize nasip etti böyle güzel bişeyi, inşallah isteyen herkese nasip olur diye dua ediyorum. Ama çocukcağızın derdini anlayamamak çok kötü, benim için hiç sıkıntı değil uykusuzluk, yorgunluk, acaba bişeyi mi var, ondan mı böyle yapıyo diye korkuyorum... ilk çocuk olunca heralde böyle oluyo. kilo almamış geçen doktora gittiğimizde kendimi o kadar kötü hissettim ki, çocukcağız benim yüzümden aç kalmış diye.. İnş. hepimiz sağlıkla sıhhatle, hayırlı evlatlar yetiştirirz

Canım biraz ilk bebekte öyle oluyo.. İnsan telaşlı oluyo, korkuyo , bilmediği için gereğinden fazla ağlamalarına üzülüyo , hep bi bi şey mi oldu kaygısı oluyo.. Hatırlarım... Ama İnan onlar cok cok güçlü cok dirayetli ve İnan cogu zaman bi sorun olmadan sırf rahatlamak için ağlıyorlar .. Çünkü su an yapabildikleri tek şey bu annesi...
Bizim yapmamız gereken 0-2 yaslarında ağladıkları her an sinemizi açıp hazır olda onları kucaklamak... Rahat rahat içlerini göğsümüze dökmeleri ... Bu kadar...

Son düzenleme:

Ben de bıktım dediğin gibi bu sıcakta pek çekilmio,,ama mecbur durcaklar yapcak bişe yok,merak ediyorum emzirdiğim süre içinde hep takmak zorunda mı kalcas die.Bırak pedi üzerime bi tek gecelik takıp dolanoyorum evin içinde,,iki kere hastaneye gitmek için çıktım evden eraydan sonra,,giyindimya ölüm geldi bana,nasıl daraldım:):)Ne olcak halimiz.. Bi de bence sen daha sık değiştir canım,,koku olması ii değil..Gerçi iki saatte bir demişsinde,,saat başı değiştir başka yapcak bişi yok bence

hayırlı geceler bayanlar,
birkaç doğuramayandan biri olarak sabrımın son demlerindeyim sanırım... bebeğe bir şey olacak kaygısı ile uğraştığım yetmiyomuş gibi bir de arayan soranlarla uğraşıyorum... yarın kontrolümüz var, mübarek günlerdeyiz dualarınızı esirgemeyin nolur... çooook bunaldımmmm...

çocuğu öyle görünce benim de ağlayasım geliyo, lohusalık piskolojisi herşeye ağlar oldum. derdim ki üç dört çocuğum olsun isterim. Ama şimdi gözüm korktu gibi, hayırlısıyla kızımızı biraz büyütelim sonra inş. düşünürüz diyorum..

güsel haberlerle gelirsin inşallah,,anlıyorum seni sıcaklarda iice bunalmışsındır herşeyden,,en kısa zamanda doğurursun inşallah bebişinle vakit geçirirsin

Valla oğlumu 14 ay emzirdim 14. Ay hala bi göğsümden emerken diğerinden pede akıyordu .. Hiç sevmiyorum bu hâli.. Maalesef değişmiyor .. Böyle devam etcek 2 sene .. Vıcık vıcık ... Göğüşlerimizin huyu batsın...

slm cnm ben lansinoh elektrikli gögüs pompası kullanıyorum.hergün düzenli olarak gögüslerim tıkanmasın diye günde 1 kez kullanıyorum.geceleri sağdığım sütü bebek uyurken biberonla veriyorum.geceleri genelde gögsüm şiş ve dolu oluyor.oğlum rahat ememiyor.süt poşeti henüz almadım.ama internete süt saklama poşeti kullananlar yaz arat cvp bulursun. lansinoh yada milkway iyi diye duydum.zaten süt sağınca en fazla 15 dkda 60ml falan oluyor.bazen o bile çıkmıyor.yani süt poşeti öyle dolmaz sağılanla.süt poşetleri sanırım küçük ebattadır.eğer yorulmazsan o sertliği ve doluluğu elinlede sağabilirsin.ben sezeryan sonrası sütüm gelmediği için pompa almıştım.süt dondurucudan çıkınca kendi halinde bırakılmalı yada sıcak olmayan ılık su içerisinde benmari yöntemiyle erir.kesinlikle sıcağa falan maruz kalmamalı.çok tehlikeli.süt ısıtılınca falan içerisindeki maddeler bebeğe zarar veriyormuş.bir çalışan annenin bakıcısı anne sütünü ısıtmış bebeği şuan hasta.tedavisi falanda yok.direk beyne falanda etki ediyor.zaten o süt eridikten sonra hemen bebeğe verilmeli.tekrar dondurucuya konulmaz..

Ne kadar güzel anlatmıştım CANIM yüreğine sağlık

düzenli emzirmeye çalış bence saate dikkat ederek, belki sadece sana yakın olmak istediği için emme hareketi yapıyordur..

Selam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)

süprizci olmuş..

canım evet her bebeğin ayrı bir düzeni oluyor..

bence düzenli emzir diğer zamanlarda gezdir pışpışla hep meme verme emzk de zorlama bence..

hormonlar düzene girene kadar böyle, sonraları ped daha uzun süre durabiliyor..

Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa

bir ay olcak nerdeyse bende de düşmeyenler var

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. Haziran sonu .temmuz başı doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz

Kolsuz çıtçıt bodi ve ince tulum giydiriyorum canım

Gözün aydın canım. Allahım analı babalı buyütsun inşallah

Bence de. katılıyorum.

Canım başta ben de sen gibi 1-1,5 saat emiziyordum. Önce bebek küçük yorulub yorulub emiyor dedim ama ablam durumu öğrenince dedi ki doğüsümde delik 1 yada 2 tane küçük delik varsa süt yavaş ve az geliyormış. Bir gün sabah kalktım göğsüm taş gibi eee bebek ememediği için pompayla sağmak zorunda kaldım. Ne kadar acıdı göğsüm anlatamam sağarkan ama sadece 1-2 kez kullanmış oldum çünkü sağınca deliklerim de açılmış oldu ve bebek şimdi daha kısa zaman emiyor ve ben inatla emzdirince sütüm de yetiyor.

Selam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)

:) Gözün aydın canım

Canım geçmiş olsun. Dualarımız seninle. İnşallah bugün bebişine kavuşursun

benimki de atıyor ben de inatla veriyorum bazen öyle uyuyakalıyor bazen de mücadelemiz boyunca yeni emme saati geliyor karnını doyuruyorum memede uyuyor

benimki de gündüz uyumuyor, kucakta gezmek istiyor muhabbet istiyor:))) biraz zorlanıyoruz ama olacak o kadar sanırım çocuk da 24 saat devamlı uyuyamaz ya ... normaldir heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…