ay cnm ınsallah etkısını gosterır. yarın bende cok merk edyorm ne dcek hebr ver mutlaka ındır sen cantanı aynen nolur ne olmaz benmkı 1 aydr bgazjda ama bısı olmadı:)
Valla bu sıcakta içinde ne kadar cok tutabilirsen tut.. Ahu m un boynu sıskoluktan isilik oluyo.. Sadece zıbınla duruyo yavru kuzum ama yine de tombişlik ve sıcaklar zor iş.....
Hayırlısı işe inşallah canım... Yavrun biraz pişecek senin de göğüsler falan kaşınacak sıcaktan ama olsun... Buna değerdoktordan çıkınca hemen yazarım zaten cnm merak etme;inş hayırlı haberlerle gelirim :))
ayy kıyamam ona canım yaa;
walla içimde tutmaktan patlıcam artık; 2-3 kişi kaldık şurda bizzde emzirme muhabbetlerine katılmak istiyoruzzz :))
doktordan çıkınca hemen yazarım zaten cnm merak etme;inş hayırlı haberlerle gelirim :))
ayy kıyamam ona canım yaa;
walla içimde tutmaktan patlıcam artık; 2-3 kişi kaldık şurda bizzde emzirme muhabbetlerine katılmak istiyoruzzz :))
tamam cnm haber beklyor olucam belkı alır gelrsn prensını
Hayırlısı işe inşallah canım... Yavrun biraz pişecek senin de göğüsler falan kaşınacak sıcaktan ama olsun... Buna değer
Aynı durumdayım inan.. Bugün baya bi emdi, memeyi çıkardım ağzından. Hala aranıyo. E o kadar uzun emince memede de bişi kalmıyo zaten. Dedim doymadı herhalde. Mama verdim, 70cc kdar. Onu da içti. Sonra tekrar emdi ancak uyudu. Emmeden uyumuyo bizim kız.
Göz açıp kapayıncaya geçer 3 ay... Maziyi akla getirince tebessüm edersiniz hep.. Evlat hep gülümsetir adamı.. Günlerce uyutmasa , yorgunluktan titretse , bütün şahsi keyifleri elden alsa , ,,, sen sen olmaktan çıksan da.... Evlat hep o güzel kokusuyla hep hazır olda bekletir seni... İçin erir 20 yasına gelse de , izlerken bi hoş olursun... Evlat hep ilk zıbını gibi kokar... Hiç değişmez...Bizimki öyle de uyumuyo, bu sefer altını batırıyo, temizliyoruz filan, derken yine acıkıyo, böylebi döngü içindeyiz.. Çok şükür çok tatlı kızlarımız var ama bi düzene girsek diyorum, 3 aylık filan olsa hayırlısıyla diye gün sayıyorum sanki :)
Göz açıp kapayıncaya geçer 3 ay... Maziyi akla getirince tebessüm edersiniz hep.. Evlat hep gülümsetir adamı.. Günlerce uyutmasa , yorgunluktan titretse , bütün şahsi keyifleri elden alsa , ,,, sen sen olmaktan çıksan da.... Evlat hep o güzel kokusuyla hep hazır olda bekletir seni... İçin erir 20 yasına gelse de , izlerken bi hoş olursun... Evlat hep ilk zıbını gibi kokar... Hiç değişmez...
Canım biraz ilk bebekte öyle oluyo.. İnsan telaşlı oluyo, korkuyo , bilmediği için gereğinden fazla ağlamalarına üzülüyo , hep bi bi şey mi oldu kaygısı oluyo.. Hatırlarım... Ama İnan onlar cok cok güçlü cok dirayetli ve İnan cogu zaman bi sorun olmadan sırf rahatlamak için ağlıyorlar .. Çünkü su an yapabildikleri tek şey bu annesi...öyledirmuhakkak, 3 hafta oldu yeni o kadar sevdik ki kızımızı, o kadar güzel geldi ki bize, hep çok şükrediyorum Allah bize nasip etti böyle güzel bişeyi, inşallah isteyen herkese nasip olur diye dua ediyorum. Ama çocukcağızın derdini anlayamamak çok kötü, benim için hiç sıkıntı değil uykusuzluk, yorgunluk, acaba bişeyi mi var, ondan mı böyle yapıyo diye korkuyorum... ilk çocuk olunca heralde böyle oluyo. kilo almamış geçen doktora gittiğimizde kendimi o kadar kötü hissettim ki, çocukcağız benim yüzümden aç kalmış diye.. İnş. hepimiz sağlıkla sıhhatle, hayırlı evlatlar yetiştirirz
Kızlaaaaaa
diyiverin bana
çbu sıcakta göğüs pedi kullanıyo musunuz
ay ben sütyen ve pedden bıktım..
2 saatte bir ped değiştiriyorum ama o kadar dolu veekşi ekşi kokuyo bu sıcakta
ped kullanmasam her taraf süt oluyo .. SiZ nasıl basediuo sunuz su göğüslerle yaaa
lansinoh göğüs pedi kullanıyorum durup dururken niye akıyo sütüm bilmiyorum ya ped öyle bi doluyo öbür tarafa akıtıyor kokuyo
bıktım ya... Bi akıl verin
Canım biraz ilk bebekte öyle oluyo.. İnsan telaşlı oluyo, korkuyo , bilmediği için gereğinden fazla ağlamalarına üzülüyo , hep bi bi şey mi oldu kaygısı oluyo.. Hatırlarım... Ama İnan onlar cok cok güçlü cok dirayetli ve İnan cogu zaman bi sorun olmadan sırf rahatlamak için ağlıyorlar .. Çünkü su an yapabildikleri tek şey bu annesi...
Bizim yapmamız gereken 0-2 yaslarında ağladıkları her an sinemizi açıp hazır olda onları kucaklamak... Rahat rahat içlerini göğsümüze dökmeleri ... Bu kadar...
hayırlı geceler bayanlar,
birkaç doğuramayandan biri olarak sabrımın son demlerindeyim sanırım... bebeğe bir şey olacak kaygısı ile uğraştığım yetmiyomuş gibi bir de arayan soranlarla uğraşıyorum... yarın kontrolümüz var, mübarek günlerdeyiz dualarınızı esirgemeyin nolur... çooook bunaldımmmm...
Valla oğlumu 14 ay emzirdim 14. Ay hala bi göğsümden emerken diğerinden pede akıyordu .. Hiç sevmiyorum bu hâli.. Maalesef değişmiyor .. Böyle devam etcek 2 sene .. Vıcık vıcık ... Göğüşlerimizin huyu batsın...Ben de bıktım dediğin gibi bu sıcakta pek çekilmio,,ama mecbur durcaklar yapcak bişe yok,merak ediyorum emzirdiğim süre içinde hep takmak zorunda mı kalcas die.Bırak pedi üzerime bi tek gecelik takıp dolanoyorum evin içinde,,iki kere hastaneye gitmek için çıktım evden eraydan sonra,,giyindimya ölüm geldi bana,nasıl daraldım:):)Ne olcak halimiz..Bi de bence sen daha sık değiştir canım,,koku olması ii değil..Gerçi iki saatte bir demişsinde,,saat başı değiştir başka yapcak bişi yok bence
arkadaşlar bir kac sorum olacak.
1.Hangi sut pompasını aldınız?
2.Sut saklama posetınde mı saklıyorsunuz?
3.Dondurucudan çıkarınca nasıl ısıtıyorsunuz?
4.Ornegın bır poşete koyduğunuzda bır kez mı sağıyorsunuz sutunuzu yoksa poşet dolana kadar mı ?
5.hangı marka poşet aldınız?
Sanırım bu kadar:)
Acemi anne böyle oluyor ıste :)
Aslında sımdılık ıhtıyacım yok ama göğsüm ağrıyor ve sertlesıyor sagarsam rahatlar dıye düşünüyorum.
Göz açıp kapayıncaya geçer 3 ay... Maziyi akla getirince tebessüm edersiniz hep.. Evlat hep gülümsetir adamı.. Günlerce uyutmasa , yorgunluktan titretse , bütün şahsi keyifleri elden alsa , ,,, sen sen olmaktan çıksan da.... Evlat hep o güzel kokusuyla hep hazır olda bekletir seni... İçin erir 20 yasına gelse de , izlerken bi hoş olursun... Evlat hep ilk zıbını gibi kokar... Hiç değişmez...
Günaydın kısçeler
Anne sütü takviye olarak mama veren arkadaslarım bizim kız hiç doymuyor ya
Bugün hayırlısıyla 16.günümüz ilk başlarda 30 ml di daha sonraları 60 ml yaptık şimdi 80 -90 ml veriyoruz ve mamayı yendikten sonra birde emiyo
Memede yaklaşık 1saat kalıyo
Sizlere sorum geceleri mesele 10.30 da mama veriyorsam 1 de uyanıyor 2.30 -3.00 e kadar emıyo tabı doymuyor tekrar mama veriyoruz bi üç saat daha uyuyo kalkınca yone emıyo doymazsa yüne mama ve emme takvıyesı
Bu şeklide beslenmesınde Düzce bır sorun var mı? Bir de bn süt hiç sağmıyorum sizce sağmalımıyım
Ama zaten eksiğinde uzun süre eksiği için tüm sürT boşalıyo erer o yürüyüp uyanana kadar süt gelmiyo bile
Bana bir akıl verin canlarım ne yapmalıyım
Birde bebeğin günlük takvimi bizim yazıların altında görünüyor ya onu nerden ve nasıl yapıyorsunuz
Yardımlarınız için çok teşekkürler
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun bu zor dönemi uykusuzluk vs bır an evvel atlatalım inş...
Selam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)
cok sukur teyzelerı oglumun aydas arkıdıslerııı
az once esımle ılk yanlıs banyomuzu yaptırdık paşamın cok tatlıdııısonrasındada artan s ıle ben abdest aldım ve yarı kırkımız cıktı bugn ıtıbarı ıle su st lerde 21 .gunden g dk aldıkkk heheh 15,40 ıtıbarı ıle paşamıda kundakladımmm ohhmısler ıcınde ahanda uykuya daldı sanırımm babası gıbı suya dayanamayıp uykuya dalıyorr ne gusell (k.v öle dıyoo uyutmak ıın suya sokk bebegı:)
aksamda 2.gememıse amcamıza gıdıcez ıftaraa heheh eltım ozlemıstır bısııyanı az once telde öle dıyoo
öle ıste cok sukurr artık paşamı cözmeye basladımm
sabah 5 den oglene kadar 1.st uyuyup uyanıp emmek ıstıyo
oglen den aksam ıftarakadar 2 st uyanıyoo
ve gece 1 de emdıg ıle sabah 5 ce 2,5-3 st uyuyoooocok sukur allah bozmasın cok sukru her gunumuzeeeeeeeeeeeee
bır gecmıse bakımm neler varrrrrrrrrr
acenu tebrik ederim kurtuldun hayırlısıyla :))) darısı diğer arkadaşların başına hadi bakalım:)
kızlar benim tosbağam da devamlı emmek isteyenlerden :) özellikle gündüzleri devamlı aranıyor gibi ağzını açıp kapatıyor buyüzden de uykuya kolay dalamıyor, ilk zamanlar arandığını görünce kıyamadım her arandığında verdim memeyi ama sonra o kadar rahatsız oldu ki çok emdiği için kusa kusa afedersiniz mıça mıça helak oldu yavrumben de arandığı zaman emzik veriyorum onu da biraz emiyor bakıyor gelen giden yok emzikten atıyor ağzından, ama emziğe alıştırmaya kararlıyım yoksa sürekli emerse rahatsız olacak...
siz emziğe nasıl alıştırdınız var mı bi yöntem, her emziği attığında vermeye devam edeyimmi ??
Kızlaaaaaa
diyiverin bana
çbu sıcakta göğüs pedi kullanıyo musunuz
ay ben sütyen ve pedden bıktım..
2 saatte bir ped değiştiriyorum ama o kadar dolu veekşi ekşi kokuyo bu sıcakta
ped kullanmasam her taraf süt oluyo .. SiZ nasıl basediuo sunuz su göğüslerle yaaa
lansinoh göğüs pedi kullanıyorum durup dururken niye akıyo sütüm bilmiyorum ya ped öyle bi doluyo öbür tarafa akıtıyor kokuyo
bıktım ya... Bi akıl verin
Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa
merhaba arkadaşlar. Haziran sonu .temmuz başı doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz
tosun oglumla geldik dicemm ama cokta tosuncuk deilmiş teyzelerii :))
uyyo şimdi minnoş , spinal anestezi ile sezeryana girdik , ama herseyi hissedince ben uyuttular , şükür iyiyiz şuan , dinlenicez biraz resmini en kısa zamanda yukliycem görüşmek üzereee
canım ben kolsuz veya yarım kollu çıtçıtlı badi üstüne ince takım veya tulum ile çorap
giydiriyorum gerekirse penye battaniye ile dolaşıyoruz evde
merak etme bence 3-4 saat bile emmeden uyuyabilir büyümesi için uyuması da gerekli..
Günaydın kısçeler
Anne sütü takviye olarak mama veren arkadaslarım bizim kız hiç doymuyor ya
Bugün hayırlısıyla 16.günümüz ilk başlarda 30 ml di daha sonraları 60 ml yaptık şimdi 80 -90 ml veriyoruz ve mamayı yendikten sonra birde emiyo
Memede yaklaşık 1saat kalıyo
Sizlere sorum geceleri mesele 10.30 da mama veriyorsam 1 de uyanıyor 2.30 -3.00 e kadar emıyo tabı doymuyor tekrar mama veriyoruz bi üç saat daha uyuyo kalkınca yone emıyo doymazsa yüne mama ve emme takvıyesı
Bu şeklide beslenmesınde Düzce bır sorun var mı? Bir de bn süt hiç sağmıyorum sizce sağmalımıyım
Ama zaten eksiğinde uzun süre eksiği için tüm sürT boşalıyo erer o yürüyüp uyanana kadar süt gelmiyo bile
Bana bir akıl verin canlarım ne yapmalıyım
Birde bebeğin günlük takvimi bizim yazıların altında görünüyor ya onu nerden ve nasıl yapıyorsunuz
Yardımlarınız için çok teşekkürler
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun bu zor dönemi uykusuzluk vs bır an evvel atlatalım inş...
Selam Ağustos annesi olacaktım ama oğlum 36+1 de geldi Temmuz annesi oldum :)
slm anneler..
ben geldim hala yalnızım kızımı vermiolar daha.
sabah akşam süt sağıp götürüyorum 5 10 dakika görüp geliyorum. dikişlerim çok zorluo ama 1 dakika bile olsa değiyor onu görmeye
herşeyi normalmiş ama kasılmaları davem ediyormuş. beyin tomografisi çekmişler bişi çıkmamış çok şükür.. daha ayrıntılı olan tomografi çekeceklermiş nedenini araştırmak için. sonra 1 gecede hastanede beraber kalacakmışız çıkaçakmışız.
dua edin kızlar yarın kızımın yanında uyuyayım
cnm bnm tospık oluşmda aranmalarda doyurduktan snra gazını cıkarıorum oara uyanıo zaten yatırıorum emzıgını verıp başnda beklıorum sureklı attgı ıcın o atıo bn verıorum ole uykuya dalıo uyuynca kendılıgnden atıo zaten
bizimki de. onda da ben zorlaağzından çıkarıyorum, bi de gündüz uyumuyo hiç ya kucağımda o halde uyuyacak, ya da koyunca hemen ağlıyo, Şaşırdım ne yapacağımı. Başlarda iyiydik, şimdi böylebi acayip oldu. yatak filan boşaalmışızdiyorumİnş. hayırlısıyla atlatırız bugünleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?