cnm benim hala düşmediiiiHımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa
Kızlaaaaaa
diyiverin bana
çbu sıcakta göğüs pedi kullanıyo musunuz
ay ben sütyen ve pedden bıktım..
2 saatte bir ped değiştiriyorum ama o kadar dolu veekşi ekşi kokuyo bu sıcakta
ped kullanmasam her taraf süt oluyo .. SiZ nasıl basediuo sunuz su göğüslerle yaaa
lansinoh göğüs pedi kullanıyorum durup dururken niye akıyo sütüm bilmiyorum ya ped öyle bi doluyo öbür tarafa akıtıyor kokuyo
bıktım ya... Bi akıl verin
benimkide dünden beri 2-3 kez kusu.süt birden çok geliyor ağızlarına herhalde.önce biraz sağsak mı napsak bilmem ki????al benden de o kadar benim kızım da kusuyor hatta bgn sabahtan beri her emiş sonrası dolu dolu kusuyor 2-3 kez emdikten sonra hıçkırmaya başladı hıçkırırkende kusmaya o kustukça ben ağlıyorum, günde ortalama 8-9 bez değiştiriyoruz dolu dolu kusuyo bu sabahtan beri ona rağmen nasıl o kadar kakasını çişini yapıyor anlayamadm, sütüm çok bi kaç kez sağdım sağmaya başladığımda fışkırırak çıkıyor sütüm, kızım başta emerken de bazen öksürüyo ağzından taşıo boğuluo gibi oluo, senin sütün nasıl?? Bn acaba bu yüzden mi kusuyor diyorum, yrn da böle olursa bnde yrn dr a gidicem,
degmezmı anensı nkdr bekledın sen kızını.. bu aksamdan sonra ınsallah donceksnz evnze bırlıkde. bı sorun cıkcgnı snmıyorm tetkık amaclı tutyorlar bence uzme kendnı lutfen
bu seferde azcıkta pc ye bakabılsem dıceksın cnmbnde uykusuzluktan mal gbıyım dolanıp duruyorum evde tek basımayım ev dı bebektı baya zorluyo anlıcan tatlım
allah yardımcın olsun cnm inş kavusursun bebsne
canım gecmis olsun bebisini tetkikler icin tutuyorlardir ben buraya yazmamistim ama benim de bebisim idrar enfeksiyonundan 10 gun kuvozde kaldi uc gunde iyilesti ama birakmadilar yenidoganlar tedavi yarim birakilmazmis kavusunca o gunleri unutuyorsun ben de hic lohusalik yasamadim git gel yeter ki saglikli olsunlar hepsii geciyor canim bir de aktardan aldigin nedr soyler misin benim de durumum vahim de
Drlar küçücük bişeyi bile abartıyolar kötü bi durum olsa kesn söylerlerdi, aylardır bekliyoruz bz bu melekleri yrn kavuşacaksnz inşallah
allah kolaylık versın ınsl kı sende kucgaına alıp evıne doneceksın canım benımm dua ıle ınslll
ayy canım benım ınsll normal dogumla kucagına alıcaksın ve hepsı bıtıcek ben ınan dogum oncesını hıc hatırlamıyomm suanda hhehe fotolara baktıkca ancakkesımle kostura kostura yurudugumuz zamnalr sımdı paşamın mımıklerını sıkmakla gecıyor ınsl sende megınıın karsılıgını alıcaksın hayırlısı ıle gec olsun guc olmaısn ınslllll
canımm tebrıkler cok sukrukı sorunsuz gecmıs kordon dolanmıs demek bebe ondan gelemıyormus annesıı yarımden aldık habeırnı ock sukur send ekavustun kuzey ınee cok sukru darısı dıger parmak sayısı ıle kalan hamsılereeeeeeeeeeeee
canım alnını ufeele ısaret parmadıgnla gecıyor hemen benım paşada sutu cok cekınce oluyor gunde 2-3 kezz gecıyor ufeleyınce ınsll
anamm ates topıgının bır oglusudaaa cok sukru pervanecım allah bagıslasın hayırlı yerlere gelsınler ınsl cumlemesınkıdee muckk sıze ve paşanaaaaaaaaaaaa
Acenuu hadi gözün aydın canımm,,çok mutlu oldumm,,özlem giderin bakalım bebişinle
Nisayy az kaldı canıım azcık daha sabret bebğin için,,sonra herşeyi unutacaksın inşallah gazdı uykuydu emmeydi derken:):)
Canım benim ALLAH'ım yardımcın olsun
Üzülme sakın sütlerin geri gitmesin
bebişin sütünden faydalansın...Düzelince de
ana kız hasret giderirsiniz bol bol.....
Canımmmmm dualarım miniğin içinnnn umarımmmm
bir an önce kavuşursunuzzzzz...Çok öpüyorum sizleriii
dualarınız için çok teşekkürler bayanlar..Kolsuz çıtçıt bodi ve ince tulum giydiriyorum canım
Gözün aydın canım. Allahım analı babalı buyütsun inşallah
Bence de. katılıyorum.
Canım başta ben de sen gibi 1-1,5 saat emiziyordum. Önce bebek küçük yorulub yorulub emiyor dedim ama ablam durumu öğrenince dedi ki doğüsümde delik 1 yada 2 tane küçük delik varsa süt yavaş ve az geliyormış. Bir gün sabah kalktım göğsüm taş gibi eee bebek ememediği için pompayla sağmak zorunda kaldım. Ne kadar acıdı göğsüm anlatamam sağarkanama sadece 1-2 kez kullanmış oldum çünkü sağınca deliklerim de açılmış oldu ve bebek şimdi daha kısa zaman emiyor ve ben inatla emzdirince sütüm de yetiyor.
:) Gözün aydın canım
Canım geçmiş olsun. Dualarımız seninle. İnşallah bugün bebişine kavuşursun
allahım analı babalı büyütsün inşallah26/07/2013 tarihinde spinal anestezi ile doğum yaptım bebişim'in sesini duyana kadar çok korkulu ve heyecanlıydım onun ağlama sesiyle benim gözyaşım birbirine karıştı muhteşem bir duygu inşallah herkes bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına alır
Boy:52cm Kilo:3770 kg
39+1 hafta
İsim:Ufuk Kaan
canım 9 da gittik hastaneye süt sağdım bıraktım yine elim boş döndümNisayy naptınız canım hastaneden çıktınızmı
dualarınız için çok teşekkürler bayanlar..
allahım analı babalı büyütsün inşallah
canım 9 da gittik hastaneye süt sağdım bıraktım yine elim boş döndüm
bugün ulturasona falan girecekmiş tekrar. haftasonuna doğru hazır ol birgün senide alacağız hastaneye dedi profesör.yani haftasonu yolu gözüktü bize akşam gittiğimizde sonuçlara göre bişi derler inşallah. kızım uyanmış bakıodu serum yeride her gittiğim de değişio delik deşik oldu kuzum. birde kızarmış yüzü karnı hassas galiba cildi. kıyamıyorum öle görmeye. eldende bişi gelmio
ben geldim bayanlar..
sabah 5 te başlayan sancılarımla 9.15 te normal doğum yaptım. epidural için geç kalınmış hastaneye 8.30 da gittim ve 8 cm açılmam olmuş.
ama kızım kakasını yemiş o yüzden tıp fakültesine gönderdiler ve kızım orda yalnız kalacak birkaç gün. bizide evimize çıkardılar kızım gelemedi evimize dua edin bize teyzeler.. solunum sorunumuz var.
Oyy yavrum benim,,annesi bol bol dua et az kalmış inşallah daha kısa sürede iileşir de çıkarırlar ,,
allah razı olsunn. allahım kimsenin yavrusunu ayırmasınÇok uzun zamandır foruma giremiyordum
Allah acil şifalar versin yavruna kavuştursun en kısa zamanda
Dualarım seninle canım
Kıslaaaaaaa
iyiki 2. Yi yapmışım...
İlkini yedir içir arabaları ile oynat derken bi baktım 2. 2 haftalık olmuş bile...
Resmen zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz babası ile..
Tavsiye ederim...
Yalnız her daim yardımcı olan ve günde 10 kez bez degiltirmekten yemek yapmaktan usanmayan bi eşiniz varsa...
Hayat pek güzel anam...
Bu arada bi ara dogum hikayemi paylaşıcam , 2. Yi düşünen lerinize örnek olmadı acısından .. Ama telefondan zOr oluyo.. Bilgisayarı acarsam benim azman oğlumdan fırsat bulup... Kısa ve öz dogum hikayemi...
Happymother
Ben bi müddet kullanırıs sonra akmaz diodum yaf sürekli kullancas demek oyyy
Biz geçen gün doktora kontrole gidince oğluş hemen uyanmış ağlamaya başlamış tabi,,annemde buzluktaki sütümü çıkarıp kaynar suda eritip vermiş bebişime,,bi arkadaş arkadaşının bebeğinin hasta olduğunu sölemiş böle ya bi kereden bişe olmaz inşallah çok üzüldüm şimdii:18::18::18:Allah korusun,,Allaha emanet
Evt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...
cnm benim hala düşmediiii
bende lansinoh kullanıyorum allahım çok pasaklıyız yaaa.emerken dudağının kenarından akıtıyor bizimki üst baş perişan ağız bezi dayanmıyor.bir yerde yanlış mı yapıyorum diyorum.şimdi sırtımda emiyor kusuyo emiyo çıkarıyo gaz çıkarıyo ama uyumuyo
bakalım ne kadar sürecek böyle.
ben birde hergün banyo yapıyorum 1 saat sonra yine aynı
annemlerde olmasam ne yapacaktım bilmiyorum :26::26::26::26::26:
benimkide dünden beri 2-3 kez kusu.süt birden çok geliyor ağızlarına herhalde.önce biraz sağsak mı napsak bilmem ki????
benim hiçbi kontrolümde sancım çıkmadı... 20 biile görmedm... hatta bu akşam üstü nst ye bağlandım diyelim, sıfır sancı 1cm açılma vardı... bu gelmez dedi dr.. gece de bol yürüyüş... yarın sabah 6,45 te suyum gelerek uyandım düşün yani
yazılmış onun gliceği vakti saati... önemli ola ikiniz için de hayırlı olanı.. sağlıkla kavuşun inşallah...
Canım inşallah planladığın gibi olur herşey.. Sana da cok yakışır bi erkek evlat annesi olmak.. İnan zor değil.. Cok keyifli ... Aynı planlarımız var ... 2 sene sonra Allah ın izniyle mesleğim beni bekliyor kariyerim ,,, cocuklar sağlıklı olsun da.. Dünya turu hayalimiz de eşimle...ben ben...
kızım 1-1,5 yaşındayken bende ikinci için hamile olmak isteyenlerdenim rabbim nasip ederse... eminim çok keyifli olucaktır... sonrasında da çocuk macerasına bi nokta koyup iş hayatına geri dönmek... ayy çoook heyecanlı
Onuda denedim sabah, emdî uyudu kusmadı kusmadı yarım saat 45 dk snr kustu ama bu sefer çok az, ama ağzının kenarından sızar gibi kusmuyo fışkırır gibide kusmuyo dr a mı götürsem diyorum hem dışarı çkarmak istemyrm hem evhamlı annelerden olmak istemyrm çok huzursuzum, nerden çıktı bu kusma nazar mı değdî güzel kızıma offf
Kizlar sezeryan olali 20 gun oldu korse giysemmi su kilot seklinde olanlardan gitmiyo bu kololar yahuuuu
Evt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...
benim doğumdan sonra 5 kilocuk gitti bugün oğlumla 6. günümüz 5 kilo daha gitmiş. 70le doğuma girmiştim şuan 60 kiloyum. tek sıkıntım 5 aylık hamiş göbüşüm varnisayy
geçmiş olsun canım atlatmışsın sende,,inşallah bebişin sağlığına bir an evvel kavuşur da kucaklarsın onu,,az kaldı annesi.
doğuma gidecek arkadaşıma da kolaylıklar diliorum
acenuu hadi sende kavuşuosun artık bebişine pazartesi,,çok sevindimm
Kızlar kilo konusunda bişe dicem,,ben doğumdan hemen sonra zaten 6 kiloyu vermiştim,, sabah baktım da 4 kilo daha vermişim 10 günde,,ama yeter daha da vermek istemiorumyani tahmin ettiğimiz gibi hemencecik gidio bu kilolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?