2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa
cnm benim hala düşmediiii

bende lansinoh kullanıyorum allahım çok pasaklıyız yaaa.emerken dudağının kenarından akıtıyor bizimki üst baş perişan ağız bezi dayanmıyor.bir yerde yanlış mı yapıyorum diyorum.şimdi sırtımda emiyor kusuyo emiyo çıkarıyo gaz çıkarıyo ama uyumuyo
bakalım ne kadar sürecek böyle.
ben birde hergün banyo yapıyorum 1 saat sonra yine aynı
annemlerde olmasam ne yapacaktım bilmiyorum :26::26::26::26::26:
benimkide dünden beri 2-3 kez kusu.süt birden çok geliyor ağızlarına herhalde.önce biraz sağsak mı napsak bilmem ki????

Happymother

Ben bi müddet kullanırıs sonra akmaz diodum yaf sürekli kullancas demek oyyy

Biz geçen gün doktora kontrole gidince oğluş hemen uyanmış ağlamaya başlamış tabi,,annemde buzluktaki sütümü çıkarıp kaynar suda eritip vermiş bebişime,,bi arkadaş arkadaşının bebeğinin hasta olduğunu sölemiş böle ya bi kereden bişe olmaz inşallah çok üzüldüm şimdii:18::18::18:Allah korusun,,Allaha emanet

degmezmı anensı nkdr bekledın sen kızını.. bu aksamdan sonra ınsallah donceksnz evnze bırlıkde. bı sorun cıkcgnı snmıyorm tetkık amaclı tutyorlar bence uzme kendnı lutfen

Drlar küçücük bişeyi bile abartıyolar kötü bi durum olsa kesn söylerlerdi, aylardır bekliyoruz bz bu melekleri yrn kavuşacaksnz inşallah

dualarınız için çok teşekkürler bayanlar..
allahım analı babalı büyütsün inşallah
Nisayy naptınız canım hastaneden çıktınızmı
canım 9 da gittik hastaneye süt sağdım bıraktım yine elim boş döndüm
bugün ulturasona falan girecekmiş tekrar. haftasonuna doğru hazır ol birgün senide alacağız hastaneye dedi profesör.yani haftasonu yolu gözüktü bize akşam gittiğimizde sonuçlara göre bişi derler inşallah. kızım uyanmış bakıodu serum yeride her gittiğim de değişio delik deşik oldu kuzum. birde kızarmış yüzü karnı hassas galiba cildi. kıyamıyorum öle görmeye. eldende bişi gelmio

Oyy yavrum benim,,annesi bol bol dua et az kalmış inşallah daha kısa sürede iileşir de çıkarırlar ,,

Çok uzun zamandır foruma giremiyordum
Allah acil şifalar versin yavruna kavuştursun en kısa zamanda
Dualarım seninle canım

canım aktardaki ilacı sormuşun. mecitefendi die bi marka vücut çatlakları için losyon yazıo üstünde. kantron yağı ii geliyormuş eşimi alması için yollamıştım aktar bunu vermiş ii gelmezse geri getir demiş. birde zeytinyağı ve kontron yağı karışımı vermiş. bi ondan bi ondan sürüyorum hastanedeki pompadan sağdıktan sonra acıo yine eve gelip sürünce geçio. bebiş durmdan emince nasıl bi etkkisi olur bilmiyorum ama

ben ben...
kızım 1-1,5 yaşındayken bende ikinci için hamile olmak isteyenlerdenim rabbim nasip ederse... eminim çok keyifli olucaktır... sonrasında da çocuk macerasına bi nokta koyup iş hayatına geri dönmek... ayy çoook heyecanlı

Allah korusun ben de buzdolabına koyuyodum, buzdolabından çıkan sütü kaynamış suda ısıtıyoduk, bişey olur mu acaba... Allah korusun...

Evt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...

benim hiçbi kontrolümde sancım çıkmadı... 20 biile görmedm... hatta bu akşam üstü nst ye bağlandım diyelim, sıfır sancı 1cm açılma vardı... bu gelmez dedi dr.. gece de bol yürüyüş... yarın sabah 6,45 te suyum gelerek uyandım düşün yani
yazılmış onun gliceği vakti saati... önemli ola ikiniz için de hayırlı olanı.. sağlıkla kavuşun inşallah...

Onuda denedim sabah, emdî uyudu kusmadı kusmadı yarım saat 45 dk snr kustu ama bu sefer çok az, ama ağzının kenarından sızar gibi kusmuyo fışkırır gibide kusmuyo dr a mı götürsem diyorum hem dışarı çkarmak istemyrm hem evhamlı annelerden olmak istemyrm çok huzursuzum, nerden çıktı bu kusma nazar mı değdî güzel kızıma offf

ayy hadi yaaa; walla açıkcası çok umut bağlamak istemiyorum ama 2 gece daha var önümde,bakarsın normal yollu gelirmi gelir;artık allaha bıraktım :))
o nasıl biliyosa ,benim için hangisi hayırlısıyla öyle olsun;bebeğimi sağlıcakla alıyım artık kucağıma :))

Canım inşallah planladığın gibi olur herşey.. Sana da cok yakışır bi erkek evlat annesi olmak.. İnan zor değil.. Cok keyifli ... Aynı planlarımız var ... 2 sene sonra Allah ın izniyle mesleğim beni bekliyor kariyerim ,,, cocuklar sağlıklı olsun da.. Dünya turu hayalimiz de eşimle...

gazını tam çıkarmadığında da kusabilir... sakın sırt üstü yatırma...

Kizlar sezeryan olali 20 gun oldu korse giysemmi su kilot seklinde olanlardan gitmiyo bu kololar yahuuuu

doğum kilosu öyle 20 günde gidermi ayol... heleki bide sezeryan... bi dikişlerin iyice kaynadığından emin ol (doktor kontrolünde) sonragiy bence korseyi...

Hayırlısı olsun canımmm benimde çarşamba 15;00 da randevum var ve doğuma gidicez :) belki ben ağustos annesi olabilirim

benim doğumdan sonra 5 kilocuk gitti bugün oğlumla 6. günümüz 5 kilo daha gitmiş. 70le doğuma girmiştim şuan 60 kiloyum. tek sıkıntım 5 aylık hamiş göbüşüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…