2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlarr sizi çok özledim.
bir türlü fırsat bulup giremedim. emişip alt değiştirip uyumakla geçiyor günlerimiz
oğluşum uyurken başında annem ya da kardeşim nöbet tutuyor o arada da ben uyuyorum.
şimdide onlar uyuyor bende nöbetteyimm
bugün doktor kontrolüne gittik çok şükür herşey yolundaymış.
kilosu doğum kilosuyla aynı çıktı oğlumun. doktorda normal dedi zaten ilk haftada kilo almamış olmasını ben şimdi
biraz geçmişe bakmayı deniyim bakalım ne olucak

Benim nişanım hiç sancım yokken gelmişti :)

merhablar annelerr yorgunum sanırmm ama bunada sukur dun yarı kırkımızı cıkardık dısarı cıtık donuste magazaya ugrayıp esıme bırseyler aldık aılecekk ve oglum uyandı derkenn aglamaklı oldu ben arabbaya gecıp emzırmeye koyuldu 5 dk emdı eve geldık eve geldımdee tekrar emıselım dedım yok anam 1 st ugrasım meme basına gelınce bastı cıglıgı bunaldım bende galadım esıme verdım bebeyı dum oldum o anda korktum ya almassa bır daha endısesı aldıı...cunk yalancı emzıgı verdık on aldı derken eltımı aradı böle bölee dedı doygmurtu uysuun uyansın tekrar denee kı ölede oldu sahur akalktıgımd verdım cupp cup emıstık cok sukur ayy bır mutlu oldummm cok sukru dedım esımle guselce sahur yaptık sonrasında cok sukur ya rabb ım emzıremeyen sutu olmayan annelerın yarımcısı olsun cok kotu bır hıs mıss
cunku anne ıle bbek bagının guclu olmaısnı saglayan tek seyy dıyebılırım emısırken bakısmakk

hehe aglama halıne devammmmmmmmmm aynen vakıt ne zaman gectı yahuuuuuuuubısde 21 gunluk olduk bılemmm sukurler olsunnnnnnn

bende gunluk degıstırıyorum senn sutlu nurıyelere maasalahı var o zaman heheh evet ben sutu sevemdıgm ıcın sut kokusu mahvedıyo benı ama bu gıdısle bebegı ıcın onu bılem sevıcem sanırmmmmm
Hımmmmmmmmm
peki dikişleriniz düştü mü
ay bu kadın halatla mı dikti anlamadım ki hala dikişler duruyo orda yaaaaaa
hayır bnmkıde dusmedı ama bu gece ruyamda dusmustu ama oglumun kıler dusuyorr heheh pipisindenkıler cok sukru tek onunkıler dussunde ben daha beklerım teyzesiii
ınsll
aynennn bısde 1,5-2 sene sonrasın dıyoruz ya EN HAYILRISINI RABB IM BILIR INSLLL DUA ILEEEE
ALLAH KOLAYLIK VERSIN INSL gerek kalmadan suyun fılan gelır tatlım yaaaaaa

Kizlar sezeryan olali 20 gun oldu korse giysemmi su kilot seklinde olanlardan gitmiyo bu kololar yahuuuu
ben 2.gundne berı gıyıyomm ama norml dogum luyum u ana kadar 9,5 kg gıtt kaldı 5 kg mmmm

ınsl gusel haberlerle donersın cnmmm
cnmm nu bulamayanlarda var lutfennn
bebislerini 1 saat emzirdiginden bahseden annecikler memisleriniz ne alemde benimki o kadar emmemesine ragmen memislerle basim dertte cunku catliyoooo git gide daha az emisiyoruzzz ne yapacagimm benn
sana dıre kendı uyguladıgım seyı solım kuru sogan mucızesı daha oncede defalarca söledm burdaa uygulayanalar oldumu blılmem ama hem sutu cogaltıyor hemde yaralarını kapatıyorr kuru soganı kes gogus ucuna sur 2-3 dk her ıkısınede vaktın varsa beklesın gogus ucunda sulu halı yoksam cesme suyu ıle yıka gecsınn kokusu kalmıyor huslanırsan sabunla yıka ben dırek su ıle yıkadım cok sukru hıc sorunumzu olmadı baskdaaa
anammmmmmmmmmmmmm dogurucu ana aynı beınım gıbı ama bakalım bizde 1,5-2 yasındaykene dusunuyoruz ben ev hanımyım o karıyerım o yere yonelıkdee
ama esım sevme konusunda yardım konsuunda ıı dır yaff sennkı daha ıyımıs tabım yetırtırme tarzı canımm hayırlısı ıle ınsl bısde o gunlere gelırız kısmetse sana sorum sen bu donemde hangı yontemle korundum bıraz ozle ama su gunlerde ben sıpraıl dunusuyom ama 1,5-2 sene ıcın bosun a taktırma dıyo lar ve kayma dusensızlık yapıyo dyorlarr ne dersınn

canım büyük ihtimalle cevap veren olmuştur ama bende yazayım dedim. bugün kontrole gittiğimizde oğlumun kakasıda öyleydi doktor görünce bişey demedi. normal demek ki

ayy hos geldın cnm alı kaan nasıl bakalım annesıı emısmek gıbı sı yok dımıı

ne gusel birilerinin bebegıne bakıpda senn uykuya dalmann hayal gıbıııbenım ıcın yanıı daha kımse teklıf etmedı bana o nu:44ruc oldukları ıcın kendılerı uyuyorr ben nobeteyım heppsaglık olsun bu gunerde geıp gecıcek ALLAH ın ıznı ıleeepaşam bıs ıyı olalımdaa bosver.......

allahım yanaklar tam ısırmalık hepside ayrı ayrı tatlı allah analı babalı büyütsün canım normal doğumla ilgili tereddütlerin vardı ne güzel doğurmuşsun normalinden
ennn çatırından normal hemdeee
en büyük korkum gaz sorunu. bizim henüz başlamadı. keşke böyle devam etse
aramıza hoşgeldin yakışıklı...
Rabbim bahtını güzel eylesin... nazarlardan korusun...
maşallahhhh
çookk sağol canımmm. anca girdimde görebildim. ilk günler biraz zor biliyorsun
doğuranları tebrik ederim kızlar Allah analı babalı büyütsün :))) ndd bebişine maşallah canım :)
çook sağol canımm
valla ben erkek anası değilim ama maşallah bu zamanda lahana yapmışsın çocuğu... ben sadece kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına bi de çorap...
canım bişey sorucam kaçıncı gününden sonra kolsuz body ler giydirmeye başladın?? ben altını değiştirirken bile hemen üşüyor oğlum hapşırmaya başlıyor.sonrada karnı ağrıyor üşüdüğünden ağlamaktan helak oluyor yavrum bende altını değiştirirken sıcacık yapıyorum o yüzden odayı. gün içinde de içinde çıtçıtlı kolsuz bodisi üstünde zıbını ayağında çorabıyla duruyor

Ali kaan iyi çok şükür canım bizde de herkes oruçlu. bende kıyamıyorum bazen ama başağrısından duramıyorum sonra.
sağolsun yardım ediyor onlarda

Ali kaan iyi çok şükür canım bizde de herkes oruçlu. bende kıyamıyorum bazen ama başağrısından duramıyorum sonra.
sağolsun yardım ediyor onlarda
bende duvar modunda gezıyom ama yardım edıcek kısmeler yok bunada sukur neysee... hapsurmak hepsınde var cnm ya bnm paşasa gunde 3-4 kes hapsuruyooohatta 2-3 gunde bır oksuruyo bılemm:44:

Kızlar ya bu erkek bebişleri ne zaman sünnet ettirsek?? Benim fikrim iki üç haftalıkken ettirmekti ama şimdi kıyamıyorumki miniğime acı çekicek die
ben doktora sormuştum 6-8 aylıkken yaptırmak daha uygun demişti. bende o ara yaptırmayı düşünüyorum inşallah
çok şükür canım zor olsada geçti gitti artık. şimdi oğluşuma bakıp bakıp aşık oluyorum ona
doğumda yanımda bir kız daha vardı. oda benden sonra doğurmuş oğlunu ama benden çok duyurmuş sesini
temmuz anneleri böyle demekki. doğurduğunu herkese haber veriyorlar
geçmişi okumaya devam ederken doğum haberinide okurum diye düşünüyorum canım inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım
canım bana doktor bir krem vardi göğüs çatlağı için ben onu kullanıyorum ama onuda silmek gerekiyor emzirmeden önce.
birde emzirmeden önce ve sağmadan önce zeytinyağı sürüyorum uçlarına. acısını biraz daha azaltıyor
inşallah minik prensesin biran önce çıkar tatlım hastaneden. sen hiç üzme kendini iyice kendine gelsinde öyle versinler kuzunu sana
doğum yapan hanımlar gözünüz aydın. yapamayanlara allahım kolaylıklar versin. bağırmaktan boğazlaırım ağrımış valla. kolllarım da ağrımış kendimi kasmaktn
aynen canım benimde öyle boğazım hala acıyor. kollarımda yeni geçti
maşallah canım size Allah Analı babalı büyütsün canım
aminn inşallah canım
oğluşun pek tatlı maşallahhbende koyacağım inşallah kucağımıza alalımda bi
çok sağol tatlımm
gözün aydın maşallah....çok tatlı ...çok uzun olacak senin paşa...
annesi ufacık inşalla oğlum boylu poslu olur. herşeyden öncede sağlıklı olur inşallaahh
canımm öncellikle gözünüzaydın. benim oğlumda kakasını yapmıştı ama yşnede beni sezeryana almadılar. nst de kalp atışı normal diye. ama bunu duymak beni çok strese soktu o yüzden de çok zorlu bir doğum sürecim oldu. neyseki sende kızını almışsın sağsalim kucağına. inşallah sende iyileşirsin biran önce

bende duvar modunda gezıyom ama yardım edıcek kısmeler yok bunada sukur neysee... hapsurmak hepsınde var cnm ya bnm paşasa gunde 3-4 kes hapsuruyooohatta 2-3 gunde bır oksuruyo bılemm:44:
hapşırınca bende üşüttüm mü acaba diye panikliyorum. aslında doktorda dedi hapşırır normal diye ama yinede tedirgin oluoyorum

maşallah canım tam bir tosuncuk doğurmuşsun
ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
bende inanamadım kendime doğum esnasında o kadar bağırabilmeme. birde benimde 4 cm den sonra epidural yapıldı. suyum hala gelmediği için suyumu patlattılar ve epiduralin etkisi başlayana kadar doğumum başladı. hiç faydasını göremedim epiduralin

canım yaa gözünaydınnn daha yeni haberim oluyor.
internetten epeyce uzaklaştım son günlerde nedenseeee
Kuzeyimiz nasıl çok merak ediyorum. inşallah sende iyisindir. çok ağrın yoktur inşallah hadi
bakalım sende artık paşana bakıp bakıp bir daha aşık ol şimdi

canım başlıyım cevaplara oğlum uyanmadan
1. lansinoh süt pompası aldım çift göğüs pompalayabiliyor.
2.poşet değilde biberon gibi saklama kutusu aldım. çalışmaya başladığım zaman torba alıcam.
3.dondurucuya değilde dolaba koyuyorum ben.çıkarınca benmari usulü bir kapta ısıtıyorum. 40 derece olunca oğluma veriyorum.,
4. bir kaba bir kere sağıyorum üstüne yeniden sağmıyorum. yeni süt sağdığımda daha emzirmediysem eski sütü döküyorum ben.

benimde ihtiyacım yok oğlum emiyor çok şükür ama göğüslerim çok şişip sertleşiyor ateş yapmasın diye sağıyorum bende

Teşekkür ederim canım ama biraz nazar değdi sanırım oğlumun sarılık değeri yükselmiş 3.gün ve. 14 çıktı doktor isterseniz getirin bir gece ışın alsın dedi geçiren var mı bende bugün de emsin de belki düşer dedim yarını bekleriz herhalde. Bugün sütüm baya arttı aslında hatta içerken taşırıyor hatta çişini de iyi yapıyor ama bilmiyorum başından geçen varsa yardım lütfennn!!:2:

sanırım 10 günden sonra kolsuz giydirmeye başladım...
bide gaz sorunu 10-15 günden sonra çıkıyor ama inşallah böyle bir sorunla baş etmek zorunda kalmaz hiçkimse... eğer olursa da sap simplex damla tek geçiyorum... denemediğimiz şey kalmadı tek çare o oldu...

hapşırınca bende üşüttüm mü acaba diye panikliyorum. aslında doktorda dedi hapşırır normal diye ama yinede tedirgin oluoyorum

bu arada bebekler üşümekten çok tozdan hapşırırlar bu dönemde... çünkü dış dünyaya alışma evresi toz onları rahatsız ediyo...

bence süt sağma makinası harika bişey. ben doğumdan önceki gün burda sordum kızlara alayım mı diye herkes kullanıyormuş bende eşime aldırdım. sağ göğsümden oğlumu hiç emziremedim çatladı kanadı bende sağdım hep. şimdide oğlum sola alıştı sağdan emmiyor ama ben sağıyorum her ikisinide.oğlum hiç emmediği halde sağ gösümden bugün süt aktı doluluktan.10 dk sağmakla 150 ml süt çıktı. bence kesinlikle çok faydalı bişey süt sağma makinası.

yapmaaaa
annesütü dökülürmü... poşet al dondurucuda sakla... yarın öbür gün işe başlıycaksın lazım olur... günahtır o sütün içinde neler var... kaldıki ilk zamanlarda gelen sütte olan kıymetli değerler hiçbişeyde yok...

biz 2 gece ışın aldık... çok üzülüyo insan... o yüzden bol bol sıkça emzir... bolca çiş ve kaka yapmasını sağla... mesela gaz ilacı sap simplex varsa elinin altında o iyi ishal yapıyo... günde 2 kere 5 damla verirsin, bi de 45 dk da bir yada saat başı emzirirsin.. düşer allahın izniyle...bunu en iyi çiş ve kakayla atabiliyolar... geçiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…