bol bol emzir canım. birde bi arkadaş 2 saatte bir şekerli su verdiğinden bahsetmiş öyle düşürmüş sarılığı dene istersen canımTeşekkür ederim canım ama biraz nazar değdi sanırım oğlumun sarılık değeri yükselmiş 3.gün ve. 14 çıktı doktor isterseniz getirin bir gece ışın alsın dedi geçiren var mı bende bugün de emsin de belki düşer dedim yarını bekleriz herhalde. Bugün sütüm baya arttı aslında hatta içerken taşırıyor hatta çişini de iyi yapıyor ama bilmiyorumbaşından geçen varsa yardım lütfennn!!:2:
o zaman daha erken benim i,çin kolsuz giydirmiyim daha. 6. günümüz daha bizimsanırım 10 günden sonra kolsuz giydirmeye başladım...
bide gaz sorunu 10-15 günden sonra çıkıyor ama inşallah böyle bir sorunla baş etmek zorunda kalmaz hiçkimse... eğer olursa da sap simplex damla tek geçiyorum... denemediğimiz şey kalmadı tek çare o oldu...
canım işe başlayana kadar o sütlerin tarihi geçer.yapmaaaa
annesütü dökülürmü... poşet al dondurucuda sakla... yarın öbür gün işe başlıycaksın lazım olur... günahtır o sütün içinde neler var... kaldıki ilk zamanlarda gelen sütte olan kıymetli değerler hiçbişeyde yok...
hakkında hayırlısı olsun canım. biliyorsun bende 40ı bitirdim hatta 41 bitmek üzereydi dr a gittiğimde hiç sancım yoktu ama dr baktı 3 cm açıklık yarın doğurursun dedi öylede olduEvt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...
o zaman daha erken benim i,çin kolsuz giydirmiyim daha. 6. günümüz daha bizimsap simplex i not ettim
canım işe başlayana kadar o sütlerin tarihi geçer.
şuanda bile dolapta epey stoklu sütüm var. inşallah hep böyle devam eder
Teşekkür ederim canım ama biraz nazar değdi sanırım oğlumun sarılık değeri yükselmiş 3.gün ve. 14 çıktı doktor isterseniz getirin bir gece ışın alsın dedi geçiren var mı bende bugün de emsin de belki düşer dedim yarını bekleriz herhalde. Bugün sütüm baya arttı aslında hatta içerken taşırıyor hatta çişini de iyi yapıyor ama bilmiyorumbaşından geçen varsa yardım lütfennn!!:2:
canım sen korse giymeye başladın mı?. ben bu göbüşü sarsam mı diye düşünüyorum. yumuşacık hamur gibidoğum kilosu öyle 20 günde gidermi ayol... heleki bide sezeryan... bi dikişlerin iyice kaynadığından emin ol (doktor kontrolünde) sonragiy bence korseyi...
ben biberon vermek istemiyorum pek. kolaya alışmasın diye. emince güzel emiyor çünkü. işe başlayana kadar kendim emzireyim istiyorum. sonra zaten mecbur biberon alıcak kuzum. ya birde oğlum sol göğsüme çok alıştı sağdan emmiyor kafasını öbür tarafa çeviriyor. onada alıştırabilsem iyi olcakbuzdolbında 3 gün dondurucuda 3 ay duruyor... e ilk sağdıklarından başlayıp günde 1 biberon ver bence... ağuz diye işey duymadınmı
sen?
sıcakta zor oluyor mu? bende biraz daha bekliyim korse içinilk kez bugün giydim
en iyi süt yapan şey bol su içmek sıvı tüketmek canım. ben hergün en az iki bardak rezene çayı içiyorum. onunda etkisi oluyormuş. birde ayva kompostosu yapmıştı annem onları içiyorum. bol bol su içiyorum. yemekten ziyade sıvı tüketmek lazım canımKısçeler sütümün çoğalması içi ne yemeliyım
Çok sızlıyor
Göğüs uçlarım yaratıldı buna bir çare var mı?
En kısa sürede bana ne yersem süt yapar
Acil
en iyi süt yapan şey bol su içmek sıvı tüketmek canım. ben hergün en az iki bardak rezene çayı içiyorum. onunda etkisi oluyormuş. birde ayva kompostosu yapmıştı annem onları içiyorum. bol bol su içiyorum. yemekten ziyade sıvı tüketmek lazım canım
ben biberon vermek istemiyorum pek. kolaya alışmasın diye. emince güzel emiyor çünkü. işe başlayana kadar kendim emzireyim istiyorum. sonra zaten mecbur biberon alıcak kuzum. ya birde oğlum sol göğsüme çok alıştı sağdan emmiyor kafasını öbür tarafa çeviriyor. onada alıştırabilsem iyi olcak
hurmaKısçeler sütümün çoğalması içi ne yemeliyım
Çok sızlıyor
Göğüs uçlarım yaratıldı buna bir çare var mı?
En kısa sürede bana ne yersem süt yapar
Acil
canım bence pompa kesin al. onla sağınca süt artıyor gerçekten. oğlum sağ göğsümü hiç emmedi. çok çatladığı için veremedimBebeğim günde 3 lt su içiyorum dediğin gıbı ıkı bardak Rezene cayı bazen dereotu ymiyorum tabı helvada ymiyorum
Ama bebeğe teterlı gelmiyor mu bılmıyorum göğüslerım çok dolu degıl hanı tas gıbı falan ama çok sızlıyor ve kaşınıyor
Pompa almak şart oldu belkı sağdıkça çoğalır be dersınız
hurma
çörekotu
dereotu
tahin-pekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?