2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bol bol emzir canım. birde bi arkadaş 2 saatte bir şekerli su verdiğinden bahsetmiş öyle düşürmüş sarılığı dene istersen canım

o zaman daha erken benim i,çin kolsuz giydirmiyim daha. 6. günümüz daha bizim sap simplex i not ettim
canım işe başlayana kadar o sütlerin tarihi geçer.
şuanda bile dolapta epey stoklu sütüm var. inşallah hep böyle devam eder

hakkında hayırlısı olsun canım. biliyorsun bende 40ı bitirdim hatta 41 bitmek üzereydi dr a gittiğimde hiç sancım yoktu ama dr baktı 3 cm açıklık yarın doğurursun dedi öylede oldu
hem sezeryanda olsa hiç takma kafana hayırlısı neyse o olsun.
ikinizde sağlıkla çıkarsınız inşallah canım hastaneden

buzdolbında 3 gün dondurucuda 3 ay duruyor... e ilk sağdıklarından başlayıp günde 1 biberon ver bence... ağuz diye işey duymadınmı
sen?

CANIM benım geçer merak etme sen elınden geldiği kadar anne sütü vermeye çalış
Bebek çok uyursa egerbsarılık artıyo canım

Birde günde en az on dakıka falan bebegın göğsünü açıp güneşe tut biz o şekildevatlattık sayılır ama az sarılık var Buda anne sütü sarılığı imiş bebeğe bır zararı yok derdi doktor

Son düzenleme:
doğum kilosu öyle 20 günde gidermi ayol... heleki bide sezeryan... bi dikişlerin iyice kaynadığından emin ol (doktor kontrolünde) sonragiy bence korseyi...
canım sen korse giymeye başladın mı?. ben bu göbüşü sarsam mı diye düşünüyorum. yumuşacık hamur gibi 5 aylık hamiş göbüşüm

buzdolbında 3 gün dondurucuda 3 ay duruyor... e ilk sağdıklarından başlayıp günde 1 biberon ver bence... ağuz diye işey duymadınmı
sen?
ben biberon vermek istemiyorum pek. kolaya alışmasın diye. emince güzel emiyor çünkü. işe başlayana kadar kendim emzireyim istiyorum. sonra zaten mecbur biberon alıcak kuzum. ya birde oğlum sol göğsüme çok alıştı sağdan emmiyor kafasını öbür tarafa çeviriyor. onada alıştırabilsem iyi olcak

Kısçeler sütümün çoğalması içi ne yemeliyım
Çok sızlıyor
Göğüs uçlarım yaratıldı buna bir çare var mı?
En kısa sürede bana ne yersem süt yapar

Acil

Kısçeler sütümün çoğalması içi ne yemeliyım
Çok sızlıyor
Göğüs uçlarım yaratıldı buna bir çare var mı?
En kısa sürede bana ne yersem süt yapar

Acil
en iyi süt yapan şey bol su içmek sıvı tüketmek canım. ben hergün en az iki bardak rezene çayı içiyorum. onunda etkisi oluyormuş. birde ayva kompostosu yapmıştı annem onları içiyorum. bol bol su içiyorum. yemekten ziyade sıvı tüketmek lazım canım

Bebeğim günde 3 lt su içiyorum dediğin gıbı ıkı bardak Rezene cayı bazen dereotu ymiyorum tabı helvada ymiyorum
Ama bebeğe teterlı gelmiyor mu bılmıyorum göğüslerım çok dolu degıl hanı tas gıbı falan ama çok sızlıyor ve kaşınıyor

Pompa almak şart oldu belkı sağdıkça çoğalır be dersınız

inşallah sıkıntı olmaz ama ilk bir hafta 10 gün anne sütünde bulunan değerler bebeğn bağışıklık sistemini güçlendiriyor... ayliz 20 gün biberondan beslendi... 1 haftadır maşallahı var hüpür hüpür götürüyo... aç oldu mu biberon kaşık meme neyle verirsen emer...

canım bence pompa kesin al. onla sağınca süt artıyor gerçekten. oğlum sağ göğsümü hiç emmedi. çok çatladığı için veremedim bende hergün sağdım mutlaka. bugün çıkan süte hayret ettim. 10 dakika sağdım 150 ml süt çıktı. gerçekten çok faydalı bişeymiş. şimdi sol göğsümüde sağıcam hergün orasıda artsın diye.
lansinoh almıştım ben iki göğsü aynı anda sağabiliyorsun. hem hiç acıtmıyor. bebiş gibi damağa sıkıştırmadığı için

25 temmuz gece 02.00 de normal yolla doğum yaptım önceki mesajlarımdan biliyorsunuzdur doktorum çatın müsait değil normal doğum mümkün değil yapamazsın demişti 2 hafta boyunca ne doğru ne yanlış diye kime güvensem diye ölmüştüm ama çok şükür Allah yardım etti doktorumu değiştirdim ve doğumum normal yolla hem de dikişsiz gerçekleşti, hala inanamıyorum mucize diyorum başka bişey değil..

doktordan geldik, nst'de yoğun sancılar çıktı, bebeğin durumu iyi olunca da doktor son tarih olarak 5 ağustosu verdi eğer bu hafta herhangi bir gelişme olmazsa önümüzde pazartesi hastaneye yatacağım, önce suni sancı ile normal doğum denenecek, bir sonuç alınmazsa sezercikle oğluşum doğacak... inşallah o kadar beklemek gerekmez... Rabbim herkesin tüm dertlerini gidersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…