cnm benim hala düşmediiii
bende lansinoh kullanıyorum allahım çok pasaklıyız yaaa.emerken dudağının kenarından akıtıyor bizimki üst baş perişan ağız bezi dayanmıyor.bir yerde yanlış mı yapıyorum diyorum.şimdi sırtımda emiyor kusuyo emiyo çıkarıyo gaz çıkarıyo ama uyumuyo
bakalım ne kadar sürecek böyle.
ben birde hergün banyo yapıyorum 1 saat sonra yine aynı
annemlerde olmasam ne yapacaktım bilmiyorum :26::26::26::26::26:
benimkide dünden beri 2-3 kez kusu.süt birden çok geliyor ağızlarına herhalde.önce biraz sağsak mı napsak bilmem ki????
Emerkende kusuyodu cnmgazını tam çıkarmadığında da kusabilir... sakın sırt üstü yatırma...
Kısçeler sütümün çoğalması içi ne yemeliyım
Çok sızlıyor
Göğüs uçlarım yaratıldı buna bir çare var mı?
En kısa sürede bana ne yersem süt yapar
Acil
kader arkadaşım :) Sence doymuyomu, iyi mi çekemiyo sütü. Ne dersin?
sırfne kadar sütüm var göreyim diye pompa aldım bugün. Henüz elime ulaşmadı ama bugün yarın gelir inşallah.
Bakalım hayırlısı
canım kio alımı nssl
Evt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...
25 temmuz gece 02.00 de normal yolla doğum yaptım önceki mesajlarımdan biliyorsunuzdur doktorum çatın müsait değil normal doğum mümkün değil yapamazsın demişti 2 hafta boyunca ne doğru ne yanlış diye kime güvensem diye ölmüştüm ama çok şükür Allah yardım etti doktorumu değiştirdim ve doğumum normal yolla hem de dikişsiz gerçekleşti, hala inanamıyorum mucize diyorum başka bişey değil..
Benim sütum gitti kaynanamin yuzunden:.. ( daha bebeğim on bes günlük. Kaynanamin patavatsizlik yapmasina kadar iyi gidiyoduk. Bebisim 3800 dogmustu hastaneden cikarken ödem atmisti3600 cikmistik. On gun sonra doktora gittigimizde eski kilosuna gelmisti. O gunun aksami kaynanam baska memlekette internetten bebege bakcam dedi girdik neyse cocugu gorur gormez bana hoc bakamamisin sen buna sütün yaramamis dedi ben de sutum var dedim bana bir doktora gorun hastalikli olabilir sütün cocugu zehirliyodur ondan zayiftir dedi kahroldum o gun akan sutum kesildi goguslerim bosaldi ne yaptiysam gelmiyo bebegim ac kaliyo agliyo surekli uyumuyo memeyi cekiyo bos olunca daha cok agliyo kahroluyorum ne yapcami bilemiyorum bugun cikip mama almak gecti aklimdan ne yapcam ben yaa icim parcalaniyo((((
cnm benmde senn gbydı salı gunu kntrlmuz vardı nstde bıtanecık sancı cıkmadı dr muzda oğlnn gelmeye nıyetı yok ddı bnde basladım carsamba gunu temızlık yaptım ama ole bole deıl yanı besık almıstık kucuk portatıf onu banyoda yıkadım baya agr oldu kaldırdm ettım comeldım kalktım balknmu yıkadım kova flan kaldırdım baya da yuruys oldu tabı evın ıcınde donmekten.... veee persembe gunu sabah 3 sancılarım geldı ve normal dgurdm cnm snde cok fazla abartmadan hareket et otur kalk bebgnn asagya dussun dıkkat et tabıkı hayırlısı herseyın ılk once allah gonlune gore versın cnm
allah yardımcın olmus cnm dıkıssız yapman gercekten mucıze masallah sıze
relax ol cnm yha brak kaynananı dusunme onu. mama takvıyesı yap cnm aç bekletme bebgnı bsede olmaz m.etme korkma mama vermekten aç kalmasından sarılık olmasndan ıyıdır. humana stıll tea sut cayı cnm bn cok faydasını gordm sut yapıo gercekten kaysı al kaynat suyunu ıc emdır ama bı andanda bebgnı hazıra alşmasın inş en kısa zamnda gelır sutun cnm :26::26::26:
Ister istemez sinirim bozuluyo cok su iciyorum rezene humana incir hosafi hepsini yedim ictim yok bes gundur. Nefret ediyorum o kadindan
Benim sütum gitti kaynanamin yuzunden:.. ( daha bebeğim on bes günlük. Kaynanamin patavatsizlik yapmasina kadar iyi gidiyoduk. Bebisim 3800 dogmustu hastaneden cikarken ödem atmisti3600 cikmistik. On gun sonra doktora gittigimizde eski kilosuna gelmisti. O gunun aksami kaynanam baska memlekette internetten bebege bakcam dedi girdik neyse cocugu gorur gormez bana hoc bakamamisin sen buna sütün yaramamis dedi ben de sutum var dedim bana bir doktora gorun hastalikli olabilir sütün cocugu zehirliyodur ondan zayiftir dedi kahroldum o gun akan sutum kesildi goguslerim bosaldi ne yaptiysam gelmiyo bebegim ac kaliyo agliyo surekli uyumuyo memeyi cekiyo bos olunca daha cok agliyo kahroluyorum ne yapcami bilemiyorum bugun cikip mama almak gecti aklimdan ne yapcam ben yaa icim parcalaniyo((((
ne güzell maşallah sizee25 temmuz gece 02.00 de normal yolla doğum yaptım önceki mesajlarımdan biliyorsunuzdur doktorum çatın müsait değil normal doğum mümkün değil yapamazsın demişti 2 hafta boyunca ne doğru ne yanlış diye kime güvensem diye ölmüştüm ama çok şükür Allah yardım etti doktorumu değiştirdim ve doğumum normal yolla hem de dikişsiz gerçekleşti, hala inanamıyorum mucize diyorum başka bişey değil..
Bu kadar icine dert ettiysen canım ara sen de senin yuzunden sutum kesildi yavrumun hakkina girdin taaa ordan de belki vicdan azabi ceker, gerci eşin bir sey deyecekse oyle yap bi de onunla tartisma. Ne kadar dusuncesiz insanlar..
Bende bugun yine sanci cikmadi. Yarin son gun, muayenem var bakalim doktor ne diyecek.
Yarim, nddd ve tum diger doguran arkadaslar cok kiskaniyorum haaa :) ben de gazdan sutten bahsetmek istiyorum artiiik, beni de araniz alin. Acenu bile dogurdu yahu
cnm benmde senn gbydı salı gunu kntrlmuz vardı nstde bıtanecık sancı cıkmadı dr muzda oğlnn gelmeye nıyetı yok ddı bnde basladım carsamba gunu temızlık yaptım ama ole bole deıl yanı besık almıstık kucuk portatıf onu banyoda yıkadım baya agr oldu kaldırdm ettım comeldım kalktım balknmu yıkadım kova flan kaldırdım baya da yuruys oldu tabı evın ıcınde donmekten.... veee persembe gunu sabah 3 sancılarım geldı ve normal dgurdm cnm snde cok fazla abartmadan hareket et otur kalk bebgnn asagya dussun dıkkat et tabıkı hayırlısı herseyın ılk once allah gonlune gore versın cnm
Hayırlısı olsun canımmm benimde çarşamba 15;00 da randevum var ve doğuma gidicez :) belki ben ağustos annesi olabilirim
canım walla keşke seninki gibi olsa :) aklımda bu ihtimal hep var;iki gece daha geldi geldi gelmedi demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyeceğiz :)) oğlumu istiyorum artık
canım walla keşke seninki gibi olsa :) aklımda bu ihtimal hep var;iki gece daha geldi geldi gelmedi demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyeceğiz :)) oğlumu istiyorum artık
hadi hayırlısı cnm; senin gelişmeleri ben artık hastanede okurum :)) seninde hakkında hayırlısı olsun cnm; bak bnmde bukadr beklemem rağmen sonum sezeryanmış ama hiç üzülmüyorum oğlumu istiyorum artık :))
Evt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...
Cok saolun kizlar soylediginiz her seyi denicem yarin gelcek mi bakalim insallah gelir ya kiyamiyorum bebisime o ac kaldikca bendeki stres de gecmio insallah bol bol gelir sütum tekrar dua edin bana nolur
Cok saolun kizlar soylediginiz her seyi denicem yarin gelcek mi bakalim insallah gelir ya kiyamiyorum bebisime o ac kaldikca bendeki stres de gecmio insallah bol bol gelir sütum tekrar dua edin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?