2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Benim sütum gitti kaynanamin yuzunden:.. ( daha bebeğim on bes günlük. Kaynanamin patavatsizlik yapmasina kadar iyi gidiyoduk. Bebisim 3800 dogmustu hastaneden cikarken ödem atmisti3600 cikmistik. On gun sonra doktora gittigimizde eski kilosuna gelmisti. O gunun aksami kaynanam baska memlekette internetten bebege bakcam dedi girdik neyse cocugu gorur gormez bana hoc bakamamisin sen buna sütün yaramamis dedi ben de sutum var dedim bana bir doktora gorun hastalikli olabilir sütün cocugu zehirliyodur ondan zayiftir dedi kahroldum o gun akan sutum kesildi goguslerim bosaldi ne yaptiysam gelmiyo bebegim ac kaliyo agliyo surekli uyumuyo memeyi cekiyo bos olunca daha cok agliyo kahroluyorum ne yapcami bilemiyorum bugun cikip mama almak gecti aklimdan ne yapcam ben yaa icim parcalaniyo((((

gazını tam çıkarmadığında da kusabilir... sakın sırt üstü yatırma...
Emerkende kusuyodu cnm gazını bile emerken çıkarıyo

Kıslarr
çözdüm sanırım -inşallah-

1-sütümün çok ve tazyikli olması
2-kızımın mide kapakcığı tam gelişmedipi için
3-kızım emerken çok hırslanıyo ve çok emiyo

çözüm olarak da;
1- önce makinayla sağıyorum 2-3 dk baştaki çok tazyikli kısmı alyorum
2-onun memeyi bırakmasını beklemeden bn ayırıyorum
3- emdikten snr hemen uyuyor dik ve karşıya bakar bi şekilde kafası göğsümde hiç kıpırdatmadan 20 dk beklyrm
4- sessizce 25-30 derece eğim verdiğim yatağına yatıryrm

2 seferdir böylen yapıyrm kusmuyor, inşallah böyle devam eder Allahım

Kısçeler sütümün çoğalması içi ne yemeliyım
Çok sızlıyor
Göğüs uçlarım yaratıldı buna bir çare var mı?
En kısa sürede bana ne yersem süt yapar

Acil

Kiraz, erik, kızılcık, şeftali, karadut ne bulduysak kaynatıyoruz dolaba koyuyoruz gün içerisinde sürekli ılıştırıp içiyrm herzaman su içilmiyo çünkü -buna 9. Ayda başlamıştm-

hurma
sürekli emmese bile emzirmek + sağmak
Ve
no stresss

Bn lansinoh kullandım birde kendi sütümü sürdüm
madecasol da çok iyî gelir hem bitkisel

cnm benmde senn gbydı salı gunu kntrlmuz vardı nstde bıtanecık sancı cıkmadı dr muzda oğlnn gelmeye nıyetı yok ddı bnde basladım carsamba gunu temızlık yaptım ama ole bole deıl yanı besık almıstık kucuk portatıf onu banyoda yıkadım baya agr oldu kaldırdm ettım comeldım kalktım balknmu yıkadım kova flan kaldırdım baya da yuruys oldu tabı evın ıcınde donmekten.... veee persembe gunu sabah 3 sancılarım geldı ve normal dgurdm cnm snde cok fazla abartmadan hareket et otur kalk bebgnn asagya dussun dıkkat et tabıkı hayırlısı herseyın ılk once allah gonlune gore versın cnm

allah yardımcın olmus cnm dıkıssız yapman gercekten mucıze masallah sıze

relax ol cnm yha brak kaynananı dusunme onu. mama takvıyesı yap cnm aç bekletme bebgnı bsede olmaz m.etme korkma mama vermekten aç kalmasından sarılık olmasndan ıyıdır. humana stıll tea sut cayı cnm bn cok faydasını gordm sut yapıo gercekten kaysı al kaynat suyunu ıc emdır ama bı andanda bebgnı hazıra alşmasın inş en kısa zamnda gelır sutun cnm :26::26::26:

Ister istemez sinirim bozuluyo cok su iciyorum rezene humana incir hosafi hepsini yedim ictim yok bes gundur. Nefret ediyorum o kadindan

dengesiz karı...
deseydin ya al bide sen emzir belki seninki yarar diye...
napıcam diye hayıflanmana gerek yok hemen mama takviyesi... aç bırakma çocuğunu... sonra da kendini toparla... rezene iç-çörekotu-dereotu-tahin pekmez-hurma ye-bolca su iç yarın sütün coşar... takmıycaksın kafana... veericeksin ağzının payını...

ne güzell maşallah sizee
keşke beni,mde dikişim olmasaydıı

kızlaar az önce altını değiştirirken oğlum yine çişinide yaptı iki kez teyzesine bir kezde babasına yapmıştı
bugün yakaladım çişini sonrada oğluşumun göbüşü düştü çok şüküürr

Bu kadar icine dert ettiysen canım ara sen de senin yuzunden sutum kesildi yavrumun hakkina girdin taaa ordan de belki vicdan azabi ceker, gerci eşin bir sey deyecekse oyle yap bi de onunla tartisma. Ne kadar dusuncesiz insanlar..

Bende bugun yine sanci cikmadi. Yarin son gun, muayenem var bakalim doktor ne diyecek.

Yarim, nddd ve tum diger doguran arkadaslar cok kiskaniyorum haaa :) ben de gazdan sutten bahsetmek istiyorum artiiik, beni de araniz alin. Acenu bile dogurdu yahu

aman töbe de...
ne gazı...
Allah düşmanıma yaşatmasın...

canım walla keşke seninki gibi olsa :) aklımda bu ihtimal hep var;iki gece daha geldi geldi gelmedi demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyeceğiz :)) oğlumu istiyorum artık

Hayırlısı olsun canımmm benimde çarşamba 15;00 da randevum var ve doğuma gidicez :) belki ben ağustos annesi olabilirim

hadi hayırlısı cnm; senin gelişmeleri ben artık hastanede okurum :)) seninde hakkında hayırlısı olsun cnm; bak bnmde bukadr beklemem rağmen sonum sezeryanmış ama hiç üzülmüyorum oğlumu istiyorum artık :))

canım walla keşke seninki gibi olsa :) aklımda bu ihtimal hep var;iki gece daha geldi geldi gelmedi demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyeceğiz :)) oğlumu istiyorum artık

hersetde bı hayır vardır cnm belkıde normal dguramıcaksın.. normal ıstıosn ama bnce sezercıkle aynı acısı yha yne dıkıs var yne oturamıosun aynı bnce m.etme sezercık olursan bıse kacırmıs olmazssn

kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba

Cok saolun kizlar soylediginiz her seyi denicem yarin gelcek mi bakalim insallah gelir ya kiyamiyorum bebisime o ac kaldikca bendeki stres de gecmio insallah bol bol gelir sütum tekrar dua edin bana nolur

Tüm doğuramayanlar için hayırlısı olsun canım bunalıma girdim artık resmen 2 gündür ağlama modundayım gelsin artık bebişlerimiz

ben de normal doğumu çok istiyordum sezeryandan çıkınca kendimi okdr kötü hissettimki, suçlu gibi çalan telefonları bile açmadım szeryan oldum dememek için.. sonra sonra kabullendim hakkımda hayırlısı buymuş diye çünkü elimden geleni yapmıştım.. sen sakın kendini benim gibi şartlandırma canım Rabbimden hayırlısı iste hep..

Cok saolun kizlar soylediginiz her seyi denicem yarin gelcek mi bakalim insallah gelir ya kiyamiyorum bebisime o ac kaldikca bendeki stres de gecmio insallah bol bol gelir sütum tekrar dua edin bana nolur

Canım çok üzüldüm bu insan bide anne olacak aklım almıyor vicdansızlıklarını ;( benim bi arkadaşımın da benzer bi şekilde sütü kesilmişti sıcak suda göğüslerine iyice masaj yapmış kakao yağıyla da duştan sonra iyice ovmuş bu arada helva yemiş sütü geri gelmiş umarım faydası olur ...

allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sütün tekrar gelir, eşini bebeğini de al şöyle bir temiz havaya çıkın, bi parka gidin, negatif enerjiden kurtulun eşinle güzelce muhabbet edin, bi ılık duş al güzelce giyin moralini yerine getirecek şeyler yap eminim en kısa zamanda gelecektir tekrar sütün... emzirememek ne demek bilirim ben de ilk 4 gün emziremedim kahrolmuştum.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…