Kızlar karpuz gaz yapar mı bebişe
aman töbe de...
ne gazı...
Allah düşmanıma yaşatmasın...
ben de normal doğumu çok istiyordum sezeryandan çıkınca kendimi okdr kötü hissettimki, suçlu gibi çalan telefonları bile açmadım szeryan oldum dememek için.. sonra sonra kabullendim hakkımda hayırlısı buymuş diye çünkü elimden geleni yapmıştım.. sen sakın kendini benim gibi şartlandırma canım Rabbimden hayırlısı iste hep..
kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
Kizlar catlaklari icin bisey yapan ve sonuc alan var mi? Ben sezeynla dogum yaptim bugun tam 7 gun oldu 7kilom gitti 11 kilo almstm zaten kilo kalmiyorda catlaklar kotu:/ dikislerm bile belli degil catlaklar gibi
Eki Görüntüle 767165
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
Eki Görüntüle 767165
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
oyy oyy yesinler kuzey enesi
Allah nazarlardan saklasın canım
hayy maşallahhh nasıl saçlı bi tombikmiş buuuuuuu yerim ben bunu yaaa çok tatlı allah bağışlasın canım :)))
Eki Görüntüle 767165
dualarinizi esirgemeyinn
masallah ya dunya tatlısı bı bebek sakınlıgı yuzunden bellı ama bence haal cıkası yokdu kuzeyın:) benimki gibi:) baabsının kopyası bencedeAllah bagıslasın analı babalı saglıklı uzun omurlerı olsun insallah
maşaallah cnm sırma saçlı çıktı seninki :) Allahım bağışlasın
DOKTOR GİYME FALANMI DEDİ CANIM. BEN 2. GÜNDEN BERİ GİYİYORUMcanım sen korse giymeye başladın mı?. ben bu göbüşü sarsam mı diye düşünüyorum. yumuşacık hamur gibi5 aylık hamiş göbüşüm
ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH...DİKİŞSİZ OLMASI ÇOOOOK SÜPPER BENCE MAŞALLAH ÇATIN DARMIŞ MÜSAİT OLSA NE OLACAKMIŞ ACABA:25 temmuz gece 02.00 de normal yolla doğum yaptım önceki mesajlarımdan biliyorsunuzdur doktorum çatın müsait değil normal doğum mümkün değil yapamazsın demişti 2 hafta boyunca ne doğru ne yanlış diye kime güvensem diye ölmüştüm ama çok şükür Allah yardım etti doktorumu değiştirdim ve doğumum normal yolla hem de dikişsiz gerçekleşti, hala inanamıyorum mucize diyorum başka bişey değil..
BEN SORMADIM HİÇ YA. 5 GÜN OLDU ACISI AZALDI BENİM DAHA RAHATIMkızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
HOŞGELDİNİİZZ...Eki Görüntüle 767165
dualarinizi esirgemeyinn
Benim sütum gitti kaynanamin yuzunden:.. ( daha bebeğim on bes günlük. Kaynanamin patavatsizlik yapmasina kadar iyi gidiyoduk. Bebisim 3800 dogmustu hastaneden cikarken ödem atmisti3600 cikmistik. On gun sonra doktora gittigimizde eski kilosuna gelmisti. O gunun aksami kaynanam baska memlekette internetten bebege bakcam dedi girdik neyse cocugu gorur gormez bana hoc bakamamisin sen buna sütün yaramamis dedi ben de sutum var dedim bana bir doktora gorun hastalikli olabilir sütün cocugu zehirliyodur ondan zayiftir dedi kahroldum o gun akan sutum kesildi goguslerim bosaldi ne yaptiysam gelmiyo bebegim ac kaliyo agliyo surekli uyumuyo memeyi cekiyo bos olunca daha cok agliyo kahroluyorum ne yapcami bilemiyorum bugun cikip mama almak gecti aklimdan ne yapcam ben yaa icim parcalaniyo((((
Spiral taktıran kimi duyduysam hamile kaldı. Bu cuma doktorumdan randevum var.. Bakalım su korunma olayında derin mevzulara giricezmerhablar annelerr yorgunum sanırmm ama bunada sukur dun yarı kırkımızı cıkardık dısarı cıtık donuste magazaya ugrayıp esıme bırseyler aldık aılecekk ve oglum uyandı derkenn aglamaklı oldu ben arabbaya gecıp emzırmeye koyuldu 5 dk emdı eve geldık eve geldımdee tekrar emıselım dedım yok anam 1 st ugrasım meme basına gelınce bastı cıglıgı bunaldım bende galadım esıme verdım bebeyı dum oldum o anda korktum ya almassa bır daha endısesı aldıı...cunk yalancı emzıgı verdık on aldı derken eltımı aradı böle bölee dedı doygmurtu uysuun uyansın tekrar denee kı ölede oldu sahur akalktıgımd verdım cupp cup emıstık cok sukur ayy bır mutlu oldummm cok sukru dedım esımle guselce sahur yaptık sonrasında cok sukur ya rabb ım emzıremeyen sutu olmayan annelerın yarımcısı olsun cok kotu bır hıs mıss
cunku anne ıle bbek bagının guclu olmaısnı saglayan tek seyy dıyebılırım emısırken bakısmakk
hehe aglama halıne devammmmmmmmmmaynen vakıt ne zaman gectı yahuuuuuuuubısde 21 gunluk olduk bılemmm sukurler olsunnnnnnn
bende gunluk degıstırıyorum senn sutlu nurıyelere maasalahı var o zaman heheh evet ben sutu sevemdıgm ıcın sut kokusu mahvedıyo benı ama bu gıdısle bebegı ıcın onu bılem sevıcem sanırmmmmm
hayır bnmkıde dusmedı ama bu gece ruyamda dusmustu ama oglumun kıler dusuyorr heheh pipisindenkıler cok sukru tek onunkıler dussunde ben daha beklerım teyzesiii
ınsll
aynennn bısde 1,5-2 sene sonrasın dıyoruz ya EN HAYILRISINI RABB IM BILIR INSLLL DUA ILEEEE
ALLAH KOLAYLIK VERSIN INSL gerek kalmadan suyun fılan gelır tatlım yaaaaaa
ben 2.gundne berı gıyıyomm ama norml dogum luyum u ana kadar 9,5 kg gıtt kaldı 5 kg mmmm
ınsl gusel haberlerle donersın cnmmm
cnmm nu bulamayanlarda var lutfennn
sana dıre kendı uyguladıgım seyı solım kuru sogan mucızesı daha oncede defalarca söledm burdaa uygulayanalar oldumu blılmem ama hem sutu cogaltıyor hemde yaralarını kapatıyorr kuru soganı kes gogus ucuna sur 2-3 dk her ıkısınede vaktın varsa beklesın gogus ucunda sulu halı yoksam cesme suyu ıle yıka gecsınn kokusu kalmıyor huslanırsan sabunla yıka ben dırek su ıle yıkadım cok sukru hıc sorunumzu olmadı baskdaaa
anammmmmmmmmmmmmm dogurucu ana aynı beınım gıbı ama bakalım bizde 1,5-2 yasındaykene dusunuyoruz ben ev hanımyım o karıyerım o yere yonelıkdee
ama esım sevme konusunda yardım konsuunda ıı dır yaff sennkı daha ıyımıs tabım yetırtırme tarzı canımmhayırlısı ıle ınsl bısde o gunlere gelırız kısmetse sana sorum sen bu donemde hangı yontemle korundum bıraz ozle ama su gunlerde ben sıpraıl dunusuyom ama 1,5-2 sene ıcın bosun a taktırma dıyo lar ve kayma dusensızlık yapıyo dyorlarr ne dersınn
Eki Görüntüle 767165
dualarinizi esirgemeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?