2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar catlaklari icin bisey yapan ve sonuc alan var mi? Ben sezeynla dogum yaptim bugun tam 7 gun oldu 7kilom gitti 11 kilo almstm zaten kilo kalmiyorda catlaklar kotu:/ dikislerm bile belli degil catlaklar gibi

sorma cnm yaa,hem çok heyecanlıyım biyandan da doğrumu yapıyorum,bikaçgün daha beklesem sezeryana girmesemmi diyorum;
ama hakkımızda herşeyin hayırlısı dayanamadık napayım
bebişimin kokusunu alayım yeter artık..

kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba

benim 3 dikişim vardı canım ve ağrılarım sızlamalar yanmalar geçti şükür ama arada yine pansuman yapıyorum ama orası şiş halen benim 15.gün

Kizlar catlaklari icin bisey yapan ve sonuc alan var mi? Ben sezeynla dogum yaptim bugun tam 7 gun oldu 7kilom gitti 11 kilo almstm zaten kilo kalmiyorda catlaklar kotu:/ dikislerm bile belli degil catlaklar gibi

benimde çatlaklarım bi kaşınıyoki hamileliğimde kaşınmadı şimdi acayip kaşınıyo çare nedir acaba ne kullanıyorsunuz

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,

çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii

dualarinizi esirgemeyinn

Eki Görüntüle 767165

çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii

dualarinizi esirgemeyinn

masallah ya dunya tatlısı bı bebek sakınlıgı yuzunden bellı ama bence haal cıkası yokdu kuzeyın:) benimki gibi:) baabsının kopyası bencede Allah bagıslasın analı babalı saglıklı uzun omurlerı olsun insallah

kızlar bebek doktoru 15 günlük olunca kullanmamız için ACD damla yazmış sanırım D vitamini takviyesi bu gerekli mi ? bebeğine bu damladan kullanan var mı?

canım sen korse giymeye başladın mı?. ben bu göbüşü sarsam mı diye düşünüyorum. yumuşacık hamur gibi 5 aylık hamiş göbüşüm
DOKTOR GİYME FALANMI DEDİ CANIM. BEN 2. GÜNDEN BERİ GİYİYORUM
ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH...DİKİŞSİZ OLMASI ÇOOOOK SÜPPER BENCE MAŞALLAH ÇATIN DARMIŞ MÜSAİT OLSA NE OLACAKMIŞ ACABA:
kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
BEN SORMADIM HİÇ YA. 5 GÜN OLDU ACISI AZALDI BENİM DAHA RAHATIM
Eki Görüntüle 767165

dualarinizi esirgemeyinn
HOŞGELDİNİİZZ...
MAŞALLAH YAA TOSUNCUK GİBİİ.. GERÇEKTEN BENZİO EŞİNE. SAÇLARADA TOKA TAKARSINIZ ARTIK MAŞALLAHH ÜZÜM GİBİ. ÇOOK TATLIII

Spiral taktıran kimi duyduysam hamile kaldı. Bu cuma doktorumdan randevum var.. Bakalım su korunma olayında derin mevzulara giricez Ne önerecek bakalım, haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…