Merhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
pijama daha rahat oluyormuş
anlamda 2 ay önce doğum yaptı ordan biliyorum
park yatak aldınızmı?
bizimkide akşam alındı :)
beğendiğimiz bi model vardı eşimin annesi ve babası dün gidip almışlar
ana kucağınıda bi kaç hafta önce biz almıştık
şimdilik başka bişeyimiz yok
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...
bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedibaşından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
Günaydın annişler,
umarım hepiniz iyisindir.geçmişi okuyamadım dün apartopar hastaneye gitmek zorunda kaldım
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadımgününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dedi çok canım sıkıldı moralim acayip bozuk.
benimki beklliyo dil döküyo tatlı kzım babaya kıpır yap bi diyo öpüyo en sonunda tekmeyi yiyince başlıyo amanda benim tatlı kızımaaaa vs. sıralıyo aartıkkorkmadı hiç korkudan değil de sevinçten fırlıyordur belki eşin:44::44::44:
ohhh ck sukur kendılerıne sımdıden bagladılar ne yaprsak doguncaaaaaaaaaa
olurmu cnm bız neden burdyız sıkıntılar sevıncler uzuntulr(allah vermesın)her seyımızle burdyaız ınslll kv psıkolojık ılac kulanıyor udrumu oldugu halde yanasmıyor dıyorsun e bnm kv ler kuru kuru o kaa baskada yok 2 yelek ördü tam anlamı ıle olmasadaaa adı yelek ordu oldu neyse bunada sukur allah eslerımıze zevaldert sıkıntı vermesın ben hıc bırsey beklemıyorum kı ustelık beraber oturuyorum kv lerleee ıstese alır ama ben hıc al demedım esımın canı sagolsun tmm ınsa n ıster ıstemes beklıyorr ıstıyoru ama onlardan tepkı gelmeyınce ben hersey esıme dıyorum o sagolsun vaktı geldıkce alıyorummm--zzz takmamaya calıs cnm bak baban la annenle ılgılı zaten stresın var daha fasla yapma lutfenn hayırlıı de gec esın yeter ınslll cunku bır daha bebegımın 7.ayı 8.ayı olmucakk bosuna strese sokmayalım tmm muckk:13:
Sağol suzancım iyiki varsınız bazen yazamıyorum buraya ders çalıştığım için ama sürekli takipteyim yalnızlığımı gideriyorum sizle vallahi..Ya benim derdim maddi açıdan bişey yapması da değil inan sadece en azından dillendirsin ben de yapablsem yada ne yaptınz kızım hiç soramıyorum destek olamadım fln fln yani mesela bi tatlı yapmak zor olmasa gerek dimi bunun gibi şeyler yoksa almazsa almasın ama en cok düşünen moduna da girmesin bebeğimi sahiplenmesin mümkünse dimi ama neyse canım sennkiler yapar belki aynı evdesn görür eksiğini gerçi o da zor ya Allah sabır versin biran önce de yeni evinize göçüp oturmanızı nasip etsin hayırlısıyla bende öptm muck..
aynen öle bosver bnmkv dede yanımda oldugum halde heveslenme pek soz konusu dıllkıne cnm benım sozde seınıyor ama olsun paşa mm ı sında babası ıle ben ustesınden gelırız ınsllll
ay ben de çok heyecan yaptım normal olunca son dakkaya kadar bilemiyorsun görümcem ../01/2010 yaptırmıştı gerekirse elle yazarım demişti :)))
ben çengelköydeyim canım biraz uzak ama eğer çeşit çoksa gelip görmeye değer bence, sen ne dersin?
eminönündeki gibiler mi daha mı uygunlar çeşitler nasıl?
geçmiş olsun şimdi nasılsın peki :))
sen de gel canım
allahım ben tatile girmeden onlar da girmezler inşş..
benim bildiğim yaz tatili gibi haz.-temmuz-eylül arası ama
o da karışık ama eğer sen doğum iznindeyken yasa çıkarsa doğum iznin uzar üzerine yıllık izin rapor alırsın ama sanırım doğum izni süresi bitince hakkın da olmaz, ama tbi bunlar tahmin sadece
günaydın şekeriiimmmm sana ve minnoşcana
ayy dua edıyorum ınat olmasn dıye kı sukur hareketlerı ben ısteıgım zaman kırmıyor yapıyor babasına da öyle paşa mm benımmo bende de oluyor bir de ayakta kalınca biraz mesela yemek yapıp üzerine bulaşıkları toplamaya başlayınca hemen göğüs ve bel ağrım oluyr
canım bence tembellik etme sağlık ocağına ya da eczaneye git tans ölçtür belki br komşunda da vardır tansiyon aleti
ohh maaşallah, ya bizim kuzu babasına inat daha doğrusu herkese inat doktoru da dahil olmak üzere oynayası varsa da onların yanında çıtını çıkarmıyor, kıskansam mı ne yapsamm
canım sıkma canını, sen o bebeğin annesisin ne olursa olsun kim ne derse desin eşinle konuşursun ben büyüteceğim ya da uygunsa bakıcı dersin, boşver onlardan gelecek iyilik de allahtan gelsin benim hamileliğimde büyük görümcem iki kez yolda bıraktı bizi, biri mobilya konusunda çocuğunun eskisini verecekti biz de yeniden boyatacaktık plan mlam yaptık sonra çocuk istemiyor dedi, bir de bebek arabası konusunda benzer birşey oldu tabii hata bende neden ona güveniyorum ki allah kısmet versin bize biz yapalım herşeylerini inş., ben de kv me sürekli laf vuruyordum ayrıca annem şunu yaptı bunu yaptı falan diye utansın da poposunu kaldırsın diye bu yöntem de işe yarar gibi dene istersen
canikom bizimki de bir gün full oynuyor ertesi iki gün sus pus oturuyor içeride ben biraz tedirgin oluyorum ama çok da sallamıorum korkutmak için yazmadım önce ama bilgimiz olsun hazırlıklı olalım diye anlatayım 34. haftasında ani doğuma giden bir arkadaşım oldu, normalde aralıksız oynayan bir çocukmuş kontrolde de doğum başlamış erken diye iğne vurup doğumu durdurmuş eve göndermişlr sonraki ikigün az hareket etmiş diye arkadaş endişelenmiş tekrar doktora gitmişler ki meğerse doğmaya çalışmış ama doğamadığından kordonla sorun yaşamış falan ani sezeryana aldılar,
ama dediğim gibi korkma sadece iyi takip et
mıss gıbı olmustur sımdık evvv ohh anne annenız hepsınden gelıyrdru sımdık sukurr kı o varrrrrrrr alah koabul etsın cnmTeyzeleri biz geldik kızçemle
Ayyyy çok ama çok yorulduk dün badanamız tam
anlamıyla bitti sadece yıkanacak şeylerimiz kaldı
Ohh beeeee bir yükten kurtuldukAma
dün akşam koku çok fazla olunca doğru eşimin bekarken
kullandığı evde kaldıkAma bu sefer de yorgunluktan
uyuyamadıkNeyse sabah yine eve girelim dedik
yine çok kokuyordu biz de annemize geldik bu gece de burada kalacağız
Akşama doğru kızçemle dışarıya çıkıp gezeceğiz....
Maşallhhh sayfalar almış başını gidiyor...Ödevini unutan öğrenciler gibi
okumaya,güzel bilgiler almaya başlayayı ben en iyisi
Bu arada hepinizin dualarını okuyorum dün Kuranda okudum ALLAH'ım
dualarımızı kabul etsin(amin)
Ben okumaya gidiyorummmmmm bekleyin bizi
graf a mesaj at cnm ınsllkızlar ya konu dışına çıkıyorum ama bu dua organizasyonuna ben de katılmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
oh elıne saglık babanızınnn bahar temıslıgıne bende gırmedım henus babamıs hafta sonu evde olduugn yatak odaısnı planını degıstırcez sl supurr toz alllherkese güzel mutlu bol tekmeli günler olsuuunnn
bugün erkenciyiz babişkomuz kalkmış sekizde kahvaltımızı hazırlamış omlet yapmış bizeee
güzel karnımızı erkenden doyurduk bugün, onu yolcu ettik e uyku muykuda almadı tabi evimizi topladık çamaşır astık süpürdük silicez şimdide biraz soluklanalım size bakalım dedik
kocişi ikna ettim sonunda haftasonu salonu kışlık moddan yazlık moda alıcaz penceremiz yere kadar önünü açıcaz artık
koltukta köşe takımı her parçası ayrılıyor takılıyor tam lego gibiev küçük ama dönderip duruyoz bi oraya bi buraya işte
bakıyım bi akşamdan beri neler kaynatmışsınız çenesi düşük annişlercok ısımız var ama babamız olmadan onlar olmaz agır ıslerrrrrrrrr:26:
kramp larrrr mı dedıınız benım 3 pakateım magnezyumda 4.yadırcamm ve madn suyuda ıcmemem ragmen bu aralar sıklastı gen babacklarmı kollarımı dım dık uzatmadan yatamıyorum mum ya gıbıııBu sabah herkese kramp girmiş anlaşılan :)) Benimde sağ bacağım çok fena oldu öyle bi bağırmışım ki eşimin bi uyanışı var yazık doğumla ilgili bişey zannetti galiba ona mı üzülim kendime mi bilemedim o nasıl bi acı ya bıçak saplandı resmen sanki kaç kez saplandıysa bıçak da:)) kalsiyum tabletini içmedim hep ondan aman sakın ihmal etmeyin,bikini bölgemde uzun zamandır benmde ağrım var hepimizde olduğuna göre normaldr bence tırsmayın canlarım..Yalnız ben iyice halsizleştim ve sırt ağrılarım çok kan hapımı 2 ye mi çıkartsam napsam bilemedimkı sormayın gıtsın ama dr hıc aksatma dedı yaaaaaaaaaaaa bol yesıllık yogurt,süt sebze meyve ye dedııı
gecmıs olsun cnm yaaGünaydın annişler,
umarım hepiniz iyisindir.geçmişi okuyamadım dün apartopar hastaneye gitmek zorunda kaldım
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadımgününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dedi çok canım sıkıldı moralim acayip bozuk. aman dıkkattt bebeginee
maasallah kg sı cok gusel yaaaaaaaaaa boyudaaacok sukurkı ersey yolundamıssss
olucak artık ama sırf üstü yatmayınn sakınkızlar yaaa o zamnada artıyor nefes darlıgınızzzzzzz:18:Merhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
Hangisine inancaz anlamadım canım bende sürekli kontrol olduğu için gecelik daha pratikmiş sonda olayı fln da var malum,güle güle kullansın bebeğin darısı bizimkine ben chicco dan beğendim ama 400-450 çok fazla 1 yıl için daha uygun ama güzel kaliteli bişey arıyorum yok
eheheh evdeki geceliklere kalırsak yandık vallaBenim ilk işim haftasonu park yatak ve doğum çantasını hazırlamak olcak banyo,sağlık malzemelrini sipariş verdik zaten kıyafet de var birsürü en azından aciliyeti olanlar cıksın ben artık tırsar oldum bi gtsek hastaneye rezil gibi taytla fln yatarız artık ya da evdeki seksi geceliklerden giyeriz ay ne komik olur o da koca göbeklerden olursa tabi:)Ben 2 gecelik alcam bi sabahlık tamam pijama fln almıycam ya pijama rahat olmuyomuş diye duydum..
bende kraftın park yatağını aldımpijama daha rahat oluyormuş
anlamda 2 ay önce doğum yaptı ordan biliyorum
park yatak aldınızmı?
bizimkide akşam alındı :)
beğendiğimiz bi model vardı eşimin annesi ve babası dün gidip almışlar
ana kucağınıda bi kaç hafta önce biz almıştık
şimdilik başka bişeyimiz yok
günaydın kızlarrrr :)
bebeklerimiz bir gün daha büyüdüler dünden beriii :) heycan artıyor artık :)
bu arada akşam ve geceleri çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zordur eminimne işi yapıyorsunuz böyle ? sizi geceye bırakmama imkanları yokmu iş yerlerizin:26:
merhabalr hanımlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyızz paşam laaaaaaaaayeni hayılrı bır gun dılıyorum hayırlı perşembelerrr bol selavat getırmek dılgımleee c.tesi günü kutlu dogum günümüzzz inşallahhh
bu arada dünk programc ok gusel dı ama oglumm uykudadı genelindeeeuykucu paşamm benımmmmmmmmm ordan eltımelee gectık aksam yemeını yedık kocıs geldıı evımıze gectık hemen cunku amcasıgıl mac ızlemeye bıse gelıyormus st 23:30 da gıttıler bsde dırek uykuyaa bu arada oglusumun kundagının bıtmesıne az kaldıı sızlerede foto koycam ınslllllllllllll cok tatlı yaaaaaaaaaaaaa
şu uzun gecmıse bır dalayım bakımm
günaydın tatlım aman çok yorma kendini valla artık ben evi bile süpüremiyorum kocam yapıyo ama onun yaptığınıda beğenmiyorum napcaz böle bilmiyorum :))herkese güzel mutlu bol tekmeli günler olsuuunnn
bugün erkenciyiz babişkomuz kalkmış sekizde kahvaltımızı hazırlamış omlet yapmış bizeee
güzel karnımızı erkenden doyurduk bugün, onu yolcu ettik e uyku muykuda almadı tabi evimizi topladık çamaşır astık süpürdük silicez şimdide biraz soluklanalım size bakalım dedik
kocişi ikna ettim sonunda haftasonu salonu kışlık moddan yazlık moda alıcaz penceremiz yere kadar önünü açıcaz artık
koltukta köşe takımı her parçası ayrılıyor takılıyor tam lego gibiev küçük ama dönderip duruyoz bi oraya bi buraya işte
bakıyım bi akşamdan beri neler kaynatmışsınız çenesi düşük annişler
Günaydın annişler,
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadımgününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dedi çok canım sıkıldı moralim acayip bozuk.
bende kraftın park yatağını aldım
bundan benimki. sen nasıl bişey aldın ?
Kraft 504 Lüks Oyun Parkı Kırmızı Gri GittiGidiyor'da 81957145
en güzeli ikisinden de yanımızda bulundurmak bence. hangisi daha rahat olursa onu giyeriz. belki hastanedeki hemşirelerde yönlendirir bilemedim ki.Hangisine inancaz anlamadım canım bende sürekli kontrol olduğu için gecelik daha pratikmiş sonda olayı fln da var malum,güle güle kullansın bebeğin darısı bizimkine ben chicco dan beğendim ama 400-450 çok fazla 1 yıl için daha uygun ama güzel kaliteli bişey arıyorum yok
İnsan derdini paylaştıkça azalır derler cnm gerçekten insan anlatınca rahatlıyor içi bi huzur doluyor sıkma canını sende takma kafana sonuçta insan ailesini seçemiyor malesef.....
senasnr Canım duanı okudum allah kabul etsin inş...
Günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldik minnoş kızımlan kıpır kıpırız maşşalah bugünümüze sabah kızım tekmesiyle uyandırdı işe geç kalıyormuşum tamdaiş saatimi biliyo kızım benim
Diş kanamasından şişliğinden bahsedilmiş aynı problem hamileliğimin başından beri vardı dolgum düştü dişlerim çok fena kabardı durduk yere kanamalar başladı fırçaladıkça kanıyordu zaten en sonunda dayanamayıp doktora gitiim doktor hamile olduğun için hiç bir işlem yapamam dedi sinir oldum kadına zaten neyse burdan bi arkadaşın abladı diş doktoruydu ona sordu tuzla gargara yapsın ve sık sık fırçalasın dedi hamilelikte normal demiş bende öyle yaptum gene etlerim arada kabarıyor gargara yapıyom ama kanamalar hala var fırçalarken allahtan ağrım yokk gargarayı deneyin derim kızlar.....
Slm güzel annişlerr..
Bizde çoğu şeyini aldık sayılır oğluşumun. Kıyafetlerin bi kısmı, banyo küvet ve bakım ürünleri, ilk bezi, bornozu, ateşölçeri, telsizi, hastane çıkışı (şimdilik 1 takım 10lu aldık bide 5li almayı düşünüyorum), İlk akkabıları, park yatağı, uyku seti - benim için bebefoxun bi emzirme sütyeni bide emzirme atleti aldık sadece. Daha gecelik, terlik, meme kremini falan almadım. 29. haftamıza girdik az kaldı sona yaklaşıyoruzz :18:
Şu sıralar geceleri hiç rahat yatamıyorum hep dönüyorum ve çatı kemiğim ağrıyo geceleri özellikle.
bizim sıpa da çok hareketlimi olucak bilmiyorum ama karnımda durmuyosağ tarafta duruyor sürekli zaten.. uzanırken karnımın sağ tarafı birdeen şişiyo geriliyo dağ gibi oluyo semsert sonra biraz seviyorum sakin ol oğlum falan diyorum da düzeliyo :) Tabi o sırada bende nefes falan kesiliyo sizdede böyle oluyormu kızlar normal mi?
Daha önceden hep okuma modundaydım ama artık katılmak istiyorum bende katılabildiğim kadar. Allahım herkese kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..
eksiklerin baya bitmiş canım ne güzelSlm güzel annişlerr..
Bizde çoğu şeyini aldık sayılır oğluşumun. Kıyafetlerin bi kısmı, banyo küvet ve bakım ürünleri, ilk bezi, bornozu, ateşölçeri, telsizi, hastane çıkışı (şimdilik 1 takım 10lu aldık bide 5li almayı düşünüyorum), İlk akkabıları, park yatağı, uyku seti - benim için bebefoxun bi emzirme sütyeni bide emzirme atleti aldık sadece. Daha gecelik, terlik, meme kremini falan almadım. 29. haftamıza girdik az kaldı sona yaklaşıyoruzz :18:
Şu sıralar geceleri hiç rahat yatamıyorum hep dönüyorum ve çatı kemiğim ağrıyo geceleri özellikle.
bizim sıpa da çok hareketlimi olucak bilmiyorum ama karnımda durmuyosağ tarafta duruyor sürekli zaten.. uzanırken karnımın sağ tarafı birdeen şişiyo geriliyo dağ gibi oluyo semsert sonra biraz seviyorum sakin ol oğlum falan diyorum da düzeliyo :) Tabi o sırada bende nefes falan kesiliyo sizdede böyle oluyormu kızlar normal mi?
Daha önceden hep okuma modundaydım ama artık katılmak istiyorum bende katılabildiğim kadar. Allahım herkese kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..
canım geçmiş olsun.
sen şimdi güzelce kendine bakarsan dikkat edersen erken gelmez bebişin hiç merak etme.maşallah kocamanda olmuş bebeğinn
sıkma sen hiç canını
geçmiş olsun canım.ben de korkuyorum ani gelişen durumlardan.
hepimiz risk altındayız artık.dikkat etmek gerek.
çok geçmiş olsun . ya zaten o kadar çok erken doğum konuşuyoruz ki bir şeyi 40 kez dersen olur misali birimiz doğurcaz erkenden bu gidişle Allah korusun :)
Canım geçmiş olsun bol su iç en güzeli dr ilaç da vermiştr korkma hem olsa bile bebeğin gelişiminin büyük bi kısmını tamamladı bir iki hafta erken doğunca bişey olmaz diye biliyorum inşallah gününde doğar tabi ama doğsa da Allah korusun hayati bi tehlikesi yok artık,ahh ahh işte doğum çantası hazır olmalı şimdiden ben diyorum da herkes erken diyo e erken doğum olursa naparım diyorum alınır diyolar tabi orda beni bırakıp alışverişe çıkacklar kimse anlamıyo benii
iyice şiddetlenince ilaç içsende geçmiyor benim az ağrımaya başladımı parol alıyorum geçiyor zararlı olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. benimde başladımı 2 3 gün devam eder baş ağrım uyurum uyanırım baş göz ağrı içinde
geçmiş olsun. sırf enfeksiyondan mı erken doğum riski acaba ? enfeksiyon geçmeyecek birşey değilki aslında. sıkma canını. tüm bebekler 40. haftada olmuyorki. bak öndeymiş seninki zaten ohh herşeyide iyiymiş. annesi de üzmezse kendini daha da ii olur bebiş
iyiki ikea varbende şifonyer ve beşik siparişini verdim kargo yolaçıktı die mesaj geldi az önce bakalım nasıl bişi çıkacak bakmadan aldım merek ediyorum. gözünüz aydın işin çoğu biitmiş. kaynana yapayım diorsa yaptırmak lazım boşver sadece sevmekle babaanne olunmaz ki
kız çok şeker kııızzzznerden aldın bilibdik bi yerse bizde bi bakaydık yaaa
arada bi iki gün süreyle benimde isha olduğum oluyor yediklerimden olduğunu düşünüyorum sabah açken bi patates haşlaması yiyorum toparlanıyor sonraben santa fer forte kullanıyorumşuan. ferro sanol kullandım ilk başta o bende sürekli ishal yaptı. o sebeple değiştirdim kan ilacını. bol su içmeyi aman ihmal etme kuzum
yaysız ortopedik yatak ben ilk evlendiğimde almıştım canım baştan çok iyi sandık ama çok içine göçüyosun yatınca öle kalıyor sana yaylı yatak gibi destek vermiyor çok pişman oldum oyüsden. bende işbirden almıştım hemde. alırken adam öve öve bitiremedi şöle iyi böyle iyi diye tamam malzemesi kaliteli ama konfor sıfır bence.
yaysız olanı tavsiye etmem yinede sen bilirsin tabi ama datlum
ayy okurken ben bile heyecanlandım sonunda ne oldu acaba diye :18: ama şükürki birşeyin yokmuş, bebişininde maşallahı var yanitosuncuk olmuş kuzucuğun baksana sen dr.un verdiği ilaçları kullan bol bol su iç, dikkat et sadece kendini her daim temiz tut gebelerin çoğunda oluyor enfeksiyon, erken doğum riskini mecburen hatırlatmak zorunda dr.lar senin gibilere. sende illa olucak die bişey yok sakın kendini üzüp stres hormonlarını devreye sokma tatlım
tosuncuğuna çok sevindim ama yaa maşallah barekallah
grafım nerelerdesin yaaaözletiyon valla
hazırlıklarınında çoğunu bitirmişsin bişey kalmamış maşallahhayırlısıyla eskitsin rüzgarın hepsini
bendede ara sıra oluyor nefes darlığı sanki çektiğim nefes bana yetmiyormuş gibi oksijen yetmiyormuş gibi hissediyorum o anda dinlenmekten başka yapılacak bişi yok, benim bide normalde kalp kapakçıklarımda yetmezlik var bi kat merdiven çıkıyorum tıkanıyorum artıknaapıcaz bak çoğu gitti azı kaldı artık son dönemeçteyiz
sende allaha emanet ol uğra arada es ver
ehehhe senin rüya ve sonrasıda süpermişMerhaba hanımlar ve kuzucuklarıGeçmişi okudum biraz ama yarım kaldı. Çok işim var çünkü cumartesi gününe kadar fazla giremeyeceğim. Rüya muhabbeti süperdi benim de rüyamda oğlum oluyor yavrucum emmeye çalışıyor ama benim göğüsler yan dönüyo ememiyor deli oluyor garibim. emdircem diye uğraştım rüyamda bi kalktım kan ter içinde ellerim göğüslerimde kalktım Bu arada yarın kontrolümüz var ve inşallah bir sorunumuz yoktur. Neyse hepinizin keyifli ve bol tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle bize müsade..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?