2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Güle güle kullansın bebişin sağlıkla büyüsün içinde biz de ikeadan sipariş vercez ama nasıl güzel mi göründüğü gibi yerinde görme imkanım yok çünki,neyse bence de kv yardım etsin hem çalışıyomuşsun bak ben evde olduğum halde gözüm yemiyo:)Neyse sende dikkat et kendinee..

Hangisine inancaz anlamadım canım bende sürekli kontrol olduğu için gecelik daha pratikmiş sonda olayı fln da var malum,güle güle kullansın bebeğin darısı bizimkine ben chicco dan beğendim ama 400-450 çok fazla 1 yıl için daha uygun ama güzel kaliteli bişey arıyorum yok

2 kg nerdeyse bebişin canıım korkma erken doğumdan maşallah zaten senin bebiş kocaman olmuş hem bişeyden çok korkarsan başşına gelir derler, ayrıcs 37 cm miş bunun nesi kısa, bacağı bu hafts çok uzamaz öbür hafta 2 katı uzar bunun sabiti yok ki, dr boşuna telaşlandırmış, he he minyon olusa benim gibi benim bacak boyumda kısa napalımmm hep avantajını gördüm hala 18 sanıyorlar beni yeppiiiiiiii hem uzun boyluların bile sevgilileri kocaları kısayken ben 188 lik de koca buldumm hihihaaa
Senin kız çok sağlıklı maşallah tek taktığın boyu olsun canım

Geçmil olsun canım yaa suyu yanından hiç ayırma benim de dr dün uyardı hamilelikte idrar enfeksiyonu hiç belirti vermeyebilir birden olabilir, su ihmal etme çamaşırlarını sık değiştir tuvaletini tutma dedi

Dediğin gibi arkadaşların kocaları korkudan değilde şaşkınlıktan sevinçten yapıyordur
Benim kocamda seninkini aratmıyor canım yanağını göbeğime dayıyo vur kızım babaya diyor, psyco

evet sonda olduğu için ilk önce altı gidirmiyorlar sondayı çıkardıktan sonra altı giydiriyorlar
bende chicco da beğenmiştim ama sonra Mothercare Basinet Oyun Parkı daha mantıklı geldi bana istersen bi bak internetten
resmi ekleyemedim ben buraya 299 tl den 199 tl ye düşmüş

eheheh evdeki geceliklere kalırsak yandık valla
banada pijama daha rahat gibi geliyor. iki pijama birde gecelik alırım heralde bende. önümüzdeki ay başı alıcam bende kalan eksiklerimi. hastane çantası için olan ihtiyaçları özellikle alıp hazırlamak istiyorum bende. al al eksik bitmiyor ya. birde bebek bezide alıcam ben. daha önce almayı düşünmüyordum ama alsam iyi olcak çünkü tek maaş giricek eve bir sürüde masraf çok zor olucak. şimdi çalışıyoken biraz alıp koysam kenara diyorum bende bezlerden..

Slm güzel annişlerr..

Bizde çoğu şeyini aldık sayılır oğluşumun. Kıyafetlerin bi kısmı, banyo küvet ve bakım ürünleri, ilk bezi, bornozu, ateşölçeri, telsizi, hastane çıkışı (şimdilik 1 takım 10lu aldık bide 5li almayı düşünüyorum), İlk akkabıları, park yatağı, uyku seti - benim için bebefoxun bi emzirme sütyeni bide emzirme atleti aldık sadece. Daha gecelik, terlik, meme kremini falan almadım. 29. haftamıza girdik az kaldı sona yaklaşıyoruzz:18:

Şu sıralar geceleri hiç rahat yatamıyorum hep dönüyorum ve çatı kemiğim ağrıyo geceleri özellikle.

bizim sıpa da çok hareketlimi olucak bilmiyorum ama karnımda durmuyo sağ tarafta duruyor sürekli zaten.. uzanırken karnımın sağ tarafı birdeen şişiyo geriliyo dağ gibi oluyo semsert sonra biraz seviyorum sakin ol oğlum falan diyorum da düzeliyo :) Tabi o sırada bende nefes falan kesiliyo sizdede böyle oluyormu kızlar normal mi?

Daha önceden hep okuma modundaydım ama artık katılmak istiyorum bende katılabildiğim kadar. Allahım herkese kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..

dr dedıgı gıbı ıhtımaler soz konusu kı cok sukukı ılerdekı hayatını etkılemıcek belkımde dedıgını gıbı mınyon tıplı olur ırsi dirr uzulup de kıscenıde uzme tmm mı sekerhakkımızda hayırlısı bunada sukurler olsunn

günaydın canım...cnm normalde hamileler gece çalışamaz diye bi kanun var diye biliyorum ama ben h.limanında çalışıyorum vardiyalı işimiz ve az personel var o yüzden işlerine gelmiyor beni sabit vardiyaya almak...ama şimdilik çok büyük i sıkıntı değil benim için ..

günaydın cnmm...iyi bir plan yaptınmı doğum günü için??
günaydın tatlım aman çok yorma kendini valla artık ben evi bile süpüremiyorum kocam yapıyo ama onun yaptığınıda beğenmiyorum napcaz böle bilmiyorum :))

günaydın canım çok geçmiş olsun...inşallah bundan sonra başka sorun yaşamassın ..iyice dinlen ii bak kendine

en güzeli ikisinden de yanımızda bulundurmak bence. hangisi daha rahat olursa onu giyeriz. belki hastanedeki hemşirelerde yönlendirir bilemedim ki.

bu arada park yatak için 400 tl çok geldi canım bana ya. çok uzun süre kullanamıcak nasılsa. benim aldığımada bi bak istersen?

Kraft 504 Lüks Oyun Parkı Kırmızı Gri GittiGidiyor'da 81957145

amin insallah canim bende ilk basta hepinize duanizi okumstum Allah kabul etsin ins

hayırlı olsun arkadaşım sen baya bişey hazırlmışsın
benimde bebişim sürekli sağ tarafımda anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum sanırım korkulacak bişey yok

eksiklerin baya bitmiş canım ne güzel

bu arada o tepecik benimde sol tarafımda oluyor. baya geriliyor karnım hatta canım yanıyor. bende birazcık okşuyorum değiştiriyor yerini. bazende kasıklarıma çok baskı yapıyor. yine canım acıyınca azıcık okşayıp yer değiştiriyorum oğluma şimdiden söz dinliyor inşallah hep böyle olur

kızlar bu arada dün yazmıştım ama gece fazla kişi yoktu tekrar yazayım dedim gecelik ve pijama bulamayanlar reflections'a baksın. ben dün tesadüfen girdim ve ordan aldım hem çok güzel hem de kullanışlı ve fiyatı uygun geldi bana. normalde lohusa geceliği diyince fiyatlar 2 katına çıkıyor, normal geceliklerden de hem rahat hem önü düğmeli vs bulmak zor ama reflections'daki nerdeyse tüm modeller önden düğmeli göğüs altından bollaşan gecelik+pijamalardı. seri sonu ürünler her mağazada oluyo mu dedim oluyomuş sezon çok pahalı ama seri sonu ortalama 30 tl. terlik için de önerilerinizi bekliyorum ceyoya baktım pahalı geldi ama bilmiyorum.

Merhaba hanımlar ve kuzucukları Geçmişi okudum biraz ama yarım kaldı. Çok işim var çünkü cumartesi gününe kadar fazla giremeyeceğim. Rüya muhabbeti süperdi benim de rüyamda oğlum oluyor yavrucum emmeye çalışıyor ama benim göğüsler yan dönüyo ememiyor deli oluyor garibim. emdircem diye uğraştım rüyamda bi kalktım kan ter içinde ellerim göğüslerimde kalktım Bu arada yarın kontrolümüz var ve inşallah bir sorunumuz yoktur. Neyse hepinizin keyifli ve bol tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle bize müsade..

canım geçmiş olsun.
sen şimdi güzelce kendine bakarsan dikkat edersen erken gelmez bebişin hiç merak etme.maşallah kocamanda olmuş bebeğinn

sıkma sen hiç canını

dün bütün gün yattım dilendim canım korkumdan zaten.inşallah gelmez herşey zamanında güzel rabbim tüm bebişlerimizi korusun kollasın.

geçmiş olsun canım.ben de korkuyorum ani gelişen durumlardan.
hepimiz risk altındayız artık.dikkat etmek gerek.

çok sağol kuzum.evet aynen ya en ufak birşeyde bi panik halindeyiz işte.çok dikkat ettim ama herşeyde varmış bi hayır.

çok geçmiş olsun . ya zaten o kadar çok erken doğum konuşuyoruz ki bir şeyi 40 kez dersen olur misali birimiz doğurcaz erkenden bu gidişle Allah korusun :)

sağol canım benim.valla sorma kuzum.:)))herkes zamanında ve sağlıkla doğum yapar inşallah

kuzum çok ama çok teşekkür ederim.ilaç olarak tek kulanımlık toz verdi onu içtim sabah rahattım.antibiyotikte verdi ama içmiycem kullanmak istemiyorum bol su içicem.dr en azından 5 hafta daha sık dişini dedi.bebeğin odası doğum çantası hazır.bu haftada kendi çantamı hazırlıycam ne olur ne olmaz die.

sağol cnm.bebek ve bende bi sorun yok.yüksek enfeksiyonalar erken doğumu tetikleyebilirmiş.sırf kızım için üzmüycem kendimi herşey iyi olucak sığındım rabbime.

:))) bi an bende doğum yapıyorum sandım:) suyu ihmal etmiycem bol bol içicem.biran önce şu enfeksiyndan kurtulmam gerek.

kızlar gecelik mi pijama mı konusunu ben de çok düşündüm ama ben zaten normalde de temmuzda hayatta pijama giyemem ki. doğumdan sonra 1 gün üşüsek bile ondan sonra çok terleniyomuş. nisan annelerini okuyorum arada doğum yapanlar hergün 1-2 kere duşa giriyormuş terlemekten. bu durumda pijama ile bunalırız gibi geldi bana. gecelikleri en azından evde de rahat rahat giyeriz o sıcakta.

ehehhe senin rüya ve sonrasıda süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…