işte yerim olmadığı içim tüm sıkıntım zaten yabüyüyen beşilk istiiorum ama odama sığmıyor. bebeği ilkaylarda odamda yatırıcağım için park yatak alıyım dedim ama baktım normal beşiklerde aynı ebat aynı para. ona karar veremiyorum işte
Yani erken doğum sayılmaz ama bnm içimdenbir his 36 - 37 de doğurucam gibi geliyo.40. haftayı göreceğimi hiç ama hiç sanmıyorum :) zatenkızlar genelde doldurmazmış yabelki ondan öyle yerleşmiş aklıma...
Şu an 28. haftamıniçindeyim şu 30'lu lara gelsem çok rahatlıycam. Demek sizler benim gibi olsanız korkudan geceleri uyuyamazsınız. Çünkü benm ablam erken doğum yapıp bebeğini kaybetmişti anlatmıştım size. Tam onun bebeğini kaybettiği haftadayım sanki bu haftalar geçerse atlatıcam zannediyorum. Sanki herkesin aynı haftada başına gelicekmiş gibi. Allah ne yazarsa o ne yaparsak yapalım.
Bu arada siz de öyle hissediyor musunu bilmiyorum ama karnım büyüdükçe, içindekilerin de ne kadar büyüdüğünü tahmin ederek onu o kadarcık yerdennası çıkarıcam korkusu başladı bende. Sizde de başladı mı?
Burcu esmersoy yine sindy bebek gibi.. Demek Akalın'da cuma pazarından çıkma iğrenç ...
Yok canım beklemiyorum bekledim bekledim hep hayalkırıklığı daha cık,işin kötü yanı zaten esas ilgisizlerle içiçe büyüycek bebeğim ailem şehirdışında çünkü canım destek olma konusunda zayıfız ama bebek sevme de 1 numara o yüzden ben daha gıcık olcam neyse artık ben şimdiden anlatıyorum oğluma bu sana bunu aldııı su bunu yaptıı diye ona göre davransın artık ben napim:))ya şaka biyana maddiyatçı değilim oğluma da kesinlikle bunu aşılamıycam en güzel şey sevgi,değer versinler sevsinler gerisi gelir zaten..Aynı canım benm kv ve ailesinde de hediye kavramı pek yok ben de alışkınımdr ailemden insan bi kötü oluyo ama napalım sağlık olsun onlarda bu model artık bende senn gibi yapıyrm gtrmyrum bişey hep gtrrdm baktım bana yok bende bıraktım:)
Kaderdaşlarım normal doğum düşünenler için egzersizler okudum benim haberim olmadan alışkanlıkla yaptığım idrarını tutma hareketi vardı çok iyiymiş Kağan Kocatepe yazısında okudum.
Link atmıştım ama açılmıyor hakları saklı heralde link verilmiyo
günaydın küçük meleklerin tatlı anneleri nasılsınız? Benim reflüyle başım dertte ne yesem boğazıma kadar geri çıkıyor acı acı, tek çare elma oldu başka hiç bir şey rahatlatmıyor. Yakında elma ağacı çıkacak içimden günde en az 5 tane elma yiyorum
geçmiş olsun ben soğuk bir bardak süt içiyorum hemencecik geçiyor. Birde burda bi arkadaş havuş demişti istersen havuç yemeyide dene
günaydın küçük meleklerin tatlı anneleri nasılsınız? benim reflüyle başım dertte ne yesem boğazıma kadar geri çıkıyor acı acı, tek çare elma oldu başka hiç bir şey rahatlatmıyor. yakında elma ağacı çıkacak içimden günde en az 5 tane elma yiyorum
Demet Akalın konusunda çok katılıyorum ama Burcu Esmersoy da vücüt konusunda haklısınız ama duratı erkek suratı bence.. Sesi de gıcır gıcır beni cok ratsız ediyo..
Günaydın güzel annecikler ve melekleri :)) Hayırlı Cumalar..
Huzur,sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerim..
see07 duanı okudum Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle
anlıyorum seni canım haklısın ilgilenilmek güzel beni kaynanam daha bi kere aramamıştır nasılsın diye kocası ararsa konusur yeni araba aldık ogulları soyledı hıcbırısı hayırı olsun demez bana ustune oglum arabanı derler :) arabanız dıyemezler en ufak orneği :)
bende ona göre davranıyorum oğlum olacak ısmı ney dıye sormadılar koymayacağımı bildikleinden benden uzak olsunlar Allah herkesın evine huzur versın yeter bana cok ta onemlı değil yaptıkları yapmadıkları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?