2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın güzel annecikler ve melekleri :)) Hayırlı Cumalar..
Huzur,sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerim..
see07 duanı okudum Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle

ben birazcık süse püse önem veren biriyim. bebeğim de kız olucağı için normal beşik tercih ettim. Ama normal yatak odası da yapıyorum yani küçük beşik sanırım park yatak kadar uzun süre kullanılamior. Ama tip olarak bence normal mobilya beşikler çok daha güzel duruyo. Kimse alınmasınbenim kendi fikrim. Herkesin kendine göre zevki, planı ve programı var. Çok arada kaldım dediğiniz iiçn fikir vermek istedim sadece. Mobilyalı beşikler cibinliklifilançok tatlı oluyo prenses gibi:)

Merhaba ..bende benzer endişeler yaşıyorum çevremizden duyduğumuz tecrübeler bizi daha fazla endişelendirebiliyor.Bende 7. ayda sayılırım.Annem kızkardeşimi 7 aylık doğurmuş.Dr bu bebek yaşar diye çok umutlu olma demiş.Kız kardeşim şimdi son derece sağlıklı bir genç kadın:)Ama yinede erken doğum yaşamak istemem.Karnım büyüdükçe bu bebek nasıl çıkar diyorum tabiki.Ben zaten normal doğumu yapabileceğime de inanmıyorum.

MERHABA,

2012 EYLÜL ANNESIYIM, 7 AYLIK BIR OGLUM VAR.
SIZLERE DE SAGLIKLI VE KOLAY DOGUMLAR DILIYORUM.

Chicco portbebe yalnızca 3 ay içerisinde en fazla 5 kez kullanıldı. 2 tane farklı model puset setımız oldugundan evde fazla yer kaplıyor. sıfır ayarında, tertemiz.

ayak kısmında kalın örtüsü de mevcut.

sırt ayarı yapabılıyorsunuz. evde besık nıyetıne seyyar olarak rahatca kullanabılırsınız.

sırt ayarı yapılabılıyor.

ıstanbul / anadolu yakası atasehır'deyız.
Eki Görüntüle 689304 Eki Görüntüle 689305

Günaydınlar,hayırlı cumalarrrrr kızçeler ve melekleri
Biz tam 28 hafta oldukkkkkk oley oley oleyyyyy:119::119::119::119::118::118::118::118:
Eskiye dönmek istemem ama vakit çabuk mu geçiyor ne?Bazen de geçmiyor ama :44::44::44:
Kurban bayramında püfür püfür motorsiklet üzerinde gezerken hatırlıyorum da kendimi
İçimde kızçemle bilmeden Sürpriz oldun bitanem bize beklemediğimiz bir anda girdin hayatımıza
hiç çıkmaaaaaa kızçemmmmm....Duygusala bağlamayayım bennnn çok ağlak durumlardayım bu aralar nedense
Kahvaltı eşliğinde size yazıyorum...Hemen kalkıp evi süpüreyim de rahat rahat takılabileyim sonra
Dualarınızı okuyorum kızçeler ALLAH'ım kabul eylesinnnnnn

anlıyorum seni canım haklısın ilgilenilmek güzel beni kaynanam daha bi kere aramamıştır nasılsın diye kocası ararsa konusur yeni araba aldık ogulları soyledı hıcbırısı hayırı olsun demez bana ustune oglum arabanı derler :) arabanız dıyemezler en ufak orneği :)
bende ona göre davranıyorum oğlum olacak ısmı ney dıye sormadılar koymayacağımı bildikleinden benden uzak olsunlar Allah herkesın evine huzur versın yeter bana cok ta onemlı değil yaptıkları yapmadıkları:)

günaydın küçük meleklerin tatlı anneleri nasılsınız? benim reflüyle başım dertte ne yesem boğazıma kadar geri çıkıyor acı acı, tek çare elma oldu başka hiç bir şey rahatlatmıyor. yakında elma ağacı çıkacak içimden günde en az 5 tane elma yiyorum

Günaydın cnm benimde kuzenim hemşirelik ebelik okuyor son senedi o söylemişti banada idrarını tutma hareketini doğumu kolaylaştıran oymuş demekki doğruymuş bu sevindim duyduguma

see07 Canım duanı okudum allah kabul etsin

Ayrıca herkese hayırlı cumalar kızlar

geçmiş olsun ben soğuk bir bardak süt içiyorum hemencecik geçiyor. Birde burda bi arkadaş havuş demişti istersen havuç yemeyide dene

geçmiş olsun ben soğuk bir bardak süt içiyorum hemencecik geçiyor. Birde burda bi arkadaş havuş demişti istersen havuç yemeyide dene

teşekkür ederim canım okul kantininden bir tane süt alıp deneyim birazdan. elma getirmedim bugün yanımda

Günaydın canım:) Bende aynı sorunu yoğun şekilde yaşıyordum. Burdan bir arkadaş oznur olabilir soğuk süt önerdi çok işe yaradı.Arkadaşa teşekkür sanada sanada tavsiye ederim

Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)

Eklentiler

• $COTTON-BOX-BEBE-BEBEK-NEVRESIM-TAKIMI-PISI-MAVI__69298345_0.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
  • $COTTON-BOX-BEBEK-NEV-TK-DENIZCI__67395495_0.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 37
Demet Akalın konusunda çok katılıyorum ama Burcu Esmersoy da vücüt konusunda haklısınız ama duratı erkek suratı bence.. Sesi de gıcır gıcır beni cok ratsız ediyo..

Burcu esmersoy konuşunca bende gıcık oluyorum çok tuhaf konuşuyor sanki kadın değil dönme birde kendini öyle çekici buluyor galiba.

Günaydın güzel annecikler ve melekleri :)) Hayırlı Cumalar..
Huzur,sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerim..
see07 duanı okudum Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle

canım hayırlı cumalar... ya ne zamandır yazıyorum ama hep arada kaynıyor dua organizasyonunu kim yapıyor acaba bende katılmak istiyorum...

İlgiye alışkın biri için hele çok zor çevremde çok sevilirim ama içten!! benim kv bazen haftada 3 arar üst üste de olablr iyi günde öyleydi ama sanırım şimdi dikkatimi çekti canım biz biraz sıkıntıdayız buaralar 10 günde 1 e düştü..Dün yemek yapıp göndermiş 3 çeşit sağolsun ama yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü öncesinde beni bi arayıp canın ne istiyo diye sormadı kafasına göre yapmış gndermiş ve evimde aynısından vardı kriz geçrdm içten içe resmen:) bi yandan da kötü düşünme dedim yine düşnmüş fln dedim işte böyle arada bırakıyo insanı normalde teşekkür için arardım ama aramıycam bu sefer..Eşimde bana bi telefn almıştı gecen yıl sadece dediği tek şey dokunmatik mi o :) ne güle güle kullan ne bişey sonra da ne hikmetse kendi telini suya düşürdü yenisini aldırcaktı heralde aklı sıra ahh ahh canım bende seni anlıyorum iyilikleri de var elbet ama kıskançlık bazen gözlerini kör ediyo ve bizi üzüyolar..Sormasınlar daha iyi canım benimkiler isim beğenmedi bi de kendi ailem hiç karışmadı eşim tarafı nerden bulmuşlar başka yok mu gibi saygısızlık yapp durdular sinir bozmak için işte..Aynen evimizde huzurlu olalım da yeter çok şükür eşlerimz iyi yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…