2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
güzel haberlerle donun ınsallah:) selam soyle bebısıne:)

söyledim teyzesi de bizimki yine poz vermedii ((

ıyy uyuzlarr

kızlar defactonun internet sitesine yeni hamile kıyafetleri gelmiş hemde uygun fiyatları bi göz atın isterseniz ?

etek var mı etek

çook güzell

Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)

güle güle kullansın minnoş

kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sen de 25 kilo alarak bitirirsin herhalde doğumu dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...

ya bir bebek neden her görüşmede elleri yüzünde olur kii (((

kızlar pijama dünyası die bi site var demiştiniz güzel şeyler var die girdim baktım beğendim aldım bugünde geldi size güvenipte aldım başka araştırma yapmadan ama varya hakikaten süper kesinlikle tavsiye ederim 65 kiloyum 40 beden aldım tam oldu.penyesi hele süper kaprili rahat gece yatmalık eşortman ...:)))üzerinde 89 yazıyo internetten 39 tlye aldım.şimdi bi tane daha spariş vericem...

kızlar gece saat 5 te mide yanmasıyla uyandım çok kötü birşey buya mide yanmasından yatakta kıvrandım durdum sonra uyumuş kalmışım Allahtan sabah kalktığımda birşeyim yoktu

Benim kızımda hep bi eliyle yüzünü kapıyor bir eliylede bana baş baş yapıyor.
Canım dr un dediğine bakma sen Allah sana bebişini ne zaman kavuşturmak isterse o zaman doğar önemli olan sağlıklı doğsun....

Daha erken bakmayın demek ne demek ya o nasıl bi dr anneye böyle şeyler söylüyo hem hepimizin karnı arada sertleşiyodur yani onun takibinin yapıldığını da ilk defa duydum hiç moralini bozma bence canım sen fotoğrafcıda araştır istediğini de yap..Kv ler hep bi hevesi kursağında bırakcak ya bu bi klasik yani onlara danışmıyoruz diye hep bunlar amaan boşver sen annesin senin hakkın eşin bile karışamaz yaptıklarına..Utanıyodur annesi:)Gittiğin saatleri değiştir mesela sabahsa akşamüstü fln git belki bebeğin öyle alışmıştır hem normal yanii ya eli ağzında olur ya burnunda..

güle güle:))) kızım ya git yat biraz daha saat daha çok erken....benim yerimede uyu olurmu??

ben uyudum senin yerine... 10,30'a kadar hemde... anneannemiz yanmış gibi aramasaydı hala uyuyoduk... bizim minik velet çığlık atmaya ve oturmaya başlamış da onun heyecanıyla aramış kadıncağız (3buçuk aylık yeğenime annem bakıyo)

kızlar gece saat 5 te mide yanmasıyla uyandım çok kötü birşey buya mide yanmasından yatakta kıvrandım durdum sonra uyumuş kalmışım Allahtan sabah kalktığımda birşeyim yoktu

Hemen bi kaşık rennie duo al canım rahatlarsın..

Demet Akalın konusunda çok katılıyorum ama Burcu Esmersoy da vücüt konusunda haklısınız ama duratı erkek suratı bence.. Sesi de gıcır gıcır beni cok ratsız ediyo..

hay ağzına sağlık... hatundak vücut su gibi aynen öyle ama karakter-uslüp ve sima olarak ben de beğenmiyorum... bide insan kendinde olmayanı istermiş ya... ben de uzun ince bi hatun olmayı çok isterdim ondan eriyip bitiyorum öyle tiplere... yoksa burcuymuş asumanmış falan... farketmiyo

bunlar da oğluşuma aldığımız eşyaların bazıları, büyük eşyalar tamam da ortada doğru düzgün kıyafet yok :/

Eklentiler

• $perde.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

böle doktorlara deli oluyorum. normalde doğumun zaten 1 nde gözüküyor 5-6 çok farkı yokki hem ulturason ölçümleri tam olmuyor az veya çok çıkabiliyor. utanıyordur annesi doktordan terbiyeli bebiş

utangaçtır annesi oğlun... korkma hemencik.. bizim kızımızda pek mızmız... genelde onun da eller yüzde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…