güzel haberlerle donun ınsallah:) selam soyle bebısıne:)
sabahtan beri bir sersemlik modundayım ki sormayın,hop kafamı bir yere koyup uyuyasım var.
sabah kv şeker hastası kontrolleri vardı,sonuçlar 2 de çıkacaktı almaya gittik eşimle birlikte.doktorun yardımcısı saçma salak konuştu yok bekleyeceksiniz,randevulu hasta var.iyi de bekliyoruz zaten birşey demedik ki,sonuçta izin alıp geldik dedim.
biz koridorda beklerken salak salak,saat daha 2 değil,aşağıda bekleyin dedim diye konuşa konuşa geçiyor.
arkasından seslendim biz sorun çıkarmıyoruz da size ne oluyor diye.kuzu kuzu bekliyoruz yahu.beklediğimiz de 15 dk.rahatsız insan.
zaten sersem gibiyim ,kafamı bozdu aptal kadın.
kuzum üzülme,sıkma canını.hepimizin başına gelebilir bu durumlar.artık riskli dönemdeyiz her kontrolde farklı farklı birşeyler duyabiliriz doktordan.
duanı eksik etme,herşeyde bir hayır vardır.belki minyon çıtı pıtı bir kız olacak.kötü düşünme lütfen,bebeği de etkileme,hepp mutlu ol kuzum benim.
kızlar defactonun internet sitesine yeni hamile kıyafetleri gelmiş hemde uygun fiyatları bi göz atın isterseniz ?
teteeem bebek şekeriniz bizde nasiiii???
Eki Görüntüle 688966 Eki Görüntüle 688967 Eki Görüntüle 688968
Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)
kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)
kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sen de 25 kilo alarak bitirirsin herhalde doğumu dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...
ya bir bebek neden her görüşmede elleri yüzünde olur kii(((
kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...
senasnr, see07
kızlaar okudum dualarınızı allah kabul ederse inş., amin
güle güle:))) kızım ya git yat biraz daha saat daha çok erken....benim yerimede uyu olurmu??
kızlar gece saat 5 te mide yanmasıyla uyandım çok kötü birşey buya mide yanmasından yatakta kıvrandım durdum sonra uyumuş kalmışım Allahtan sabah kalktığımda birşeyim yoktu
Demet Akalın konusunda çok katılıyorum ama Burcu Esmersoy da vücüt konusunda haklısınız ama duratı erkek suratı bence.. Sesi de gıcır gıcır beni cok ratsız ediyo..
bunlar da oğluşuma aldığımız eşyaların bazıları, büyük eşyalar tamam da ortada doğru düzgün kıyafet yok :/
Eki Görüntüle 689385 Eki Görüntüle 689386 Eki Görüntüle 689388
Hemen bi kaşık rennie duo al canım rahatlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?