Bizde bugün doktora gittik kızımla ben haşimato hastasıyım bir aydır tiroit için gitmiyordum endokrin doktoruma tsh 11.53 çıktı çok yüksek dedi dokorum. Biraz kızdı bana(((((((((
on beş günde bir endokrin doktorumuzda görecekmiş bizi artık(( Dünden beri sağ kasığımda bir ağrı vardı tahlillerimiz yapıldı kum döküyormuşum aynı zamanda ilaçlarımızı aldık evimize geldik.Kızım manşallahı vardı teyzeleri hiç durmuyordu yerinde 930 gr olmuş meleğim onu görünce dünyalar benim oldu tabiykiii
Kızlar Doktorum balık yağı verdi ayrıca kulanıyormusunuz sizlerde?????????
teteeem bebek şekeriniz bizde nasiiii???
Eki Görüntüle 688966 Eki Görüntüle 688967 Eki Görüntüle 688968
evde olup uyuyamamaya razıyım şuan tatlım yaa. evi işi yapmayada razıyım
biraz kafamı dinlenemek ve sadece bebeğimi düşünmek istiyorum
75 gr şeker taraması yaptıran kader arkadaşlarım..........
eczaneden aldım ben glikozu,toz şeker gibi pakette.duyduguma göre hastane kendi sürahisinde karıştırıyormuş,içemem ben o kaplardan.
ne kadar sıvıyla karıştırıyorlar 75 gr mı toplamda? yardımcı olur musunuz? ona göre boş kabımı götüreyim.
işte yerim olmadığı içim tüm sıkıntım zaten yabüyüyen beşilk istiiorum ama odama sığmıyor. bebeği ilkaylarda odamda yatırıcağım için park yatak alıyım dedim ama baktım normal beşiklerde aynı ebat aynı para. ona karar veremiyorum işte
teteeem bebek şekeriniz bizde nasiiii???
Eki Görüntüle 688966 Eki Görüntüle 688967 Eki Görüntüle 688968
Kız ben de düşündüm taşındım ve 70x130 beşik karyola almaya karar verdim. Ama sadece 2 çekmeceli çünkü sonradan bebek büyüyünce kendisi uyanınca rahat insin diye ön tarafını da çıkaracam ve normal karyola gibi en azından 3-4 yaşına kadar kullanır inşallahSonradan kardeşi kullanır ona da evimiz olunca ayrı oda yaparım nasip olursa inşallah
Canım ben almadım sadece bübchen ürünlerini vede tırnak makasını aldım kendim oluşturdum setini.Kızlar bebek bakım çantası alan var mı? Alanlar nereden ve ne kadara aldı?:26:
canım aynı set mi? Philips - Yenidoğan Başlangıç Seti SCD270/60 - Başlangıç seti - Hediye setleri - Anne ve çocuk bakımı
buna bakarak bana uygun geldi.
Bizde bugün doktora gittik kızımla ben haşimato hastasıyım bir aydır tiroit için gitmiyordum endokrin doktoruma tsh 11.53 çıktı çok yüksek dedi dokorum. Biraz kızdı bana(((((((((
on beş günde bir endokrin doktorumuzda görecekmiş bizi artık(( Dünden beri sağ kasığımda bir ağrı vardı tahlillerimiz yapıldı kum döküyormuşum aynı zamanda ilaçlarımızı aldık evimize geldik.Kızım manşallahı vardı teyzeleri hiç durmuyordu yerinde 930 gr olmuş meleğim onu görünce dünyalar benim oldu tabiykiii
Kızlar Doktorum balık yağı verdi ayrıca kulanıyormusunuz sizlerde?????????
Bu gun evdeyiz kizimla.biraz kirginlik var uzerimde gitmedim ise.tetenoz asim da var oglen gidiyim yaptiriyim.off. korkuyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?