2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ben de haşimatoyum ayda bi gidiyorum bende de kum varmış ama dökülmüyo duruyo galiba

nasılsınız kızlar ... benim kasıklarım , kaburgalarım ağrıyor benim kızın yeri daraldı herhalde yer açıyorrrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyy tetemm benımmmm cok sagol düşüncelii tetemm benimm cok tatlılarrr yaaaaa:78::79::79::79::79::79::79::80::80::80::81::81::81::81::81::81::81::82::82::82::82::87::87::87::90::90::90::118::118::118::119::119:heyecandann başım döndü:111::111::111::111:

evde olup uyuyamamaya razıyım şuan tatlım yaa. evi işi yapmayada razıyım
biraz kafamı dinlenemek ve sadece bebeğimi düşünmek istiyorum

inşallahhh canım ogunlere cok az kaldııı ınslll:82:

kızlar bnım paşaa suanda tamm göbiş deligimin altına yerlestı gerdırıyorda gerdırıyor sormayın gıtsin yaaaaaaaa:18::18 degil laporoskopı dikişimi patlatıcak dıe korkuyorumm:26:öle gezınıyor ne iş se oralarda

bu arada herkesler nerde yaaa kurtlar vadısıne mı daldınız alo ben kocısın cayını cekırdegını verdım sıze geldım ama kısmeler yok kı burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım ve senin gibi 75gr toz glikoz aldım ama sonradan pişman oldum eczaneye girib o tozu alırken orda yeni çıkmış pet şişede hazır 75gr glikoz vardı onu almadım da tozu aldım. Ertesi gün o tozu, limon ve 1 lt su götürdüm. Ama sen dediğin gibi orda 10-15 kadın varsa her kesin elinden aldılar ve beklememizi istediler, sonra çağırdılar girip baktım ki her kese 2şer bardak glikozlu limonlu su hazırlamışlar ve içmemizi istediler. Ama orda ikki bayan vardı ben almadığım o 75gr.lık hazır glikoz pet şişeyi almışlar o kadar yani (75gr glikoz,limon ve su yerine) onlara da kendi getirdiklerini içmelerini söylediler. Kız o kadar pişman oldum ki o hazır glikozu almadığım için...
Onun için 75gr.lık şeker yüklemesi yaptıracak olanlar eczaneden hazır pet şişede 75gr glikozu alın o zaman 75gr tozu,limon ve su götürmenize gerek kalmas

Kız ben de düşündüm taşındım ve 70x130 beşik karyola almaya karar verdim. Ama sadece 2 çekmeceli çünkü sonradan bebek büyüyünce kendisi uyanınca rahat insin diye ön tarafını da çıkaracam ve normal karyola gibi en azından 3-4 yaşına kadar kullanır inşallah Sonradan kardeşi kullanır ona da evimiz olunca ayrı oda yaparım nasip olursa inşallah

ben alıcaktım ama etrafımda tecrübeli annişler gereksiz dediler almadım bende hediye gelirse kabul ederim ama

Aynen canım bende aynı ölçülerde aynı modellerde beyaz renk alıcam.İlk aylar odama kurucam sonrada yan odaya bebişimin odaya koyucam.<Yanınada şifonyer alıcam gardrop ilerde alıcam...

Kızlar bebek bakım çantası alan var mı? Alanlar nereden ve ne kadara aldı?:26:
Canım ben almadım sadece bübchen ürünlerini vede tırnak makasını aldım kendim oluşturdum setini.

ayyyyy geçmişiokuyup duruyorum yoruldum artık sadece akşamları girebildiğim için yetişemiyorum size oku oku yoruldum artık ben yatar hafta sonuda düğün var o yüzden gremem bakalım o sırada kaç sayfa konuşursunuz bide giremediğim zaman acaba bişey oldumu erken doğum falan olmuşmudur diye bu aralar herkesin korkusuda o zaten benimde bide merak ediyorum ilk kim doğuracak acaba

hele şükür geçmişi okuya bildim Şimdiden Herkese Hayırlı Cumalar Dualarla bulaşmak üzere hepinizi paşamla öptük teyzeleri

Kaderdaşlarım normal doğum düşünenler için egzersizler okudum benim haberim olmadan alışkanlıkla yaptığım idrarını tutma hareketi vardı çok iyiymiş Kağan Kocatepe yazısında okudum.

Link atmıştım ama açılmıyor hakları saklı heralde link verilmiyo

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun neyseki bu sıkıntılarının sonunda meleğine kavuşucan inşallah

Bu gun evdeyiz kizimla.biraz kirginlik var uzerimde gitmedim ise.tetenoz asim da var oglen gidiyim yaptiriyim.off. korkuyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…