2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
nasılsınız. biz çok iyiyiz kızımla çok şüküür. birde mesai bu kadar erken başlamasa daha iyi olacağız ama neyssee.
sırayla herkesin duasını okuyorumayrıca yazmıyorum okudum die allah kabul eder inşallahh.

hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar :)))
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar...
günaydın herkese hayırlı cumalar bu gün bütün dileklerimiz kabul olur inşallah
aminnnn:)sanada günaydın tatlım
Bu gun evdeyiz kizimla.biraz kirginlik var uzerimde gitmedim ise.tetenoz asim da var oglen gidiyim yaptiriyim.off. korkuyoruummm
ohhh keyifli bi gün olur inş..bende izin günümde yaptırıcam en azından ağrısını evde çekerim...sana şimdiden geçmiş olsun

olsun cnm bak kalkabilmişsin ya buda önemli..zaten herşey o yataktan kalkabilmekte ondan sonrası hemencecik geçiyor bende :)))

çok güzel cnm nerden aldın :26:
nurgu nun ablası yapıyorr bunlar benım paşamınkıler beyendınızmıııcok tatlılar dımı ama yaa ÜSTÜNDEKI YAZI OKUNMUYOR HENUZ

HOSGELDİN
CENNET KOKULUM
APEREN İM

YAZIYOR ınsl....ve dogdugu tarıhh olucak ınslll

hafta sonu pek gıren olmuyor zaten cnm benım pek ılerlemez sayfalarr evet erekn dogum korkusu ama ınsl olmaz yaaa

Bu gun evdeyiz kizimla.biraz kirginlik var uzerimde gitmedim ise.tetenoz asim da var oglen gidiyim yaptiriyim.off. korkuyoruummm
kalk kızz ne kırgınlııgı kıscenıde algıt asını olda gel haii canım benımm

slmm tatlı anneler ve minik yavruları...umarım hepiniz iyisinizdir..biz oğlumla iyiyiz çok şükür işteyiz çalışıyoruz...

anca geçmişi okuyup geldik...mide yanmasından canızmız çıkıyo valla...şurubumu içiyorum ama 1 saat sonra etkisi geçiyo hemen (
dün herkes vasfiye teyzeye bağlamış koptum valla:))) bende bayılıyorum o kadına...NE ÇEKTİK BE KIZLAR DOĞURUCAZ DİYE :)))YAZIKKKK

günaydın sanada hayırlı cumalar tatlımmmm

günaydın sanada hayırlı cumalar tatlımmmm

nbr sın admen cımm ben kocısı gonderdm uykuda gelemdı cayımıız aldık geldık buraa paşa mlaaa bır onu ızlıyorum br kk ya dalıyorum heheh mıde yanmam benm cok az old sukurler olsunkııı ama cok pıss ya onunda tadna bakmadm dıll yanıı vasfiye teyse kım kız ben atlamsıım orayııı:26:

mide yanması için doktorum bana bi ilaç verdi adını unuttum ama öğlen bakarım mide koruyucu die sabah kahvaltıdan 1 saat önce içiyorsun 2 gündür midem yanmadı. salı kontrole gittiğimde mide yanmam oldunu söledim bişi kullandınmı dedi gaviscan ama 2 ssaat sonra geçiyor etkisi dedim. bunu verdi öle deince

Canlar tetenoz aşımın 2. sini oldum bugün.Kızlar ya ben geçen ay 97 kiloydum bu ay 96.600 gr olmuşum şaşırdım kilo almamış hatta vermişim.

bende almadım hatta biraz da vermişim 1 e yakın :) ama tabi bi önemi yok 8-9 kg yanında 1 kg nun :)

canım zaten doğrusu bu yataktan yavaş yavaş kalkmak bi tarafa dönerek öyle kalkmakmış. çünkü aniden başımız döenbilir düşebiliriz Allah korusun dikkat etmek lazım önümüzde kocaman bebek var haliyle denge sorunu oluyor :)

ya canım site güzel ürünler felan uygun geldi bana ama güvenilir mi acaba onu bilemedim

İnşallah öyle deriz tatlım. hiç uyumuyo hep ağlıyo demiyelimde. uyusunlar ben sıkılmaya razıyım

aynen ya yeterki uyusun 2 hafta önce bi arkadaş doğum yaptı diyor ki gündüz bütün gün uyuyor geceleri tam kabus şimdiden bıkmışlar kıyamam :)

günaydın kızlar ve bebişler güzel bir cuma daha bir hafat dahabitmek üzere bizde bebeklerimiz de 1 hafta daha büyüdük ve doğuma bir adım daha yaklaştık :)
Allah tüm hamilelere vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin. bu mübarek cuma gününde Allah bebeklerimizi korusun bedensel ve zihinsel bir engel olmadan, eli ayağı düzgün bir şekilde sağlıkla hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. herkese hayırlı cumalar...

bence erken diye diye tam gunlerını doldurcak bu pasalar. bizi merakdan oldurcekler

Yani erken doğum sayılmaz ama bnm içimdenbir his 36 - 37 de doğurucam gibi geliyo.40. haftayı göreceğimi hiç ama hiç sanmıyorum :) zatenkızlar genelde doldurmazmış yabelki ondan öyle yerleşmiş aklıma...
Şu an 28. haftamıniçindeyim şu 30'lu lara gelsem çok rahatlıycam. Demek sizler benim gibi olsanız korkudan geceleri uyuyamazsınız. Çünkü benm ablam erken doğum yapıp bebeğini kaybetmişti anlatmıştım size. Tam onun bebeğini kaybettiği haftadayım sanki bu haftalar geçerse atlatıcam zannediyorum. Sanki herkesin aynı haftada başına gelicekmiş gibi. Allah ne yazarsa o ne yaparsak yapalım.

Bu arada siz de öyle hissediyor musunu bilmiyorum ama karnım büyüdükçe, içindekilerin de ne kadar büyüdüğünü tahmin ederek onu o kadarcık yerdennası çıkarıcam korkusu başladı bende. Sizde de başladı mı?

Ben tokatlıyım da eşim giresunlu, ama çok sevdim o şehri, gidiceem zaman sanki memleketime gidiomuş gibi seviniorum canım:):) Bi ara gitmeni şiddetle tavsiye ederim:)

Aslında isityorum ben de mis gibi havası varmış. kızım sağlıkla gelsin 2-3 yaşına gelince götürürüm temiz hava alsın bebolim...

Bensizin yerinizde olsam hiç durmadan uyurum :):)Uykunun deposu olmaz gerçi ama önümüzdeki 1 yılpek uyuyamayacağımız için kendimce depolamayaçalışırdım en azından doğum sonrasına süper dinç ve tazelenmiş girmek isterdim.:))

aminn ınslll......
ıcınde öle kalmıs basınıza geldıgı ıcınama öle dusunme cnm benımm evet kız bebelerı erken cıler mıss oglanlar gec gelırıs hayrılısı ınslll bende dogum krkusu yok daa hanus dua ıle ınsll rabbımkaldıramıycagımız yuk yuklememes ınslll

ben cıktım kızlar gorusmek uzere baş başşşşşşşşşşşş

doğumdan korkmuorum diyen herkes yalan söyler nece neticede kolay bişey değil çıkarıken kokrmasanda o an bi sıkıntı olur mu bebekle alakalı bi komplikasyon vs diye endişe edersin. ama bebek büyüsün sağlıklı olsun zamanında olsun da çıkar bi şekilde içinde kalan olmamış bu zamana kadar :) erken gelip küçük geleceğine vaktinde gelip büyük olsun sağlıklı olsun :)

cnm bende senin gibi düşünüyorum..belkide ilk başta hiç biberon almıcak(inşallah)eğer ihtiyaç olursa ben avent düşünüyorum ve eczanelerdede var hemen gidilip alınır...öle sete gerek yok şimdiden bence.en mantıklısı tek tek ihtiyaca göre

yaa işte bende doktora söledim nidem çok fena diye rennie verdi.ama hemen geçiyo etkisi..bu mide yanmasını daha nekadar yaşıcaz acaba ??eğer doğuma kadar olursa bende sölerim doktoruma etkili bişey verir valla ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden(

ohh paşayla çay keyfii ne güzel yapmışsın cnm..biz iiz çok şükür saol cnm...vasfiye teyze kanal d de yalan dünya var orda bi yaşlı teyze karakterinde ama bu başka bi yaşlı düşman başına vermesin allah:))) çevresindekileri bunalıma sokan bi kadın...internette fenomen olmuş kadın bi izle bak :))

teşekkür ederim aım usg onemlı değil sata göre alınacak haftalar anladığım kadarıyla :)

güle güle:))) kızım ya git yat biraz daha saat daha çok erken....benim yerimede uyu olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…